Edulliset ja helpot legosynttärit

Oscar vietti viikonloppuna 6 vuotis kaverisynttäreitään, teemaksi poika valitsi legot. Aihe osoittautuikin aika kivaksi, sillä legoaiheisia juhlapöydän koristeita, sekä tarjoilukulhoja, oli hauska ideoida ja toteuttaa yhdessä poikien kanssa. Aika kivoja juttuja keksittiinkin, eikä koristeisiin mennyt juurikaan rahaa, sillä legoja meiltä löytyy enemmän kuin tarpeeksi.

Tässä ideoita legosynttäreille:

Donitsitorni.
Oliver ja Oscar tekivät legokeksit. Sokerikuorrutteella karkit kiinni kekseihin.

Liikkuva legojuna kuljettaa herkkuja.

 

legosynttärit
Legoukkelit pitelevät tikkareita
legokakku
Helppo legokakku
legosynttärit
Legoista tehty tarjoilukulho

 

Synttärit olivat onnistuneet. Erityisesti liikkuvasta junasta porkkanatikkujen nappaaminen, oli lapsista hauskaa. Tämä oli ajatuksenikin junan käyttöön ottaessani. Sivupöydällä olleita sipsejä meni vähemmän ja porkkanoita/kurkkuja enemmän.

Ohjelmana oli tietysti legojen rakentelua. Vieraat tekivät jokainen oman hienon legorakennelman. Mahtavia teoksia saatiinkin. Helppoa, halpaa ja toimivaa.

Lue myös: Energiajuomat K 16, kiitos    Poikien äidit bloggaa

 

 1. Mari kertoo:

  Kivoja ideoita.
  Meillä piteli lego-ukot kynttilöitä (duplot) ja pienempien käsiin taitaa se perus kakkukynttilän pidike mahtua.

  • Jenni kertoo:

   Hauskoja ideoita ja tää postaus tuli juuri sopivaan aikaan! 🙂 meillä vietetään reilun viikon päästä lego-teemaisia 4-vuotissynttäreitä ja vaikka tarjoilut onkin jo suurimmaksi osaksi suunniteltu, sain lisää hyviä vinkkejä, kiitos siitä 🙂

   • Anneli kertoo:

    Olipas monta kivaa ideaa, kiitos niiden jakamisesta!

    Miksi kommentoinneista löytyy noita lyttääjiä??? Jos ottaa kantaa, niin kannattaa tehdä se toista kunnioittavasti ja rakentavasti. Kumma kun toiset jaksavat ihmeellisesti huomautella epäkohdista, joita olettavat tulleensa vain itse ajatelleeksi….tekevät itsestään todellisia typeryksiä, kun epäilevät muiden ihmisten kykyjä ottaa asioita huomioon…. Meitä on tietysti moneen junaan, tuo legojuna oli loisto idea!

     1. Jonna-Emilia kertoo:

      Minä olen päätellyt, että toisilla on vain tylsää ja luulevat piristävänsä itseään ehkä nasevilla kommenteilla? Vaikea kyllä kuvitella, että ne heitä itseääkään iloiseksi tekee?

     2. kirsi kertoo:

      Meillä oli viime vuonna samanlaiset lego synttärit ja tietenkin pesimme legot ensin:) pojat olivat kyllä hämillään ja kyselivät että voiko niitä ukkeleita syödä:)

       1. Jonna-Emilia kertoo:

        Legot on kätevä pestä esim tiskikoneessa. Tosin esimerkiksi tuollaista junaa nyt emme lähteneet pesemään. Eipä junan sisälle ole aikaisemmin kukaan päässyt näpräämäänkään, kun siinä on katto normaslisti päällä.

         1. jaana kertoo:

          En myöskään liputa lasten lelujen puolesta.. turha pestä käsiä ennen ruokailua jos ruoat lepäävät pöpöisissä leluissa..muuten loisto idea 🙂 !

           1. Jonna-Emilia kertoo:

            Legot voi tosiaan pestä ihan tiskikoneessa, jos on pöpökammoinen. Meillä ei ollut suorassa kosketuksessa legoihin kuin keksilautanen ja donitsitorni ja ne molemmat pestiin tiskikoneessa.

         Vastaa

         Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

         Arkistot