Kasvonaamio poikien tyyliin (ALEkoodi lukijalle)

Olen ollut aina huono hoitamaan kauneuttani. Olen pessyt kasvot saippualla sekä vedellä ja levittänyt niihin jotain halpaa yleisrasvaa sen jälkeen. Olen miettinyt, että kuinkahan kovasti poikani ihmettelevät isona ensimmäisiä tyttöystäviään, jos nämä ovatkin aktiivisia kauneudenhoidossa. Koska pojat eivät ole koskaan ennen nähneet naisen touhottavan erilaisten ihonhoitotuotteiden kanssa.

Tästä syystä päätin tehdä jotain erilaista ja lähteä yhteistyökokeiluun, jossa pääsen kokeilemaan poikieni avustuksella kasvonaamiota itselleni.  Meidän taloudessa tällaisia kasvonaamioita ei ole aikaisemmin käytetty, joten kokeilu aiheutti suurta hilpeyttä niin pojissa, kuin äidissäkin. Mutta ehkä tämän jälkeen aihe ei ole enää ihan niin vieras pojillenikaan kohdata myöhemmin.

Kasvonaamio poikien kanssa

Saimme käyttöömme The Incredible Face Mask– tarvikkeet, joissa onneksi oli mukana selvä ohje miten toimia. Ollie ja Oscar ryhtyivät innolla levityspuuhin, isommat pojat tyytyivät nauramaan vieressä.

20160911_182339

20160918_10222420160918_103309

Ensin pojat tekivät minulle Turtles maskin (yllätys), sen jälkeen levittivät maskin koko kasvoille. Pojat nauroivat aivan älyttömän paljon. Kukaan heistä ei suostunut naamiota kokeilemaan itselleen, äiti näytti ilmeisesti sen verran hassulta (myönnettäkööt).

20160918_102602
Tuskin se tämän kauniimpi teos olisi ollut vaikka olisin itse levittänyt 🙂

Puolituntia vaikutusta ja maski kovettui. Sen kyllä tunsi selvästi kun ihoa alkoi kiristämään. Pyysin poikia repimään maskin pois, mutta tässä vaiheessa heillä oli jo menossa ilmakiekkopelit eikä maskit enää kiinnostanut. Ihmeteltiin kyllä yhdessä myöhemmin irroitettuun maskiin kiinnitynyttä likaa ja ihosolukkoa. Saimme samalla hyvän kimmokkeen keskustella ihon puhdistamisen tärkeydestä.

20160918_105640-1

naamio lähikuva
Maskiin tarttuu selvästi ihon epäpuhtauksia sekä kuollutta ihosolukkoa

Mutta kylläpä iho tuntui hyvältä tämän hoidon jälkeen. Kasvoni eivät ole olleet näin pehmeät sitten…varmaan koskaan? Piti vähän väliä kokeilla uudestaan kuinka pehmeältä iho tuntui. Taidan kylläkin ensi kerralla leikkiä tällä naamiolla ihan itsekseni.

äiti ilman meikkiä
Maskin jälkeen, meikitön minä

Jos haluat kokeilla tätä naamiota (yksin tai lasten kanssa) niin koodilla pojatmask, saat 30% alennuksen.

Klikkaamalla tätä linkkiä pääset ostoksille.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arkistot