• Sellaiset scootit, että naapurikin kadehtii

  Pääsimme hiihtolomalla SuperPark Vantaalle testaamaan Globberin makeita scootteja, joista yhden (teidän lukijoiden valitseman) mallin pääsemme pian facebookissa arpomaan Poikien äideille. Saimme scootit testiin jo jonkin aikaa sitten, mutta taivaalta pyrytti sen verran mukavasti lunta, että ulos eivät ei pojat päässeet vielä näitä testaamaan. Kiitos SuperParkin oli tämäkin tilanne pelastettu.

  Ensimmäinen sana: VÄREJÄ. Ihania värejä! On ollut todella vaikeaa löytää pojille mitään (scoottia, polkupyörää, vaatetta, tavaraa) joissa olisi käytetty kaikkia maailman värejä niin, että niitä haluaisi käyttää myös pojat. Jos on pinkkiä, niin mukana on yleinsä myös prinsessa tai vähintäänkin glitteriä ja perhosia. Aivan mahtavaa kun Globberin värivalikoimasta löytyy violettia, punaista, pinkkiä ja turkoosia.

  Kokosimme (lue: mieheni kokosi, minä inhoan kokoamista) scootit kotonamme. Scootit oli yksinkertaisia koota ja niistä huomasi heti, että ne ovat laadukkaita. Ossian pisti merkille scoottien pehmeän jalansijan, niitä voi käyttää jopa paljain jaloin. Pienille loistavana lisänä ohjauksen helppous ja turvallisuus. Ei ole kerta tai kaksi kun Oscar ja Ollie ovat olleet naamallaan maassa kun ovat kääntäneet vanhojen scoottiemme ohjaustankoja liian rivakasti. Näissä Globberin (pienten versioissa) kääntäminen liian nopeasti on mahdotonta. Kääntäminen tapahtuu eri tekniikalla, tankoa painetaan siihen suuntaan mihin halutaan kääntyä ja eturenkaat saadaan myös osissa malleista lukkoon, jolloin potkulauta menee vain suoraan.

  Tykkää Globberista facebookissa

  Pojat testailivat seuraavia tuotteita

  Ossian testasi Globber Flow 125 merkkistä scoottia. Värinä musta-punainen. Pehmeä jalansija sai erityiskiitosta Ossianilta sekä säädettävä ohjaustanko, jossa myös pehmeät kädensijat. Isoilla renkailla pääsi hurjaa vauhtia ja meno oli mukavan tasaista. Tällä scootilla tykkäsin minäkin potkia, taidan lainata ensi kesänä.


  Oliver potki menemään violetilla Globber Primo Fixed scootilla. Potkulauta on tarkoitettu turvalliseen harjoitteluun ja siinä on edessä tukea tuomassa kaksi pyörää. Vaikka Oliver temppuileekin normaalisti jo kaksipyöräisillä scooteilla tykkäsi hän kuitekin myös tämän scootin ominaisuuksista, mikä tekeekin scootista pitkäikäisen. Oliver ihastui eniten scootin violettiin väriin, tätä scoottia löytyy myös muissa iloisissa väreissä.


  Oscarin alle päätyi Globber Elite lights scootti. Tämän scootin erikoisuus on vilkkuvat valot, jotka olivatkin kaikkien poikien mieleen. Kun scootilla potkii eteenpäin sen renkaissa välkkyy erivärisiä valoja. Myös etuosassa vilkkuivat valot. Oscar sanoikin, että näin makeeta scoottia ei ole edes naapureilla. Kätevänä erikoisuutena myös kokoontaitettavuus, scoottia saa kuljetettua helposti mukanaan.


  Ollie pääsi kokeilemaan Evo 5 in 1 mallia. (Toy Award voittaja vuonna 2016)  Tällaiseen emme olleet koskaan aiemmin törmänneet ja tämä onkin loistava. Scootin saa säädettyä viideksi erilaiseksi malliksi. Aloittaa voi istuttavasta versiosta ja lopettaa normaaliin scoottimalliin. Tämän scootin kanssa tulee varmasti ensi kesänä mentyä rannalle ja lenkeille. Olliella on tapana lähteä innokkaasti matkaan itse potkien ja jossain vaiheessa matkaa väsähtää. Scootin muunneltavuus mahdollistaa sen, että voimme kesken matkaa vaihtaa siihen työntö ominaisuuden ja Ollie voi jatkaa matkaa minun työntämänä.


  Nyt teillä on mahdollisuus päättää minkä näistä scoottimalleista saamme arvottavaksi Poikien äidit facebookkiin.

  Kommentoi blogin kommenttikenttään tai facebookjulkaisun alle mille scooteista annat äänesi. Eniten ääniä saanut malli päätyy arvottavaksi.

   
  Kaupallinen yhteistyö Globber

   
   
   
   

  Kommentit

  1. liisa

   Pinkkiä 5 in 1 malli

  2. Heini Liukkonen

   Evo 5 in 1

  3. Karita Maksimainen

   Evo 5 in 1. Yksi kaikille!

  4. Eveliina

   Evo 5 in 1!

  5. Nimetön

   Globber Flow 125 puna-musta ois just mun molemmille pojille sopiva ja olis kyl cool ☺☺ Taitais olla aika onnelliset pojat, jos tän sais ????

  6. Seija Riihimäki

   Punamusta

  7. Susanna Isosalo

   Sininen 5 in 1 ????

  8. Riikka

   Evo 5 in 1

  9. kaidi taavits

   Globber Primo Fixed

  10. Kristiina

   Evo 5 in 1 malli

  11. Mari Uotila

   Elite lights

  12. Mari Uotila

   Elite lights ❤️

  13. Krista

   Evo 5 in 1 😉

  14. Wustikka

   Evo 5 in 1

  15. Tiia

   Evo 5 in 1 !

  16. Annukka

   Evoluutio 5 in 1

  17. Nea

   Globber flow 125, just sopiva menopeli mun hurjapäälle 🙂

  18. Tarja H

   Evo 5 in 1

  19. Heidi

   Evo 5 in 1

  20. Tiina

   Evo 5 in 1

  21. siskeli

   globber flow 125

  22. Heta

   Evo 5in1

  23. Heta

   Evo 5 in 1

  24. Tupsu

   Evo 5 in 1

  25. Saija Jokirinta

   Evo 5 in 1 ????

  26. Subbe

   Evo 5 in 1 ????

  27. sanna veneranta

   Elite lights on hieno ????!

  28. Anna

   Evo 5in1

  29. Tanja

   Evo 5 in 1

  30. Saija

   Evo 5 in 1

  31. Laura

   Evo 5 in 1

  32. Piia

   Evo 5 in 1

  33. Johannas

   5 in 1

  34. Tanja

   Evo 5 on 1

  35. Nimetön

   Evo 5 in 1

  36. Riikka

   Evo 5 in 1

  37. Taru

   Evo 5 in 1

  38. Hannele

   Globber flow 125????

  39. Laura

   Evo 5 in 1 malli

  40. Emilia

   Evo 5 in 1 🙂 Aivan ihana!

  41. Mervi Rahikainen

   Flow 128 ???? Nuoremman pojan synttärit on tulossa…

  42. Marika

   Evo 5 in 1, sopii kaikille ja pitkäikäinen muunneltavuutensa vuoksi. Iso plussa, istuma/työntö mahdollisuudesta!

  43. Tiina Järvenpää

   Glopper flow 125, olis poika ylpeä omistaja. ???? ????

  44. Jana

   5 in 1 ehdottomasti

  45. Nina

   Evo 5 on 1

  46. Nina

   Evo 5 in 1

  47. K

   Evo 5 in 1

  Vastaa