• Mutsi Muoti 2017

  Jotta me äidit osaamme olla muodikkaita myös vuonna 2017 niin kurkistetaanpa hieman tulevan vuoden Mutsi Muodin saloihin.

  Monet äitien suosimat tyylit pitävät pintansa myös tulevana vuonna, mutta mukaan mahtuu mukavasti myös uusia piristäviä muodin tuulia. Äiti oletko muodin harjalla, vai löydätkö tästä ehkä uusia ideoita pukeutumiseen?

  fotor_148179131497252

  Hiukset

  Mutsi Muodissa pitkään pysynyt trendi Mutsi-nuttura on edelleen yksi äitien kestosuosikeista. Mutsi-nuttura tehdään pompulalla, mieluiten aamuiseen harjaamattomaan tukkaan. Tämän hiusmallin paras puoli on se että tukka pysyy pois silmiltä niin ruokaa tehdessä, kuin leluja kerätessäkin. Lapset eivät myöskään pääse repimään äidin hiuksia.

  fotor_148179119267554

  Päätään on nostanut myös hiusmalli Aamutakku. Aamutakku on nimensä mukaisesti kampaus joka on automaattisesti äidin päässä kun hän herää. Aamutakun saa kuohkeammaksi ja näyttävämmäksi jos menee illalla märällä tukalla nukkumaan. Volyymia voi lisätä myös sillä että jättää hiukset harjaamatta. Aamutakun parhaisiin puoliin sopii se, että sen päälle voi kätevästi vetää pipon kun lähtee ulkoilemaan.

  fotor_148179116606499

  Paita

  Mutsi Muodin edelläkävijät ovat pukeutuneet jo pitkään väljiin paitoihin. Vuoden 2017 Mutsi Muodissa on selvästi nähtävissä myös 1990 luvulla vaikuttaneet tilavat villapaidat. Mutsimuodin suosiossa onkin tulevana vuonna Virttynyt villapaita. Paidaksi sopii mikä tahansa vanha paita kaapista. Mitä löysempi sen parempi. Näin paitaan saa  pyyhittyä lennosta kätevästi kädetkin. Täydellinen Virttynyt villapaita look vaatii myös paljon tahroja: ruokaa, räkää ja lasten puklua. Tästä syystä vuoden 2017 muotiväri sinappi (lue: vauvan kakka) sopii myös Mutsi Muotiin äärimmäisen hyvin. Välillä äidin paidasta kun voi löytyä myös sitä itseään.

  fotor_148179104292613

  sinappi
  Sinappi väri sopii hyvin äideille

  Housut

  Kuten katumuodissakin, myös Mutsi Muodissa aletaan suosimaan leveälahkeisia housuja. Leveälahkeiset Pieruverkkarit ovat kuuminta huutoa vuonna 2017 äitien keskuudessa. Housujen on hyvä olla mukavat ja niiden pitää mukautua monenlaisiin tilanteisiin päivän aikana. Mitä enemmän housut roikkuvat takapuolesta, sitä lähempänä Mutsi Muotia ne silloin ovat. Leveälahkeisuus tuo mukaan hyötyjä, sillä äidin lahkeissa on jälleen jälkikasvun helpompi roikkua. Tämä toiminto oli huomattavasti vaikeampaa menneenä pillipuntti aikakautena. Uusi housumuoti on siis myös lasten mieleen.

  Kynnet

  Mitä värikkäämmät kynnet sen muodikkaammat. Mutsi Muoti näkyy kynsissä samantapaisesti kuin aikaisempinakin vuosina ja muodikkaimmat äidit suosivat edelleen tyyliä Sekavat kynnet. Lyhyet kynnet ovat yhä suosituin vaihtoehto erityisesti vaippaikäisten lasten äideille. Erityistä muodikkuuta osoittaa se että kynsistä löytyy vanhoja kynsilakan jämiä ja jos niitä on jäljellä useita eri värejä niin aina parempi. Näin kynnet sopivat paremmin myös Virttyneen villapaidan kanssa.

  fotor_148179114181460-1

  Kengät

  Äidit panostavat vuonna 2017 sukkien tyylikkyyteen. Ehdoton muoti-ilmiö on Parittomat sukat. Muoti saattaa olla kopioitu lasten suosimalta laulajalta Robinilta, tai sitten se muodostuu äitien kiireestä. Ei vain ole aikaa etsiä parillisia sukkia. Jokatapauksessa mitä räikeämmin sukat ovat eriparia, sitä tyylikkäämpi on kokonaisuus. Kenkien kanssa ei ole nähtävissä samanlaista muotia kuin sukkien, mutta kengissä edelleen pintansa pitää mukavat ja helposti puettavat kengät. Mitä nopeammin kengät saa puettua jalkaansa sen parempi. Ulos pitää ehtiä ennen kuin taapero ryntää autotielle.

  fotor_148179124964849

  Käsilaukku

  Asukokonaisuuden kruunaa tietysti oikeanlainen käsilaukku. Mutsi Muodin käsilaukkutrendi vuodelle 2017 on yksinkertainen: Kauppakassi. Äitien kädessä nähdään yhä useammin muovinen, paperinen tai kankainen kauppakassi. Kauppakassi on parhaimmillaan kun se sisältää paljon kaikkea painavaa ja äiti joutuu kantamaan sitä yksin selkä hieman vinossa. Toisin kuin muiden käsilaukkujen kohdalla kauppakasseissa merkittävää ei ole hinta vaan ennemminkin niiden määrä. Mitä useampi kauppakassi muodikkaan äidin käsillä komeilee, sitä väistämättömämpi on muiden äitien kateus.

  paperipussi

  Nyt on helppoa olla muodikas! 🙂

  Lue myös: Vain todella seksikkäät naiset tekevät poikia
  Minisanakirja koululaisten muotisanoihin

  Kommentit

  1. Muodikas äiti

   Hihhih, tää oli hauska!:D

  Vastaa