• Minkä ikäiselle lapselle puhelin? (Arvonta: Snowfox paikannuspuhelin)

  Eskarin juuri aloittanut Oscar on kinunnut koko kesän itselleen omaa puhelinta, luultavammin siksi koska isoveljet ovat pelanneet paljon Pokemonia omillaan. Olemme aikaisemmin ostaneet puhelimet lapsille vasta kouluiässä, mutta mietimme pitäisikö tälle kolmannelle ostaakin puhelin jo aikaisemmin. Onko siitä mitään haittaakaan?
  Minkä ikäiselle lapselle sinä ostaisit oman puhelimen?
  Ensimmäinen itsenäisesti kodin ulkopuolella käytettävä kännykkä hankitaan lapselle yleensä kouluunmenon kynnyksellä, kirjoittaa Radio Nova artikkelissaan. Älypuhelin on ihan hyvä valinta ensipuhelimeksi, vaikka monia vanhempia lapsen netin käyttö saattaa jännittääkin. Maksulliset palvelunumerot kannattaa estää lapsen liittymästä kokonaan, neuvovat asiantuntijat.
  Meidän koululaisten älypuhelimissa on internet, mutta olemme tehneet estoja tietyille hakusanoille. Lisäksi puhelimen käyttöä seurataan tarkasti. Puhelinta ei saa selailla huvikseen omassa huoneessaan, vaan meillä on puhelimen käytölle sovitut ajat. Tietysti puhelimella saa soittaa aina tarvittaessa.

  Eskarilaisen turvallinen puhelinkokeilu: Snowfox

  Päädyimme Oscarin kohdalla kokeilemaan nyt ensin toisenlaista vaihtoehtoa. Sain Oscarille kokeiluun hauskan Snowfox paikannuspuhelimen, jolla Oscar saa tarvittaessa meidät vanhemmat kiinni ja mikä parasta, me vanhemmat tiedämme aina missä Oscar menee. Puhelimen mukana saa sovelluksen, jonka avulla näkee lapsen sijainnin reaaliajassa. Snowfox-sovelluksessa voi myös rajata omia suosikkialueita tai vaikka merkitä kiellettyjä alueita. Eli saan automaattiset ilmoituksen, kun Oscar lähestyy merkitsemääni aluetta, on alueella, sekä kun Oscar poistuu alueelta.

  Snowfox paikannuspuhelin lapsen kädessä
  Snowfox, pieni ja kätevä

  Olemme kokeilleet puhelinta nyt jonkin aikaa ja hauskaa on ollut. Oscar painaa nappia puhelimestaan ja saan omaan puhelimeeni viestin ”Oscar ajattelee sinua”. Jokainen kerta saan hyvän mielen tuosta viestistä. Tämän jälkeen soitan itse Oscarin paikannuspuhelimeen. Myös Oscar voi soittaa minulle.
  Snowfox paikannuspuhelin on pieni ja säänkestävä, joten se kulkee kätevästi mukana menevälläkin pojalla. Oscar halusi kiinnittää puhelimen eskarireppuunsa, jotta voi viestittää minulle eskaristakin jos on jotain tärkeää sanottavaa. Toistaiseksi oikeasti tärkeitä asioita ei ole ollut. Oscar on kysynyt minulta muun muassa, että ”koska on joulu?” ja ”Mikä eläin on äiti sun mielestä maailman söpöin?”
  Tällainen paikannuspuhelin on mielestäni täydellinen Oscarin ikäiselle lapselle, joka opettelee pikkuhiljaa reviirinsä laajentamista kauemmaksi kotoa. Kokeilu on meillä ollut erittäin onnistunut ja jatkamme Snowfoxin käyttöä ehdottomasti siihen asti, kunnes ostamme Oscarille älypuhelimen. Luultavasti vasta kouluikäisenä.

  Snowfox kinnitettynä reppuun
  Snowfox pääsi eskarireppuun roikkumaan
  Lapsi käyttää Snowfoxia
  Snowfox on helppo käyttää, yksi nappi, ei mitään ylimääräistä

  Yhteistyössä Poikien äiti ja Snowfox
  Snowfoxin saat Suomessa suoraan täältä.

  Osallistu Snowfoxin arvontaan!!!

  Kerro alle oma mielipiteesi aiheesta ja osallistu Snowfox arvontaan. Arvontaan voit osallistua jättämällä sähköpostiosoitteen blogin kommenttikenttään. Sähköpostin voi jättää myös sille varattuun kohtaan, jos ei halua sitä julkiseksi. Arvonta päättyy  24.08.2016.
  Arvonta suoritettu. Voittajalle ilmoitettu sähköpostilla voitosta 25.8.2016.

  Kommentit

  1. Avatar
   Tiina

   Tuo olisi kätevä pienemmällekin kaverille!

  2. Avatar
   Riina

   Tulisi todella tarpeeseen meidän perheeseen!

  3. Avatar
   Päivi

   Ihan samoissa ajatuksissa mennään: eskarilaisen reviri laajenee, joku tapa pitää yhteyttä pitäisi olla, mutta vanhakin puhelin matopeleineen tai älypuhelin laajoine sisältöineen ei tunnu vielä tarpeelliselta. Lisäksi olisi mukavaa ettei lapsen tarvitsisi vielä elää puhelimen kanssa. Vielä vähän aikaa ilman… Törmäsin Snowfoxiin mainoksen kautta ja tuote vaikuttaa tosi näppärältä. Olin iloinen kun törmäsin vielä tähän käyttökokemukseen, kiitokset siitä!

  4. Avatar
   Tinja

   Vaikuttaa tosi hyvältä! Meidän eskarilaiselle hankitaan puhelin varmaan ensi kesänä ennen koulun alkua.

  5. Avatar
   Ennika

   Kätevältä vaikuttaa. 😉

  6. Avatar
   Nimetön

   Voi että hieno homma! Itselläni jo teini-ikäinen lapsi mutta tuolle olis käyttöä siskon lapselle joka aloittaa ensi vuonna eskarin ☺

   1. Avatar
    Anna

    Eskarilaisen yksin liikkumisen harjoitteluun snowfox olisi mainio apu!

  7. Avatar
   Janita

   Kätsyn olonen vehje 🙂

  8. Avatar
   Reeta Lehto

   Kätevän oloinen ekaks omaks puhelimeksi

  9. Avatar
   Matleena Kotila

   Loistava keksintö! Pienelle lapselle en haluaisi juuri ostaakaan vielä mitään älypuhelinta!

  10. Avatar
   Minna

   Olisi varmasti hyvä!

  11. Avatar
   hedi

   Empäs oo ennen tämmösestä kuullukkaan!

  12. Avatar
   Marjo

   Vaikuttaa hyvältä 🙂

  13. Avatar
   Pia Salo

   Kätevältä vaikuttaa, arjen apuväline

  14. Avatar
   MariaO

   Tämä ois kyllä niin näppärä, kun tuo eskarin aloittanut jo kyselee, että koska saa puhelimen. En ihan vielä oikeaa puhelinta kuitenkaan halua tälle huolettomalle tyttöselle antaa… 🙂

  15. Avatar
   Nimetön

   Meillä hankitaan ennen eskaria. Poika leikkii kadun lasten kanssa melko vapaasti ja olisi kiva välillä paikantaa missä ja kenen pihalla on piilosleikit yms. Käynnissä ????

  16. Avatar
   Saara

   Ois hyvä meidän kohta eskarilaiselle.

  17. Avatar
   MariaO

   Näppärältä vaikuttaa!!

  18. Avatar
   Tiina

   Kätevä ajatus pienemmille! Hankin pojalleni puhelimen kun hän aloitti ekan luokan, käytännön syistä puhelin oli pakollinen ratkaisu, koska poika kulkee koulureittiä välillä itsenäisesti ja on hetkiä yksin kotona. Onneksi saldorajat ja estot ovat helppoja laittaa ja puhelimesta ei ole tullut lelua. 🙂

  19. Avatar
   Maria Andersson

   Näppärän oloinen laite ????????

  20. Avatar
   Nimetön

   Tämä on juuri se laite, jota meidänkin eskarilainen tarvitsee!

  21. Avatar
   Jennii--

   Kuulostaa ihan super kätevältä, ehdottomasti meidän ostoslistan jatkona kun esikoisemme vielä kasvaa ????

  22. Avatar
   Taru Alen

   Myös Eskarilaisen äitinä haluaisin kokeilla tuollaista.

  23. Avatar
   Elina

   Sopisi meidän eskarilaisellekin 🙂

  24. Avatar
   Nimetön

   Kiva puhelin pienelle

  25. Avatar
   Teiju Kaartinen

   Juuri keskusteltiin miehen kanssa siitä miten tällainen laite olisi loistava kun pojat kasvaa ja miten kukaan ei ole vielä sellaista keksinyt! Ja kuinka ollakaan tämä tuli heti vastaan. Loistava ????

  26. Avatar
   Emmi

   Ihan mahtava juttu!! Tämä olisi juuri sopiva meille. Esikoinen aloittanut eskarin ja kesän aikana on saanut liikkua yksin läheiseen puistoon ja takaisin. Puhelinta en vielä haluaisi ostaa, mutta tämän ansiosta olisi joku turva pienelläkin jos tarvitsee saada nopeasti yhteys vanhempiin yksin liikkuessa.

  27. Avatar
   Riikka Hautamäki

   Osui ja kolahti! ????????
   Meillä myös kinuttu puhelinta yms. Poika aloitti viimeviikolla eskarin. Tämä olisi täydellinen siihen tarkoitukseen mitä tarvittaisiin tällä hetkellä. Sekä vastuuntunnon opetteluun???? hyvä keksintö ????

  28. Avatar
   Susanna

   Järkevän oloinen laite juurikin eskari-ikäiselle. Mainio keksintö.

  29. Avatar
   Henni

   Tänävuonna eskarilainen ei puhelinta vielä saa,mietitty ostettavaksi ensi kesänä 7 vuotispäivänä.

  30. Avatar
   Jasu

   Meijän poijjaalle puhelin tulee varmaan viimeistään kun aloittaa koulun. 🙂

  31. Avatar
   Nimetön

   Vaikuttaa näppärältä 🙂

  32. Avatar
   Vilskarin äiti ×2

   Tämä on upea idea, ollut harkinnassa nyt eskarilaiselle. Tukea ja turvaa, ilman että lapsen tarvitsee vielä enempää astua älypuhelinten maailmaan, sen ehtii kyllä.. 🙂

  33. Avatar
   Niina

   Meilläkin on ollut mietinnässä, milloin hankkia puhelin juuri ensimmäisen luokan aloittaneelle tytölle. Kovasti hänen tekisi mieli kokeilla kulkea yksin kouluun sekä lähempänä asuvien kavereiden ja mummon luokse. Tuo olisi aivan loistava, ja varmasti olisi sekä tytöllä että meillä vanhemmilla turvallisempi olo!

  34. Avatar
   Lilja

   Meillä juuri ekan luokan aloittanut joutuu kulkemaan taksilla kouluun ja pitkä matka jännittää. Helppokäyttöinen kännykä tuo turvaa ja on hyvä tapa totutella kännykän käyttöön. Kiitos suosituksesta!

  35. Avatar
   Janna

   Sanoin just tässä eräs ilta miehelle että tuo olisi varmasti hyvä meidän eskarilaiselle 🙂

  36. Avatar
   Nimetön

   Tulisi todellakin tarpeeseen!! Esikoinen aloitti eskarin ja kesän aikana on saanut liikkua itse läheiseen puistoon. Puhelinta en vielä haluaisi ostaa, tämän avulla pienelläkin olisi joku turva jos tarvitsee nopeasti yhteyden vanhempiin.

  37. Avatar
   Satu

   Ihan mahtava varmasti tämä keksintö, tulisi meidänkin eskarimaiselle tarpeeseen.

  38. Avatar
   Maria

   Näppärä. En ole tästä ennen kuullut..

  39. Avatar
   Marle

   Kuulostaa mielenkiintoiselta, mietityttää vain, että onko koko ajan WiFi päällä eli säteileekö yllin kyllin?

   1. Avatar
    Jonna-Emilia

    Hmm….pistit pahan. Minä tarkistan tämän ja palaan sinulle tänne.

    1. Avatar
     LO

     Tuotteen sivuilla lukee: ”paikannus 30 sekunnin välein” ts. kun GPS-paikannustiedon lähettäminen kestää murto-osasekunnin kaksi kertaa minuutissa niin ”säteily” on hyvin hyvin vähäistä, jos siitä nyt on huolissaan.
     Tuotteessa ei ole WLANia vaan 2G/3G joka toimii jokapaikassa.

     1. Avatar
      Jonna-Emilia

      Laite ei toimi Wifin yli vaan 3G-verkon – eli on kuin normaali puhelin + GPS antenni (joka ottaa yhteyttä tietyin väliajoin kun laite liikkuu)

  40. Avatar
   Nimetön

   Vaikuttaa näppärältä, voisin kokeilla.

  41. Avatar
   henna

   Tämä olisi loistava meidänkin eskarilaiselle!

  42. Avatar
   Taru Honkanen

   Tää on siis ihan loistava ajoitus, juuri mietitty eskarilaiselle puhelinta tai löytyisikö muita vaihtoehtoja 😀
   Osallistun arvontaan taru_tk@hotmail.com

  43. Avatar
   Laura

   Ystävän pian 6v pojalla on tää ja toimii ! Mekin voitais pojille mielellään ottaa. Eskarilainen pärjää tällä varmasti 7 v pitää yhteyttä jo itse omiin parhaimpiin kavereihin ja lähettää kummeille kuvia ja viestejä. Pienemmälle kyllä ihan mainio.

  44. Avatar
   Jenni S

   Tää olis loistava täällä neljän pojan talossa 🙂

  45. Avatar
   Kirsi

   Aika kätevältä vaikuttaa 🙂

  46. Avatar
   Astrid

   Tuommoinen laite olisi kiva saada kokeiluun! Arvonnassa mukana siis!

  47. Avatar
   Astrid

   Olisipa kiva saada tuommoinen kokeiluun!

  48. Avatar
   Nimetön

   Aivan loistava olisi meidän eskarilaiselle. Ekaluokkalaisellamme on älypuhelin.

  49. Avatar
   Annabella

   Kuulostaa ihan toimivalta ratkaisulta eskari-ikäiselle ???? Tämä menisi lahjaksi juuri eskarin alottaneelle veljenpojalle.

  50. Avatar
   Annu

   Ekaluokkalaiselle hyvä. Riippuu toki lapsen kehitystasostakin.

  51. Avatar
   Katarina

   Menohaluiselle lapselle tää olis kyllä ihan välttämätön ????

  52. Avatar
   Katja

   Oliko hinnoista mitään tietoa? Näppärältä vaikuttaa eskari/ekaluokkalaiselle. Tästä sovellus muokattuna myös muistisairaille?

   1. Avatar
    Jonna-Emilia

    Musta tää oli jossain 140 euroa? Mutta on sen väärti, ei meinaan hajoa ihan samanlailla kun noi nykypuhelimet. (tämä on lentänyt jo vauhdista lattiaan ja toimii)

  53. Avatar
   Katri

   Varmaan hyvä laite,pitäis päästä itse kokeilemaa,siis mukana 🙂

  54. Avatar
   Elina Toivonen

   Vaikuttaisi loisto jutulta meidän menevälle pojalle. ????

  55. Avatar
   Tiia

   Tuollainen olisi kyllä hyvä meidän eskarilaiselle!

  56. Avatar
   Nimetön

   Olen tätä erittäin potenttiaalisena vempeleenä miettinyt (samassa värissä ja samaan reppuun kiinnitettynä vielä 😉 ) tuolle esikoiselle, joka kovasti yrittää jo itsenäistyä ja yltiösosiaalisena saattaisi lähtäkin ystävien matkaan naapuriin tai korttelipuistoon unohtaen kokonaan mainita, minne menee. Kouluun tullaan hommaamaan tavallinen vanha ja halpa puhelin, jolla voi soitta ja vastaanottaa piheluita. Muuta ei pieni ihminen tarvi ensipuhelimeen ja tällä on hyvä harjoitella niitä perustaitoja, joihin PUHELIN on tarkoitettu.

  57. Avatar
   Anne

   Just muutama päivä sit tätä tuotetta kattelin mielenkiinnolla ja mietin minkähänlainen on oikeesti käytössä 🙂

  58. Avatar
   Emmi

   Ei ehkä ihan vielä meillä ajankohtainen, mutta varmasti kätevä.

  59. Avatar
   Emmi

   Ei ehkä ihan vielä meillä ajankohtainen,mutta varmaan kätevä.

  60. Avatar
   Kaisa

   Aralle eskarilaiselle toisi kyllä turvaa ja uskallusta isoksi kasvuun. Ehdottomasti kokeiluun!

  61. Avatar
   Eppu

   Kyllä olisi kiva testata pojalle jolla eskari juuri alkoi!

  62. Avatar
   Hanna

   Tuo olisi kätevä omalle koululaiselleni.

  63. Avatar
   Nimetön

   Meillä käytössä ”älyrannekello” eskarilaisella, toimii samalla periaatteella ja olen todennut oikein toimivaksi ratkaisuksi!

  64. Avatar
   Leena

   Kuulostaa kätevältä, joten mukana arvonnassa. Täällä olis eskarilainen poika ilman puhelinta jota kovasti jo haluais????

  65. Avatar
   Riina

   Onpas kätevä!Tarpeeseen tulisi meidänkin perheessä????

  66. Avatar
   outi

   Vaikuttaa kätevälle. Pitäisi päädtä kokeilemaan itse toimiiko todella.

  67. Avatar
   Sari

   Näen tämän laitteen oivana apuna kahden erityislapseni tiellä kohti itsenäistymistä, ja heille mahdollisuutena oppia ensiaskeleita lähiympäristössä ilman että äidin tarvitsi kantaa huolta ja heillä olisi turvallinen olo.

  68. Avatar
   Riina

   Onpas kätevä ja tarpeeseen tulisi meidänkin perheessä????

  69. Avatar
   Kati

   Tämä vaikuttaa todella kokeilemisen arvoiselta! Meillä pieni alakoululainen hyötyisi tästä enemmän kuin älypuhelimesta, jonka käyttöön ei ole innostunut (muuten kuin pelaamisesta..), ja puhelin tahtoo unohtua kotiin kun ”ei ole kiva raahata mukana”. Tämä vekotin kulkisi varmasti paljon kätevämmin!

  70. Avatar
   Höpönassula

   Hei tämähän on kuulostaa oikeasti juuri sopivalta eskarilaiselle! Meidän 6-v ja minä itsekin ilahduttaisiin tästä kovasti!

  71. Avatar
   outi

   Näppärän kuuloinen. Pitäisi päästä kokeilemaan.

  72. Avatar
   Niina

   Olisi hyvä peli meidänkin eskarilaiselle. 🙂

  73. Avatar
   Outi

   Tuo olisi niin parasta meidän Ville vallattomalle!

  74. Avatar
   Elina

   Kuulostaa varsin järkevältä ja pidän yksinkertaisesta designista. Tuli heti myös mieleeni että paitsi lapselleni myös muistisairaalle vaarilleni tämä olisi kätevä.

   1. Avatar
    Jonna-Emilia

    totta, koska tässä ei tarvitse valita soiton vastaanottajaa.

  75. Avatar
   Kirsi paakkala

   Tuo kuulostaa mummista todella hyvältä!

  76. Avatar
   Henttu

   Eskarin puolivälissä meillä hankittiin puhelin, niin ehti hyvin oppia käyttämään ennen koukua ja suurin puhelimen rämpläysinnokkuus ehti haihtua ????

   1. Avatar
    Jonna-Emilia

    toi rämpläysinnokkuus on muuten tosi juttu…ehkä siis puhelinta ei kannata hankkia heti koulun alussa, vaan reippaasti ennen. Ehkä ennen kesälomaa, eskarin ja ekan luokan välissä.

  77. Avatar
   Tanja Pallaspuro

   Meidän eskaripojalle loisto juttu. Puhelin hommataan sitten ensi kesänä, ennen kouluun menoa.

  78. Avatar
   Reetta

   Oispa kätevä ☺

  79. Avatar
   Maria

   Oi kyllä, eskarilainen kovasti kyselee milloin saa oman puhelimen. Oikea kännykkä tuntuu vähän liialta mutta jotain pitäisi olla millä saisi (puolin ja toisin) tavoitettua puuhakas ja ajankulusta mitään ymmärtämätön lapsi. Tämä antaisi paremmat mahdollisuudet itsenäistymisen ja vastuullisuuden harjoitteluun kun lapsen voi antaa liikkua omatoimisesti laajemminkin.

  80. Avatar
   Linnea

   Todella näppärän kuuloinen, haluaisin käyttöön eskarilaiselle. On niin menevä tapaus että toisi helpotuksen tunnetta ainakin …Painalluksia saattaisi kylläkin tulla aika reippaasti pitkin päivää 🙂

  81. Avatar
   Noora

   Voi, tätä on jo mietitty hankintalistalle!

  82. Avatar
   Elina

   Onpa ihan mahtava! Meillä on 3 poikaa, joista ensimmäinen aloittaa nyt koulun ja on saanut minun vanhan iphone4-puhelimen (johon ei saa pokemonia!!), tätä sitten 4 v veli kateellisena himoitsee.. Olen antanut poikien mennä keskenään lähipuistoon, mutta kieltämättä Snowfoxin tyyppinen laite olisi aikamoinen ”rauhoitin” hermoheikon äidin mielessä..

  83. Avatar
   Hanna-äiti

   Tämä puhelin kuulostaa toimivalta pienen, vilkkaan ja rahojaan innokkaasti laajentavan lapsen kanssa. Vanhimmalle pojalle ostettu kännykkä (ei äly) on lähinnä hukassa… mutta nyt kolmas luokkalaisena alkaa ymmärtää sen merkityksen. Olis hyvä aloitus puhelin.

  84. Avatar
   Heidi

   Tämä olisi nin mahtava!
   Meillä on menevä 5v ????

  85. Avatar
   Marianne

   Meillä eskarin alkuun vielä vuosi mutta menisi kyllä jo noin kätevän oloinen puhelin????

  86. Avatar
   Iitu

   Ihan mahtava!!! Todellakin tulisi tarpeeseen 🙂

  87. Avatar
   Laura

   Wau! Ehdoton hankinta omalle pojalle!

  88. Avatar
   Miia

   Meillä lievästi kehysvammainen poika aloitti juuri ekaluokan ja puolison kanssa pohdittiin paikannuslaitteen hankintaa koska hän ei osaa puhelinta käyttää ja käy koulua sen verran kaukana kodistaan että vanhempien huolta tuollainen pikkuinen vempain voisi huomattavasti lieventää. Tulisi kovasti tarpeeseen! 🙂

  89. Avatar
   Laura

   Wau! Ehdoton hankinta omalle pojalle! 🙂

  90. Avatar
   Niina

   Ikinä en ole tällaisesta kuullut. Mutta kuulostaa tosi hyvältä ratkaisulta. Voisin nähdä tämän toimivaksi myös omalle eskarilaiselleni. Repesin nauramaan noille poikasi kysymyksille mitä oli sinulle lähetellyt, ihanan tärkeitä asioita ????????

  91. Avatar
   A

   Näppärä laite, meillä olisi käyttöä 🙂
   Arvontaan osallistuttu.

  92. Avatar
   Meritta

   Tää vaikuttaa superkätsyltä! Vaikka tuo jälkikasvuni kinuaa jo omaa älypuhelinta ja osaa käyttää äidin puhelinta jo äitiään paremmin niin tämmöinen puhelin olisi enemmän äidinkin mieleen 🙂

  93. Avatar
   A

   Tulisi tarpeeseen 🙂
   Arvontaan osallistuttu.

  94. Avatar
   satu

   Aivan mahtava ja tosi kätevä ja ihanan selkeä,pienen lapsen helppo varmasti käyttää ???? en edes tiennyt tälläisesta, ja juuri ehdittiin ostaa ekaluokkalaiselle puhelin kun joutuu menemään koulumatkat yksin bussilla, täällä 3 poikaa, toinen aloitti juuri eskarin, olisi ihana päästä kokeilemaan tätä ja saisi meidän eskarilainenkin ikioman ”puhelimen” kun isoveljelläkin on ???? ja menisi sitten myöhemmin myös meidän pienimmälle pojalle joka nyt 1vee ???? mukana kisassa ???????????????????????????????? lehtinen81@hotmail.com

  95. Avatar
   Riikka

   **

  96. Avatar
   Johanna

   Kätevältä vaikuttaa.

  97. Avatar
   Maari

   Vaikuttaa todella kätevältä. Juuri keskustelimme mieheni kanssa esikoiselle puhelimen hankkimisesta, ja mies ehdotti tällaista. Itse en ollut ennen kuullutkaan…

  98. Avatar
   Tuulia Pohjonen

   Tuo ois kyllä kätevä!

  99. Avatar
   Olivia K

   Olisi kätevä meidän pojille kun hukkaa puhelimiaan!

  100. Avatar
   Olivia K

   Olisi kätevä meidän pojille!

  101. Avatar
   Kati

   Voi että! Toive on toteutunut! Juuri tuollaisesta vempeleestä olen haaveillut meidän eskarilaiselle! ❤️ Toivottavasti onnetar suosisi meitä! ????

  102. Avatar
   Anu Lång

   Wau! Kuulostaa todella kätevältä ja kokeilemisen arvoiselta laitteelta.

  103. Avatar
   Saija

   Kolmesta pojastani erityisesti pikku ikiliikkujamme tarvitsisi juuri tällaisen! Vähitellen reviiri laajenee äidin silmien ulottumattomiin, ja siihen vaiheesee tällainen olisi juuri sopiva.

  104. Avatar
   Heini Kurtti

   Tämä kuulostaa kyllä todella mielenkiintoiselta ja tarpeelliselta!

  105. Avatar
   maija

   Vaikuttaa kätevältä! 🙂

  106. Avatar
   Miia

   Vaikuttaa kätevältä laitteelta meidänkin pojalle 🙂

  107. Avatar
   Elina

   Kylläpä kuulostaa hyvältä.
   Jos ei tuuri käy niin melkeinpä tuo pitäisi hankkia.

  108. Avatar
   Jenkka

   Olen miettinyt jotain ratkaisua katoilevalle eskaripojalle, jolla ei ole lupaa pihasta yksin lähteä, mutta lähteepä kuitenkin.. Puhelimet ei pysyisi mukana kokonsa vuoksi, ja hajoaisi rämäpäällä näyttöineen, niin tällainen voisi olla oikeasti vaihtoehto..

  109. Avatar
   Ismo

   Aika kätsy.

  110. Avatar
   Mia Nieminen

   Luin aikaisemmin artikkelin tuosta laitteesta ja ajattelin, että tosi kätevä juttu! Tuollainen olisi tarpeellinen ensi syksynä-17 meidän ekaluokkaiselle. Mutta samalla tuumasin miksi ei 87 vuotiaalle isomummullekin. ????

  111. Avatar
   Nimetön

   Kuulostaa melko täydelliseltä keksinnöltä reviiriään innokkaasti laajentavalle eskarilaiselle!

  112. Avatar
   Sanna Nojonen

   Kuulostaa hyvältä keksinnöltä ja kävisi hyvin meidän viilettäjälle. ????

  113. Avatar
   Katja

   Vaikuttaisi todella kätevältä ratkaisulta aralle eskarilaisellemme!

  114. Avatar
   Nimetön

   Kiinnostaa!

  115. Avatar
   Nimetön

   Olispa kiva kokeilla 🙂

  116. Avatar
   Nimetön

   Tää ois just se juttu mikä sopis meille:)

  117. Avatar
   Anna-Maija Broman

   Kyllä on kätevä vekotin 🙂

  118. Avatar
   Saara

   Oma mielipiteeni on ettei alle kouluikäinen tee puhelimella mitään. Itsenäisesti liikkuva koululainen saattaakin puhelinta jo tarvita. Tuo paikannin olisi kyllä kätevä meidän eskarilaisen taskuun. 🙂

  119. Avatar
   Nimetön

   Vau, ihan älyttömän kätevä. Nyt tutkimaan mistä noita saa!!!!

  120. Avatar
   Laura Paavola

   Voi vitsi, tollanen olis meidänkin eskarilaiselle hyvä!! 🙂

  121. Avatar
   Laura

   Eskariöaiselle haluaisin tämän

  122. Avatar
   Anniina

   Tämä olisi mahtava meidän eskarilaiselle ????

  123. Avatar
   salli

   Tosi näppärä olisi.

  124. Avatar
   salli

   Tosi näppärä olisi

  125. Avatar
   Piiku

   Meilläki olisi tarpeen tämmönen kun eskaritaival nyt alkaa!

  126. Avatar
   Marjaana

   Tulisi erittäin tarpeeseen meille!

  127. Avatar
   Petra

   Näppärä laite! Tulisi tarpeeseen myös meidän perheen eskarilaiselle.

  128. Avatar
   Mari

   Olisipa tosi näppärä kapistus!

  129. Avatar
   merja irri

   Tuohan olisi tosi kiva meidän pienelle eskarilaiselle kun joutuu ”yksin” kulkeen isossa bussissa eskariin ja on aina kovasti huolissaan muistaako oikean pysäkin, ekaluokkalaiset oli vielä sanonut että isot pojat kiusaa pieniä .

  130. Avatar
   Sari Lampela

   Kätevä laite!

  131. Avatar
   enna

   Tämä olisi kätevä! Meillä 3 poikaa, josta vanhin on nyt ekaluokkalainen. Pikkuhiljaa pitäisi kai päästää liikkumaan kavereiden kanssa, lähiympäristössä. Hieman ollaan jo kokeiltu rajoja, joten tämä olisi mainio apuväline meille vanhemille.

  132. Avatar
   Hanna Väärälä

   Hei vähänkö kiva idea. Ekaluokkalaisellekin varmasti oikein passeli. Oispa hieno saada tuommoinen käyttöön. 3n yh:n elämää helpottais hirmusti. 🙂

  133. Avatar
   Heini

   Ekaluokkalaiselle hommattiin snowfox ja on ollu hyvä ostos. Pikkuveli menee vuoden päästä eskariin ja hälle ois tarkotus hommata samanmoinen.

  134. Avatar
   Emmi

   Tuommonen olis hyvä kummipojalle

  135. Avatar
   Jaana

   Menisi varmasti monen ikäiselle.

  136. Avatar
   Laura P

   Meillä esikoispoika meni juuri eskariin, ja on myös kinunnut omaa puhelinta nyt koko kesän. Olen sanonut, että kouluun mennessä saa oman puhelimen.
   Mutta Tämä snowfox olisi kyllä nyt tosi kätevä!

  137. Avatar
   Nimetön

   Turvallisuuden tunnetta myös aikuiselle!
   On hämmentävää miettiä omaa lapsuutta ilman kännyköitä, kuinka sitä silloin pärjättiinkään!? ????

  138. Avatar
   Anna Kohonen

   Vaikuttaa tosi hyvälle! Voisin hankkia omalle pojalle.

  139. Avatar
   Ninni

   Meidän eskarilaiselle tää olis just huippu, oonki miettiny puhelimen hankintaa jo nyt mutta tämä olis vielä parempi!

  140. Avatar
   Ursula

   Mahtava tuote, tätä olisi tarvittu jo vuosi sitten, muutamaan otteeseen sai naapuruston juoksennella sydän kylmänä..

  141. Avatar

   Eskarilaiselle tuo snow ja sitten ekaluokkalaiselle puhelin. SaldorAjoituksella ja estoilla mutta liittymä jossa voi saldorajan täytyttyä soittaa äitille tai iskälle. Tämä meillä edessä ensikeväänä. Tuo snow nyt jos onnetar ei suosi niim harkintaan. Vaikuttaa kätevältä, moine kapistus minulle tähän asti tuntematon. Ei päivää ettei opi jotain uutta 🙂

  142. Avatar
   Laura

   Tuollainen puhelin on loistava keksintö omaa reviiriään laajentavalle pienelle. Erityisesti vilkkaimmalla lapselle puhelin on hyvä, sillä se luo molemmin puolin turvaa. Näin voi harjoitella tilanteita, joissa lapselle/vanhemmalle tulee tilanne, että toinen on saatava kiinni.

  143. Avatar
   Catjuska

   Tälläinen ois kyllä erittäin kätevä, ja lykkäis puhelimen hankintaa parilla vuodella. Ekaluokalle menijälle on puhelin ostettu, mutta pikkuveljen kohdalla ei ehkä tarttis jos ois tälläinen.

  144. Avatar
   Petra

   Kiva arvonta! Aluksi olin sitä mieltä, että hankimme pojallemme puhelimen vasta kouluun mentäessä, mutta lähiaikoina olen alkanut miettiä, josko hyvä aika olisikin jo aiemmin. Itse asiassa pääni sai käännettyä juuri tämä samainen paikannin, johon törmäsin jossain netin syövereissä. Tämä tulisi meillä käyttöön jo tarhaiässä meidän villin pienen pojan kanssa, niin äidin ei tarvitsisi murehtia sydän sykkyrällä, että missä se pieni kohnottaja taas painelee 🙂

  145. Avatar
   Henna

   Vaikuttaa tosi hyvältä! Itse en älypuhelinta vielä esikoululaiselle hankkisi 🙂

  146. Avatar
   Riikka

   Kätevä ????

  147. Avatar
   Camilla

   Tämä olisi meidän menevälle eskarilaiselle tosi hyvä! Lykkäisi vähän puhelimen hankintaa.

  148. Avatar
   Minna

   Tulisi meilläkin tarpeeseen vielä puhelimettomalle vauhtiveijarille !

  149. Avatar
   Susanna

   Vaikuttaa loisto peliltä 🙂

  150. Avatar
   Satu

   Todella näppärän tuntuinen. Tuollainen olisi hyvä kaikille lapsillemme, myös oman kännykän omistavalle esikoiselle (joka ei koskaan vastaa puhelimeen ja huitelee ties missä, ai en mä muistanut/huomannut/tajunnut) ei tarvitsisi äidin huolestua missä mennään.

  151. Avatar
   Tanja

   Tämmöistä voisi kyllä harkita jo eskarilaiselle, kun puhelin ei ole vielä hankintalistalla.

  152. Avatar
   Ninna

   Puhelinta en eskarilaiselle ole halunnut vielä hankkia, mutta tämmöinenhän ois hyvä kompromissi!

  153. Avatar
   Nimetön

   Kätevältä kuulostaa! Pojilleni olisi tarpeen ????

  154. Avatar
   Nimetön

   Kätevä ja kulkisi paremmin matkassa kuin puhelin. Pojilleni tarpeen ????????

  155. Avatar
   Jenni

   Aivan mahtavalta kuulostaa. Mielellään tuollaisen laittaisin pienen pojan taskuun heti kun uskaltaa yksin laskea ulos.

  156. Avatar
   Suvi

   Onpas kätevä, tahtoo tällaisen pojalle 🙂

  157. Avatar
   Reetta

   Täähän on näppäränoloinen laite!

  158. Avatar
   Jessica

   Aktiivisen karkailijan seurantaan tämähän voisinolla mahtava.

  159. Avatar
   Niina

   Snowfox rocks! Ihan parasta mitä vähään aikaan on kehitetty.

  160. Avatar
   Kaisa

   Tämä on ollut harkinnassa meidänkin eskarilaiselle!

  161. Avatar
   Marika

   Kerrankin jotain jotain järkevää kehitetty. Miksi tällaisesta puhelimesta ei ole ennemmin ollut minkäänlaista tietoa tai mainosta? ! Näitä tarvittaisiin, joka lapselle. Peukku ylös! ☺

  162. Avatar
   Kaisa Ikonen

   Tälläistä olen miettinyt omalle pojalle ????

  163. Avatar
   heidi

   Ihana. luo turvaa normi arkeen lapsen lätiessä kotoa

  164. Avatar
   Heidi

   Tämä ois meidän eskarilaiselle aivan mahtava kapistus matkaan!

  165. Avatar
   Riikka

   Vaikuttaapa kätevältä. Kiva olisi kokeilla.

  166. Avatar
   Katja

   Olen miettinyt tämän hankkimista. Meillä melko ”villi” poika, joten koko ajan saa vähän olla huolissaan missä poika menee. Eskarilaiselle varmasti sopiva ”puhelin” ja tuo äidille mielenrauhaa, kun näkee missä se poika on.

  167. Avatar
   mallukka

   Kätevä kapistus!

  168. Avatar
   Sofia Eriksson

   Tosi kätevä!! Olisi kyllä tarvetta koska en halua vielä puhelinta hankkia pojalle. Tämmönen ratkaisu olisi hyvä ja äiti ei tarvitsisi huolia koko ajan 🙂

  169. Avatar
   A

   Tällaisen puhelimen voisi antaa jo vähän nuoremmallekin, mielestäni n. 5-6 vuotiaalle, kun lapsi saa jo itsenäisesti laajentaa reviiriä oman pihan ulkopuolelle.

  170. Avatar
   Nimetön

   ????????

  171. Avatar
   Xeveliina

   Nerokas keksintö! Tälle olisi kyllä käyttöä meidän perheessä! 🙂

  172. Avatar
   Äippä78

   Voi miten loistava keksintö! Tämä olisi juuri sopiva myös meidän eskarilaiselle.

  173. Avatar
   Tanja

   Varmaan kätevä pikkulapselle, mutta isompiin lapsiin pitäisi jo voida luottaa 🙁

  174. Avatar
   Nora ja pojat

   Vau, ihan älyttömän kätevän oloinen! Meillä kun kolme vanhinta poikaa on jo koululaisia, älypuhelimet kulkee mukana. Yksi pojistamme on myös ykköstyypin diabeetikko, jolle hätätilanteessa tällaisesta ”helposta” laitteesta voisi olla iso apu, jos tuntuu siltä, että matalilla sokereilla puhelimen käyttö on liian monimutkaista.
   Neljäs poikamme on vielä sen ikäinen, että seuraavan vuoden-parin aikana tulee ajankohtaiseksi tämäkin asia. Vaikuttaa tosi kätevältä, ja ehdottomasti tulisi tarpeeseen meidänkin perheeseen!

  175. Avatar
   Nimetön

   Ooh, juuri kaipaamani apuväline eskarilaisen reviirinlaajennukseen!

  176. Avatar
   Jatta

   Kunpa tuollainen olisi ollut 2000-luvun alussa, kun lapseni menivät kouluun. Heille hommasin peruskännykän, kun siihen aikaan ei ollut vielä älykännyköitä
   Tämä paikannuspuhelin sopii varmaan myös ikäihmisille.

  177. Avatar
   Elina

   Kännykän ottaisin varmaan koululaisille. Tuo olisi kätevä, ei ehkä meillä vielä niin tarpeellinen (poika 3v), mutta tietäisin kyllä kenelle antaisin lahjaksi 🙂

  178. Avatar
   Kikka

   Eskari alkaa vasta ensi vuonna, mutta harrastuksista hakiessa olisi nyt jo käyttöä. 🙂

  179. Avatar
   Viola

   Tää on hyvä!

  180. Avatar
   Sanna

   Kiinnostaa

  181. Avatar
   Hanna

   Tällainen tulisi tarpeeseen 🙂

  182. Avatar
   Mary

   Loistava keksintö????

  183. Avatar
   Eve

   Ois eskarilaiselle ja 5-vuotiaalle hyvä, kun käyvät itse naapureissa kavereilla.

  184. Avatar
   Heidi Juvonen

   Tuo olisi niin kätevä menevän pojan mukana.

  185. Avatar
   Niko

   Tässä kaikki ominaisuudet, mitä pieni lapsi tarvitsee.

  186. Avatar
   Jani

   Perheessämme on eskarilainen ja ekaluokkalainen joille olimme ajatelleet hankkia mahdollisesti Snowfoxit käyttöön.

  187. Avatar
   Katariina M

   Meillä 5v itse haluaisi tuon… Koska kuvittelee voivansa tuollaisen kanssa hengailla aikuisten tavoin yksin kaupungilla.

  188. Avatar
   Anni

   Kuulostaa näppärälle ja yksinkertaiselle pienen lapsen käyttöön. Pisteet myös kestävyydestä.

  189. Avatar
   Katri Saarela

   Täähän olisi kätevä. Itellä jo 4 koululaista mutta vielä oli eskarilainen ja neiti 4vee…

  190. Avatar
   Reijo Heikkinen

   Juu

  191. Avatar
   Anna

   Vaikuttaa kyllä todella näppärältä 🙂 varsinainen puhelin kouluikäiselle, mut tää sopis pienemmällekin (5-6v) käyttäjälle.

  192. Avatar
   Emma

   Meidän menevälle pikkuneidille olisi oiva kapistus. Vaikka yritän sinnikkäästi menoa seurata, niin välillä ehtii silmistä hävitä, kun pienen askareen itse toimitan. Nyt juoksen ympäriinsä sydän syrjällään neitiä etsien, kun neiti on siirtynyt määrätietoisesti esim. naapuriin iltapäiväKahville. Tällaisen laitteen avulla voisi helposti paikantaa minne neiti on päättänyt siirtyä 🙂

  193. Avatar
   Kimmo

   Eskarilaiselle!

  194. Avatar
   Taina

   Tämä olisi just hyvä ja hyödyllien minun erityislapselleni joka aloitti ensimmäisen luokan.

  195. Avatar
   Eveliina Hiltunen

   Tuo olisi todella kätevä meidän 5-v pojanviikarille! ????

  196. Avatar
   Suvi

   Tämä on ihan huippu laite varmasti! Ei ole liikaa ominaisuuksia, mutta toisi turvallisuuden tunnetta sekä äidille että poikaselle. Hieno laite.

  197. Avatar
   INeMa

   Vaikuttaa kätevältä juuri tuon ikäiselle lapselle:) kännykän hankkisin koululaiselle.

  198. Avatar
   Pauliina

   Todella hyvä keksintö, kävipä mielessä että oisin onalle eskarilaiselle tämän myös hommannut.

  199. Avatar
   mari

   olis tosi hyvä!

  200. Avatar
   Mari

   Tämä olis todella hyvä meidän 4v vilpertille, joka katoaa lähes joka kauppareissullakin!

  201. Avatar
   Anu

   Meille pliis 🙂

  202. Avatar
   Pia Unnaslahti

   Ihan mielettömän tarpeellinen ja helpon tuntuinen jopa lapselle käyttää. Olen harkinnut itse jo tämän ostoa omalle eskrilaiselleni, mutta kokeilempa onneani ensin täällä 🙂 Hyvä Suomi, kyllä täällä kotimaassakin ostataan.

  203. Avatar
   Nipsu

   Onpa kätevän oloinen,olisi kiva saada meille testiin.

  204. Avatar
   Nipsu

   Olispa kiva saada kokeiluun meidän arkeen.

  205. Avatar
   Aki

   Toi vois pysyä paremmin tallessa?

  206. Avatar
   Antti K

   Olipa hyvä teksti!

  207. Avatar
   Essi Teranto

   Just tätä vailla meidän eskari!! 😀 Hyvä keksintö.

  208. Avatar
   Malla

   Tuo olisi kyllä kätevä eppuluokkalaiselle, joka kulkee yksin koulumatkojaan bussilla.

  209. Avatar
   Pilvi Karjalainen

   Ois huippu! En halua lapeni kasvavan vielä kiinni älypuhelimeen.

  210. Avatar
   Pilvi Karjalainen

   Ois huippu!

  211. Avatar
   kkk

   Kyllä on hieno turvavaruste keksitty.

  212. Avatar
   marjo

   No jopas jotain, kuulostaapa näppärältä laitteelta! Täältäkin löytyy eskarilainen jolle tämä laite olisi kyllä passeli (sen puhelimen sijaan) 🙂

  213. Avatar
   Laura

   Tälle olisi kyllä käyttöä meidän perheessä! ????

  214. Avatar
   Anniina

   Tosi hieno ja näppärän oloinen vehje.

  215. Avatar
   Sasa

   Olisipa tuo kätevä innoissaan pitkin naapurin pihoja huitelevan lapsen kanssa.

  216. Avatar
   Anna

   Osallistun arvontaan, mielestäni koulun aloitus hyvä hetki oman puhelimen hankintaan, sitä ennen tällainen olisi hyvä

  217. Avatar
   Susanna Heinonen

   Tulisi kyllä tarpeeseen:

  218. Avatar
   N

   Olen miettinyt tämän hankkimista omalle 5 ja puoli vuotiaalle

  219. Avatar
   Hammi

   No juurikin saman edessä ollaan. Eskarilaisen reviiri laajenee, puhelinta ei vielä tänä vuonna olla kuitenkaan hankkimassa. Tämä on siis täydellinen ratkaisu!

  220. Avatar
   sikkuralla

   Vaikuttaa todella kätevältä ja hyödylliseltä.

  221. Avatar
   Hanskibanski

   Meidän vanhin aloittaa juuri Hollannissa koulun 6-vuotiaana. Tulisi tarpeeseen!

  222. Avatar
   Heidi HH

   Ollut harkinnassa jo kauan, mutta ei olla vielä saatu aikaiseksi hankkia. Olisi mahtava laite pikkupojalle!

  223. Avatar
   Heini

   Tämä olisi enemmän kun täydellinen, meidän 5v pojalle. Hän ulkoilee asuinalueellamme yksin ja tuo olisi kätevä kaikinpuolin.

  224. Avatar
   Heidi HH

   Tulisi tarpeeseen!

  225. Avatar
   TeaP.

   Vaikuttaa tosi kätevältä välineeltä. Meillä ainakin 6 v. poika on juuri tänä kesänä aloittanut vähän laajentamaan teviiriään äidin luota kauemmaksi. Snowfoz-sopisi hyvin mukaan ja saisin pojan tarvittaessa kiinni. T. Hailuodon dyyneillä on epätoivoisena poila huhuillut äiti.

  226. Avatar
   Anna

   Näyttää tosi kätevältä!

  227. Avatar
   Aurelia

   7v tytöllä on ollut paljon pelkoja ja kovasti pelottaa jäädä yksin kotiin aamulla. Tuo olisi todella loistava apu siihen! Älypuhelinta ei olla vielä ostettu, koska lapsi ei osaa lukea ja on todettu että kaverit näprää puhelimia koko ajan. Emme halua lapsistamme sellaista. Leikki on vielä tärkeämpää.

  228. Avatar
   minttu47

   Onpa mielenkiintoinen keksintö.
   Mukana arvonnassa.

  229. Avatar
   Hiisukas

   Meillä lapset vielä sen verran pieniä, ettei ole omia puhelimia, mutta esikoiselle tämä olisikin jo hyvin pian ajankohtainen idea!

  230. Avatar
   Greta

   Eskarille olisi tosi hyvä ennen älypuhelinta, jonka saa sitten vähän isompana. Reviiri laajenee, lisäturva olisi paikallaan. Myös 4-vuotiaalla toimisi sitten kun isompi ei enää käytä.

  231. Avatar
   Pauliina M.

   Vaikuttaa oikein toimivalta, omalle eskarilaiselle olisi varmasti soveltuva.

  232. Avatar
   Jaana

   Huippukeksintö!

  233. Avatar
   Kati

   Tosi kova juttu ja riittävän yksinkertainen. Hyvä juuri näille pienemmille ????

  234. Avatar
   Katja Vatanen

   Todella näppärä, ei tarvisi ottaa puhelinta koulumatkalle ????

  235. Avatar
   Katriiiiiii

   Eskarilainen kovasti toivonut puhelinta ja tuo olisi kyllä todella kätevä!

  236. Avatar
   Katja Talonpoika

   Aivan mahtavaa olisi päästä kokeilemaan käytännössä 🙂 Tuo vilpertti kun häviää välillä vähän liiankin nopeaa näkökentästä.

  237. Avatar
   Katru

   Pikkumenijä olisi mahtavaa pitää kartalla 😀

  238. Avatar
   Päivi F

   Wau! Eilisen googlettelin eskarilaiselle puhelinta ja liittymiä, mutta tuohan olisi juuri sitä, mitä meilläkin ollaan vailla.

  239. Avatar
   Nimetön

   !

  240. Avatar
   Milena Rönnqvist

   Eskarilaisen omaksi tämä meillä menisi ja kovasti tarpeeseen tulisi kun vuotta vanhempi isoveli on jo puhelimen saanut ☺

  241. Avatar
   Nimetön

   Eskarilainen on kysellyt omaa puhelinta..tämä olisi erinomainen.

  242. Avatar
   Kirppu

   Paikannustoiminto olisi mahtava ominaisuus pienemmällekin, alle kouluikäiselle lapselle. Näkisin esim. Ettei lapsi mene yksin läheisen järven rantaan.

  243. Avatar
   Emmi

   Loistojuttu, tällainen pitää ehdottomasti hankkia!

  244. Avatar
   Sini

   Hyvältä kuulostaa.. olis mahtava ens vuoden eskarilaiselle. ????

  245. Avatar
   Eeva

   Eskarilaine löytyy täältäkin.

  246. Avatar
   Tarja

   Pian kuusi vuotta täyttävälle pojalle tuo olisi mainio!

  247. Avatar
   Joanna

   Hyvä idea

  248. Avatar
   Minna

   Vau, ihan mahtava! Vasta kouluikäiselle hankkisin puhelimen.

  249. Avatar
   Annim

   Olisi kyllä tosi kätevä kun poika vähän kasvaa. Ehkä sitten kouluun kun lapsi menee, olisi pikkuhiljaa aika hankkia puhelin. Katsotaan sitä sitten aikanaan.

  250. Avatar
   HessuHopo

   Eskari/ekaluokkalainen tarvii tänäpäivänä puhelimen.
   Tämä olisi kätevä vaihtoehto koska peruspuhelimissa ei saa paikannustoimintoja käyttöön.
   Älypuhelimilla käytetäån ilmaista life360 aplikaatioa joka on yllättänyt varmatoimisuudellaan.

  251. Avatar
   Katri

   Wow, enpä ollut koskaan kuullutkaan tuollaisesta! Meillä joulupukki toi puhelimen 6-vuotiaalle niin oli tähän syksyyn aikaa opetella sen käyttö kunnolla, kun nyt meni sitten ekaluokalle 🙂

  252. Avatar
   Jenni Nurmi

   Mahtava idea! Meillä eskari kans mankunu puhelinta. Tollanen oia kätevä 🙂

  253. Avatar
   Heidi

   Eskarilainen on meilläkin kinunnut koko kesän omaa puhelinta, kun isoveljelläkin on. Tähän mennessä asia hoidettu niin, että Pokemon on ladattu äidin (minun) puhelimelle ja yhdessä sitten Poketetan pitkiäkin matkoja. Muuta pelaamista ei ulkoillessa mielestäni tarvita. Mutta kävi kyllä mielessä, että nyt kun omia kavereita alkaa olla ja niiden kanssa vähän halutaan laajentaa elinpiiriä oman kotipihan ulkopuolelle, niin tämän voisi kyllä hankkia.

  254. Avatar
   Heidi MH

   Tämä olisi ihan loistava eskarille.

  255. Avatar
   Kirsi S

   Tätä olisi mielenkiintoista testata. Varsinkin tuon säänkestävyyden ym. kannalta. Meillä eskarilainen ja sitten 4-vuotias. Eskarilaiselle olisi nyt alkuun kätevämpi ja pienempi kuin puhelin paikantamisen ja itse kulkemisen harjoitteluun. Ja mielelläni kokeilisin myös tuon nuoremman käytössä vaikka hän ei paljoa vielä yksin liikukkaan, mutta tuossa naapurustossa kylläkin.

  256. Avatar
   epun äiti

   Meidän vilkkaalle pojalle tuo olisi aivan mahtava. .nyt kun ekalla ja alkaa reviiri laajenemaan.älypuhelin tokalla luokall ehkä.

  257. Avatar
   Jenna

   Meillä lapselle varmaan hankitaan myös puhelin sitten kouluun mentäessä. Tämä uusi tuttavuus voisi olla kuitenkin jo nyt erittäin kätevä ja kuulostaa ihan mahtavalta ja helpolta vähän pienemmänkin käyttää.
   Nyt oon törmännyt moneen, jolla puhelin on tullut ajankohtaiseksi omasta mielestä juuri Pokemonin takia, joten vanhempien on entistä tarkemmin mietittävä, mikä on oikea ikä kunnon puhelimelle – meillä se ei ainakaan ole ihan vielä 🙂

  258. Avatar
   Suski

   Tämähän olisi todella toimiva eskarilaiselle, meillä poika haluaisi jo itse kulkea eskarimatkan niin tällä pystyisi hyvin seuraamaan häntä.

  259. Avatar
   Jaana

   Mukana arvonnassa! Loistava tuote!

  260. Avatar
   Annukka

   Olisipa ihana voittaa tämä hyödyllinen laite! Asumme vähän rauhattomammalla alueella, joten tuo toisi varmasti mielenrauhaa äidille, kun lapsi (6v) hirveästi haluaa jo laajentaa reviiriään oman takapihan ulkopuolelle.

  261. Avatar
   Tytti

   Oispa mahtava kampe! Täällä pikku kylällä asuessa ei oikean puhelimen tarve ole kuin eskariin mentäessä, mutta tämä olisi käytössä jo nyt!

  262. Avatar
   Saija

   Onpa mahtava laite! Varmasti tulisi käyttöä ekaluokkalaisella ja seuraavana pikkusiskolla jotka juuri ovat alkaneet laajentamaan kaveripiiriä uudella asuinalueellamme. Kännykkä on kuitenkin vielä 6-vuotiaalla liian iso ja hankala mukaan otettava, pyöräillessä ja rymytessä pihoilla.

  263. Avatar
   Marsipaani

   Vaikuttaa todella käytännölliseltä, ois hienoa päästä kokeilemaan oikeasti!

  264. Avatar
   Marja Anttila

   Kyllä tulisi käyttöön, sarjassa olisi kolme käyttäjää.

  265. Avatar
   Pumpuli

   Meillä on vielä pieni mies, jolle oman kännykän haluaisin hankkia vasta kouluun. Siihen asti voi kotona hoitaa muiden puhelimia. Mutta välillä kaipaisi kyllä mahdollisuutta ottaa yhteyttä ja erityisesti olinpaikan selville, kun ukkeli on menossa pihalla. Toisinaan olisi kiva selvittää myös silloin, kun on isin kanssa pokejahdissa ja odottaa lämpimän ruuan kanssa kotona. Mahtava arvonta!

  266. Avatar
   Jenna O

   Kuulostaa oikein ihanalta! Mahtava keksintö 🙂

  267. Avatar
   Nimetön

   Siinä vaiheessa kun lapsi on yksin kotona esim. koulun jälkeen. Toivottavasti ei vielä moneen vuoteen.

  268. Avatar
   Lea

   Olisi hyvä

  269. Avatar
   Katja Pudas

   Puopukselle (5v. ja eskaris) ois huippu!

  270. Avatar
   Nelliina

   En ollut Snowfoxista aiemmin kuullutkaan, mutta kuulostaa tosi fiksulta vempaimelta. Meillä olis käyttöä! Mukana.

  271. Avatar
   Milly

   Loistokeksintö! Tämä menis lahjaksi, kun oma 1v ei vielä hetkeen (onneksi, toivottavasti) tarvitse 🙂

  272. Avatar
   Nina

   Mahtava kapistus, en tiennytkään tuollaisia olevan! 🙂

  273. Avatar
   Leena

   Kätevän oloinen vehje.Hyvä vastapaino tavallisille kännyköille.Tarpeeseen tulisi.

  274. Avatar
   Kati

   Kätevä olisi eskarilaiselle!

  275. Avatar
   Minne

   Huikea keksintö, tulisi käyttöön eskari ikäiselle.

  276. Avatar
   Suvi

   Tämähän on juuri se mitä omalle eskarilaiselle voisi hankkia ensimmäiseksi puhelimeksi. Välillä haluaisi jäädä jo itsekseen kotiin muiden lenkittäessä koiria, tämän avulla se jo onnistuisi 🙂

  277. Avatar
   Kaisa

   Minusta älypuhelimet eivät kuulu alakouluikäisille ollenkaan, mutta nykyään sellainen on pakko lapsille hankkia, koska kaikki muutkin pelaavat puhelimillaan kaiken aikaa. Kallis lelu siis, joka hajoaa helposti ja jonka varastamiskynnys on koulussa matala. Nämä pitäisi kieltää kouluissa kokonaan, vaikka jättää koulupäivän ajaksi kännykkäparkkiin, tms.
   Ja joo, osallistun arvontaan.

  278. Avatar
   Terhi

   En ollut kuullutkaan tuollaisesta, aivan loistava keksintö

  279. Avatar
   Kaisa

   Eskarilaiselle äiti eli mukana arvonnassa 🙂

  280. Avatar
   Hyvä juttu!

   Todella kätevä laite!

  281. Avatar
   Iines

   Kätevä, helppo ja turvallinen laite!! Tämmöinen meidän 6-v pojalle, joka kovasti harjoittelee ulkoilua ilman vanhempia 🙂

  282. Avatar
   Hennariikka

   Nerokasta! Tämä olisi täydellinen myös ekaluokkalaiselle. Ylivilkas poikani saattaa helposti mennä rajoitetun alueen ulkopuolelle, ja olisi ihanaa tietää, missä hän oikeasti on. Älypuhelin ei toimi vielä näin pienelle. Kiva tietää tästä!

  283. Avatar
   Sanna

   Vaikuttaa ihan järkevältä peliltä. Sopis varmaan meidänkin eskaripäivän matkaan ????

  284. Avatar
   Kaisa

   Hieno

  285. Avatar
   Laura

   Tämä olisi hyvä meidän 6v:lle, joka harjoittelee kavereitten kanssa ulkona olemista. Huojentaisi äidin mieltä, kun tietää missä poika menee. Rajat on tietysti sovittuna, mutta aina välillä pääsee unohtumaan.

  286. Avatar
   Eskaripojan äiti

   Kuullostaa tosi kätevältä keksinnöltä ????

  287. Avatar
   Pia

   Olisi kätevä myös omalle pojalle joka aloitti eskarin ja leikkipaikat laajenee. Kännykkä tarvii varmaan ostaa hänelle vuoden päästä kun koulu alkaa.

  288. Avatar
   Kristiina

   Tuo olisi oiva kampe meidän pian 6v. tytölle joka jo kovasti haluaisi laajentaa omaa reviiriä!

  289. Avatar
   Nimetön

   Eskarilaiselle tää olis kyllä näppärä. Omaa puhelinta on pyytänyt kyllä jo jonkinaikaa, mutta äiti on vielä sitä mieltä ettei oikeaa puhelinta vielä haluaisi hankkia. Tällä kuitenkin sujuisi yhteydenpitokin isälläänkin ollessaan, kun haluaisi kuulema ”lähettää äitille viestejä et vähän ikävä” kun on siellä. 🙂

  290. Avatar
   Eija

   Olisipas aivan huippuhyvä laite! Alle kouluikäiselle nimenomaan ei vielä omaa älypuhelinta viitsi ostaa, tämä olisi varmasti toimiva juttu.

  291. Avatar
   laura

   tästä saisi naapuri eskaripojalle vempaimen. Meidän nyt 9-vuotiaalle tytölle saatiin mummon vanha puhelin ja prepaid, kun muutettiin eskarin tienoilla kunnon lähiöön. Lähinaapuristosta kun löytyy jopa 12 saman ikäluokan tyttöä niin helpotti puhelin paikannusta.

  292. Avatar
   Anniina

   Haluaisin ehdottomasti ekaluokkalaisille tytöilleni nämä puhelimet. Olen lukenut näistä niin paljon hyvää. Mielestäni alaluokkalainen lapsi ei tarvitse vielä älypuhelinta.

  293. Avatar
   Minna

   Tämä on kyllä hieno keksintö. Riittävän yksinkertainen, että lapsi osaa käyttää.

  294. Avatar
   Kaarina

   Ekaluokkalaiselle olisi kyllä oikein hyvä! Meillä kun kuljetaan bussilla koulumatkat. Puhelinta ei mielestäni muuhun tarvitse vielä, mutta tämä toisi turvaa lapselle ja mielenrauhaa vanhemmille.

  295. Avatar
   noora

   Ajankohtaista täälläkin kun esikoispoika aloitti juuri eskarin ja puhelinta ajattelin harkita vasta koululaiselle.

  296. Avatar
   Henna

   Puhuttiin tästä jo ystävän kanssa aiemmin, ja mietimme miten mainio juuri pienille tämä puhelin on. Meillä tämä menisi jo 4-vuotiaalle käyttöön. 🙂

  297. Avatar
   Oikkis76

   Tämä olisi täydellinen ratkaisu ekaluokkalaiselle pojalle, joka on sen verran erityinen, että tavallisen älypuhelimen käyttäminen on todettu nyt liian haastavaksi. Toki pelata poika osaa puhelimellaan sujuvasti, mutta se soittaminen… Ja tuo paikannus ominaisuus, mikäli se toimii noin kivuttomasti, olisi järjettömän hyvä mielenrauhan tae! Jos ei onni potki arvonnassa, on snowfox meidän hankinta listalla taatusti.

  298. Avatar
   Anna

   Meillä alettiin harjoitella yksin liikkumista lähialueilla juuri eskari-iässä ja tällainen vempain olisi ollut mitä mainioin! Juniori tulee vuoden päästä eskari-ikään niin tämä olisi mahtis juttu hänelle silloin, kun alkaa kulkemaan enemmän itsekseen.

  299. Avatar
   Nonsku

   Tuo olisi ollut meilläkin loistava eskarilaiselle, mutta menisi mainiosti nyt ekaluokkalaiselle, joka kulkee koulumatkat osin taksilla. Kavereiden kanssa liikkuessa kännykkä on usein hankala ottaa mukaan, joten tuo olisi todella näppärä!

  300. Avatar
   Marjo

   Loistava keksintö! Meillä 3 ja 5 vuotiaat lapset joten viimeistään eskarin kynnyksellä tulee ajankohtaiseksi yhteydenpito lapsen kanssa. Puhelinta en ennen kouluikää haluaisi laittaa.

  301. Avatar
   Kukka

   Meidän eskarilainen varmasti tykkäisi! ????

  302. Avatar
   Kukka

   Meidän eskarilainen varmasti tykkäisi. ????

  303. Avatar
   Nimetön

   Wau!

  304. Avatar
   Sanna Soinila

   Meillä ensimmäinen sai jo eskarilaisena ekan puhelimen, juurikin siksi että voi soittaa jos tulee joku hätä tai että voin itse soittaa kun on aika tulla kotiin kavereiden luota leikkimästä. Nyt meillä mietitään keskimmäisen kanssa mitä tehdä. Oma puhelin ei tule vielä kysymykseen mutta tuo vaikuttaisi hyvältä idealta! 🙂

  305. Avatar
   Anna Hassi

   Esikoinen eskarissa ja snowfox olisi hyvä tapa harjoitella puhelimen käyttöä sekä se toisi turvaa itsekseen liikkumisen harjoitteluun lähialueella.

  306. Avatar
   Heini

   Vaikuttaa todella kätevältä ja olisi kohtapuoliin myös meillä ajankohtainen 🙂

  307. Avatar
   Milli

   Hieno! Tarpeeseen tulisi ☺

  308. Avatar
   Sari

   Meidän eskarilaiselle, mutta lähinnä ajatellen ensi vuonna alkavaa koulua. Lisäksi lapsi odottaa kuumeisesti sitä päivää, että saa käydä itsekseen lähipuistossa, tämä helpottaisi näitä itsenäistymiskokeiluja huomattavasti 🙂

  309. Avatar
   Anne

   Olisi kyllä hyvä tuo juttu ja tarpeen!

  310. Avatar
   Niina

   Tää olis kyllä näppärä eskarilaiselle!

  311. Avatar
   Outi

   Onpa näppärä ????

  312. Avatar
   hanna

   5v lapselle 🙂

  313. Avatar
   aletta

   Täähän olis seikkailijalle omiaan!

  314. Avatar
   aletta

   Täähän olis hyvä !

  315. Avatar
   Äiti Riihimäeltä

   Olemme harkinneet tätä meidän 5v tytölle ja meinasimmekin että eskariiin viimeistään hankimme… syystä ettemme tällä hetkellä siihen taloudellisesti kykene. Tyttö tällä hetkellä hieman laajentaa reviiriään luvallamme ja olisi todella tarpeen. 🙂

  316. Avatar
   Maria

   Meidän tokaluokkalaiset tuplat opettelee päinsä kulkemista, kyllä tää tois äitille mielenrauhaa 🙂

  317. Avatar
   Pippa

   Meidn pelokkaalle ekaluokkalaiselle täydellinen. Aloitan työt ja poikaa jännittää kouluun meno ja lähteminen yksin. Saataisiin tästä vähän helpotusta ja turvaa jännitykseen…

  318. Avatar
   Eeva

   Tämä vaikuttaa tosi hyvältä vaihtoehdolta ekaksi puhelimeksi! Sopisi hyvin 5-vuotiaalle, joka jo kulkee naapureilla ja puistossa kavereitten kanssa.

  319. Avatar
   Laura Hakkarainen

   Tää olis niin kätevä..tälläkin hetkellä pojalta kaksi puhelinta hukassa..meillä kaksi poikaa eskarilainen ja toppi luokalla toinen.

  320. Avatar
   HannaK

   Wau, olispa hienoa kokeilla.

  321. Avatar
   Annu

   Kuulostaa todella hyvältä vaihtoehdolta lapselle! Varsinkin, kun lapsen sijainti on mitä ilmeisemmin helppo jäljittää milloin vaan! 🙂 Haluan myös tuollaisen!

  322. Avatar
   Marita Selin

   Olisikin kiva laite eskarilaiselle, ja voisi alkaa kokeilemaan itsenäistä liikkumista 🙂

  323. Avatar
   Suvi Kuosmanen

   Vaikuttaapa hyvältä, tämmöinen meidänkin neitille kun eskariin lähtö koittaa ????

  324. Avatar
   Mikko

   Hieno keksintö, kelpaisi tännekin. 🙂

  325. Avatar
   Mikko

   Mainio!

  326. Avatar
   Nimetön

   Mukana ollaan ????????

  327. Avatar
   Laura

   Mielestäni puhelin olisi hyvä olla lapsella, joka on koulun aloittanut.

  328. Avatar
   Susanna

   Meidän eskaripojalle tämä olisi loistojuttu! ????

  329. Avatar
   Outi

   Minusta tällainen keksintö on kouluun ihan passeli, oli puhelin tai ei.

  330. Avatar
   Tiina

   Mukana!!

  331. Avatar
   Mirke

   Vallan mainio keksintö ????????

  332. Avatar
   Mari Havia

   Loistokeksintö! Lisää turvallisuudentunnetta sekä pojalle että äidille.

  333. Avatar
   Anu

   Tämä tulis meillä eskarilaisen käyttöön, ois varmasti enemmän kuin innoissaan! 🙂

  334. Avatar
   Mira

   Olisiko tää kuitenkin parempi? Nimim. suunnittelin jo lainaavani koiran tutkapantaa 🙂

  335. Avatar
   Nimetön

   En ole aiemmin kuullutkaan. Ekaluokkalainen kulkee yksin koulumatkat, tämä olisi hyvä kompromissi, kun puhelinta en edelleenkään antanut.

  336. Avatar
   Siinatar

   Kuulostaa hyvälle!

  337. Avatar
   Kettu

   Wau! Kuulostaa todella näppärältä ja on juuri niillä ominaisuuksilla mitä lasten puhelimilta eniten kaipaa. Meillä ongelmana se ettei lapset meinaa muistaa ilmoitella itsestään esim kaverille päästyään.. sitten etsitään paniikissa pitkin metsiä. Miettinyt joskus jopa tutkapannan toimintatapaa, josko sellaisen sujauttaisi takintaskuun;)

  338. Avatar
   Hannis

   Olisipa hienoa voittaa tämmöinen vehje! Eskarilainen meillä on omasta takaa <3

  339. Avatar
   Hannis

   Vielä ehtii… Tämmöinen olisi tosi kätevä vehje! Eskarilainen meillä on omasta takaa <3

  340. Avatar
   Sanna

   Vaikuttaa näppärältä alkuharjoitusvälineeltä! Täälläkin ajatuksena hommata ensimmäinen varsinainen puhelin kouluiässä.

  341. Avatar
   Laura Tahvanainen

   Meillä kaksi menevää poikaa ja viimeksi eilen etsittiin nuorempaa polkupyöräilijää 😉 joten tarpeeseen tulisi. Mukana siis arvonnassa!

  342. Avatar
   Sofia Palmroth

   Näppärän oloinen lapselle, joka joutuu jo kulkemaan yksin eskari-/koulumatkoja. Kuitenkaan puhelin kaikilla ominaisuuksillaan ei ole mielestäni tarpeellinen eskari-/alakouluikäiselle, mutta yhteydenpito on tärkeää kotijoukkojen kanssa.

  343. Avatar
   Leena

   Tämä olisi hieno,eskarilainen olisi onnessaan saadessaan tämmöisen:)

  344. Avatar
   KAISA

   Koulun aloittavalle loistava!Varsinkin kun soittaminen meinaa pojalla unohtua joka päivä,tietäis että onko löytänyt kouluun asti????

  345. Avatar
   Marika

   Olisi hyvä kapistus pojalle, joka on alkanut ”laajentaa reviiriään”,eikä aina muista vastata, kun huhuillaan.
   Mökilläkin saattaa hauvan kanssa lähteä metsäretkelle, joten paikannus olisi tarpeen!

  346. Avatar
   Sanna*

   Ihanaa, jotakin uutta ja hyödyllistä. En ole aikaisemmin Snowfoxiin törmännyt ja nyt kyllä jäi positiivinen vaikutus tuosta. Huomaan, että tulisi tarpeeseen 🙂 Mielestäni puhelin vasta koululaiselle.

  347. Avatar
   Essi

   Juuri tätä meillä kaivattaisiin, kun sosiaalinen poika liikkuu naapurustossa milloin missäkin. Puhelin tuntuu vielä liian hankalalta kokonaisuudelta. Miksi ihmeessä en ole törmännyt tähän aiemmin.

  Vastaa