Äidin ja pojan samistelua

Olen jo pitkään halunnut samistella poikieni kanssa. Välillä ”puen” heitä keskenään samanlailla (eli ostan heille keskenään samanlaisia vaatteita. Pojat meillä kuitenkin päättävät loppupelissä mitä päälleen pukevat), mutta tämä äidin ja pojan yhteinen samistelu on jäänyt aika vähäiseksi. Johtuen jo ihan siitäkin, että äidille ja pojalle on todella vaikea löytää yhteneviä vaatteita. Mutta sitten kun löytyy…. ihan huippua!

Meidän perhe on varsinainen tehotiimi. Näiden kuvien nappaamiseen (vaatteiden vaihdot mukaan laskettuna) meni VAIN puolituntia. Pojat ovat tottuneet kameraan omissa työhommissaan ja minä taas en ole nirso siitä millainen kuva minusta napataan.

Osa vaatteista ja asusteista on saatu House of Brandonilta

Raitaa ja tyyliä Oscarin kanssa

Äiti ja poika

äiti ja poika

Sporttia ja vauhtia Ossianin kanssa

äiti ja poika

Katuja ja pinkkiä Ollien kanssa

äiti ja poika

äiti ja poika

Nostalgiaa ja naurua Oliverin kanssa

äiti ja poika

 

Lue myös:

Poikien hiustrendit 2017

Näin olet hyvä äiti pojalle

 

  1. Jonna-Emilia kertoo:

    Mahtava idea. Vähän harmittaa kuinka vähän kiinnitän muutenkaan huomiota meidän vaatetukseen. Liikutaan tarhapöllön näköisenä ympäri kyliä koko porukka. Pienellä panostuksella sitä voisi näyttää vaikka kuinka kivalta.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

    Arkistot