• Miehet ovat sikoja

  Kun luen uutisointia sekä keskusteluja mediassa niin olen todella onnellinen, että synnyin naiseksi. Miehethän ovat selvästi kaikki sikoja.

  Joskus tuntuu, että miehen on ihan mahdotonta olla ”hyvä jätkä” Suomessa. Keskustelupalstoilla kirjoitetaan yksittäisten miesten tekemistä tyhmyyksistä kuin ne olisivat miesten keskuudessa tavallisia. Yhden miehen toilailuista leimataan kaikki miehet. Googleta huviksesi ”miehet ovat sikoja” ja katso mikä määrä löytyy naisten kirjoittamia vihatekstejä miehistä.

  mies olet sika

  Miehet ovat ihania!

  Naisten ja tyttöjen puolia pitävä miesbloggaaja saa vain ja ainoastaan ylistystä ja kehuja, mutta poikien ja miesten puolia pitävä naisbloggaaja on nyrkin ja hellan välissä. Johtuu varmaankin siitä, että naiset ovat äänessä joka paikassa, miehet (ainakaan suurin osa miehistä) eivät joko viitsi tai jaksa puolustautua. Heidän sopii puolustaa vain meitä naisia.

  Lue myös: Neljän pojan äitiyskö rankkaa? PYH sanon minä

  Jos minulla ei olisi näitä poikalapsiani, niin voisin vain tyytyä tähän itselleni suotuisaan tilanteeseen. Voisin nautiskella siitä, että on trendikästä vouhkata naisten oikeuksista ja samanaikaisesti unohtaa miesten oikeudet. Voisin kovaan ääneen syytellä miehiä ällöttäviksi muutaman miehen perusteella.

  Mutta minulla on neljä poikaa joiden puolella olen viimeiseen asti. Minusta heillä on oikeus kasvaa aikuisiksi miehiksi ilman, että heillä on koko ajan ajatus siitä kuinka miehistä ei voi kasvaa mitään hyvää. Ilman, että heidän tarvitsee kantaa harteillaan jokaisen maailman miehen tekemiä mokia. Haluan, että he voivat rakentaa elämäänsä ilman sukupuolestaan johtuvia ennakkoasenteita ympärillään.

  Ikinä ei tiedä millaisia miehiä heistä kasvaa ja minkälaisia virheitä he elämässään tekevät, mutta olettaa ei pidä tietynlaista käytöstä vain siksi, että ovat poikia. Samaa toivon tietysti myös tytöille. Haluan, että jokainen ihminen otetaan yksilönä ja annetaan pienille ihmisille mahdollisuus kasvaa hyviksi tyypeiksi. Heillä on siihen vähintäänkin oikeus.

  Lue myös: Hetket jotka ovat tavallisia muille mutta LUXUSTA äideille

  Joten harkitse ensikerralla ennen kun toteat lapsen kuullen…

  • miehet eivät koskaan kuuntele
  • miehet eivät kanna vastuutaan
  • miehet ovat laiskoja
  • miehet eivät selviä mistään ilman naisia
  • miehet eivät osaa tehdä kahta asiaa yhtä aikaa
  • miehet ovat sikoja

  Pojat voivat olla aikuisena kaikkea hyvää, jos vaan niin haluavat! Ja meidän pitää myös kannustaa poikiamme siihen. Sitäpaitsi, monet miehet ovat varsin ihania!

  Kommentit

  1. Äijä

   Tein hiljattain Bonuswayn miehiä solvaavista mainoksista kokeeksi valituksen Mainonnan Eettiseen Neuvostoon (MEN). Sitä ei edes käsitelty. Samaan aikaan merkittävästi lievemmistä ja paikoin jopa naurettavista väitteistä naisiin kohdistuvasta mainonnasta on tullut järkenään naisten syrjintää puoltava lausunto. Mies leimataan tyhmäksi, yms. sellaisilla keinoilla, joilla ei ole mitään tekoa mainoksen (palvelu)tuotteen kanssa ja se on vain hauskaa, kun vastaava naisista on solvausta.
   Huvittaa melkoisesti, että kukaan nainen äiteineen – kuten Bonuswayn mainoksessa esitetään – voisi oikeasti olla NIIN SUUNNATTOMAN TYHMÄ että moisen miehen edes ottaa puolisokseen. Voihan tuosta mainoksesta tietysti miehet suuttua, kuten naiset tekevät vastaavasta naisiin kohdistuvasta huumorista, mutta jos naiset oikeasti tajuaisivat miten se solvaa NAISTEN typeryyttä, niin tekisivät siitä MENiin valituksen. En ihmettele, ettei miehet viitsi edes vaivautua. Hiljainen hymy kyllä viriää huulille. 🙂

   1. Jonna-Emilia

    Juuri tämä. Katsoin kerran tv:tä ja yhden mainoskatkon aikana tuli kolme erillistä mainosta joissa mies kuvailtiin tyhmänä. Kaippa ne on sitten hauskoja mainoksia, mutta pakko poikien äitinä miettiä, että miten tuonkin ajatuksen jatkuva syöttö vaikuttaa pieniin poikiin jotka niitä mainoksia näkevät.
    Kuten kirjoitin niin jotenkin miehet vain tyytyvät tähän menoon. Ollaan tavallaan aina se muisto mielessä kun naiset olivat altavastaajia ja niiden muistojen vuoksi voidaan yliampua naisten oikeuksia. Ei ole enää tasa-arvoa sekään jos mennään toiselle puolelle kallelleen. Nämä on vaikeita juttuja ja naisena tietysti avartavaa nähdä asiat myös miesten kannalta.

    1. Jonna-Emilia

     Ja juuri tuo oli yksi niistä mainoksista joka sillä mainoskatkolla tuli. Olisi vaikea kuvitella, että mainos tehtäisiin toisinpäin. Mikä huuto nousisi jos nainen kuvattaisiin mainoksessa noin typeränä.

    2. Lassukka

     Miesten on vain tyydyttävä tähän menoon. Kukaan ei halua avata suutaan, koska kaikki (miesten tekemät) miehiä puolustavat keskustelut päätyvät siihen, että kirjoittaja tuomitaan naisten toimesta sovinistiksi ja ”lassukaksi”, joka ei ole saanut naista ja on siksi naurettava luuseri.
     Katsokaapa ”miesten keskustelupalstoja” ja etsikää sieltä vastakkaista sukupuolta halventavia keskusteluja ja verratkaa sitten tilannetta ”naisten keskustelupalstoihin”. Kummasta löydätte enemmän vastakkaista sukupuolta halventavia kirjoituksia? Jostain syystä miesten solvaamisesta on tullut hyväksyttävää ja jopa suositeltavaa, mutta toisin päin käännettynä asiasta nousisi aivan järjetön meteli.

     1. Jonna-Emilia

      Olisikin suotavaa, että molemmat sukupuolet kunnioittaisivat toisiaan. Aina mahtuu mätäpaiseita joukkoon, niin miehiin kuin naisiinkin, mutta niiden perusteella ei pitäisi leimata kaikkia muitakin.

    3. Ei ymmärrä myöskään

     Tässä taannoin Mainonnan eettinen neuvosto antoi lausunnon, jonka mukaan lihakarjayrityksen mainos ”Parempaa lihaa kuin Tinderissä”, oli naisia halventava. (Kiitoksia vain MEN:ille, en tiennytkään, että liha=nainen). Saman yhtiön toinen mainos, jonka teksti oli ”Netissä sinua odottaa sonni”, sai kuitenkin neuvostolta vapauttavan tuomion.

  2. Tiia

   No kyllä ne miehet itse itseään puolustaa,jos haluavat! Ei siihen äitejä tarvita. Jotenkin tuntuu että naiset vaativat tyttölapsiltaan paljon,mutta poikiin heillä on usein tuo leijonaemon puolustava asenne kaikkia maailman naisia( paitsi itseään) ja tyttöjä kohtaan. Ja usko mua,siitä alkaa ne pojat kärsiä kun vähän kasvavat.
   Olin joku aika sitten häissä joissa äiti piti hääparille puheen jossa hän lähinnä ylisti maailman parasta poikaansa ja oli huvittavan huolissaan siitä miten hänen kultamussukkansa nyt pärjäisi ”omillaan”. Morsianta koko puheessa ei mainittu lainkaan.Puheensa äiti päätti :”Pidäthän Niina nyt Samusta varmasti hyvää huolta”.( nimet on muutettu). Moni puheen kuullut koki olonsa selvästi vähän vaivaantuneeksi,mutta eniten kärsi itse sulhanen. Hänen ilmeensä muuttui puheen aikana vaivaantuneesta suorastaan vihaiseksi ,enkä yhtään ihmettele. Myöhemmin häävastaanotolla kuulimme miten hän ripitti äitiään siitä että tämä oli nolannut hänet ja pilannut juhlat. Tunnen perheen ja tiedän että perhe piti yhtä ja olivat läheisiä toisilleen,mutta tämä oli jo pojalle liikaa!
   Rakkaat poikien äidit! Uskaltakaa päästää irti! Antakaa poikienne itsenäistyä! Älkää käyttäytykö suojelusenkeleinä! Se kääntyy teitä itseänne vastaan!
   Itse kirjoitit jokin aika sitten närkästyneenä miten jotkut tytöt eivät huolineet poikaasi leikkeihinsä. Älä puutu kaikkiin lasten välisiin juttuihin puolustamalla poikiasi. Kiusaamiseen on puututtava,mutta ei kaikkiin kaverivalintoihin.Lapsillakin on oikeus valita,oikeus ajatella kenen kanssa he viihtyvät ja haluavat viettää aikaansa.Miksi lapsen pitäisi kutsua synttäreilleen koko koululuokka kun itsekin voit kutsua kahville yhdet naapurit eikä tarvitse kutsua kaikkia samalla kadulla asuvia. Jos haluat vain provosoida,niin ok,onnistuit! Eikä täällä kirjoita loukkaantunut tyttölasten äiti – minulla on sekä tyttö että poika,joita yritämme kasvattaa molempien erilaisuudet huomioonottaen. He myös hiovat toisiaan,tyttönä ja poikana. Ja usko tai älä,kyllä niitä eroja löytyy ihan tuosta sukupuolestakin johtuen vaikka kuinka olisi kasvatus tasapuolista.Ja vaikka sattuisi olemaan vilkas tyttö ja rauhallinen poika!

   1. Jonna-Emilia

    Sinun periaatteellasi nainenkin puolustaa itseään, ei siihen miehiä tarvita…niinkö? Eikö ole hyvä, että miehet ovat aktivoituneet palkkaerojen tasoittamiseen sekä kantavat lapsien hoidosta tasaisesti vastuuta naisten kanssa? Olisiko hyvä jos nämäkin muutokset olisi jätetty vain naisten harteille?
    Kyllä äiti saa olla poikaansa kohtaan leijonaemo, aivan kuten tytärtäänkin kohtaan. Vierastan ajatusta (todella vanhanaikaista ajatusta) että poikien pitäisi selvitä itsekseen. Pitäkööt itse puolensa. Kamala ajatus.
    Mietin tuota hääpuhetta. Jos puhe olisi pidetty tyttärelle, niin olisiko se ollut sinusta enää yhtään niin kamalaa? Veikkaan, että vastaat ei. Ja se kiteyttääkin meidän ajattelumme erilaisuuden. Minusta ei ole väärin häissä puhua kivasti pojastaan ja vaikka sanoa sitten noinkin, että pidäthän hyvää huolta pojastani. Häätkin on totuttu näkemään sellaisena morsiammen ylistysjuhlana, että on varmaankin vierasta jos joku puhuu häissä sulhasestakin. Tottakai äiti puhuu omasta pojastaan, hänhän on sulhasen äiti. Morsiammen vanhemmat puhuvat sitten morsiammesta. On se kumma jos äiti ei saa edes oman poikansa häissä pojastaan puhua.
    Se häiritsikö puhe poikaa oikeasti vai vain siksi koska muut sitä ihmettelivät, onkin kysymys ihan erikseen.
    Ei läheinen äiti ja poikasuhde tarkoita, että lapsesta tulisi mammanpoika. Eihän läheinen äiti ja tytärsuhdekaan sitä tarkoita. Lapsen ja vanhemman suhde on aina yhtä tärkeä ja saa sitä omiaan vähän puolustaa.
    Tuo tyttöjen leikkiin päästäminenkin on sellainen juttu, että siitä on moni eri mieltä. Minä käsken poikanikin ottamaan kaikki leikkiin mukaan. Toiset eivät käske ja jokainen tietysti valitsee ne tavat ja aatteet mitä haluaa lapselleen opettaa. Minä jäin lapsena yksin ja minut hylättiin kaveriporukoista tosi ikävästi. En toivo sitä kohtaloa kenellekään lapselle ja siksi toivon, että jokainen lapsi saa leikkikaverin ainakin jostain.
    En yritä provosoida vaan kirjoitan niitä ajatuksia mitä minulla on. Ne eivät ehkä kohtaa sinun ajatusten kanssa, mutta monen muun pojan äidin kanssa kyllä.

    1. Tiia

     Kyllä,olisin ajatellut täsmälleen samalla tavalla jos häissä morsiamen äiti olisi pitänyt vastaavanlaisen puheen tyttärelleen.Siihen vain ei ollut tarvetta,koska morsiamen äiti piti puheen jossa hän otti todella hyvin huomioon sekä tyttärensä että tämän tulevan miehen ja osoitti puheensa heille molemmille.Samoin omassa puheessaan morsiamen isä.
     On täysin eri asia että välit ovat läheiset ja hyvät kuin että äiti takertuu tuolla tavoin lapseensa.Ja kyllä,sulhanen todella loukkaantui äitinsä puheesta,oli siitä hyvin pahoillaan morsiamensakin puolesta.Tiedän,koska olemme läheisiä perhetuttuja.Äitikin myönsi myöhemmin että ”oli se ehkä vähän ajattelematonta” ,mutta tehtyä ei saanut enää tekemättömäksi. Sulhanen kuitenkin toivoi ettei äitinsä jatkossa puuttuisi niin paljon heidän elämäänsä ja avioliittoonsa.Mielestäni pojalta hyvin kypsää ja asiallista käytöstä. Nyt hänen elämänsä ykkösnainen on kuitenkin oma vaimo,ei äiti!
     Ymmärrän osan suhtautumisestasi siltä pohjalta kun sanot että sinut on aikoinaan jätetty lapsena muiden lasten leikkien ulkopuolelle. Sinun pitää kuitenkin itse käsitellä omat menneisyyden traumasi,ei suoraan siirtää niitä tulevaisuuden sukupolville ja yrittää varjella heitä kynsin ja hampain apinan raivolla. Lapsiasi voidaan alkaa kiusata isompana ihan vaan siksi että puutut liikaa heidän kaverisuhteisiinsa.Jossain vaiheessa murkku-ikäisten kohdalla kun ne vanhemmat eivät aina ole niin ”cool” ja sekin kuuluu asiaan,se on sitä lasten itsenäistymistä. Ja aivan samalla tavalla ajattelen tyttölasten kohdalla.En vain tuonut sitä niin voimakkaasti esille kirjoituksessani joka oli vastinetta sinun poikien puolustuspuheellesi.
     Kaikella rakkaudella Tiia

     1. Jonna-Emilia

      Kaikella kunnioituksella, ethän sinä tiedä alkuunkaan miten minä henk koht olen poikiini ”takertunut”. Moni blogissa kirjoittamani asia ei suinkaan edes koske omaa suhdettani poikiini vaan esimerkiksi tuo mainitsemasi kirjoitus leikkeihin mukaan ottamisesta lähti ihan muiden poikien äitien kirjoituksesta liikkeelle. Minulla ei ole mitään lapsuuden leikkeihin liittyviä traumoja (voi herranjesta sentään ????) kunhan nyt kerroin miksi minusta on tärkeää, että lapset otetaan mukaan leikkiin ja miten minusta oli kurjaa lapsena kun moinen ulosjättäminen hyväksyttiin.
      Minulla on oikeus kasvattaa pojistani empaattisia ja toiset huomioon ottavia ihmisiä, vaikka se ei sinun kasvatusmenetelmiisi ja aatteihisi sopisikaan. Eikä meidän onneksi tarvitse samanlailla lapsiamme kasvattaa. Kasvata sinä omalla tavallasi ja minä kasvatan omallani.
      Mielipiteiden vaihto on ihan ok, vaikka mielipiteet eivät osuisikaan yksiin, mutta ehkä ei ihan noin vahvasti kannata kuvitella tietävänsä ihmisestä jotain, josta ei oikeasti tiedä yhtään mitään.
      Toisaalta tekisi mieleni provosoitua kirjoittelustasi ja puolustella sitä miten äidin ja pojan(kin) suhde on tärkeä. En nimittäin pidä siitä ajattelumallista, että poikansa kanssa läheinen äiti on mielestäsi takertuva. Tuo on juuri sitä asennetta jota vastaan taistelen. Mutta koska haistan rivien välistä, että olet ihminen joka vetää perättömiä johtopäätöksiä ja tulkitsee asioita miten itse lystää, niin en taida vaivautua perustelemaan mitään sen enempää.

      1. Tiia

       Aivan totta.En tunne sinua ja teen tietysti johtopäätökseni juurikin sen perusteella mitä olet kirjoittanut.Niinkuin sinäkin teit juuri minusta. Eikä meidän tarvitse riidellä siitä kumpi on oikeassa. Ja jokainen kasvattaa tietysti lapsensa niinkuin oikeaksi katsoo. Myönnän että näen asiat vähän eri vinkkelistä kun kasvatan sekä poikaa että tyttöä täällä kotona ja olen työssänikin tekemisissä lasten kanssa. Miksi tarvitsee niin voimakkaasti korostaa poikien äitiyttä tai tyttöjen äitiyttä.Eikö ennemminkin erilaisten yksilöiden,erilaisten persoonien. Olet niin tuntosarvet koholla niiden poikalasten kohdalla,miksi?? Ja missä kohtaa kirjoituksessani kiistin ettet saisi kasvattaa pojistasi empaattisia ja toiset huomioonottavia? Sehän on todella hienoa että niin teet ,olivat lapsesi sitten poikia tai tyttöjä. En vain ymmärrä tuota kiihkoasi puolustaa äiti- poika- suhdetta koko muuta maailmaa vastaan.En ymmärrä tuota sukupuolen korostamista tuossa. Ehkä siksi,että näen sekä oikein että väärinkohdeltuja lapsia ,sekä tyttöjä että poikia yhtä lailla. Eikä heitä tarvitse noin laittaa toisiaan vastaan. Yhtä lailla äiti voi takertua tyttäreensä,ei se ole sukupuolesta kiinni. Ja mielestäni nimenomaan ”takertumisesta” oli kyse tuossa hääjuhlakertomuksessa. Se on aivan eri asia kuin hyvä ja lämmin suhde jossa osataan antaa tilaa toiselle.
       Saat olla vihainen ja eri mieltä ,mutta koska et haluakaan ymmärtää mitään muita ajattelutapoja tai keskustella hyökkäämättä niin lopetetaan tähän! Aiheetta enempään! Ja ihan aidosti toivottaen : Aurinkoista kevättä! 🙂

      2. Jonna-Emilia

       Keskityn äiti-poika suhteeseen koska koko blogi on rakennettu sen ympärille. Ei lukijoitani edes kiinnostaisi jos alkaisin kirjoittamaan vanhemmista ja lapsista. Tämä on hieman erilainen blogi ehkä meillä suomessa, mutta ulkomailla (esim Britit) näitä on pilvin pimein.
       Tietysti kirjoittelussa on se vaara, että lähtee tahtomattakin poikien ja tyttöjen vastakkain asetteluksi. Se ei kuitenkaan ole missään nimessä tarkoitus. Koen kuitenkin, että on hyvä rohkeasti ottaa niitäkin asioita esiin mitä moni muu ei uskalla tai kehtaa. Nyt on trendiä se, että tyttöjen puolia pidetään ja pojat jää vähän jalkoihin. On tietysti hyvä, että tyttöjen asema on saatu samaan linjaan poikien kanssa! Tasa-arvoa kannatan minäkin. Mutta siinä samalla joissain asioissa lipsahdetaan jo toiselle puolelle.
       Poikien äitejä on jo pitkään kohdeltu aika julmasti. Olen kirjoittanut aiheesta useammankin postauksen. Tämä on ydinajatus blogin sekä facebookkini takana. Ehkä siksi vähän jopa ”ylikorostetusti” haluan tuoda esille äidin ja pojan suhdetta, jota on aliarvostettu ja jopa vähätelty pitkään. Jos äidillä ei ole tytärtä, häntä ihan avoimesti säälitään ja se on minusta aivan kamalaa. Sellainen pitää loppua!
       Minä en suuttunut missään välissä ????

  3. Anna

   ”yksittäisten miesten tekemistä tyhmyyksistä (Esim Axl Smith)”
   Tarkoitat varmaan: rikoksista??

   1. Jonna-Emilia

    Totta! Rikos tuossa tapauksessa, mutta esim jos joku mies pettää tyttöystäväänsä niin heti ollaan huutelemassa, että miehet on sikoja ja kaikki miehet pettää.

  4. Miehen vika koska mies on sika

   Hei
   Kiitos Jonna-Emilia tästä. Itse olen mies. Olen valkoinen. Syön lihaa ja olen hetero. Olen vielä kaiken lisäksi valta-asemassa joten olen se stereotypia johon nämä asiat kohdistuvat. Totta on että miehet eivät voi puolustautua, koska me saamme niin hirvittävän viharyöpyn niskaamme jos avaamme suumme. Minulla on tästä monia henkilökohtaisia kokemuksia esim nyt #metoo kampanjan myötä kun olen kyseenalaistanut sen miten kyseinen kampanja ei salli miesten kertoa omista kokemuksistaan ja miten jokainen ilman selkeää tekijän nimeämistä kirjoitettu #metoo demonisoi miehiä sukupuolena.
   Mitä tästä kaikesta seuraa? Tämä on ikävä tunnustaa, mutta viimeisen viiden vuoden aikana tämä kaikki on saanut minussa heräämään pienehkön naisvihan. Näin on käynyt myös monelle miehelle jonka kanssa olen keskustellut asiasta. Miehet ovat hiljaa tällä hetkellä koska meidät pakotetaan siihen, mutta viha alkaa pikkuhiljaa kyteä. Itse pelkään että se jossain vaiheessa kiehuu yli meille miehille tyypilliseen tapaan.
   Sen takia on mukava lukea edes yksi kommentti jossa sanotaan että ehkä kaikki miehet eivät olekaan sikoja. Emme me ole. Mutta tuntuu että siitä meitä syytetään vaikka mitä tekisimme.

   1. Jonna-Emilia

    Hei, muistakaa miehet kuitenkin, että kaikki naiset eivät ole miehiä vastaan. Se on se pieni äänekäs porukka joka mesoaa kaikesta.
    Minun elämäni on täynnä huippu miehiä eikä minulla ole todellakaan sellaista kuvaa miessukupuolesta mitä joillain naisilla tuntuu olevan. Tämä on on minulle tietysti tärkeä asia myös siksi, että meillä kasvaa 4 tulevaa miestä ja toivon, että he saavat aikuisena elää tasa-arvoisessa Suomessa, eivätkä joudu häpeämään, pelkäämään tai piilottelemaan sitä, että ovat miehiä.
    #metoo kampanjan idea oli oikein hyvä, sen toteutus ei ehkä niinkään. Siihen olisi pitänyt ehdottomasti ottaa mukaan myös ahdistelua kokeneet miehet. Kuinka moni nuori poika on joutunut vanhemman naisen ahdistelemaksi? Pyllylle taputtelua ja vihjailua. Se on kaikkien mielestä vain hauskaa, naisethan ovat vain huvittavia puumia. Mutta ei sen pitäisi niin mennä, samanlailla kaikilla meillä pitäisi olla oikeus olla rauhassa. Ja samanlailla se saa häiritä myös miehiä, kun miten se häiritsee naisia.

  5. Aina yksin

   Sanon 45-vuotiaana miehenä omasta kokemuksestani, että kun kasvatat pojistasi kunnollisia miehiä, samalla lisäät todennäköisyyttä, että he tulevat jäämään elämässään yksin. Tämä ”miehet ovat sikoja” huutelu tulee siltä isolta naisporukalta, joille oli tarjolla hyviä miehiä, mutta jotka lankesivat alapäänsä orjina juuri niihin miehiin, jotka kohtelevat heitä huonosti. Tästä on tutkimustuloksiakin, kylmyys ja aggressiivisuus vetovat moniin naisiin. Me kaikkia ihmisiä heidän sukupuolestaan riippumatta hyvin kohtelevat miehet olemme monien naisten silmissä vähemmän miehiä, vaikka edustamme positiivista miehen mallia, rehellistä ja vastuunsa kantavaa, avointa miestyyppiä, joka uskaltaa näyttää tunteensa. Suomalaisessa mediassa ei edelleenkään tunnusteta tällaista, vaan syötetään kuvaa naisista monin tavoin parempina ja ongelmatilanteissa automaattisesti uhreina.

   Toivon pojillesi naisilta parempaa kohtelua kuin olen itse saanut. En ole koskaan seurustellut, mutta niille sioille löytyy aina joku sika, joka haluaa heidät. Vakka valitsee kantensa, ja haluan uskoa, että myös minulle on täällä rakkautta. Elämässä on paljon muutakin, ei saa rakentaa sen varaan, mitä puuttuu, mutta kun on omasta tahdostaan huolimatta aina yksin ja näkee, miten naisten valheista on muodostunut täällä yleinen mielipide, se saa tuntemaan itsensä omassa kotimaassaan muukalaiseksi.

   Sydämestä hyvää sinulle ja koko perheellenne. <3

   1. Jonna

    Olen huomannut omassa tuttavapiirissäni sellaisen, että niitä niin sanottuja ”hyviä miehiä” ei sitten kuitenkaan haluta kumppaniksi. Niistä puhutaan ja niistä haaveillaan, mutta jotenkin toistuvasti ihastutaan ihan kummallisiin miehiin, jotka ovat itseään täynnä. Hienointa onkin kun löytyy joku sellainen, jossa on vähän kaikkea. On luotettava, herkkä ja hyvä mies, mutta samalla pitää puolensa ja on tuki ja turva perheelle. Tällainen yhdistelmä taitaa olla se toimivin. Ainakin näin omasta näkökulmastani.

  Vastaa