Ota yhteyttä

 

jonna@poikienaidit.fi

sanna@poikienaidit.fi

Esittelyssä Jonna

Poikien Äitien facebookin perustaja ja blogin- Poikien Äiti kirjoittaja Jonna, oletti aina ennen lapsia, olevansa tuleva tyttöjen äiti. Elämä yllätti ja Jonnan elämään tupsahti mies, neljä ihanaa poikaa ja viimeisenä vielä poikakoirakin. Hämmennyksen kautta iloon, Jonna huomasi, että hänet onkin luotu poikien äidiksi. 

Matkan varrella Jonna hämmästeli useampaan otteeseen sitä ikävää kommentointia, mitä monen pojan äiti saa osakseen ja päätti tehdä asialle jotain. Yleistä asennetta poikiin sekä poikien äitiyteen oli muutettava. Jonna päätti tehdä muutoksia mahdollisen tulevan miniänsä vuoksi. Yhdenkään äidin ei tarvitsisi kuulla olevansa epäonninen, koska on saanut kasvatettavakseen lauman poikia. Poikien äidit ovat erittäin onnekkaita. 

Jonnan elämä on vauhdikasta tasapainoilua urheilun, työn ja perheen välillä. Urheiluhullun perheen jokainen jäsen harrastaa urheilua, pojat jalkapalloa, Jonna muodostelmaluistelua ja se onkin yksi asia, josta Jonna ei tingi kiireenkään keskellä. 

Jonna on työskennellyt mediassa aktiivisesti erilaisissa tehtävissä, toimittajana, kuuluttajana, juontajana, koordinaattorina, tuotantopäällikkönä, apulaistuottajana, you name it! Useiden vuosien kokemus viestinnästä, tapahtumista sekä sosiaalisen median edistämisestä yrityksille, on vahvana pohjana Jonnalle Poikien Äitien yritystoiminnassa. 

Hassunhauska ja vauhdikas poikaperheen elämä yhdistää Jonnaa ja muita Poikien Äitejä! 

Esittelyssä Sanna

Poikien testiryhmän kirjoittaja Sanna ja Jonna tutustuivat aikoinaan Sannan silloisen naapurin välityksellä. He huomasivat olevansa samanhenkisiä ja työtaustastakin löytyi paljon yhteneväisyyksiä. Molemmilla oli tuolloin kolme poikaa, joten yhteisistä puheenaiheista ei ollut pulaa. Usein he hämmästelivät yhdessä sitä, kuinka poikien äidit saavat joskus ikäviäkin kommentteja. Ennakkoluulot poikaperheen elämästä ovat edelleen kovin vahvoja. Haave yhteisestä yrityksestä alkoi kytemään, mutta jäi odottamaan parempia aikoja, sillä molempien perheet kasvoivat entisestään ja elämäntilanteet muuttuivat.

edelleen kauhistelevia kommentteja neljän pojan katraastaan. Sannalle usean vauhdikkaan pojan äitiys ei ole koSannan elämä muuttui kertaheitolla, kun esikoispojan syntymän jälkeen kaksospojat ilmoittivat tulostaan. Kaksospoikien syntymän yhteydessä Sanna sai HELLP-syndrooman, josta kuitenkin selvisi huonosta ennusteesta huolimatta. Sanna eli pitkään sillä ajatuksella, että perhe on nyt kasassa ja on poikien äiti. Lääkärien varoituksista huolimatta, ajatus suurperheestä alkoi houkuttaa. Arki kolmen energisen pojan kanssa ei tuntunutkaan niin raskaalta, joten perhe kasvoi vielä kahdella lapsella; yhdellä tytöllä ja pojalla. Sanna ei enää ole ainoastaan poikien äiti, mutta kuulee skaan tuntunut vieraalle. Tyttö on tuonut hiukan erilaista näkökulmaa elämään. Urheilu kuuluu perheen arkeen. Talvella harrastetaan jääkiekkoa ja kesällä jalkapalloa ja kaikkea näiden väliltä. Sannakin pelaa jääkiekkoa naisten harrastejoukkueessa kiireisen arjen niin salliessa, mistä pojat tuntuvat olevan erityisen ylpeitä. Sanna on mukana myös kaksospoikien valmennusryhmässä, joten jäähallilla pyöritään harva se päivä. Myös lumilautailu on lähellä sydäntä. Äidin ja tyttären yhteinen intohimo on tanssi, mutta muun perheen perässä myös jääkiekko on alkanut kiinnostamaan siskoa.

Sanna on yritysviestinnän tradenomi ja on työskennellyt toimisto- sekä asiakaspalvelutyön ohella erilaisissa markkinointitehtävissä kuten tapahtumissa, juontajana, tuote-esittelijänä, messuilla, promootioissa ja myyntiedustajana.

Nyt, kun sekä Sannan että Jonnan perheluku on täynnä, on vihdoin oikea aika yhteiselle yritykselle. Punainen lankakin löytyi hieman yllättäen. Miksei käytettäisi Jonnan luomaa hienoa, suurta suosiotakin saavuttanutta Facebook-yhteisöä ja blogia yrityksen perustana? Yhteiset kokemukset usean pojan äiteinä, auttavat muuttamaan ennakkoluuloja ja asenteita; Jonna tukien poikaperheitä ja Sanna tuomalla erilaista näkökulmaa oman perheensä voimin.