Tänne te lukijat saatte kertoa hauskoja tarinoita, joita teille on poikien kanssa sattunut tai mitä pojat ovat sanoneet.

 1. blank
  jonnasanna kertoo:

  Lenni: ”Äiti mitä tarkoitat, että vauva tuli sun masusta?”
  Minä: ”No isi antoi siemenen mistä kasvoi vauva äidin masussa. Sitten äiti kävi sairaalassa ja lääkäri otti sen pois sieltä.”
  L: ”Minäkin tulin äitin masusta.”
  M: ”Kyllä. Sinä ja vauva. Molemmat olette tulleet äitin masusta ja isin siemenestä.”
  L: ”Ja isi.”
  M: ”No isi ei ole kyllä äidin masusta tullut. Isi on tullut Laila-mummin masusta.”
  L: ”Isi ei kyllä mahdu Laila mummin masuun.”
  Gotta love these moments

  • Nimi: Äiti
 2. Nimetön kertoo:

  Kuopuksemme, 7 v, pohtii monenlaisia asioita. Tällä kertaa rapsuttelimme koiraamme ja hän alkoi miettiä miksi se on niin karvainen. Että miksei ihmisillä ole niin paljon karvoja. Mutta sitten hän havahtui, että onhan niillä: kun iho menee kananlihalle, nousevat karvat pystyyn. Mutta on kuitenkin yksi paikka, jossa niitä ei ole: se on peppureikä 😀

  • Nimi: Rita
 3. Nimetön kertoo:

  Lähikaupassa tapahtui jokunen päivä sitten:
  -Äiti, meidän pitää ostaa partavettä! Sasu sanoo.
  – Miksi ihmeessä? kysyin
  – No kun mä haluun että mulla kasvaa parta! vastasi Sasu 5 v.

  • Nimi: Piia
 4. Nimetön kertoo:

  Piia ”Äiti, miks sulla ei voi olla neljää kättä?” Sasun kommentti kun en pystynyt tekemään montaa asiaa yhtäaikaa koska äitillä on vain kaksi kättä 😀

  • Nimi: Piia
 5. Nimetön kertoo:

  Kävin 3-vuotiaan poikani kanssa uimassa. Suihkutiloissa poika sanoi mulle: ”Äiti, sullakin pitäisi olla pippeli”.
  Mielessäni ajattelin, että ei kiitos, meidän taloudessa neljä sellaista on ihan riittävästi.

  • Nimi: Äippä
 6. Nimetön kertoo:

  Poikani 4 v ääntää edelleen R-kirjaimen täysin L-kirjaimena, jolloin näin kesäaikaan nähdään maastossa paljon MURKKUJA. Viimeisin info äidille kyseisistä eläimistä oli kuollut sellainen mökin matolla ; ”Äiti katso täällä on JÄTTIMÄINEN murkku, sillä on tullut sielu ulos!” Oli naurussa pitelemistä

  • Nimi: Emmi
 7. Nimetön kertoo:

  Jutellaan synnytyksestä. Elmo 6 vee huokaisee, että ”Huh, onneksi mun ei tarvitse synnyttää!” Siihen totean että ”Lujana tukena saat kyllä sitten olla isona kun vaimosi synnyttää.””Äh. Ei. Miksi? Mä haluisin vaan pelata kännykällä peliä.” (Ja pojalla ei todellakaan ole vielä kännykkää, ajatteli ilmeisesti tulevaisuutta.)

  • Nimi: Katja
 8. Nimetön kertoo:

  Kun sattumalta tänne sivulle osuin ja 3 pojan (2x18v ja 10v) äitinä tässä ihasten, että jotkut jaksavat tällaista sivustoa pitää. Kerronpa myös yhden oman ’poikien suusta’ jutun.- Meidän nuorin ei osaannut/korjas joitakin vokaaleita joillakin toisilla kirjaimilla ja sittenpä pk-ikäinen sanoi polleena äidille; äiti sä oot niin ’vittu’ (fiksu), oli siinä sitten isoilla veljillä ihmettelyä, kun äiti ei suuttunutkaan vaan sanoi, että niinhän äiti on 🙂
  Myöskin meidän perheessä on ihmetelty milloin äidille kasva pippeli (eikö todellakaan kasva koskaan), kun kaikilla muillakin on sellainen. Ja olisi sitten pitänyt näyttää omaa oikein kunnolla.
  Hauskoja tarinoita ja juttuja on kyllä riittänyt, joten hauskaa on ollut. Hauskoja hetkiä kaikille äideille, ennenkaikkea monien poikien äideille. Pienillä pojilla on minusta kaikkein parhaimmat jutut.

  • Nimi: Kolmen pojan äiti
 9. Nimetön kertoo:

  Istutaan ihan muina miehinä autossa ja matkataan kohti Lintsiä. Kuopuksemme, Herra 5v tokaisee yhtäkkii takapenkiltä.
  ”Emmä taida menä koskaan naimisiin, kun en mä jaksa olla nii kauaa naimisissa. Ehkä yhden päivän jaksaisin…en ymmärrä miten isi jaksaa”

  • Nimi: Nimetön
 10. Poikien Äidit kertoo:

  Paljon laastareita kuluttava 4v näki vessassa kun laitoin pikkuhousunsuojan. ”Äiti millon sä otat ton laastarin pois?” No laastarihan sekin on, tavallaan.

  • Poikien Äidit kertoo:

   Meillä eilen autossa takapenkiltä 5v poika.

   ”Äiti kato…”

   ”en voi, kun ajan autoa”

   ”kato nyt!”

   ”En nyt kun ajan, mikä nyt?”

   ”Mä osaan hengittää…. nenän kautta!!!”

   Hetken hiljaisuus… se oli tosissaan… esitteli vielä tänään

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.