• Vuoden 2016 tykättyimmät facebookpäivitykset

  Aivan mahtava facebooryhmämme Poikien äidit on kasvanut jo kohta 40 000 ihmistä kattavaksi yhteisöksi. Näin vuoden lopussa onkin hyvä hetki muistella kuluneen vuoden suosituimpia facebookpäivityksiä.

  Tammikuu 2016

  No niin… kuusemme on saanut näemmä vielä yhden uuden koristeen, voi hyvää päivää!!!!

  tammikuu

  Äidin tamppooni koristamassa joulukuusta keräsi tykkäyksiä 2000 ja keskustelua 80 ihmisen voimin.

  Helmikuu 2016

  Ryhmän äidit saivat henkilökohtaisen tervehdyksen eläkkeelle siirtyneeltä lastenpsykiatrilta Jari Sinkkoselta. Tervehdyksen voit lukea TÄÄLTÄ. Sinkkosen tervehdyksestä tykkäsi yli 19 000 ja kommentteja Sinkkoselle lähetetti takaisin yli 600 äitiä.

  Maaliskuu 2016

  poikien-aidit-tietavat

  Maaliskuussa nauratti 10 kohtaa, mitkä poikien äidit tietävät. Tykkäyksiä jutulla oli 4000 ja 250 halusi myös keskustella aiheesta.

  Huhtikuu 2016

  how-many-children

  Poikien äidit paljastivat huhtikuussa, että ryhmässä oli silloin noin 500 lapsetonta, 1400 1-2 lapsista, 730 3-4 lapsista ja 150 yli 5 lapsista. Tässä julkaisussa oli reagointeja yhteensä siis yli 2000.

  Toukokuu 2016

  Poikien äidit, onko teille joskus kommentoitu jotain näin typerää? Voit lähettää kommentoijille nämä yksinkertaiset kommentointiohjeet, ihan jatkoa ajatellen

  Kirjoitus: Älä sano näitä asioita monen pojan äidille keräsi tykkäyksiä tuhat ja kommentteja 250. Erityisen paljon keskustelua käytiinkin itse kirjoituksen yhteydessä blogissa. Kirjoitusta on luettu tähän päivään mennessä yli 17 000 kertaa.

  Kesäkuu 2016

  Poikani löysi pari viikkoa sitten whats upin. Samainen poika, joka tänään ollessani iltavuorossa oli karannut mummilta kavereiden kanssa leikki puistoon. Sopiiko että liimaan tämän pojan otsaan muistutuksena etten aamulla räjähdä?

  miiko

  Miia lähetti muille poikien äideille ihanan kuvan ja kertomuksen. Tämä upposi poikien äiteihin, sillä julkaisusta tykkäsi yli 300 äitiä ja ihastui melkein saman verran.

  Heinäkuu 2016

  Mervin poika yllätti äidin. Mervi oli poikansa kanssa kaupassa ja poika vei pullot palautukseen (oli sovittu et jakaa rahat pikkusisarusten kanssa) ja äiti meni tilaamaan ruokaa. Poika kävi infossa vaihtaan rahaksi lipukkeen ja oli pyytäny ne sopivina rahoina että saa jaettua. Toi pöytään sisarusten rahat ja tuumas et käy tuolla ja häippäs. Tuli jonkun ajan päästä, pieni paketti kädessä ja totesi, “tää on sulle äiti”.

  mervin-poika

  Mervin pojan ihana teko oli arvatenkin kovin tykätty. Julkaisu keräsi yli 3000 tykkäystä.

  Elokuu 2016

  Aamu klo 7.30
  Poika haahuilee boksereissaan
  Äiti “laita kulta vaatteet päälle”
  Aamu klo 7.35
  Poika haahuilee boksereissaan
  Äiti “laittaisitko nyt nää vaatteet päälle, ettei tule sitten kiire”

  Aamu klo 7.40
  Poika haahuilee boksereissaan
  Äiti “vaatteet nyt päälle, on jo kiire”
  Aamu klo 7.45
  Poika haahuilee boksereissaan
  Äiti “hei nyt pitää oikeesti jo lähteä, tästä nämä vaatteet päälle”
  Aamu klo 7.50
  Poika haahuilee boksereissaan
  Äiti “NYT VÄHÄN ÄKKIÄ RYYSYT NISKAAN”
  Poika “Miks sä äiti aina huudat?”
  Tämä aamulla pikaisesti “huvin vuoksi” kirjoitettu teksti keräsi 15 000 tykkäystä ja lähelle 2000 kommenttia.

  Syyskyy 2016

  Erikoinen munanvalkuaisen erottaja kiinnosti poikien äitejä syyskuussa. Bogey Manin näet täältä. Olisihan tuo taatusi poikien mieleen. Äidit tykkäsivät 6500 kertaa tästä julkaisusta.

  Lokakuu 2016

  Äiti kysyy:

  Mitä jos pojastanne ei tulekaan ylioppilasta tai ammattikoulusta ylpeänä valmistunutta nuorta miestä. Mitä jos poikanne valitsee uran nurjalta puolelta, kaupungin paras diileri, hyvä velkojenperijä, väkivaltarikollinen, narkomaani. Mitäpä silloin? Mun poikani teki nämä valinnat. Miltä tuntuu kuunnella muiden lasten saavutuksia, miltä tuntuu miettiä mitä pojalle kuuluu huumevieroituksessa kun muut tutut äidit järjestävät valmistumisjuhlia. Miltä tuntuu pelätä onko velkoja niin paljon että tulee kuolema, onko tulossa ehdotonta vankeutta, onko edes mitään toivoa enää-silloin kun muut miettivät onko uusi auto tarpeeksi hieno tai onko varmasti suvun maineelle riittävä koulutus. Miltä tuntuu kuunnella muiden kommentteja narkkareista, rikollisista ja alkoholisteista. Jaa, no tämä kaikki tuntuu pahalle. Tosi pahalle. Koska näilläkin pojilla on äidit, ihan oikeat, rakastavat ja tukea antavat äidit. Ei nämä pojat ole huonoista perheistä, ne on vaan tehneet huonoja valintoja. Ja me äidit, niin, me taistellaan näiden poikien, meidän synnyttämien lasten, puolesta, niin että yhteiskunta ja muut äidit eivät tuomitsisi, pitäisi pahoina (vaikka toki pahaa tekevätkin) ja toivottomina tapauksina. Näilläkin pojilla, myös mun pojalla, on äiti joka on aina rakastanut, ja rakastaa yhä, toivoo parasta ja pelkää pahinta, ennen kaikkea toivoo että näkisi poikansa kasvavan kunnon mieheksi. Elämä ei vie aina sinne minne haluaa, ei meitä äitejä eikä lapsia. Mutta meidän lapsia, rakkaita ja ainutlaatuisia ne on aina, tekivät mitä tahansa.

  Poikien äideissä julkaistaan anonyymejä kysymyksiä muille poikien äideille. Lokakuussa yhden äidin pitkä kirjoitus keräsi jopa 3000 tykkäystä ja 330 kommenttia.

  Marraskuu 2016

  Näinhän se menee!
  Kirjoitus: Vain todella seksikkäät naiset tekevät poikia oli arvatenkin menestys. Poikien äitien sivuilla kun ollaan. Siitä tykkäsi facebookissa melkein 6000 ja tekstiä kommentoitiin yli 600 kertaa. Blogikirjoitusta on luettu nyt jo melkein 15 000 kertaa.

  Joulukuu 2016

  Ei paineita äidit. Tässä yhden poikien äidin piparkakku tekele! Kiitos Tintti kuvasta. Meidän pojat taitaa saada piparista jälleen tänäkin vuonna ränsistyneen mökin.

  piparkakku

  Mahtavan vuoden päättää joulukuun tykätyin kuva Tintin tekemästä piparkakku taideteoksesta. Aivan huikea! Kuvasta tykkäsi 2400 äitiä ja 188 heistä lähetti myös viestiä kuvan alle.

  KIITOS UPEASTA VUODESTA 2016 KAIKILLE POIKIEN ÄIDEILLE JA MUILLEKIN MUKANA OLLEILLE!!!

   

  Vastaa