• Sellaiset scootit, että naapurikin kadehtii

  Pääsimme hiihtolomalla SuperPark Vantaalle testaamaan Globberin makeita scootteja, joista yhden (teidän lukijoiden valitseman) mallin pääsemme pian facebookissa arpomaan Poikien äideille. Saimme scootit testiin jo jonkin aikaa sitten, mutta taivaalta pyrytti sen verran mukavasti lunta, että ulos eivät ei pojat päässeet vielä näitä testaamaan. Kiitos SuperParkin oli tämäkin tilanne pelastettu.

  Ensimmäinen sana: VÄREJÄ. Ihania värejä! On ollut todella vaikeaa löytää pojille mitään (scoottia, polkupyörää, vaatetta, tavaraa) joissa olisi käytetty kaikkia maailman värejä niin, että niitä haluaisi käyttää myös pojat. Jos on pinkkiä, niin mukana on yleinsä myös prinsessa tai vähintäänkin glitteriä ja perhosia. Aivan mahtavaa kun Globberin värivalikoimasta löytyy violettia, punaista, pinkkiä ja turkoosia.

  Kokosimme (lue: mieheni kokosi, minä inhoan kokoamista) scootit kotonamme. Scootit oli yksinkertaisia koota ja niistä huomasi heti, että ne ovat laadukkaita. Ossian pisti merkille scoottien pehmeän jalansijan, niitä voi käyttää jopa paljain jaloin. Pienille loistavana lisänä ohjauksen helppous ja turvallisuus. Ei ole kerta tai kaksi kun Oscar ja Ollie ovat olleet naamallaan maassa kun ovat kääntäneet vanhojen scoottiemme ohjaustankoja liian rivakasti. Näissä Globberin (pienten versioissa) kääntäminen liian nopeasti on mahdotonta. Kääntäminen tapahtuu eri tekniikalla, tankoa painetaan siihen suuntaan mihin halutaan kääntyä ja eturenkaat saadaan myös osissa malleista lukkoon, jolloin potkulauta menee vain suoraan.

  Tykkää Globberista facebookissa

  Pojat testailivat seuraavia tuotteita

  Ossian testasi Globber Flow 125 merkkistä scoottia. Värinä musta-punainen. Pehmeä jalansija sai erityiskiitosta Ossianilta sekä säädettävä ohjaustanko, jossa myös pehmeät kädensijat. Isoilla renkailla pääsi hurjaa vauhtia ja meno oli mukavan tasaista. Tällä scootilla tykkäsin minäkin potkia, taidan lainata ensi kesänä.


  Oliver potki menemään violetilla Globber Primo Fixed scootilla. Potkulauta on tarkoitettu turvalliseen harjoitteluun ja siinä on edessä tukea tuomassa kaksi pyörää. Vaikka Oliver temppuileekin normaalisti jo kaksipyöräisillä scooteilla tykkäsi hän kuitekin myös tämän scootin ominaisuuksista, mikä tekeekin scootista pitkäikäisen. Oliver ihastui eniten scootin violettiin väriin, tätä scoottia löytyy myös muissa iloisissa väreissä.


  Oscarin alle päätyi Globber Elite lights scootti. Tämän scootin erikoisuus on vilkkuvat valot, jotka olivatkin kaikkien poikien mieleen. Kun scootilla potkii eteenpäin sen renkaissa välkkyy erivärisiä valoja. Myös etuosassa vilkkuivat valot. Oscar sanoikin, että näin makeeta scoottia ei ole edes naapureilla. Kätevänä erikoisuutena myös kokoontaitettavuus, scoottia saa kuljetettua helposti mukanaan.


  Ollie pääsi kokeilemaan Evo 5 in 1 mallia. (Toy Award voittaja vuonna 2016)  Tällaiseen emme olleet koskaan aiemmin törmänneet ja tämä onkin loistava. Scootin saa säädettyä viideksi erilaiseksi malliksi. Aloittaa voi istuttavasta versiosta ja lopettaa normaaliin scoottimalliin. Tämän scootin kanssa tulee varmasti ensi kesänä mentyä rannalle ja lenkeille. Olliella on tapana lähteä innokkaasti matkaan itse potkien ja jossain vaiheessa matkaa väsähtää. Scootin muunneltavuus mahdollistaa sen, että voimme kesken matkaa vaihtaa siihen työntö ominaisuuden ja Ollie voi jatkaa matkaa minun työntämänä.


  Nyt teillä on mahdollisuus päättää minkä näistä scoottimalleista saamme arvottavaksi Poikien äidit facebookkiin.

  Kommentoi blogin kommenttikenttään tai facebookjulkaisun alle mille scooteista annat äänesi. Eniten ääniä saanut malli päätyy arvottavaksi.

   
  Kaupallinen yhteistyö Globber

   
   
   
   

  Kommentit

  1. Avatar
   liisa

   Pinkkiä 5 in 1 malli

  2. Avatar
   Heini Liukkonen

   Evo 5 in 1

  3. Avatar
   Karita Maksimainen

   Evo 5 in 1. Yksi kaikille!

  4. Avatar
   Eveliina

   Evo 5 in 1!

  5. Avatar
   Nimetön

   Globber Flow 125 puna-musta ois just mun molemmille pojille sopiva ja olis kyl cool ☺☺ Taitais olla aika onnelliset pojat, jos tän sais ????

  6. Avatar
   Seija Riihimäki

   Punamusta

  7. Avatar
   Susanna Isosalo

   Sininen 5 in 1 ????

  8. Avatar
   Riikka

   Evo 5 in 1

  9. Avatar
   kaidi taavits

   Globber Primo Fixed

  10. Avatar
   Kristiina

   Evo 5 in 1 malli

  11. Avatar
   Mari Uotila

   Elite lights

  12. Avatar
   Mari Uotila

   Elite lights ❤️

  13. Avatar
   Krista

   Evo 5 in 1 😉

  14. Avatar
   Wustikka

   Evo 5 in 1

  15. Avatar
   Tiia

   Evo 5 in 1 !

  16. Avatar
   Annukka

   Evoluutio 5 in 1

  17. Avatar
   Nea

   Globber flow 125, just sopiva menopeli mun hurjapäälle 🙂

  18. Avatar
   Tarja H

   Evo 5 in 1

  19. Avatar
   Heidi

   Evo 5 in 1

  20. Avatar
   Tiina

   Evo 5 in 1

  21. Avatar
   siskeli

   globber flow 125

  22. Avatar
   Heta

   Evo 5in1

  23. Avatar
   Heta

   Evo 5 in 1

  24. Avatar
   Tupsu

   Evo 5 in 1

  25. Avatar
   Saija Jokirinta

   Evo 5 in 1 ????

  26. Avatar
   Subbe

   Evo 5 in 1 ????

  27. Avatar
   sanna veneranta

   Elite lights on hieno ????!

  28. Avatar
   Anna

   Evo 5in1

  29. Avatar
   Tanja

   Evo 5 in 1

  30. Avatar
   Saija

   Evo 5 in 1

  31. Avatar
   Laura

   Evo 5 in 1

  32. Avatar
   Piia

   Evo 5 in 1

  33. Avatar
   Johannas

   5 in 1

  34. Avatar
   Tanja

   Evo 5 on 1

  35. Avatar
   Nimetön

   Evo 5 in 1

  36. Avatar
   Riikka

   Evo 5 in 1

  37. Avatar
   Taru

   Evo 5 in 1

  38. Avatar
   Hannele

   Globber flow 125????

  39. Avatar
   Laura

   Evo 5 in 1 malli

  40. Avatar
   Emilia

   Evo 5 in 1 🙂 Aivan ihana!

  41. Avatar
   Mervi Rahikainen

   Flow 128 ???? Nuoremman pojan synttärit on tulossa…

  42. Avatar
   Marika

   Evo 5 in 1, sopii kaikille ja pitkäikäinen muunneltavuutensa vuoksi. Iso plussa, istuma/työntö mahdollisuudesta!

  43. Avatar
   Tiina Järvenpää

   Glopper flow 125, olis poika ylpeä omistaja. ???? ????

  44. Avatar
   Jana

   5 in 1 ehdottomasti

  45. Avatar
   Nina

   Evo 5 on 1

  46. Avatar
   Nina

   Evo 5 in 1

  47. Avatar
   K

   Evo 5 in 1

  Vastaa