• Jokaisen leikki-ikäisen pojan äidin käsilaukusta löytyy…

  Äidin käsilaukusta löytyy myös paljon sellaista mitä sinne ei kuulu…Näytin työkaverilleni käsilaukkuni kamalaa sisältöä. Miten järkyttävän paljon siellä onkaan kaikkea aivan turhaa tavaraa ja roskaa. 

  En ole mikään käsilaukkuihminen siinä mielessä, että minua ei esimerkiksi pätkääkään kiinnosta minkä merkkinen käsilaukku minulla, tai sen enempää muillakaan ihmisillä on. Nappaan aamulla mukaani sen käsilaukun mikä lähimpänä ovea sijaitsee.

  Lue myös: En tiedä mitä kaipaan, mutta jotain kyllä

  Olisihan se silti ihan kiva jos laukusta löytyisi jotain järkevää, eikä pääasiassa roskia ja leluja.

  Äidin käsilaukusta löytyy…

  Huomasin käsilaukkuni sisältöä tutkaillessani, että AINA kun katson käsilaukkuuni, niin siellä on vähintään yksi lego tai pikkuauto. On ollut jo yli 10 vuotta. Mikä on todella hämmentävää, sillä en ole sinne ikinä tarkoituksella sellaisia laittanut.

  Jos pojille otetaan leluja mukaan, niin he laittavat ne omiin taskuihinsa tai reppuihinsa. Miten ihmeessä ne legot ja pikkuautot käsilaukkuuni sitten aina päätyvät? Tällä kertaa käsilaukusta löytyi päätön Batman ja peruslegoja. Välillä sieltä löytyy ritsa, nerf-panoksia tai spinneri.

  Kyselin tästä tämän jälkeen myös muilta tutuilta pienten poikien äideiltä ja kas kummaa, myös heidän laukuissaan oli legoja tai pikkuautoja. Onko tämä siis väistämätöntä jos äidillä kasvatettavana leikki-ikäinen poika?

  Lue myös: Näin nopeasti 4 poikaa sotkee olohuoneen

  Löytyykö teidän muiden poikien äitien käsilaukuista legoja tai pikkuautoja?

  Hämmentävää oli myös se mitä kaikkea muuta laukusta löytyi. Miksi sieltä löytyi lääkeruisku? Entä miksi popcorneja, rusinoita ja karkkipapereita? Miten olisi roskis?

  Tässä koko komeus

  Uusi käsilaukku vasta kun vanha hajoaa

  Käsilaukku ihminen minusta ei varmasti tule koskaan. Hankin uuden aina vasta sitten kun vanha hajoaa. Mieluiten kuljen ilman laukkua, tavarat taskuihin tungettuna. Mutta sen olen nyt sentään oppinut tämän myötä, että laukkuni sisältö on vähän siistimpi. Koitan siivota sen nykyään kerran kuussa vähintään.

  Koko ajan kun pojat kasvavat, niin nämä pienten poikien ylläritkin koko ajan vähenevät, valitettavasti. Ne kun on kivoja yllätyksiä, muistuu palaverissa kynää kaivellessa omat pojat mieleen kun käteen osuukin legoukkelin lapio tai hajonnut pikkuauto.

  Pienet pojat, ihania ovat!

  Kommentit

  1. Heidi Oksanen

   Tilanne poliisin kanssa.
   – Rouva, rekisteriote ja ajokortti kiitos.!
   -Pieni hetki… käsilaukkuni on paksissa kärrien luona. Nousen autosta ja kaivan lompakkoani. Laukusta putkahtaa kuitenkin esiin tutteja, vaippoja, maitoa ja pieniä vaatteita.
   -Anteeksi konstapeli mutta lompakkoni on kotona. Tunnen kuinka nolouden puna nousee kasvoilleni ja voi vajota häpeästä.
   -Arvon rouva. Minä ymmärrän kyllä. Ei hätää. Teillä on muuten suloinen poika. -Toivotan teille turvallista kotimatkaa, toivottavasti ette olleet matkalla ostoksille????
   Tuijotan poliisia häkeltyneenä hetken ja pahoittelen vielä kerran, ennen kuin piiloudun autooni.
   Kiitos ihana poliisisetä ymmärryksestä. Arvaan että sinullakin on ihana pieni ihminen kotona tai ainakin ollut joskus. Hyvää kesää kaikille lukijoille????????????

   1. Jonna-Emilia

    Aivan ihana tarina <3 ja inhimmillinen poliisi <3 Hyvää kesää sinnekin.

  Vastaa