• Kasvonaamio poikien tyyliin

  Olen ollut aina huono hoitamaan kauneuttani. Olen pessyt kasvot saippualla sekä vedellä ja levittänyt niihin jotain halpaa yleisrasvaa sen jälkeen. Olen miettinyt, että kuinkahan kovasti poikani ihmettelevät isona ensimmäisiä tyttöystäviään, jos nämä ovatkin aktiivisia kauneudenhoidossa. Koska pojat eivät ole koskaan ennen nähneet naisen touhottavan erilaisten ihonhoitotuotteiden kanssa.
  Tästä syystä päätin tehdä jotain erilaista ja lähteä yhteistyökokeiluun, jossa pääsen kokeilemaan poikieni avustuksella kasvonaamiota itselleni.  Meidän taloudessa tällaisia kasvonaamioita ei ole aikaisemmin käytetty, joten kokeilu aiheutti suurta hilpeyttä niin pojissa, kuin äidissäkin. Mutta ehkä tämän jälkeen aihe ei ole enää ihan niin vieras pojillenikaan kohdata myöhemmin.

  Kasvonaamio poikien kanssa

  Saimme käyttöömme The Incredible Face Mask– tarvikkeet, joissa onneksi oli mukana selvä ohje miten toimia. Ollie ja Oscar ryhtyivät innolla levityspuuhin, isommat pojat tyytyivät nauramaan vieressä.
  20160911_182339
  20160918_10222420160918_103309
  Ensin pojat tekivät minulle Turtles maskin (yllätys), sen jälkeen levittivät maskin koko kasvoille. Pojat nauroivat aivan älyttömän paljon. Kukaan heistä ei suostunut naamiota kokeilemaan itselleen, äiti näytti ilmeisesti sen verran hassulta (myönnettäkööt).

  20160918_102602
  Tuskin se tämän kauniimpi teos olisi ollut vaikka olisin itse levittänyt 🙂

  Puolituntia vaikutusta ja maski kovettui. Sen kyllä tunsi selvästi kun ihoa alkoi kiristämään. Pyysin poikia repimään maskin pois, mutta tässä vaiheessa heillä oli jo menossa ilmakiekkopelit eikä maskit enää kiinnostanut. Ihmeteltiin kyllä yhdessä myöhemmin irroitettuun maskiin kiinnitynyttä likaa ja ihosolukkoa. Saimme samalla hyvän kimmokkeen keskustella ihon puhdistamisen tärkeydestä.
  20160918_105640-1
  naamio lähikuva
  Maskiin tarttuu selvästi ihon epäpuhtauksia sekä kuollutta ihosolukkoa

  Mutta kylläpä iho tuntui hyvältä tämän hoidon jälkeen. Kasvoni eivät ole olleet näin pehmeät sitten…varmaan koskaan? Piti vähän väliä kokeilla uudestaan kuinka pehmeältä iho tuntui. Taidan kylläkin ensi kerralla leikkiä tällä naamiolla ihan itsekseni.
  äiti ilman meikkiä
  Maskin jälkeen, meikitön minä

  Jos haluat kokeilla tätä naamiota (yksin tai lasten kanssa) niin koodilla pojatmask, saat 30% alennuksen.
  Klikkaamalla tätä linkkiä pääset ostoksille.
   

  Kommentit

  1. Suvi

   Ihana äidin ja poikien kauneushetki <3 Täytyypä laittaa tilaukseen meidänkin perheeseen!

   1. Jonna-Emilia

    Noh, meistä nyt ei kukaan osannut ottaa tuota niin tosissaan ???? mutta hauskaa oli. Tulossa ensi maanantaina facebookin puolelle myös arvontaa tuotteista, kannattaa osallistua.

  Vastaa