Poikien äidit tarjoaa yrityksille mahdollisuuden mainostaa edullisesti sekä äärimmäisen kohdennetusti oikealle yleisölle. Jos haluat tavoittaa äidit, niin tämän parempaa markkinapaikkaa et löydä mistään.

Poikien äidit Facebookissa seuraajia nyt yli 63 000. Naisia 97% ja heistä suurin osa ikähaarukalla 25-44v. Julkaisun kattavuus Facebookissa parhaimmillaan yli 350 000 ja julkaisun klikkaukset 20 000. Facebook-sivujen keskiarvo viikkokattavuudelle on noin 550 000.  Sivuston yksi vahvuus on seuraajien sitoutuminen julkaisuihin tehokkaasti joka viikko, sitoutuminen keskimäärin 40 000 viikottain. Sivusto on perustettu 2015 keväällä, joten kasvu on nopeaa.

Poikien äidit Facebook -yhteisössä on julkaistu mm. seuraavanlaisia julkaisuja:

Vinkkejä

Arvontoja

Haasteita

Tarinoita

Poikien äidin vielä tuoreen (ensimmäinen kirjoitus huhtikuussa 2016) blogin lukijat ovat huidelleet parhaimmillaan yli 80 000 uniikissa lukijassa kuukaudessa. Sivukatseluita puolestaan parhaimmillaan yli 132 000 kuukaudessa.

Poikien äidit Instagramissa seuraajia yli 5700 ja määrä kasvaa koko ajan. Hashtagit #poikienäidit #poikienäiti ovat keränneet tuhansia kuvia Poikien äideiltä ympäri Suomen.

Poikien äitien kanssa voit suunnitella joko isompia tai pienempiä yhteistyökokonaisuuksia. Voit testauttaa menomestasi Poikien testiryhmällä, tehdä yhteistyötä Poikien äidin -blogin kanssa, suunnitella Poikien äideille ja pojille myytäviä tuotteita, järjestää Poikien äitien kanssa yhteistyössä tapahtumia tai leirejä ja saada näkyvyyttä yrityksellesi Poikien äitien nettisivuilla.

Poikien äidit voit tilata myös tapahtumaasi tai yrityksellesi juontamaan, edustamaan tai tekemään sosiaalisen median konsultointia. Meiltä löytyy ammattitaitoa moneen.

Äiti ja poika päivä Poikien Äidit
Poikien Äidit Oy:n toteuttama Äiti ja Poika -päivä SuperPark Espoossa

Poikien äidit ryhtyy yhteistyöhön vain omien arvojensa mukaisten yritysten kanssa. Haluamme seistä mainostamiemme tuotteiden takana ja näin olemme myös kuluttajalle aina rehellisiä.  

ESIMERKKEJÄ:

risteily
Äitien ja Poikien -risteilyn emännät

OTA YHTEYTTÄ:

sanna@poikienaidit.fi

jonna@poikienaidit.fi