Ideoita lahjoiksi poikien joulukalenteriluukkuihin

Meidän pojilla on joka vuosi ollut Espanjasta ostetut luukkukalenterit (äitini asuu Espanjassa), joihin tonttu sitten tuo 24 pientä lahjaa joulukuussa. Tonttu tuo sattuneesta syystä lahjan seuraavan päivän luukkuun aina edellisenä yönä. Vahingosta viisastuneena tontut eivät enää tuo meidän pojille kaikkia 24:ää lahjaa kerralla kalenteriin 😉

Meillä on seinäkalenteri ollut seinällä jo yhteensä 11 vuotta ja niitä on ollut parhaimmillaan neljä. Jotta voisin helpottaa tonttujen työtä tässä joulukuun alla, niin annan tähän alle vinkkejä poikien joulukalenteriin laitettavaksi. Jospa tontut saavat tästä jotain uusiakin ideoita takataskuunsa. 😉 Kertokaa ihmeessä lisää ideoita ja helpotetaan yhdessä tonttujen työtä!

Joulukalenteriin

Piparimuotteja

Pikkuautoja

Pokemon hahmoja (nämä olivat paras juttu viime vuonna!)

Jalkapallo-/Jääkiekko- /pokemon kortteja

Legoukkeleita (näitä saa pikkupusseissa valmiina, tai sitten hankkii isomman legopaketin ja laittaa siitä useampaan luukkuun tavaraa)

Huulirasvoja

Avaimenperiä

Tarroja

Leikkitatuointeja

Herkkuja (pipareita, suklaata, tikkareita ym.)

Tekemistä (pelataan yhdessä lautapeliä, lähdetään keilaamaan, leffailta, leivotaan…)

Magneetteja

Koruja (esim käsikoruja)

Pikkupehmoja

Nerf panoksia

Junia (esim Brio veturi)

Leikkieläimiä

Leikkisotilaita

Joulukuusenkoristeita

Kolikoita

Raha-arpoja

Heijastimia

Leimasimia

Lippuja…leffaan, teatteriin, konserttiin

Superpalloja

Marmorikuulia

Hyrriä

Otsalamppuja

Minecraft hahmoja

Spinnereitä

Lumihiutalepallo (sellainen mitä ravistetaan ja sisällä leijailee lumihiutaleita tai kimallehilettä)

 

 

Lisää ideoita kalenteriin kirjoitteli Sofia / Frutti Di Mutsi

Lue myös: 

Mitä lahjoja pojat toivoisivat äideilleen jouluna?

Tänä vuonna poikani sydänpiparissa ei lukenutkaan enää ÄITI

 

 1. Anna kertoo:

  Aika kalliiksi tulisi meidän kolmelle lapselle toteuttaa tuollaiset joulukalenterit. Saavat meiltä vanhemmilta yhdet joululahjat per lapsi ja lisäksi ne, mitä tulee muualta. Ei ole varaa tavarajoulukalentereihin.

   1. Jonna-Emilia kertoo:

    Se on totta, että noihin menee huomaamatta ihan hävyttömän paljon rahaa. Meilläkin kun poikia on neljä. Joka vuosi mietin, että tämä on viimeinen vuosi kun meillä on tällainen kalenteri ja aina seuraavana vuonna unohdan mitä olin miettinyt. Mutta kyllä ihan kamalan kallis, ehkä me laitamme sinne tänä vuonna enemmän kaikkea yhteistä tekemistä, kuten leipomista tai leffailtaa.

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

   Arkistot