• Tervetuloa stressitön ja valkoinen joulu

  Tänään alkaa meidän perheen kauan odotettu loma. Suuntaamme Tahkolle, missä on kuulemamme mukaan lunta. Stressitön ja valkoinen joulu, jee! Lomanviettoa hieman varjostaa Oliverin sairastuminen kuumeeseen juuri ikävästi reissua ennen. Pitää toivoa, että emme makaa koko perhe kipeänä sängyissä Tahkolla, vaan pääsemme laskettelemaan ja nauttimaan maukkaasta joulupöydästä.

  tahko
  Stressitön ja valkoinen joulu onnistuu Tahkolla

  Mitä mukaan?

  Mukaan pakkasimme valkoisen muovikuusen (en muuten normaalisti tykkää yhtään noista muovikuusista) ja osan lahjoista. Ihan kaikkia lahjoja emme lähde mukaamme raahaamaan, sillä tällaisen kuuden hengen perheen laskettelukamat ja matkalaukut vievät jo aika paljon tilaa.

  Olen sellainen viimehetken pakkaaja, enkä oikein osaa höösätä etukäteen. Meillä on yleinsä kovin vähän matkalaukuissa tavaraa verrattuna muihin perheisiin. Ajatukseni on, että jos jotain puuttuu, niin ostetaan tai lainataan sitten.

  Mukaan valittiin lahjat, joista on selvästi hyötyä reissussakin, kuten lämpöisiä vaatteita. Mukaan otettiin myös ne lahjat, jotka olivat poikien ykköstoiveena tänä jouluna. Tosin Oliverin toivetta pupunpoikasesta emme voineet toteuttaa, meille vanhemmille kun on ihan tarpeeksi nuo kaksi pupua jotka meillä jo asustelee. Ja tietysti jokajouluinen koko perheen lautapeli.

  nahkarukkaset
  Pakettiin pojille Soma Originalin lämpöiset nahkarukkaset

  Stressiä ei tänä jouluna

  En ole stressaavaa tyyppiä muutenkaan, mutta erityisesti tällainen täysin valmis joulu on vanhemmille hyvin stressivapaa vaihtoehto. Ihanaa viettää aidosti aikaa lasten kanssa, eikä hyöriä mieheni kanssa keittiössä koko päivää tai siivota lasten jälkiä. Stressivapaaseen juhlaan kuuluu myös se, että puhelimet jätämme kaikki jäähylle joulun ajaksi. Ehkä minä lähetän nopeasti jonkun ihanan kuvan Tahkolta poikien äidit facebookryhmään, mutta muuten puhelin pysyy visusti piilossa.

  Lumella on suuri merkitys joulutunnelman syntymiseen ja olen todella iloinen siitä, että pääsemme viettämään tänä vuonna valkoista joulua. Täällä etelässä kun on ihan turhan monta joulua mennyt räntäsateessa. Toiminnallista joulua emme ole aikaisemmin viettäneet, joten mielenkiintoista nähdä miltä tuntuu viettää joulu lasketellen.

  Oikein ihanaa joulua kaikille poikien äideille ja muillekin ihanille ihmisille!!!

  stressitön ja valkoinen joulu

  Lue myös: Joulu reissussa VS. joulu kotona
  Poikien TOP 5 joululahjat

  Vastaa