• Auto on äidille pakollinen paha, vaikka rahat eivät riitäkään

  Olen onnellisessa asemassa, sillä olen naimisissa käsistään kätevän miehen kanssa. Tällä tarkoitan nyt tällä kertaa sitä, että mieheni taitaa remontit, huollot ja muutkin kikkailut. Olen monesti miettinyt kuinka pulassa olisinkaan jos olisin yksinhuoltaja tai kuinka pulassa olisimmekaan jos mieheni olisi tumpelo käsistään.

  Hyvä ystäväni on yksinhuoltaja pojalle, hänellä on oma auto. Auton kanssa tulee kuitenkin jatkuvasti jotain yllättäviä huoltoja ja menoja, jotka rasittavat ystäväni taloutta. Kun ystäväni vie auton huoltoon, niin hän saa aina jännittää kiskotaanko ”tyhmältä naiselta” vähän lisää hintaa tai korjaillaanko lisäksi jotain sellaistakin, mitä ei olisi tarvinnut edes korjata. Auton pitäminen on pakollista kuitenkin työn ja lapsen harrastusten vuoksi.

  äiti ja auto

  Me olemme mieheni kanssa valinneet lastemme harrastukset pitkälle niin, että niihin kulkeminen sujuu lapsilta isompina itsenäisesti. Mutta entäs sellainen äiti tai perhe, jonka poika harrastaa vaikkapa jääkiekkoa ja auto on pakollinen? Tai sitten isot kauppaostokset kaupasta, niitä on aika mahdoton raahata kävellen tai pyörällä.

  legokuva

  YH äidin pelastus on auto, johon ei mene ylimääräistä rahaa

  Tästä seuraavasta löydöstä on ilo kertoa teille muillekin, sillä itse en ainakaan tällaiseen ole aikaisemmin törmännyt. Tiesitkö, että autoa ei ole pakko omistaa, vaan voit myös vuokrata auton? Kuuno vuokraa autoja alkaen vähän yli parillasadalla kuukaudessa ja sillä saa auton käyttöönsä niin, että kaikki huollot, verot, katsastukset, talvi- ja kesärenkaat ja vakuutuksen kuuluvat tuohon samaan hintaan. Mitään yllättäviä menoja ei siis auton vuoksi tule. Pitää maksaa vain polttoaine.

  Normaalisti auton vuokraaminen kuulostaa ainakin minusta lähtökohtaisesti tosi kalliilta. Kuunon kautta saa kuitenkin vuokrata autoja pitkäaikaiseen käyttöön ja toteuttaa palvelun käytetyillä autoilla. Tästä syystä autojen hinta on pystytty painamaan niin alas, että se on jopa edullisempi kuin vastaavan auton omistaminen. Tämähän voi pelastaa monen yh äidin pulasta ja tuo vaihtoehto voisi toimia myös hyvin kakkosauton hankintana isossa perheessä. Koska pahimmillaan molemmat autot tarvitsevat huoltoa ja korjausta samaan aikaan.

  Ei sillä, voihan äitikin hallita auton huollot ja korjaamiset, jolloin auton omistaminen voi tulla edullisemmaksi. Mutta minun tyyppinen ihminen, joka ei ole lasinpesunestettä vaikeampaa ikinä autoonsa vaihtanut, olisi ehdottomasti vähemmän pulassa Kuunon palvelun kanssa, kuin oman auton kanssa.

  Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin auton kanssa tien sivuun pysähtyminen ja sen tajuaminen, että itse ei osaa tehdä asialle yhtään mitään. Tai se kun auto ei käynnisty vaikka kuinka yrittää ja olisi jo kiire ehtiä eteenpäin. Ensimmäisenä soitan aina miehelleni ja jos hän ei pääse auttamaan, niin sitten se on kallis paukku lähteä soittelemaan jotain hinausta ja korjausta autolle.

  Kuunon palveluista mielestäni mahtavin onkin hintaan kuuluva tiepalvelu.  Sieltä saa 24h apua hätätilanteisiin, hinauksiin, tai niihin tilanteisiin kun auto ei lähde käyntiin.

  Onneksi minulla on monta poikaa talossa kasvamassa, kohta voin soitella jo jollekin muullekin kuin miehelleni.

   Yhteistyössä:
  uno

  Kuuno on raikas asiakaslähtöinen kotimainen yritys, joka haluaa ennen kaikkea helpottaa tavallisen autoilijan arkea ja tehdä autoilusta mahdollisimman huoletonta. Kuuno on meidän äitienkin puolella! Kiitos Kuuno.

  Vastaa