Paras pipo kypärän alle!

Kaupallinen yhteistyö: Bredenkids

Syksy tulee, oletko valmis? Kesä ei oikein koskaan saapunutkaan ja taas ollaan hetki lähempänä talvea. Aamullakin on ollut jo aika kylmä kun pojat ovat lähteneet kouluun. Pojat lähtivät pelkissä huppareissa vielä viime viikon, mutta tällä viikolla piti kaivaa jo takit esille. Oletteko te muut vielä kaivaneet takit varastosta lapsille?

Meidän poikien koulussa saa vasta kolmannella luokalla mennä polkupyörällä kouluun. Scootilla saa kuitenkin ajella jo ekasta luokasta lähtien. Vapaa-ajalla pojat tykkäävät kovasti ajella pyörillä sekä scooteilla ja tästä syystä aina syksyisin törmäämme yhteen ja samaan ongelmaan tähän liittyen.

Nimittäin…kypärän alle ei sovi mikään pipo!

Olemme ostaneet pipoja jos jonkinlaista, mutta kaikki ne systemaattisesti tipahtelevat silmille kypärän alta. Erityisesti pieniä poikia tämä on haitannut paljonkin, isot ovat suosiolla pitäneet kypärää ilman pipoa ja sitten ovat puolestaan korvat olleet ihan jäässä. Tämä on ollut oikeasti aika iso ongelma, vaikka se voi jostakin kuulostaa pieneltä sellaiselta.

Jos mennään vaikka ulko skeittiparkkiin, missä on jo ihan turvallisuusriskikin jos pipo valahtaa silmille kesken scoottailun tai skeittailun. Eikä ole kiva touhuta jos päässä oleva pipo häiritsee koko ajan ja sitä pitää nostella jatkuvasti. Ilman pipoa sitten taas jäisi ainakin Ossianin ja Oscatin scoottailut toteutumatta, sillä kylmä ottaa molemmilla korviin herkästi.

Hat-scarf (eli vapaasti suomennettuna hattu-huivi)

Kypärämyssyt ovat tuttuja varmasti kaikille. Niitä pitää vauvat ja pienet lapset. Ne ovatkin hyviä, mutta niiden ongelmana on se, että kun kääntää päätään niin myssy pysyy paikallaan. Pää siis kääntyy myssyn sisällä ja se on tietysti sivulle katsoessa aika epäkäytännöllistä. Perinteisiä kypärämyssyjä en ole saanut meidän poikia enää käyttämään muutenkaan vuosiin. Ehkä Ollie on vielä jotain pakottamalla pitänyt, mutta hänkään ei oikein ole tykännyt kypärämyssyistä.

Onneksi saimme Bredenkidsiltä SuperPark tapahtumaamme hat-scarf lahjakortteja ja sain sen myötä myös sovittua tämän yhteistyön heidän kanssaan. Onneksi, sillä hattu-huivin löytäminen oli meidän perheelle super juttu! Epäilin ensin, että noinkohan pojat pistää noita päähänsä. Mutta epäily osoittautui vääräksi. Ossian ja Oliver laittoivat ihan mukisematta metsäretkelle nämä pipot. Pojat innostuivat myös kovasti hattu-huivien kuvioinneista ja väreistä.

Bredenkids

Hat-scarf

Kotiin tullessamme hattu-huivit jäivät yllätyksekseni poikien päähän, sillä pojat keksivät, että ne ovat hyvät rosvohuivit. Uskottavuutta ehkä hieman söi huiveissa komeilevat omenat ja tähdet, mutta poikien leikkejä ne eivät haitanneet. Nerf aseet käsissä ja hattu-huivit päässään pojat leikkivät rosvoa ja poliisia monta tuntia. Oli ilo huomata, että poikien päät eivät hikoilleet pipoissa edes sisätiloissa remutessa niinkin pitkään.

Isommat pojat puolestaan olivat heti haltioissaan siitä, että nämä hattu-huivit toimivat moitteettomasti kypärän alla. Ihan loistava juttu ja erityisesti sitten kun lähdetään talvella taas laskettelurinteeseen niin näille tulee olemaan paljon käyttöä. Pipo joustaa niin, että päätä käännettäessä aukko pysyy kasvojen kohdalla ja urheileminen pipon kanssa on siis mahdollista. Pojat testailivat hattu-huivin toimivuutta kypärän alla ja KYLLÄ tämä kelpuutettiin. Mahtavaa, nyt on tämä kypärä ongelma vihdoin selätetty.

Hat-scarf
Kummipoikani ja Oliver testasivat pipoja kypärän alla

kypäräpipo

Bredenkids
Erilaisia kuoseja löytyy aivan mielettömän paljon.

Arvonta! Voitto arvottu.

Äiti ja Poika -päivästä jäi ylitse muutama Hat-scarf lahjakortti, joten lahjoitetaan ne nyt tässä samalla jollekin onnelliselle lukijalle. Kerro kommentoimalla, että olet mukana arvonnassa. (muista jättää sille tarkoitettuun kenttään myös sähköpostiosoite). Voitot arvotaan 13.9.2017. Voittajille ilmoitetaan sähköpostitse.

Onnea arvontaan!

Lue myös:

Äiti ja Poika -päivä SuperPark Espoo

Syksyn parhaat leikit ulkona

 

 

 

 1. Marita R. kertoo:

  Uusi pipo on parhaillaan etsinnässä ja tämähän kuulostaa vallan nerokkaalta idealta. Tää vois olla yhdessä paketissa ratkaisu kolmeen ongelmaan: korvat paljaana/pipo silmillä/mikään huivi ei tahdo kelvata kaulaan. Mukana siis ehdottomasti!

  • Johanna kertoo:

   Mukana arvonnassa, tuommoinen vaikutta näppärältä ja suojaa samalla kaulaakin kylmältä. Pojuni ei pidä huiveista eikä oikein kypärämyssyistä.

   • Riikka kertoo:

    Mukana arvonnassa. Poika voisi tuollaisesta tykätä. Tytön lemppari on Annarikoon kuosit ja mallit. Niissäkin on ideana, että osa malleista menee mainiosti kypärän alle.

    • Eveliina kertoo:

     Mukana arvonnassa! Pyöräilevät pojat eskarilainen ja kerholainen varmasti tykkäisivät, myös merirosvoleikkeihin yms pääsisivät varmasti mukaan! 🙂

     • Henriikka kertoo:

      Tuo ongelma on kyllä jo tuon vajaa 2-v pienipäisen pojankin kanssa, kun kypärämyssytkin tuppaavat valumaan silmille, varsinkin kypärän kanssa. Joten mukana ehdottomasti!

      • Terhi kertoo:

       Mukana arvonnassa! Tavallista pipoa kun ei suostu 6v käyttämään kypärän alla kun pää hikoaa. Tämä olisi pelastus!

       • Maria RK kertoo:

        Mukana! Aistiyliherkän esikoispojan kanssa tämä pipo-ongelma on päässyt tosissaan yllättämään ja aina pitää vääntää siitä jääkö kotiin pipo vai potkulauta…

        • Mira kertoo:

         Mukana ehdottomasti! Paljon parempi ratkaisu kuin pipo + huovi ja ne perinteiset mallit on jo liian lällyjä 4- ja 6-vuotiaille pojille.

         • Tanja kertoo:

          Tää tulisi niin tarpeeseen paljon pyöräilemällä ja muutenkin ulkona viihtyvälle 6-vuotiaallemme.Aina pipo silmillä tai vinossa niin että korva/korvat paljaana.

          Vastaa

          Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

          Arkistot