Minkä ikäiselle lapselle puhelin? (Arvonta: Snowfox paikannuspuhelin)

Eskarin juuri aloittanut Oscar on kinunnut koko kesän itselleen omaa puhelinta, luultavammin siksi koska isoveljet ovat pelanneet paljon Pokemonia omillaan. Olemme aikaisemmin ostaneet puhelimet lapsille vasta kouluiässä, mutta mietimme pitäisikö tälle kolmannelle ostaakin puhelin jo aikaisemmin. Onko siitä mitään haittaakaan?

Minkä ikäiselle lapselle sinä ostaisit oman puhelimen?

Ensimmäinen itsenäisesti kodin ulkopuolella käytettävä kännykkä hankitaan lapselle yleensä kouluunmenon kynnyksellä, kirjoittaa Radio Nova artikkelissaan. Älypuhelin on ihan hyvä valinta ensipuhelimeksi, vaikka monia vanhempia lapsen netin käyttö saattaa jännittääkin. Maksulliset palvelunumerot kannattaa estää lapsen liittymästä kokonaan, neuvovat asiantuntijat.

Meidän koululaisten älypuhelimissa on internet, mutta olemme tehneet estoja tietyille hakusanoille. Lisäksi puhelimen käyttöä seurataan tarkasti. Puhelinta ei saa selailla huvikseen omassa huoneessaan, vaan meillä on puhelimen käytölle sovitut ajat. Tietysti puhelimella saa soittaa aina tarvittaessa.

Eskarilaisen turvallinen puhelinkokeilu: Snowfox

Päädyimme Oscarin kohdalla kokeilemaan nyt ensin toisenlaista vaihtoehtoa. Sain Oscarille kokeiluun hauskan Snowfox paikannuspuhelimen, jolla Oscar saa tarvittaessa meidät vanhemmat kiinni ja mikä parasta, me vanhemmat tiedämme aina missä Oscar menee. Puhelimen mukana saa sovelluksen, jonka avulla näkee lapsen sijainnin reaaliajassa. Snowfox-sovelluksessa voi myös rajata omia suosikkialueita tai vaikka merkitä kiellettyjä alueita. Eli saan automaattiset ilmoituksen, kun Oscar lähestyy merkitsemääni aluetta, on alueella, sekä kun Oscar poistuu alueelta.

Snowfox paikannuspuhelin lapsen kädessä
Snowfox, pieni ja kätevä

Olemme kokeilleet puhelinta nyt jonkin aikaa ja hauskaa on ollut. Oscar painaa nappia puhelimestaan ja saan omaan puhelimeeni viestin ”Oscar ajattelee sinua”. Jokainen kerta saan hyvän mielen tuosta viestistä. Tämän jälkeen soitan itse Oscarin paikannuspuhelimeen. Myös Oscar voi soittaa minulle.

Snowfox paikannuspuhelin on pieni ja säänkestävä, joten se kulkee kätevästi mukana menevälläkin pojalla. Oscar halusi kiinnittää puhelimen eskarireppuunsa, jotta voi viestittää minulle eskaristakin jos on jotain tärkeää sanottavaa. Toistaiseksi oikeasti tärkeitä asioita ei ole ollut. Oscar on kysynyt minulta muun muassa, että ”koska on joulu?” ja ”Mikä eläin on äiti sun mielestä maailman söpöin?”

Tällainen paikannuspuhelin on mielestäni täydellinen Oscarin ikäiselle lapselle, joka opettelee pikkuhiljaa reviirinsä laajentamista kauemmaksi kotoa. Kokeilu on meillä ollut erittäin onnistunut ja jatkamme Snowfoxin käyttöä ehdottomasti siihen asti, kunnes ostamme Oscarille älypuhelimen. Luultavasti vasta kouluikäisenä.

Snowfox kinnitettynä reppuun
Snowfox pääsi eskarireppuun roikkumaan
Lapsi käyttää Snowfoxia
Snowfox on helppo käyttää, yksi nappi, ei mitään ylimääräistä

Yhteistyössä Poikien äiti ja Snowfox

Snowfoxin saat Suomessa suoraan täältä.

Osallistu Snowfoxin arvontaan!!!

Kerro alle oma mielipiteesi aiheesta ja osallistu Snowfox arvontaan. Arvontaan voit osallistua jättämällä sähköpostiosoitteen blogin kommenttikenttään. Sähköpostin voi jättää myös sille varattuun kohtaan, jos ei halua sitä julkiseksi. Arvonta päättyy  24.08.2016.

Arvonta suoritettu. Voittajalle ilmoitettu sähköpostilla voitosta 25.8.2016.

 

 

 1. Essi kertoo:

  Juuri tätä meillä kaivattaisiin, kun sosiaalinen poika liikkuu naapurustossa milloin missäkin. Puhelin tuntuu vielä liian hankalalta kokonaisuudelta. Miksi ihmeessä en ole törmännyt tähän aiemmin.

  • Sanna* kertoo:

   Ihanaa, jotakin uutta ja hyödyllistä. En ole aikaisemmin Snowfoxiin törmännyt ja nyt kyllä jäi positiivinen vaikutus tuosta. Huomaan, että tulisi tarpeeseen 🙂 Mielestäni puhelin vasta koululaiselle.

   • Marika kertoo:

    Olisi hyvä kapistus pojalle, joka on alkanut ”laajentaa reviiriään”,eikä aina muista vastata, kun huhuillaan.
    Mökilläkin saattaa hauvan kanssa lähteä metsäretkelle, joten paikannus olisi tarpeen!

    • Sofia Palmroth kertoo:

     Näppärän oloinen lapselle, joka joutuu jo kulkemaan yksin eskari-/koulumatkoja. Kuitenkaan puhelin kaikilla ominaisuuksillaan ei ole mielestäni tarpeellinen eskari-/alakouluikäiselle, mutta yhteydenpito on tärkeää kotijoukkojen kanssa.

     • Laura Tahvanainen kertoo:

      Meillä kaksi menevää poikaa ja viimeksi eilen etsittiin nuorempaa polkupyöräilijää 😉 joten tarpeeseen tulisi. Mukana siis arvonnassa!

      • Sanna kertoo:

       Vaikuttaa näppärältä alkuharjoitusvälineeltä! Täälläkin ajatuksena hommata ensimmäinen varsinainen puhelin kouluiässä.

       • Kettu kertoo:

        Wau! Kuulostaa todella näppärältä ja on juuri niillä ominaisuuksilla mitä lasten puhelimilta eniten kaipaa. Meillä ongelmana se ettei lapset meinaa muistaa ilmoitella itsestään esim kaverille päästyään.. sitten etsitään paniikissa pitkin metsiä. Miettinyt joskus jopa tutkapannan toimintatapaa, josko sellaisen sujauttaisi takintaskuun;)

        • Nimetön kertoo:

         En ole aiemmin kuullutkaan. Ekaluokkalainen kulkee yksin koulumatkat, tämä olisi hyvä kompromissi, kun puhelinta en edelleenkään antanut.

         • Annu kertoo:

          Kuulostaa todella hyvältä vaihtoehdolta lapselle! Varsinkin, kun lapsen sijainti on mitä ilmeisemmin helppo jäljittää milloin vaan! 🙂 Haluan myös tuollaisen!

          • Laura Hakkarainen kertoo:

           Tää olis niin kätevä..tälläkin hetkellä pojalta kaksi puhelinta hukassa..meillä kaksi poikaa eskarilainen ja toppi luokalla toinen.

           • Eeva kertoo:

            Tämä vaikuttaa tosi hyvältä vaihtoehdolta ekaksi puhelimeksi! Sopisi hyvin 5-vuotiaalle, joka jo kulkee naapureilla ja puistossa kavereitten kanssa.

            • Pippa kertoo:

             Meidn pelokkaalle ekaluokkalaiselle täydellinen. Aloitan työt ja poikaa jännittää kouluun meno ja lähteminen yksin. Saataisiin tästä vähän helpotusta ja turvaa jännitykseen…

             • Äiti Riihimäeltä kertoo:

              Olemme harkinneet tätä meidän 5v tytölle ja meinasimmekin että eskariiin viimeistään hankimme… syystä ettemme tällä hetkellä siihen taloudellisesti kykene. Tyttö tällä hetkellä hieman laajentaa reviiriään luvallamme ja olisi todella tarpeen. 🙂

              • Sari kertoo:

               Meidän eskarilaiselle, mutta lähinnä ajatellen ensi vuonna alkavaa koulua. Lisäksi lapsi odottaa kuumeisesti sitä päivää, että saa käydä itsekseen lähipuistossa, tämä helpottaisi näitä itsenäistymiskokeiluja huomattavasti 🙂

               • Anna Hassi kertoo:

                Esikoinen eskarissa ja snowfox olisi hyvä tapa harjoitella puhelimen käyttöä sekä se toisi turvaa itsekseen liikkumisen harjoitteluun lähialueella.

                • Sanna Soinila kertoo:

                 Meillä ensimmäinen sai jo eskarilaisena ekan puhelimen, juurikin siksi että voi soittaa jos tulee joku hätä tai että voin itse soittaa kun on aika tulla kotiin kavereiden luota leikkimästä. Nyt meillä mietitään keskimmäisen kanssa mitä tehdä. Oma puhelin ei tule vielä kysymykseen mutta tuo vaikuttaisi hyvältä idealta! 🙂

                 • Marjo kertoo:

                  Loistava keksintö! Meillä 3 ja 5 vuotiaat lapset joten viimeistään eskarin kynnyksellä tulee ajankohtaiseksi yhteydenpito lapsen kanssa. Puhelinta en ennen kouluikää haluaisi laittaa.

                  • Nonsku kertoo:

                   Tuo olisi ollut meilläkin loistava eskarilaiselle, mutta menisi mainiosti nyt ekaluokkalaiselle, joka kulkee koulumatkat osin taksilla. Kavereiden kanssa liikkuessa kännykkä on usein hankala ottaa mukaan, joten tuo olisi todella näppärä!

                   • Anna kertoo:

                    Meillä alettiin harjoitella yksin liikkumista lähialueilla juuri eskari-iässä ja tällainen vempain olisi ollut mitä mainioin! Juniori tulee vuoden päästä eskari-ikään niin tämä olisi mahtis juttu hänelle silloin, kun alkaa kulkemaan enemmän itsekseen.

                    • Oikkis76 kertoo:

                     Tämä olisi täydellinen ratkaisu ekaluokkalaiselle pojalle, joka on sen verran erityinen, että tavallisen älypuhelimen käyttäminen on todettu nyt liian haastavaksi. Toki pelata poika osaa puhelimellaan sujuvasti, mutta se soittaminen… Ja tuo paikannus ominaisuus, mikäli se toimii noin kivuttomasti, olisi järjettömän hyvä mielenrauhan tae! Jos ei onni potki arvonnassa, on snowfox meidän hankinta listalla taatusti.

                     • Henna kertoo:

                      Puhuttiin tästä jo ystävän kanssa aiemmin, ja mietimme miten mainio juuri pienille tämä puhelin on. Meillä tämä menisi jo 4-vuotiaalle käyttöön. 🙂

                      • noora kertoo:

                       Ajankohtaista täälläkin kun esikoispoika aloitti juuri eskarin ja puhelinta ajattelin harkita vasta koululaiselle.

                       • Kaarina kertoo:

                        Ekaluokkalaiselle olisi kyllä oikein hyvä! Meillä kun kuljetaan bussilla koulumatkat. Puhelinta ei mielestäni muuhun tarvitse vielä, mutta tämä toisi turvaa lapselle ja mielenrauhaa vanhemmille.

                        • Anniina kertoo:

                         Haluaisin ehdottomasti ekaluokkalaisille tytöilleni nämä puhelimet. Olen lukenut näistä niin paljon hyvää. Mielestäni alaluokkalainen lapsi ei tarvitse vielä älypuhelinta.

                         • laura kertoo:

                          tästä saisi naapuri eskaripojalle vempaimen. Meidän nyt 9-vuotiaalle tytölle saatiin mummon vanha puhelin ja prepaid, kun muutettiin eskarin tienoilla kunnon lähiöön. Lähinaapuristosta kun löytyy jopa 12 saman ikäluokan tyttöä niin helpotti puhelin paikannusta.

                          • Eija kertoo:

                           Olisipas aivan huippuhyvä laite! Alle kouluikäiselle nimenomaan ei vielä omaa älypuhelinta viitsi ostaa, tämä olisi varmasti toimiva juttu.

                           • Nimetön kertoo:

                            Eskarilaiselle tää olis kyllä näppärä. Omaa puhelinta on pyytänyt kyllä jo jonkinaikaa, mutta äiti on vielä sitä mieltä ettei oikeaa puhelinta vielä haluaisi hankkia. Tällä kuitenkin sujuisi yhteydenpitokin isälläänkin ollessaan, kun haluaisi kuulema ”lähettää äitille viestejä et vähän ikävä” kun on siellä. 🙂

                            • Pia kertoo:

                             Olisi kätevä myös omalle pojalle joka aloitti eskarin ja leikkipaikat laajenee. Kännykkä tarvii varmaan ostaa hänelle vuoden päästä kun koulu alkaa.

                             • Laura kertoo:

                              Tämä olisi hyvä meidän 6v:lle, joka harjoittelee kavereitten kanssa ulkona olemista. Huojentaisi äidin mieltä, kun tietää missä poika menee. Rajat on tietysti sovittuna, mutta aina välillä pääsee unohtumaan.

                              • Hennariikka kertoo:

                               Nerokasta! Tämä olisi täydellinen myös ekaluokkalaiselle. Ylivilkas poikani saattaa helposti mennä rajoitetun alueen ulkopuolelle, ja olisi ihanaa tietää, missä hän oikeasti on. Älypuhelin ei toimi vielä näin pienelle. Kiva tietää tästä!

                               • Iines kertoo:

                                Kätevä, helppo ja turvallinen laite!! Tämmöinen meidän 6-v pojalle, joka kovasti harjoittelee ulkoilua ilman vanhempia 🙂

                                • Kaisa kertoo:

                                 Minusta älypuhelimet eivät kuulu alakouluikäisille ollenkaan, mutta nykyään sellainen on pakko lapsille hankkia, koska kaikki muutkin pelaavat puhelimillaan kaiken aikaa. Kallis lelu siis, joka hajoaa helposti ja jonka varastamiskynnys on koulussa matala. Nämä pitäisi kieltää kouluissa kokonaan, vaikka jättää koulupäivän ajaksi kännykkäparkkiin, tms.
                                 Ja joo, osallistun arvontaan.

                                 • Suvi kertoo:

                                  Tämähän on juuri se mitä omalle eskarilaiselle voisi hankkia ensimmäiseksi puhelimeksi. Välillä haluaisi jäädä jo itsekseen kotiin muiden lenkittäessä koiria, tämän avulla se jo onnistuisi 🙂

                                  • Nelliina kertoo:

                                   En ollut Snowfoxista aiemmin kuullutkaan, mutta kuulostaa tosi fiksulta vempaimelta. Meillä olis käyttöä! Mukana.

                                   • Nimetön kertoo:

                                    Siinä vaiheessa kun lapsi on yksin kotona esim. koulun jälkeen. Toivottavasti ei vielä moneen vuoteen.

                                    • Pumpuli kertoo:

                                     Meillä on vielä pieni mies, jolle oman kännykän haluaisin hankkia vasta kouluun. Siihen asti voi kotona hoitaa muiden puhelimia. Mutta välillä kaipaisi kyllä mahdollisuutta ottaa yhteyttä ja erityisesti olinpaikan selville, kun ukkeli on menossa pihalla. Toisinaan olisi kiva selvittää myös silloin, kun on isin kanssa pokejahdissa ja odottaa lämpimän ruuan kanssa kotona. Mahtava arvonta!

                                     • Saija kertoo:

                                      Onpa mahtava laite! Varmasti tulisi käyttöä ekaluokkalaisella ja seuraavana pikkusiskolla jotka juuri ovat alkaneet laajentamaan kaveripiiriä uudella asuinalueellamme. Kännykkä on kuitenkin vielä 6-vuotiaalla liian iso ja hankala mukaan otettava, pyöräillessä ja rymytessä pihoilla.

                                      • Tytti kertoo:

                                       Oispa mahtava kampe! Täällä pikku kylällä asuessa ei oikean puhelimen tarve ole kuin eskariin mentäessä, mutta tämä olisi käytössä jo nyt!

                                       • Annukka kertoo:

                                        Olisipa ihana voittaa tämä hyödyllinen laite! Asumme vähän rauhattomammalla alueella, joten tuo toisi varmasti mielenrauhaa äidille, kun lapsi (6v) hirveästi haluaa jo laajentaa reviiriään oman takapihan ulkopuolelle.

                                        • Suski kertoo:

                                         Tämähän olisi todella toimiva eskarilaiselle, meillä poika haluaisi jo itse kulkea eskarimatkan niin tällä pystyisi hyvin seuraamaan häntä.

                                         • Jenna kertoo:

                                          Meillä lapselle varmaan hankitaan myös puhelin sitten kouluun mentäessä. Tämä uusi tuttavuus voisi olla kuitenkin jo nyt erittäin kätevä ja kuulostaa ihan mahtavalta ja helpolta vähän pienemmänkin käyttää.

                                          Nyt oon törmännyt moneen, jolla puhelin on tullut ajankohtaiseksi omasta mielestä juuri Pokemonin takia, joten vanhempien on entistä tarkemmin mietittävä, mikä on oikea ikä kunnon puhelimelle – meillä se ei ainakaan ole ihan vielä 🙂

                                          • epun äiti kertoo:

                                           Meidän vilkkaalle pojalle tuo olisi aivan mahtava. .nyt kun ekalla ja alkaa reviiri laajenemaan.älypuhelin tokalla luokall ehkä.

                                           • Kirsi S kertoo:

                                            Tätä olisi mielenkiintoista testata. Varsinkin tuon säänkestävyyden ym. kannalta. Meillä eskarilainen ja sitten 4-vuotias. Eskarilaiselle olisi nyt alkuun kätevämpi ja pienempi kuin puhelin paikantamisen ja itse kulkemisen harjoitteluun. Ja mielelläni kokeilisin myös tuon nuoremman käytössä vaikka hän ei paljoa vielä yksin liikukkaan, mutta tuossa naapurustossa kylläkin.

                                            • Heidi kertoo:

                                             Eskarilainen on meilläkin kinunnut koko kesän omaa puhelinta, kun isoveljelläkin on. Tähän mennessä asia hoidettu niin, että Pokemon on ladattu äidin (minun) puhelimelle ja yhdessä sitten Poketetan pitkiäkin matkoja. Muuta pelaamista ei ulkoillessa mielestäni tarvita. Mutta kävi kyllä mielessä, että nyt kun omia kavereita alkaa olla ja niiden kanssa vähän halutaan laajentaa elinpiiriä oman kotipihan ulkopuolelle, niin tämän voisi kyllä hankkia.

                                             • Katri kertoo:

                                              Wow, enpä ollut koskaan kuullutkaan tuollaisesta! Meillä joulupukki toi puhelimen 6-vuotiaalle niin oli tähän syksyyn aikaa opetella sen käyttö kunnolla, kun nyt meni sitten ekaluokalle 🙂

                                              • HessuHopo kertoo:

                                               Eskari/ekaluokkalainen tarvii tänäpäivänä puhelimen.
                                               Tämä olisi kätevä vaihtoehto koska peruspuhelimissa ei saa paikannustoimintoja käyttöön.
                                               Älypuhelimilla käytetäån ilmaista life360 aplikaatioa joka on yllättänyt varmatoimisuudellaan.

                                               • Annim kertoo:

                                                Olisi kyllä tosi kätevä kun poika vähän kasvaa. Ehkä sitten kouluun kun lapsi menee, olisi pikkuhiljaa aika hankkia puhelin. Katsotaan sitä sitten aikanaan.

                                                • Kirppu kertoo:

                                                 Paikannustoiminto olisi mahtava ominaisuus pienemmällekin, alle kouluikäiselle lapselle. Näkisin esim. Ettei lapsi mene yksin läheisen järven rantaan.

                                                 • Milena Rönnqvist kertoo:

                                                  Eskarilaisen omaksi tämä meillä menisi ja kovasti tarpeeseen tulisi kun vuotta vanhempi isoveli on jo puhelimen saanut ☺

                                                  • Päivi F kertoo:

                                                   Wau! Eilisen googlettelin eskarilaiselle puhelinta ja liittymiä, mutta tuohan olisi juuri sitä, mitä meilläkin ollaan vailla.

                                                   • Katja Talonpoika kertoo:

                                                    Aivan mahtavaa olisi päästä kokeilemaan käytännössä 🙂 Tuo vilpertti kun häviää välillä vähän liiankin nopeaa näkökentästä.

                                                    • Greta kertoo:

                                                     Eskarille olisi tosi hyvä ennen älypuhelinta, jonka saa sitten vähän isompana. Reviiri laajenee, lisäturva olisi paikallaan. Myös 4-vuotiaalla toimisi sitten kun isompi ei enää käytä.

                                                     • Hiisukas kertoo:

                                                      Meillä lapset vielä sen verran pieniä, ettei ole omia puhelimia, mutta esikoiselle tämä olisikin jo hyvin pian ajankohtainen idea!

                                                      • Aurelia kertoo:

                                                       7v tytöllä on ollut paljon pelkoja ja kovasti pelottaa jäädä yksin kotiin aamulla. Tuo olisi todella loistava apu siihen! Älypuhelinta ei olla vielä ostettu, koska lapsi ei osaa lukea ja on todettu että kaverit näprää puhelimia koko ajan. Emme halua lapsistamme sellaista. Leikki on vielä tärkeämpää.

                                                       • TeaP. kertoo:

                                                        Vaikuttaa tosi kätevältä välineeltä. Meillä ainakin 6 v. poika on juuri tänä kesänä aloittanut vähän laajentamaan teviiriään äidin luota kauemmaksi. Snowfoz-sopisi hyvin mukaan ja saisin pojan tarvittaessa kiinni. T. Hailuodon dyyneillä on epätoivoisena poila huhuillut äiti.

                                                        • Heini kertoo:

                                                         Tämä olisi enemmän kun täydellinen, meidän 5v pojalle. Hän ulkoilee asuinalueellamme yksin ja tuo olisi kätevä kaikinpuolin.

                                                         • Heidi HH kertoo:

                                                          Ollut harkinnassa jo kauan, mutta ei olla vielä saatu aikaiseksi hankkia. Olisi mahtava laite pikkupojalle!

                                                          • Hammi kertoo:

                                                           No juurikin saman edessä ollaan. Eskarilaisen reviiri laajenee, puhelinta ei vielä tänä vuonna olla kuitenkaan hankkimassa. Tämä on siis täydellinen ratkaisu!

                                                           • Anna kertoo:

                                                            Osallistun arvontaan, mielestäni koulun aloitus hyvä hetki oman puhelimen hankintaan, sitä ennen tällainen olisi hyvä

                                                            • marjo kertoo:

                                                             No jopas jotain, kuulostaapa näppärältä laitteelta! Täältäkin löytyy eskarilainen jolle tämä laite olisi kyllä passeli (sen puhelimen sijaan) 🙂

                                                             • Pia Unnaslahti kertoo:

                                                              Ihan mielettömän tarpeellinen ja helpon tuntuinen jopa lapselle käyttää. Olen harkinnut itse jo tämän ostoa omalle eskrilaiselleni, mutta kokeilempa onneani ensin täällä 🙂 Hyvä Suomi, kyllä täällä kotimaassakin ostataan.

                                                              • Suvi kertoo:

                                                               Tämä on ihan huippu laite varmasti! Ei ole liikaa ominaisuuksia, mutta toisi turvallisuuden tunnetta sekä äidille että poikaselle. Hieno laite.

                                                               • Emma kertoo:

                                                                Meidän menevälle pikkuneidille olisi oiva kapistus. Vaikka yritän sinnikkäästi menoa seurata, niin välillä ehtii silmistä hävitä, kun pienen askareen itse toimitan. Nyt juoksen ympäriinsä sydän syrjällään neitiä etsien, kun neiti on siirtynyt määrätietoisesti esim. naapuriin iltapäiväKahville. Tällaisen laitteen avulla voisi helposti paikantaa minne neiti on päättänyt siirtyä 🙂

                                                                • Anna kertoo:

                                                                 Vaikuttaa kyllä todella näppärältä 🙂 varsinainen puhelin kouluikäiselle, mut tää sopis pienemmällekin (5-6v) käyttäjälle.

                                                                 • Jani kertoo:

                                                                  Perheessämme on eskarilainen ja ekaluokkalainen joille olimme ajatelleet hankkia mahdollisesti Snowfoxit käyttöön.

                                                                  • Elina kertoo:

                                                                   Kännykän ottaisin varmaan koululaisille. Tuo olisi kätevä, ei ehkä meillä vielä niin tarpeellinen (poika 3v), mutta tietäisin kyllä kenelle antaisin lahjaksi 🙂

                                                                   • Jatta kertoo:

                                                                    Kunpa tuollainen olisi ollut 2000-luvun alussa, kun lapseni menivät kouluun. Heille hommasin peruskännykän, kun siihen aikaan ei ollut vielä älykännyköitä
                                                                    Tämä paikannuspuhelin sopii varmaan myös ikäihmisille.

                                                                    • Nora ja pojat kertoo:

                                                                     Vau, ihan älyttömän kätevän oloinen! Meillä kun kolme vanhinta poikaa on jo koululaisia, älypuhelimet kulkee mukana. Yksi pojistamme on myös ykköstyypin diabeetikko, jolle hätätilanteessa tällaisesta ”helposta” laitteesta voisi olla iso apu, jos tuntuu siltä, että matalilla sokereilla puhelimen käyttö on liian monimutkaista.
                                                                     Neljäs poikamme on vielä sen ikäinen, että seuraavan vuoden-parin aikana tulee ajankohtaiseksi tämäkin asia. Vaikuttaa tosi kätevältä, ja ehdottomasti tulisi tarpeeseen meidänkin perheeseen!

                                                                     • A kertoo:

                                                                      Tällaisen puhelimen voisi antaa jo vähän nuoremmallekin, mielestäni n. 5-6 vuotiaalle, kun lapsi saa jo itsenäisesti laajentaa reviiriä oman pihan ulkopuolelle.

                                                                      • Sofia Eriksson kertoo:

                                                                       Tosi kätevä!! Olisi kyllä tarvetta koska en halua vielä puhelinta hankkia pojalle. Tämmönen ratkaisu olisi hyvä ja äiti ei tarvitsisi huolia koko ajan 🙂

                                                                       • Katja kertoo:

                                                                        Olen miettinyt tämän hankkimista. Meillä melko ”villi” poika, joten koko ajan saa vähän olla huolissaan missä poika menee. Eskarilaiselle varmasti sopiva ”puhelin” ja tuo äidille mielenrauhaa, kun näkee missä se poika on.

                                                                        • Marika kertoo:

                                                                         Kerrankin jotain jotain järkevää kehitetty. Miksi tällaisesta puhelimesta ei ole ennemmin ollut minkäänlaista tietoa tai mainosta? ! Näitä tarvittaisiin, joka lapselle. Peukku ylös! ☺

                                                                         • Jenni kertoo:

                                                                          Aivan mahtavalta kuulostaa. Mielellään tuollaisen laittaisin pienen pojan taskuun heti kun uskaltaa yksin laskea ulos.

                                                                          • Satu kertoo:

                                                                           Todella näppärän tuntuinen. Tuollainen olisi hyvä kaikille lapsillemme, myös oman kännykän omistavalle esikoiselle (joka ei koskaan vastaa puhelimeen ja huitelee ties missä, ai en mä muistanut/huomannut/tajunnut) ei tarvitsisi äidin huolestua missä mennään.

                                                                           • Petra kertoo:

                                                                            Kiva arvonta! Aluksi olin sitä mieltä, että hankimme pojallemme puhelimen vasta kouluun mentäessä, mutta lähiaikoina olen alkanut miettiä, josko hyvä aika olisikin jo aiemmin. Itse asiassa pääni sai käännettyä juuri tämä samainen paikannin, johon törmäsin jossain netin syövereissä. Tämä tulisi meillä käyttöön jo tarhaiässä meidän villin pienen pojan kanssa, niin äidin ei tarvitsisi murehtia sydän sykkyrällä, että missä se pieni kohnottaja taas painelee 🙂

                                                                            • Catjuska kertoo:

                                                                             Tälläinen ois kyllä erittäin kätevä, ja lykkäis puhelimen hankintaa parilla vuodella. Ekaluokalle menijälle on puhelin ostettu, mutta pikkuveljen kohdalla ei ehkä tarttis jos ois tälläinen.

                                                                             • Laura kertoo:

                                                                              Tuollainen puhelin on loistava keksintö omaa reviiriään laajentavalle pienelle. Erityisesti vilkkaimmalla lapselle puhelin on hyvä, sillä se luo molemmin puolin turvaa. Näin voi harjoitella tilanteita, joissa lapselle/vanhemmalle tulee tilanne, että toinen on saatava kiinni.

                                                                              • Saila Koivurinne-Lähdekorpi kertoo:

                                                                               Eskarilaiselle tuo snow ja sitten ekaluokkalaiselle puhelin. SaldorAjoituksella ja estoilla mutta liittymä jossa voi saldorajan täytyttyä soittaa äitille tai iskälle. Tämä meillä edessä ensikeväänä. Tuo snow nyt jos onnetar ei suosi niim harkintaan. Vaikuttaa kätevältä, moine kapistus minulle tähän asti tuntematon. Ei päivää ettei opi jotain uutta 🙂

                                                                               • Ursula kertoo:

                                                                                Mahtava tuote, tätä olisi tarvittu jo vuosi sitten, muutamaan otteeseen sai naapuruston juoksennella sydän kylmänä..

                                                                                • Ninni kertoo:

                                                                                 Meidän eskarilaiselle tää olis just huippu, oonki miettiny puhelimen hankintaa jo nyt mutta tämä olis vielä parempi!

                                                                                 • Laura P kertoo:

                                                                                  Meillä esikoispoika meni juuri eskariin, ja on myös kinunnut omaa puhelinta nyt koko kesän. Olen sanonut, että kouluun mennessä saa oman puhelimen.
                                                                                  Mutta Tämä snowfox olisi kyllä nyt tosi kätevä!

                                                                                  • Heini kertoo:

                                                                                   Ekaluokkalaiselle hommattiin snowfox ja on ollu hyvä ostos. Pikkuveli menee vuoden päästä eskariin ja hälle ois tarkotus hommata samanmoinen.

                                                                                   • Hanna Väärälä kertoo:

                                                                                    Hei vähänkö kiva idea. Ekaluokkalaisellekin varmasti oikein passeli. Oispa hieno saada tuommoinen käyttöön. 3n yh:n elämää helpottais hirmusti. 🙂

                                                                                    • enna kertoo:

                                                                                     Tämä olisi kätevä! Meillä 3 poikaa, josta vanhin on nyt ekaluokkalainen. Pikkuhiljaa pitäisi kai päästää liikkumaan kavereiden kanssa, lähiympäristössä. Hieman ollaan jo kokeiltu rajoja, joten tämä olisi mainio apuväline meille vanhemille.

                                                                                     • merja irri kertoo:

                                                                                      Tuohan olisi tosi kiva meidän pienelle eskarilaiselle kun joutuu ”yksin” kulkeen isossa bussissa eskariin ja on aina kovasti huolissaan muistaako oikean pysäkin, ekaluokkalaiset oli vielä sanonut että isot pojat kiusaa pieniä .

                                                                                      • Saara kertoo:

                                                                                       Oma mielipiteeni on ettei alle kouluikäinen tee puhelimella mitään. Itsenäisesti liikkuva koululainen saattaakin puhelinta jo tarvita. Tuo paikannin olisi kyllä kätevä meidän eskarilaisen taskuun. 🙂

                                                                                       • Jenkka kertoo:

                                                                                        Olen miettinyt jotain ratkaisua katoilevalle eskaripojalle, jolla ei ole lupaa pihasta yksin lähteä, mutta lähteepä kuitenkin.. Puhelimet ei pysyisi mukana kokonsa vuoksi, ja hajoaisi rämäpäällä näyttöineen, niin tällainen voisi olla oikeasti vaihtoehto..

                                                                                        • Saija kertoo:

                                                                                         Kolmesta pojastani erityisesti pikku ikiliikkujamme tarvitsisi juuri tällaisen! Vähitellen reviiri laajenee äidin silmien ulottumattomiin, ja siihen vaiheesee tällainen olisi juuri sopiva.

                                                                                         • Maari kertoo:

                                                                                          Vaikuttaa todella kätevältä. Juuri keskustelimme mieheni kanssa esikoiselle puhelimen hankkimisesta, ja mies ehdotti tällaista. Itse en ollut ennen kuullutkaan…

                                                                                          • Meritta kertoo:

                                                                                           Tää vaikuttaa superkätsyltä! Vaikka tuo jälkikasvuni kinuaa jo omaa älypuhelinta ja osaa käyttää äidin puhelinta jo äitiään paremmin niin tämmöinen puhelin olisi enemmän äidinkin mieleen 🙂

                                                                                           • Miia kertoo:

                                                                                            Meillä lievästi kehysvammainen poika aloitti juuri ekaluokan ja puolison kanssa pohdittiin paikannuslaitteen hankintaa koska hän ei osaa puhelinta käyttää ja käy koulua sen verran kaukana kodistaan että vanhempien huolta tuollainen pikkuinen vempain voisi huomattavasti lieventää. Tulisi kovasti tarpeeseen! 🙂

                                                                                            • Hanna-äiti kertoo:

                                                                                             Tämä puhelin kuulostaa toimivalta pienen, vilkkaan ja rahojaan innokkaasti laajentavan lapsen kanssa. Vanhimmalle pojalle ostettu kännykkä (ei äly) on lähinnä hukassa… mutta nyt kolmas luokkalaisena alkaa ymmärtää sen merkityksen. Olis hyvä aloitus puhelin.

                                                                                             • Elina kertoo:

                                                                                              Onpa ihan mahtava! Meillä on 3 poikaa, joista ensimmäinen aloittaa nyt koulun ja on saanut minun vanhan iphone4-puhelimen (johon ei saa pokemonia!!), tätä sitten 4 v veli kateellisena himoitsee.. Olen antanut poikien mennä keskenään lähipuistoon, mutta kieltämättä Snowfoxin tyyppinen laite olisi aikamoinen ”rauhoitin” hermoheikon äidin mielessä..

                                                                                              • Linnea kertoo:

                                                                                               Todella näppärän kuuloinen, haluaisin käyttöön eskarilaiselle. On niin menevä tapaus että toisi helpotuksen tunnetta ainakin …Painalluksia saattaisi kylläkin tulla aika reippaasti pitkin päivää 🙂

                                                                                               • Maria kertoo:

                                                                                                Oi kyllä, eskarilainen kovasti kyselee milloin saa oman puhelimen. Oikea kännykkä tuntuu vähän liialta mutta jotain pitäisi olla millä saisi (puolin ja toisin) tavoitettua puuhakas ja ajankulusta mitään ymmärtämätön lapsi. Tämä antaisi paremmat mahdollisuudet itsenäistymisen ja vastuullisuuden harjoitteluun kun lapsen voi antaa liikkua omatoimisesti laajemminkin.

                                                                                                • Jonna-Emilia kertoo:

                                                                                                 toi rämpläysinnokkuus on muuten tosi juttu…ehkä siis puhelinta ei kannata hankkia heti koulun alussa, vaan reippaasti ennen. Ehkä ennen kesälomaa, eskarin ja ekan luokan välissä.

                                                                                                 • Elina kertoo:

                                                                                                  Kuulostaa varsin järkevältä ja pidän yksinkertaisesta designista. Tuli heti myös mieleeni että paitsi lapselleni myös muistisairaalle vaarilleni tämä olisi kätevä.

                                                                                                  • Höpönassula kertoo:

                                                                                                   Hei tämähän on kuulostaa oikeasti juuri sopivalta eskarilaiselle! Meidän 6-v ja minä itsekin ilahduttaisiin tästä kovasti!

                                                                                                   • Kati kertoo:

                                                                                                    Tämä vaikuttaa todella kokeilemisen arvoiselta! Meillä pieni alakoululainen hyötyisi tästä enemmän kuin älypuhelimesta, jonka käyttöön ei ole innostunut (muuten kuin pelaamisesta..), ja puhelin tahtoo unohtua kotiin kun ”ei ole kiva raahata mukana”. Tämä vekotin kulkisi varmasti paljon kätevämmin!

                                                                                                    • Sari kertoo:

                                                                                                     Näen tämän laitteen oivana apuna kahden erityislapseni tiellä kohti itsenäistymistä, ja heille mahdollisuutena oppia ensiaskeleita lähiympäristössä ilman että äidin tarvitsi kantaa huolta ja heillä olisi turvallinen olo.

                                                                                                     • Nimetön kertoo:

                                                                                                      Meillä käytössä ”älyrannekello” eskarilaisella, toimii samalla periaatteella ja olen todennut oikein toimivaksi ratkaisuksi!

                                                                                                      • Anne kertoo:

                                                                                                       Just muutama päivä sit tätä tuotetta kattelin mielenkiinnolla ja mietin minkähänlainen on oikeesti käytössä 🙂

                                                                                                       • Nimetön kertoo:

                                                                                                        Olen tätä erittäin potenttiaalisena vempeleenä miettinyt (samassa värissä ja samaan reppuun kiinnitettynä vielä 😉 ) tuolle esikoiselle, joka kovasti yrittää jo itsenäistyä ja yltiösosiaalisena saattaisi lähtäkin ystävien matkaan naapuriin tai korttelipuistoon unohtaen kokonaan mainita, minne menee. Kouluun tullaan hommaamaan tavallinen vanha ja halpa puhelin, jolla voi soitta ja vastaanottaa piheluita. Muuta ei pieni ihminen tarvi ensipuhelimeen ja tällä on hyvä harjoitella niitä perustaitoja, joihin PUHELIN on tarkoitettu.

                                                                                                        • Katja kertoo:

                                                                                                         Oliko hinnoista mitään tietoa? Näppärältä vaikuttaa eskari/ekaluokkalaiselle. Tästä sovellus muokattuna myös muistisairaille?

                                                                                                          1. Jonna-Emilia kertoo:

                                                                                                           Musta tää oli jossain 140 euroa? Mutta on sen väärti, ei meinaan hajoa ihan samanlailla kun noi nykypuhelimet. (tämä on lentänyt jo vauhdista lattiaan ja toimii)

                                                                                                          2. Laura kertoo:

                                                                                                           Ystävän pian 6v pojalla on tää ja toimii ! Mekin voitais pojille mielellään ottaa. Eskarilainen pärjää tällä varmasti 7 v pitää yhteyttä jo itse omiin parhaimpiin kavereihin ja lähettää kummeille kuvia ja viestejä. Pienemmälle kyllä ihan mainio.

                                                                                                           • Marle kertoo:

                                                                                                            Kuulostaa mielenkiintoiselta, mietityttää vain, että onko koko ajan WiFi päällä eli säteileekö yllin kyllin?

                                                                                                              1. LO kertoo:

                                                                                                               Tuotteen sivuilla lukee: ”paikannus 30 sekunnin välein” ts. kun GPS-paikannustiedon lähettäminen kestää murto-osasekunnin kaksi kertaa minuutissa niin ”säteily” on hyvin hyvin vähäistä, jos siitä nyt on huolissaan.
                                                                                                               Tuotteessa ei ole WLANia vaan 2G/3G joka toimii jokapaikassa.

                                                                                                             1. Nimetön kertoo:

                                                                                                              Tulisi todellakin tarpeeseen!! Esikoinen aloitti eskarin ja kesän aikana on saanut liikkua itse läheiseen puistoon. Puhelinta en vielä haluaisi ostaa, tämän avulla pienelläkin olisi joku turva jos tarvitsee nopeasti yhteyden vanhempiin.

                                                                                                              • Lilja kertoo:

                                                                                                               Meillä juuri ekan luokan aloittanut joutuu kulkemaan taksilla kouluun ja pitkä matka jännittää. Helppokäyttöinen kännykä tuo turvaa ja on hyvä tapa totutella kännykän käyttöön. Kiitos suosituksesta!

                                                                                                               • Niina kertoo:

                                                                                                                Meilläkin on ollut mietinnässä, milloin hankkia puhelin juuri ensimmäisen luokan aloittaneelle tytölle. Kovasti hänen tekisi mieli kokeilla kulkea yksin kouluun sekä lähempänä asuvien kavereiden ja mummon luokse. Tuo olisi aivan loistava, ja varmasti olisi sekä tytöllä että meillä vanhemmilla turvallisempi olo!

                                                                                                                • Vilskarin äiti ×2 kertoo:

                                                                                                                 Tämä on upea idea, ollut harkinnassa nyt eskarilaiselle. Tukea ja turvaa, ilman että lapsen tarvitsee vielä enempää astua älypuhelinten maailmaan, sen ehtii kyllä.. 🙂

                                                                                                                 • Emmi kertoo:

                                                                                                                  Ihan mahtava juttu!! Tämä olisi juuri sopiva meille. Esikoinen aloittanut eskarin ja kesän aikana on saanut liikkua yksin läheiseen puistoon ja takaisin. Puhelinta en vielä haluaisi ostaa, mutta tämän ansiosta olisi joku turva pienelläkin jos tarvitsee saada nopeasti yhteys vanhempiin yksin liikkuessa.

                                                                                                                  • Tiina kertoo:

                                                                                                                   Kätevä ajatus pienemmille! Hankin pojalleni puhelimen kun hän aloitti ekan luokan, käytännön syistä puhelin oli pakollinen ratkaisu, koska poika kulkee koulureittiä välillä itsenäisesti ja on hetkiä yksin kotona. Onneksi saldorajat ja estot ovat helppoja laittaa ja puhelimesta ei ole tullut lelua. 🙂

                                                                                                                   • MariaO kertoo:

                                                                                                                    Tämä ois kyllä niin näppärä, kun tuo eskarin aloittanut jo kyselee, että koska saa puhelimen. En ihan vielä oikeaa puhelinta kuitenkaan halua tälle huolettomalle tyttöselle antaa… 🙂

                                                                                                                    • Nimetön kertoo:

                                                                                                                     Voi että hieno homma! Itselläni jo teini-ikäinen lapsi mutta tuolle olis käyttöä siskon lapselle joka aloittaa ensi vuonna eskarin ☺

                                                                                                                     • Tinja kertoo:

                                                                                                                      Vaikuttaa tosi hyvältä! Meidän eskarilaiselle hankitaan puhelin varmaan ensi kesänä ennen koulun alkua.

                                                                                                                      • Päivi kertoo:

                                                                                                                       Ihan samoissa ajatuksissa mennään: eskarilaisen reviri laajenee, joku tapa pitää yhteyttä pitäisi olla, mutta vanhakin puhelin matopeleineen tai älypuhelin laajoine sisältöineen ei tunnu vielä tarpeelliselta. Lisäksi olisi mukavaa ettei lapsen tarvitsisi vielä elää puhelimen kanssa. Vielä vähän aikaa ilman… Törmäsin Snowfoxiin mainoksen kautta ja tuote vaikuttaa tosi näppärältä. Olin iloinen kun törmäsin vielä tähän käyttökokemukseen, kiitokset siitä!

                                                                                                                       Vastaa

                                                                                                                       Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

                                                                                                                       Arkistot