• Päivä, jolloin poikien äiti hankki tylliä ja kristallia

  Monia vuosia sitten, minulla oli hetki, jolloin harmittelin sitä, että en voinut poikien äitinä ostaa kivoja mekkoja ja tylliä. Voi kuinka tyhmä olinkaan. Minähän OLEN tyttö. Voin ostaa mekkoja niin paljon, kuin sielu sietää ja kaikenlisäksi sellaiselle henkilölle, joka niitä myös sitten kiukuttelematta pitää päällään. Itselleni tietysti! Siitä oivalluksesta eteenpäin, olen pukeutunut tyttömäisesti, naisellisesti ja jopa yliampuvan prinsessamaisesti, aina niin halutessani. Koska mä voin.

  Tylliä ja kristallia maailmaani sain jälleen viime lauantaina, kun me Kaksplussan bloggaajat viettimme blogijuhlaa Hotelli Kämpissä. Pukupaniikki iski päälle, kun kuulin, että juhlassa on juhlallinen vaatetus. Ei siis alunperin ajattelemaani farkkuhametta ja toppia minulle.

  Onneksi tilanteeni pelasti nopeasti minulle toimitetut ihanat vatteet. Fiesta Finlandilta löysin pirteän tylliunelman “juhlamekko Carrien” ja sainkin sen heti seuraavana päivänä kotiini. Aivan ihana mekko, mukava päällä ja persoonallinen. Tylliä, tykkään! Pukuani korostamaan hain kauniin hiuskoristeen ystäväni hattukaupasta KN Collectionista Keravalta. Annoin ammattilaisen päättää, mikä koriste sopi mekkooni ja kyllä se ammattilainen taas tiesi. Sain samalla myös vinkin hankkia mustien korkokenkieni sijaan, nuden väriset korkokengät. Asukokonaisuuteni kruunasivat Jasmin Desing hennot ja kauniit kristalli-korvakorut. Muutamassa päivässä, sain kuin sainkin, itselleni tyttömäisen asukokonaisuuden, kesän makeimpiin juhliin.
  jonna kuva
  13932740_10153845856081693_2520505350050197531_n
  13907123_10153845862051693_6177472960905088574_n

  Blogijuhla Hotell Kämpissä

  Juhlat vietettiin Hotelli Kämpin upeassa Mannerheim-sviittissä, joka oli käsittämättömän iso. Makuuhuone, ruokailutila, olohuone, kirjasto ja kuninkaallinen kylpyhuone. Ihailin erityisesti sviitin isoa kirjastoa, jossa komeili kasapäin upeita vanhoja kirjoja. Olisinpa voinut lukea niistä edes muutaman. Kauniilta parvekkeelta avautui aurinkoinen maisema suoraan Esplanadin puistoon. Herkuttelimme Ekbergin pikkusuolaisia, Pihamaan Viinitilan viinejä ja Hartwallin raikkaita juomia. Juhla aikuiseen makuun.
  hotell kämp
  makuuhuone
  Uutena bloggaajana olin erityisen kiinnostunut tapaamaan muut Kaksplussan bloggaajat. Joukko oli kirjava, mutta juuri se taisi ollakin näiden juhlien suola. Oli mielenkiintoista jutella erilaisten äitien kanssa ja kuulla sellaisiakin ajatuksia, joita omassa kaveripiirissäni ei jaeta. Tietysti omat ystävät koostuvat pitkälle samoin asioista ajattelevista ihmisistä, joten on ihan piristävää kuulla myös muunlaisia kantoja asioihin. Olen kuullut joskus jonkun sanovan, että miehet jauhavat aina armeijan aikaisista tapahtumistaan ja naiset synnytyksistään. Synnytyskeskusteluilta ei vältytty tässäkään juhlassa, olihan paikalla vain äitejä.
  hotell kämp 2

  Hotell Kämpin kylpyhuone
  Portaali bloggaajat

  jonna kämpissä
  Koska lastenhoitajani oli viimeisillään raskaana, en juhlissa voinut kovinkaan pitkään olla. Läheltä liippasi, sillä ystäväni synnytti vuorokauden päästä juhlista, ihanan pienen pojan <3 Taisi neljän poikani hoitaminen, vauhdittaa mukavasti synnytystä! Onneksi sain mukaani blogijuhlasta Samasta padasta-kirjan, jonka voin antaa kiitokseksi tuoreelle äidille lastenhoito avusta. Meillä kun tuo vauva- ja taapero-aika on valitettavasti jo ohitettu.
  Kiitos yhteistyökumppanit, tämän äidin harvinaisesta vapaahetkestä. Näillä eväillä jaksaa taas pitkään.

  sponssi

   

  Kommentit

  1. MäSäMutsi

   Olipa ihana tavata! Sun asu oli ihan mieletön ja sopi sulle täydellisesti. 🙂

   1. Jonna-Emilia

    Kiitos, kuin myös. Nyt on mukavaa seurailla toisten blogeja, kun tietää kasvot niiden takana.

  2. Jenni

   Oli mukava tavata. Olit upea ilmestys kauniissa mekossasi! 🙂

  3. sarah / kuplassa -blogi

   Vautsi vau miten kaunis olet ja tosi onnistuneita kuvia!

  Vastaa