• Hyvästi pallomaha

  Hyvästi pallomaha. Kaupallinen yhteistyö Salus

  Luonnostaan hoikkana ja liikunnallisena ihmisenä en ole joutunut koskaan tarkkailemaan syömisiäni, enkä ole myöskään koskaan eläissäni laihduttanut. En edes yhdenkään neljän raskauteni jälkeen, vaikka painoa yhdestä tuli parhaimmillaan 25 kiloa. Kilot vain karisivat itsestään pois. Nyt lähentelen neljääkymppiä ja odotan kauhulla koska minunkin on ryhdyttävä miettimään syömisiäni.

  Lue myös: Rakkautta ensi silmäyksellä. 10v häpäivä

  Yksi negatiivinen muutos elimistössäni on kuitenkin jo tapahtunut. Vaikka aamulla olenkin litteävatsainen ja voin hyvin, niin iltaisin mahani on ollut järkyttävän turvonnut. Olen miettinyt erilaisia allergioita ja Oscarin pikkusisarus kyselyiden jälkeen olen tehnyt myös muutamia raskaustestejä, mutta syytä pallomahalleni en ole löytänyt. Rakastan pastaa ja herkkuja, ehkä niiden yletön syöminen saa mahani turpoamaan? Suvussamme esiintyy keliakiaa, mutta sen olen jo poissulkenut tutkimuksilla.

  Turvotus kuriin

  Minua pyydettiin mukaan testaamaan Saluksen Detox- kehonpuhdistus tuotetta jonka yhtenä lukuisista vaikutuksista on turvotuksen laskeminen. Olin innoissani tietysti lähdössä mukaan testailemaan, sillä mielelläni kokeilin sellaisiakin keinoja joita ei ole tullut itse ajateltua. Detoxin teho perustuu sen yrtteihin jotka vähentävät turvotusta poistamalla nesteitä ja tehostamalla ruoansulatusta. Detox tukee myös elimistön puolustusjärjestelmää sekä ylläpitää normaalia suoliston toimintaa ja bakteeritasapainoa. Se tukee maksan toimintaa ja suojaa maksaa ulkoisilta haitoilta sekä tehostaa verenkiertoa ja vahvistaa kehoa yleisesti. Detoxin luontaisesti sisältämä C-vitamiini suojaa koko kehon soluja hapetusstressiltä.

  Alla kuvat iltamahastani klo 22:00. ENNEN kuuria ja kuurin JÄLKEEN.

  pallomaha

  Tuote sekoitetaan veteen ja juodaan aamuisin tyhjään vatsaan. Minulle jo pelkästään aamun aloittaminen nesteellä oli hyvä uudistus ja vaikuttikin heti positiivisesti aineenvaihduntaan. Vessassa sai juosta jatkuvasti. En yhdistänyt tähän kuuriini mitään muuta muutosta, joten jatkoin herkuttelua samanlailla kuin ennenkin. Silloin kun teki mieli niin söin. Jännänä muutoksena huomasin kuitenkin pian sen, että makeanhimoni hieman laantui. Saattoi mennä useampikin päivä niin, että ei edes tehnyt mieli mitään makeaa ja se on minulle hyvin epätyypillistä.

  Lue myös: 40- kriisi tuli, vaikka en pyytänyt

  Kuurini sisälsi kaksi tuotepulloa jotka käytin molemmat peräkkäin. Ensimmäisen pullon puolivälissä aloin huomaamaan mahassani selvää muutosta. Jos vertasin illalla vatsaani siihen mitä se oli ennen kuuria eroa oli jo siinä vaiheessa. Toisen pullon loppupuolella ero oli huomattava. Aamumahani näytti samalta kuin alunperinkin, mutta iltamahan turvotus pieneni huomattavasti.

   Tervetuloa kesä ja hyvästi pallomaha

  Jännittävää nähdä, miten mahani turvotus muuttuu kun kuurini päättymisestä on enemmän aikaa. Nyt kuitenkin tässä vaiheessa, kun kuuri on juuri loppunut, on mahani hyvinvoiva ja kevyt. Toivon makean himoni vähentyneen pysyvästi tai ainakin pidemmäksi aikaa. Aina minä tulen makean perään olemaan, mutta jos nyt edes hieman vähemmissä määrin, niin sekin olisi oikein hyvä. Tämä kuuri tuli toteutettua täydelliseen aikaan ennen kesää ja bikinejä. Mikäli turvotus palaa, niin teen uudestaan tämän kuurin toukokuussa, sillä olemme lähdössä kesäkuussa perheen kanssa pidemmälle reissulle Espanjaan ja mielelläni nautin lomasta ilman turvonnutta vatsaa.

  Maltalla

  Kommentit

  1. Henna

   Kahden pienen lapsen äitinä tulisi todellakin tarpeeseen, väsyneenä ei jaksa aina huolehtia itsestään…

  2. Sirpa

   Siinä vaiheessa kun siippakin jo epäilee että onko kieltämättä pyöristyneen/turvonneen vatsani salaisuus raskaus ????

  3. Emmi Kaukelin

   Haluaisin kokeilla Samus Detoxia koska yhtä lailla itse harmittelen turpoavaa vatsaa, aamulla litteä, iltapäivällä kuin jalkapallo. Vatsavaivat pysyivät äitiyslomalla joten kuten kurissa mutta istumatyöhön palattuani ongelma on täällä taas.
   Olen todella tarkka syömisestäni mutta silti välillä tuntuu että pelkkä ajatus ruoasta saa vatsan turpoamaan.
   Tämä tuote tulisi minulle enemmän kuin tarpeeseen!

  4. oona

   Mulla on kilpirauhasen vajaatoiminta ja se tuo turvotusta etenkin nilkkoihin. Haluisin kokeilla onko tällä vaikutusta. Terkuin kahden pojan äiti

  5. Anni

   Olen muuten hoikka, mutta vatsa on aina ollut mun ongelma-alue. Nyt raskauden jälkeen varsinkin oon kärsinyt entistä enemmän pömppövatsasta. Ois ihan mahtavaa kokeilla tätä kuuria ja saada siitä apua, jotta kehtaisi ensi kesänäkin nauttia auringosta bikineissä 🙂

  6. oona

   Mulla on kilpirauhaisen vajaatoiminta ja se turvottaa etenkin nilkkoja huonoina aikoina. Haluisin kokeilla olisiko kuurista apua. terkuin kahden pojan äiti

  7. Susanna Sihvonen

   Moi!
   Olen epätoivoinen mun mahan turvotuksen takia. Näyttää kovalta pallolla aina välillä. Oikeastaan mitä syön niin turpoaa. Olen kyllästynyt ja oisin ikionnellinen jos onni kävisi mulle voiton. Olen valmis vaikka kuvaamaan ennen ja jälkeen kuvat ????

  8. Snowhite

   Mullemullemulle! Kärsin refluksitaudista, joka jopa lääkityksen kanssa aiheuttaa ihan hillitöntä turvotusta. Aina ruokailun jälkeen näyttää maha siltä ku oisin raskaana… Lisäksi oon makeanperso, olen kyllä makean mättämistä koittanu vähentää, joten jos siihenki tulis apu tästä nii ois ihan huippu!

  9. Marika

   Kaipaisin juurikin tällaista puhdistuskuuria, koska sinun laillasi neljän kympin kynnyksellä, viiden lapsen äitinä, vatsaturvotuksen kanssa taistelevana, toivoisi näin kesän lähestyvän pientä tervetullutta muutosta eturepun pömpötykseen! ????

  10. Kata

   Olen myös luonnostaan hoikka, mutta sama ilmiö mulla! Muutin ruokavaliotakin vatsaystävällisempään, koska turvotus oli järkyttävä jo iltapäivällä. Ruokavalio auttoi hieman, mutta suolisto jollain tapaa ehkä vähän laiskistui tms. ja olisi kyllä kiva kokeilla, että olisiko tästä kuurista apua sekä turvotukseen että suolistoon. Jos olisi, niin ottaisin mielellään vakituiseksi avuksi aina tarvittaessa. Se pallomaha on todella ikävän tuntuinen 🙁

  11. Virpi

   Yh äidin arki on aika kiirettä ja ruokailut itellä retuperällä. Olemme lähdössä ulkomaille ja olisi todella kiva olla häpeemättä pömppömahaa rannalla ollessa.

  12. Petra

   Olen kokeillut kaikkea mahdollista tuloksetta turvotus on ja pysyy eika hievahda joten tällainen tuote olisi enemmän kuin tervetullut tänne suuntaan

  13. katja harju

   Kesäkuntoon ja vatsapömppö kuriin Salus tuotteen avulla.

  14. dacapo

   Kun töissä kysellään milloin olen jäämässä taas äiytiyslomalle ja ukko kommentoi että ”ompa sulla turvonnu maha”, niin olisi ehkä aika tehdä jotain…

  15. Peejii

   Itselläni 31v 1 lapsen äitinä on jonkin verran aikaa pitää itsestäni huolta, syön terveellisesti, olen hoikka ja kuntoilen 4 krt viikossa.. Mutta se pallomaha! Kurjaa kun turvottaa kun aamuisin on tosiaan bikinikunnossa ja iltapäivisin minulta kysellään olenko raskaana. Turvotuksen syytä etsinyt jo useamman vuoden. Jätin leivät ja välillä Maitotuotteet kun pois mutta mikään ei tunnu tehoavan.

  16. Salli

   Mukaan arvontaan ja olisipa kiva kokeilla turvotukseen tuota tuotetta.

  17. Eeva

   Kun samat housut sujahtavat päälle aamulla, mutta puristavat lantiosta illalla, taitaa turvotus olla minullakin pääsyyllinen tukalaan oloon..:P Olen myös osallistumassa mieheni kanssa hienoille illallisille toukokuussa ja tuolloin olisin kiitollinen kaikista mahdollisista avuista, jotta iltapuvun istuminen ei olisi turvotuksesta kinni. 🙂

  18. Marika V.

   Syksyllä tiedossa Rodoksen reissu niin olisihan se ihana aloittaa nyt keväällä alkusysäys terveellisemmälle elämälle ja rantakunnolle tällä! Kahden alle 4 v lapsen kanssa kun aikaa ei aina riitä kuntosalille ja jumpille:)

  19. Annastiina

   Olen kahden pienen pojan äiti ja tuskailen turvotuksen,väsymyksen ja kilojeni kanssa.Nyt olisi upea tilaisuus kokeilla mahtavaa tuotetta joka toivottavasti auttaa matkalla parempaa kuntoa ja hyvinvointia!

  20. VeeraMaria

   Turvotuksen kanssa olen kamppaillut jo pitkään ja olisi mukavaa kokeilla tuotteita turvotuksen poistamiseksi.

  21. Päivi

   Tyttö just taputteli mun mahaa ja totesi että iso maha – siellä on varmaan vauvoja… =D Joten tarpeeseen tulisi. Eikä oikein ehdi/jaksa omia syömisiä seurata niin hyvin kun pitäisi.

  22. Hanna

   Minulla myös ollut suoliston kanssa ongelmia jo vuosia, joka aiheuttaa myös turvotusta, joskus jopa jo aamupäivällä. Työskentelen liikunta-alalla ja autan myös muita saman ongelman kanssa painiskelevia melkeinpä päivittäin. Olisi mahtavaa koittaa tuotetta ensin itse, jos tästä löytyisi apu 🙂 Voisin sitten suositella tätä myös omille asiakkailleni!

  23. Oona

   Tarvitsisin tätä kuuria, koska en saa vatsani turvotusta kuriin. Iltaisin vatsani varsinkin alavatsani näyttää siltä että olisin raskaana ja yks päivä tein varuilta raskaustestin (-), turvotuksen takia kun puolisokin kyseli voisiko olla raskaus kyseessä. Syön terveellisesti, mutta en ole löytänyt syytä turvotukseen ja mikä siihen auttaisi minulla. Joten ylimääräistä extra apua kaipaisin hyvin paljon.

  24. Heli

   Joudun syömään lääkettä joka lisää nesteen kertymistä. Olisiko tässä mulle apu tähän tukalaan oloon

  25. Saija

   2,5vuotta sitten tehty hätäsektio johti kivuliaisiin komplikaatioihin ja sairaalassa makaamiseen kanyyli kädessä miltei kuukaudeksi. Sektiohaava sekä lukuisat raskausarvet ovat aina mukana ja olen jo sinut niiden kanssa mutta vatsan turvotus täytyisi saada tasoittumaan. Synnytyksen jälkeen vatsa on turvotellut todella herkästi liikkumisesta ja terveellisestä ruokavaliosta huolimatta. Saisinko tästä apua ongelmaani?

  26. Liisa Pullinen

   Eilen mietin, nyt aloitan joka aamun joogaamalla. Enpä ole vielä muistanut.. Pienen pojan äitinä ei tunnu aika riittävän urheiluun. Olen aina kärsinyt iltaturvotuksesta myös joten olisi mahtavaa tietää jos tämä auttaisi! Herkut maistuu ja kaikki oikeastaan liiankin hyvin tällähetkellä, kun tuntuu että on vain loputon nälkä ???? Eikä aina ole aikaa tehdä terveellisempää ruokaa. Eli detoxia kiitos! ????

  27. Kati

   Vaatteita löytyy kaapista useampaa kokoa siltä varalta, että oikein masua turvottaa, nyt pääsiäisen herkuttelujen jälkeen varsinkin pömpöttää. Kiireinen kahden pojan yh mielellään tutustuisi tähän tuotteeseen näin kesän lähestyessä!

  28. Riikka

   Raskauden jäljiltä haluaisin saada hyvän alun painonpudotukselle ja sen myötä elämäntapamuutokselle 🙂

  29. Laura

   Arvontaan mukaan. Kehon meno tekisi erittäin hyvää tuollainen puhdistuskuuri 🙂

  30. Jansku

   Tarvetta olisi puhdistuskuurille. Kesä tulossa ja vatsaa turvottaa, pojan rippijuhlat myös kesällä ja hänen toive on, että äidillä olis hame juhlissa (mutta ei tämän mahan kanssa).
   4kymppiset lähestyy minulla myös uhkaavasti ja lapsia on siunaantunut kolme. Liikunnalla pidän itsestäni huolta. Pyrin syömään terveellisesti, mutta heikkouksia myös löytyy minullakin. Toivon että tästä sais apua ????

  31. Terhi

   Minulla on kilpirauhasen vajaatoiminta ja refluksitauti, jotka ovat molemmat turvotusta aiheuttavia sairauksia. *huoh* Olisi IHANAA löytää helpotusta tähän kiusalliseen vaivaan 🙂

  32. Minna

   Tulisi todella tarpeeseen, reissua pukkaa ja kevyellä laihiksellakin ollaan. Tämä viimeistelisi kaiken täydellisesti.

  33. Maarit

   Vuosi sitten synnytetyt kaksoset ovat jättäneet jälkensä ja elämä on melkoista hulinaa nykyään joten itsestä huolehtiminen on vähän jäänyt

  34. Erika

   Olen kärsinyt turvotuksesta melkein koko aikuisiän, pahiten raskauden jälkeen. Poika on pian 8kk ja mahani näyttää iltaisin ja joskus päivisinkin siltä, kun parin kuukauden päästä syntyisi pikkusisko. Housut ei mahdu jalkaan ja paidat näyttävät napapaidalta. Eli voittaisin mielelläni tämän arvonnan 🙂

  35. JIG

   6 lasta ja vatsa ei vain katoa vaikka tekisi mitä. Tosin ei tuota aikaakaan ihan hirveästi jää. Jos tällä saisi turvotuksen pois ja siitä sitten pysyvämpään normaalitilaan. Aina olen hoikka ollut ja raskauskilot jääneet laitokselle, mutta ei kuopuksen kohdalla.

  36. Anne

   Olen ollut myös hoikka koko ikäni ja raskaudetkaan ei ole jääneet mahaa kasvattamaan. Lomareissulla kun vanhat kesämekot alkoi puristamaan mahan kohdalta havaitsin tuon kumman turvotuksen iltaa kohden. Laihduttaminen ei houkuta kun paino on ollut aina vähän turhankin alakantissa. Olisi ihana kokeilla jos turvotus helpottaisi detoxin avulla.

  37. Tarja Grönholm

   Vatsa lähes 10 vuotta ollut järkyttävässä kunnossa eikä oikein kestä mitään syömistä turpoamatta. Kivut on välillä kovat. Nyt joutunut vähentämään liikuntaakin vatsavaivojen vuoksi. Ruokavalion muutoksella hetkittäistä helpotusta, mutta ei pysyvää. Ikää 50 v.

  38. Laura

   Koska paidat ei mahdu päälle pelkän turvotuksen takia, ja haluan lopettaa ”läskipaitojen” ostamisen 😀 Turpoan kun katsonkin leipää, joten siksi! 🙂

  39. Tea

   Neljän lapsen äiti,jolla juurikin se turvonnut mahapallo 😉 Mielenvirkistyksen perässä jos vaikka sen pallomahan saisi pois 🙂

  40. Anu

   Kuulostaapa loistotuotteelta! Tätä haluaisin ehdottomasti kokeilla. Tästä voisi olla apua herkästi närkästyvälle vatsalleni ja tietysti siihen iltaisin ilmenevään ”raskaus”vatsaan!

  41. Alma Sutela

   Olisi ihana päästä kokeilemaan kyseistä tuotetta sillä vaikka treenaan paljon niin vatsapömpöstäni en tunnu pääsevän eroon. Aamulla kun herään on vatsa litteä mutta päivä mittaan pömppö vaan kasvaa ja illalla se onkin jo kuin pieni jalkapallo… Kesällä olisi ihana odotettu lomareissu Italiaan tulossa ja olisi mahtava saada pömppöä pienemmäksi ennen reissua. Minulla on 6-vuotiaat kolmospojat joten raskaus vaikutti kroppaani aika paljon….

  42. Suvi

   Kirjoituksesi oli kuin suoraan minun elämästä! (Paitsi että minulla on kolme poikaa)????
   Turvotusta kertyy päivän mittaan vaikka mitä tekis. Tätä olis kiva päästä testaamaan.
   Suvi

  43. pinni

   Vatta pullottaa kuin jumppapallo. Jospa tästä löytyisi apu tunkkaiseen oloon.

  44. Maija

   Itsellänikin aamulla litteä maha, mutta päivän mittaan alkaa turvottaa ????

  45. Tanja

   Voi niin totta, ruokavaliota olen syynännyt, lääkärissä käynyt, urheilun aloittanut….eikä auta, näytän kuin viidennellä raskaana… olisikohan tuossa apu????

  46. Anna

   Minulla sama ongelma, eli vatsa turvottelee iltaa kohden.

  47. Henna

   Oispa kiva kokeilla tuotetta! Tarvetta kyllä ois. Jospa
   Tästä sais kipinän elämätapa muutokseen.

  48. Tanja

   Arvonnassa mukana! Minulla pian 2v poika ja raskauden jälkeen vatsan turvotus on jotenkin korostunut. Kiloja ei ole raskauksista jäänyt, mutta ”pallo maha” sen sijaan on. Häitämme juhlitaan heinäkuun alussa, joten olisi hieno päästä eroon turvotuksesta ennen sitä!:)

  49. Avanie

   33v yhden pojan äiti.. Työ sellaista et turvottaa ja keho kerää nestettä kroppaan urakalla.. Olis ihana saada buusti kropalle kohti parempaa kroppaa ilman tätä nestepöhöä..

  50. Karoliina

   Olen kokeillut fodmap-dieettiä ja se kyllä vähensi turvotusta. Valitettavasti minulla ei ollut aikaa ja energiaa jatkaa työlästä dieettiä, joten pömppömaha tuli takaisin, vaikka ”pahimpia” ruokia vielä vältänkin 🙁 Olen käynyt työhaastatteluissa ja aina saa miettiä mitä laittaisin päälle ettei luulla muuta… Tulisi siis tarpeeseen!

  51. Heini

   Jalkaleikkauksen jälkeen en ole pystynyt käymään esim kävelyllä tms. joten vatsa turvoksissa kaikesta syömisestä. Tulisi siis erittäin tarpeeseen!

  52. Eeva

   No olis kyllä niin omiaan mulle kun tuo makeanhimo on aivan valtava ja se myös näkyy..! Itse en ole niin onnekas että olisin luonnostani laiha vaan sen eteen on aina pitänyt tehdä töitä ja nyt raskauden jälkeen ei meinaa palautua sitten millään ???? elämäntaparemontti kuitenkin alkanut ja tämä antaisi buustia jaksamiseen ????

  53. Eliisa

   Minulla vatsa alkoi oireilla kuvatun kaltaisesti jo ennen lapsia. Koska vatsa ei kipuillut, luulin sen olevan normaalia… Kolmen pojan jälkeen vaiva on voimistunut ja yksi lapsista on äitinsä kaltainen vatsallaan kaikkeen reagoiva. Tätä haluan testata, sillä Salusin muut tuotteet on jo hyviksi todettu ja luotan heidän tuotteisiin.
   P.S. Uskomatonta,miten solakka olet edelleen!! Wau! Edes aamulla, en pääse enää noihin mittoihin.

   1. Jonna-Emilia

    Aamulla mahani on kyllä kiitettävän pieni, jopa lommolla. Mutta ei sitä voi koko päivää syömättäkään olla, joten heti aamupalan jälkeen turvottaminen alkaa. Inhottavaa. Vielä ei ole onneksi turvotus palannut vaikka kuurin loppumisestakin on aikaa.

  54. Aippa

   Sama juttu täällä: muu kroppa on ihan ok mutta vatsa pömpöttää ja nyt raskauden jälkeen tuntuu vaikealta saada tuota aluetta kuntoon. Pieni apu olisikin siis enemmän kuin tervetullut! Sinänsä ihan lohduttavaa huomata etten ole vaivan kanssa yksin vaan samasta vaivasta näkyvät kärsivän muutkin…

  55. Ida

   Tarvetta kyllä ois.

  56. Jenna

   Todellakin tulisi tarpeeseen! Istumatyötä tekevänä pienen pojan yksinhuoltajana myönnän, ettei ensinnäkään sitä omaa aikaa (ja siten mahdollisuutta) ja toisekseen energiaa, ole juurikaan kuntoilutouhuihin ja itsestä huolehtimiseen. Kesäkin tulossa!

  57. Anna K

   Päivän pakollisen paaston eli mahataudin jälkeen olisi todellakin paikka viimein aloittaa kilojen karistaminen ja järkevä syöminen, ja kuuri voisi sopia siihen mainiosti. Kiloja oli liikaa jo ennen kahta ihanaa poikaa, valitettavasti vaan raskauksista jäi niitä lisää. Kuormittava työ, opiskelu ja paljon aikaa vienyt vapaaehtoistyö ovat vieneet voimat aivan tyystin, enkä ole jaksanut huolehtia itsestäni. Nyt voisi kuitenkin olla aika!

  58. Pipsa

   Oman hyvinvoinnin ja itsetunnon kohotukseen! Kun on itsellä hyvä olla niin jaksaa pojan perässäkin paremmin mennä 🙂

  59. Anita

   Mulla on ihan vastaava tilanne kuin kirjoittajalla. Aamuisin vatsa on kivan litteä(ei kuitenkaan fitnesskuntoinen). Mut päivän edetessä maha vaan pyöristyy ku ilmapallo ja illalla saadaan miehen kans vertailla kumman vatsa on pulleempi. En mitenkään erityisesti edes napostele mitään herkkuja yms. Enkä tosiaankaan tiedä mistä tää turvotus tule.

  60. Katja

   Niin tuttua! Iltaisin on kunnon pallomaha 🙂 lisäksi olisi kiva saada vauhtia aineenvaihduntaan, päivät tietokoneen ääressä, pitkä työmatka ja lapsiperheen arki ovat rajoittaneet liikkumista ja sitä kautta myös aineenvaihduntaa. Tällä sais varmaan monella tapaa paremman olon.

  61. Anne

   Tämä toisi tarvittavan lisätönäyksen kohti terveempiä linjoja! Voisin yhdistää kuuriin muutenkin terveellisempää ruokavaliota, jotta saisin sykäyksen kohti vartaloa ennen raskautta. Vauva pian 3kk, eikä kilot liiku alas itsestään valitettavasti.
   Kiitos mukavasta ja monipuolisesta blogista!

  62. Mirja

   Mukana arvonnassa. Tulisi kyllä todella tarpeeseen! Vatsani pömpöttää varsinkin iltaisin turvotuksen takia aivan kamalasti ja näyttää niin kuin olisin raskaana vaikka en ole.

  63. Minna

   Jokapäiväinen turvotus ja vatsavaivat kyllästyttävät hitokseen ????

  64. Laura

   Tämä tulisi todella tarpeeseen, sillä puolen vuoden sairastelun jälkeen kroppa on sekaisin, mm. järkky turvotus on osa pakettia. Hyvinvoinnin tukeminen detox-kuurilla tulisi täydelliseen aikaan!

  65. Äiti88

   Kuopuksen jälkeen myös minulle ilmestyi tuollainen pallomaha. Aamulla melko litteä, iltaa kohden pullistuu.
   Todellakin haluaisin siitä eroon, kun ihmiset onnittelee raskaudesta 😡

  66. Niina Luomapuro

   Urheilen kyllä, joka aamu koiran kanssa lenkillä mutta siihen jää, valitettavasti ei ole aikaa. Sitten lapsen kanssa pihalla jonkin verran ennenkö työni alkaa iltapäivällä. Työni on iltavuoroa, olen tarjoilija. Olisi todella kiva tunne kun menet töihin ja voit pistää ja pitää ne samat vaatteet koko illan, eikä tarvitsisi kesken vuoron käydä vaihtamassa isompaa vaatetta koska illalla mahani turpoaa tajuttoman paljon. Olisi myös kiva ostaa juuri sopivat työhousut ja unohtaa mittanauha kotiin, eikä ostaa aina työhousuiksi housuja mihin on leskettava viisitoista senttiä lisää ylimääräistä, koska illalla mahani turpoaa. Työkaverini ovat kans huomanneet saman ja ihmettelevät kuinka voi olla mahdollista että turpoan niin hirveästi.
   Haluaisin vain näyttää hyvältä ja pitää ne vaatteet mitkä laitan päälleni ja haluaisin mennä housu ostoksille ilman mittanauhaa!
   Mietin jo korsetinkin ostoa, mutta täytyy vielä odottaa että talous tasaantuu, pitkän työttömyys jakson jälkeen se ottaa aikansa. Tämä olisi hieno mahdollisuus kokeilla elämää ilman kahta erilaista vaatekokoa: aamu ja ilta.

  67. Elli

   Itsekin kärsin samasta ongelmasta, kuin sinä. Luonnostani olen hoikka mutta päivän mittaan aina pömppövatsa kehittyy.

  68. Maria

   Epäilevä kuureja kohtaa, mutta just samoista oireista kärsivänä kokeilen mielelläni, jotta ei tarvis illaksi olla eri housuja kuin aamulla.

  69. Tiia

   Kolme lasta, kiloja on kertynyt vuosien myötä. Häät tulossa heinäkuussa ja olisi mukava edes hiukan saada vatsaa pois 🙂

  70. Niina

   Teen iltavuoroa ja voi vaan kuvitella mitä meidän aamut on pojan ja koiran kanssa.
   Koiran ruokinta ja lenkitys, ruoan laitto, vaatteet, meikit, hiukset ja päiväkotiin.
   Olen tarjoilija, joten minun täytyy olla ulkonäöllisesti siisti. Minulla on töissä kahta eri kokoa paidat ja tarjoilijan liivi, koska illalla mahani turpoaa. Joudun vaihtamaan kesken päivän vaatteet jotta vaatteet eivät näyttäisi repeävän päälleni eikä myöskään liian isoilta, mikä tuo heti suttuisemman ulkonäön.
   Ja housut?! Voi turvotus. Ostan työhousut itse koska joudun ostamaan vyötäröltä 15cm isommat mitä oikeasti tarvitsisin. Käytän vyötä iltapäivästä jottei housut putoa ja vyö pois illemmalla jottei kiristä. Tämä on kamalaa ravaamista ja stressiä.
   Kävisin aamulla pitemmälläkin lenkillä, mutten halua herättää poikaa kesken unien, koska hän pääsee nukkumaan illalla vasta yhendentoista aikaan ja tarvitsee riittävät yöunet, muute päivä on kamala, hän ei nuku enää päiväunia.
   Haluaisin tilata korsetin, mutta hetki täytyy vielä odottaa että talous tasaantuu pitkän työttömyyden jälkeen.
   Tämä olisi oiva tilaisuus kokeilla elämää ilman kahta erilaista vaatekokoa ja housu ostoksia ilman mittanauhaa!

  71. Sanna

   Samanlaista vaivaa on minullakin pienen pojan äitinä – raskauskilot on kyllä karistettu, mutta aamuvatsa ja iltavatsa ovat kuin eri vaiheista raskausaikaa – aamuvatsa ennen raskautta ja iltavatsa toiselta raskauskolmannekselta… Toki vielä on kuntoutettavaa vatsalihaksissa, mutta kyllä tuolla turvotuksellakin on selvästi merkitystä. Siihen kaipailisin apukeinoja, kun kotiäidin arjessa ei ole pitkäjänteisyyttä ihmeellisille diettikokeiluille.

  72. Riikka Haapea

   Toisen raskauden jäljiltä ja imetyksen epäonnistuttua aineenvaihduntani on aivan jumissa ja turvotusta löytyy vaikka muille jakaa. Kaipaisin pientä apua aineenvaihdunnan buustaamiseen jotta olo ja mieliala kohenisi 🙂

  73. Nea

   Osallistun arvontaan 🙂
   Painelen myös pömppömahan kanssa. Esikoisen jälkeen ei ollut tätä ongelmaa mutta nyt toiseni täyttää jo kaksi ja edelleen mahaa turvottaa! Varsinkin iltaisin. Siksi on myös vaikea pukeutua mihinkään juhliin. Aluksi vaate istuu hyvin mutta illalla ei voi katsoa peiliin kun se turvotus pullistelee pahasti.

  74. Mamaema

   Kolme sektiota takana, tarvitseeko edes muuta kertoa! ???? Vatsa ei todellakaan ole palautunut kaikesta tuosta ja turvotustakin kertyy siksi helpommin.
   Oon aloittamassa terveellisempää elämää, ja tämä olisi huippualku sille!

  75. 2 lasta ja pömppis

   Tasan sama ongelma ja efekti, iltapömppis nimeltään, ja en pidä siitä sitten yhtään. Joka ilta käyn itseni kanssa saman keskustelun; ”Apua, olen lihonut! Ei, enpäs olekaan, vaan turvonnut.” Detoxista voisi löytyä apu, sillä liikunta ja veden juonti eivät ainkaan auta mitään.
   Itseni kohdalla on tosin epäileminen, että myös hormooneilla ja endometrioosilla on osansa, mutta voisihan se toimia siitä huolimatta. 🙂

  76. Marja

   Tarpeeseen kyllä tulisi! Itsekin tarvitsen buustia ja makeanhimon väheneminen tälle karkkihiirelle olis niin huippu plussa. Epäilevänä kuitenki tämmöset jää ostamatta kokeilumielessä, joten jos arpaonni suosisi, olisi se enemmän kuin hyvä 🙂

  77. Sini Partanen

   Olisipa kiva kokeilla toimisiko minullakin . Poika 7kk ja syötyä tulee mitä milloinkin kerkiää ja iltaisin aina maha ihan pallona. Alkaa turvotus häiritsemään jo mutta väsyneenä ei oikein ole jaksanut tehdä asialle mitään. Aineenvaihduntaan tarvittaisiin vauhditusta ja mikä parasta jos tosiaan makean himoon auttaa niin kuulostaa hyvälle. Messissä ollaan

  78. Eeva

   Sama tilanne, iltasin maha niinku ois jo pitkällä raskaana vaikka aamulla vatsa litteä. Nyt tosin odotan toista poikaa, kiloja kertyny ihan hirveästi lyhyessä ajassa ja pelkään että tässäkin raskaudessa tulee 20kg täyteen. Synnytän kesällä, joten olisi kiva boostata aineenvaihduntaa heti alkuun mikäli tämä on turvallinen tuote käyttää imetyksen aikana. Jos ei niin sitten menee kesän 2018 bikinikunnon tavoitteluun 😉

  79. Heli

   4lapsen jälkeen turvotus todellakin näkyy ensimmäisenä vatsanseudulla ja iltaisin näytän myös kuin olisin raskaana. Kesäksi olisi mahtavaa saada ylimääräinen turvotus pois.

  80. Anne Tarhonen

   Mielellään kokeilisin tuota tuotetta. Oon jo monta vuotta kärsinyt iltaisin mahakivuista ja kovasta turvotuksesta.

  81. Karoliina

   Kärsin herkästi turvotuksesta ja pitää katsoa aika tarkkaan mitä suuhunsa laittaa. Tää olisi loistava apu juurikin ennen kesää ja hyvä lisä sille perinteiselle ”kesäkuntoon kuntokuurille!”

  82. Iida

   Sain esikoisen aikanani nuorena ja päästin raskauden aikana itseni täysin repsahtamaan, koska ajattelin että nuoren kroppa palautuu nopeasti???? kovalla vaivalla sain vihdoin vartaloni kuntoon 7 vuotta esikoisen syntymän jälkeen. 2 vuotta tuosta ja aloin odottaa nyt 7kk ikäistä kuopusta. Kiloja ei tullut ihan sitä 30 mutta ei paljon vähempääkään. Kuopuksen koliikkiaika on nyt takana mutta refluksi ja korvavaivat nyt riesana. Kauheasti ei tämä mamma ole urheilua päässyt aloittamaan vaunulenkkejä lukuunottamatta. Nyt ennen kesää ei ehdi ihmeitä tapahtua niin jospa tämä kuuri toisi pienen ihmeen???? terveisin olohousuäiti just 30v????

  83. Lumi

   Tunnistan todella illalla turvottavan vatsan. Vatsa on iltaisin sellainen pallo, että joskus olen miettinyt, että vastaako koko jo raskausajan vatsaa. Kahden pienen pojan äidin väsymys myös altistaa makeanhimolle, joten jos sekin tällä vähän korjaantuisi, niin olisipa mahtavaa.

  84. Mira

   Todellakin tarvitsin lisäkeinoja vatsaturvotuksen vähentämiseen. Toisen lapsen jälkeen minulle tuli vatsalihasten erkauma, jota olen yrittänyt saada fysioterapian avulla palautumaan. Tämä tuntuu kuitenkin olevan ikuisuus projekti, koska vatsa turpoaa päivän päätteeksi, mikä estää erkauman takaisin paluuta. Tästä voisi siis olla apua suuremmassa ongelmassa.

  85. Riikka

   Hyvin tutulta kuulostaa???? mielelläni kokeilisin. t. Kolmen pojan äiti

  86. Riikka

   Immeiset vitsailee, että jäikö mun mahaan toinen vaaveli kun massu vaan pömpöttää… hehhheh… Tullut kokeiltua näihin jatkuviin turvotuksiin yhtä sun toista… olisikohan tässä apu pömppikseen!!! terkuin 2 lapsen mamma ????

  87. Eeva Pajulahti

   Ihan samoista ongelmista kärsin. Iltaisin mahaan välillä sattuu kun on niin pinkeä pallo.

  88. Meri

   Minulla myös tuota iltaturvotusta, olis kiva kokeilla tätä!

  89. seija utriainen

   Olsi kyllä aikalailla tälläiselle pömppömahalle kokeiltavaksi, ja kuuri olisi aikalailla poikaa, Maha turpoaa ja kamalaa kun ei saa nappejaan kiinni iltapäivällä.

  90. Semmonen

   En syytä kyllä lastani ! Olen aina ollut pömppömahainen ja syy on tasan ruokavaliossa, turvotus on toisinaan ihan jäätävää eikä sen aikaansaamiseksi tarvita kuin vähän juustoa yms. Olis kiva kokeilla jos tämmöne vois toimia omallaki kohdalla näin sinppelisti ????

  91. Taru

   Olen aloittanut liikunnan muutama kuukausi sitten, mutta en näe minkäänlaista muutosta vatsan seudulla. Toki tähän vaikuttaa juuri tuo makean himo. Lapsiperheen arki, opinnot ja liikunta vie nyt niin ison osan ajasta, etten jaksa miettiä mitä syön ja milloin syön. Ja vararengas se ei vaan katoa mihinkään. Siksi uskonkin, että hyötyisin tästä kuurista.

  92. Laura

   Täällä myös yksi pallo maha, joten ottaisin mielelläni kokeiluun 🙂

  93. Saara

   Voin kokeilla

  94. Virve

   Kuulostaa NIIN tutulta! Aamulla on hyvä olo, mutta iltaa kohden kaikki syöty on turvotuksena vatsan kohdalla. Pienten lasten äitinä ei ole tällä hetkellä aikaa eikä voimavaroja suurempiin treenisuorituksiin. Tätä haluaisin kokeilla!

  95. Iie

   Olisipa mielenkiintoista kokeilla! Aamuisin minullakin on ihan litteä vatsa mutta illalla housut puristaa pahasti vaikka olisi syönyt terveellisesti koko päivän. Allergioita tai muita ei ole joten syy on vähän hämärän peitossa 😀 Ei haittaisi jos aamu-look säilyisi iltaan saakka!

  96. Sini

   Reissutyötä tekevänä ei pysty aina valitsemaan vatsaystävällisiä ruokia, usein on noutopöydät kyllästetty pastalla, salaattipöydät pavuilla. Kotona ei ole aikaa hifistellä ruuanlaitolla, kun kaiken vapaa-aikani hakuan viettää kolmen lapsukaisen kanssa puuhaten. Äidin oma hyvinvointi jää tosissaan liian vähälle huomiolle.

  97. Reetta

   Kuulostaapa hyvältä. Minäkin nyt toisen pojan jälkeen kärsin vastaavasta. Tietysti oma ruokavalio pitäisi myös tarkistaa mutta tämä olisi loisto lisä siihen.

  98. Ida

   Itselläni on sama homma että iltaa kohden maha turpoaa. Vaikka mitä olen kokeillut niin ei ole oikein auttanut ongelmaan. Äidiltäni perinyt 😀 olisi kiva kokeilla tätä jos tämä sitten auttaisi. Ei aina tarvisi olla pallomaha 😀

  99. Suvi

   Haluaisin testata! Nyt kun olen aloittanut työt niin ei jaksa pahemmin panostaa kesäkuntoon pääsemisessä ????????

  100. Anne

   Minulle on nyt viime vuosina ruvennut painoa kertymään. Nyt lääkäri jo mainitsikin ylipainosta. Olo on vain kovin väsynyt jatkuvasti, koska sairastan myös tulehduksellista suolistosairautta. Turvotus on läsnä joka päivä. Olisi mukava kokeilla olisiko tuosta apua, ja saisiko siitä itselleen myös ponnahduslaudan painonpudotukseen.

  101. Piia

   Todellakin tarviisin tollasen kokeilun. Takana vuosi essure helvettiä ja keho ollu koetuksella. Viisi lasta synnyttänyt ja nyt kohdunpoiston myötä en ole päässyt edes vielä kunnolla liikkumaan. Hetkellä on paljon stressaavia tekijöitä ja masennus diagnoosi saatu, olis hyvä päästä parempaan elämän laatuun kiinni, ja tää vaikuttaisi hyvältä ponnahdukselta.

  102. Sarianna Tölli

   Minäkin haluan osallistua!!! ????????????

  103. Satu

   Todellakin kiinnostaisi kokeilla! Olen myös liikunnallinen ja luonnostaan hoikka, mutta aina vaan näytän siltä että olisi vähintään RV 20 menossa taas ???? Laihdutettu on ja liikuttu, niin ei ole kiva aina vaan näyttää siltä että odottaa. Odotusajat oli ihanat ja silloin se ulkonäkö oli upea kun siellä alla oli se vauvapalkinto ❤

  104. Teija

   Kuuri sopisi minulle kuin nenä päähän. Olen aina ollut tunne syöjä. Kaikkiin mahdollisiin tunteisiin, stressiin eritoten. 40v synttärit kolistelevat ensivuonna ja sokeri maistuu aina vaan paremmalle. Kuuri antaisi minulle kicl startin makeanhimon hallintaan. Lisäksi kilpparin vajaatoiminta hidastaa kropan toimintaa entisestään. Tää olis ihan lottovoitto.

  105. Ulla

   Sampja vinkeitä täälläkin enkä vielä ole löytänyt turvotusta aiheuttavaa ruoka-ainetta, keliakiat, laktoosi-intoleranssit ym testattu..nestettä kerääntyy helposti kehoon myös hormonaalisten muutosten myötä ja silloin on myös rantapallo-olo 🙁 lisäksi altistuin talven aikana eräässä työpisteessä homeelle, jonka takia sairastelin useamman kuukauden säännöllisen epäsäännöllisesti..joten kyllä tässä elimistö olisi puhdistusta ja freesausta vailla!

  106. Mari H-N

   Olen kärsinyt turvonneesta vatsasta melkein koko ikäni. Poikieni mukana tulleet kilot tulivat ja menivät, mutta turvotus on ja pysyy. Aamulla olo hyvä ja hoikka, illalla kurja ja turvonnut. Sen vuoksi joudun katsomaan syömisiäni todella tarkkaan. Tämä tuote kuulostaa ihmeaineelta.

  107. Nonnuska

   Täällä toinen pömppöturvotusmahainen moi! ✋ Tarviiko muuta sanoa ????

  108. Jonna Hiltunen

   Itse olen haaveillut kyseisestä kuurista.. olen itsekkin kova makean perään, mutta suolisto sairauden takia joudun myös seuraamaan paljon syömisiäni ja kuvasi turvotus on erittäin pieni verrattuna omaani… Itse nöytän turvotuksen kanssa toisella kolmanneksella raskaana olevalta… Ja kun saan jostain ylimääräistä niin ostan tämän kuurin jo siksi että vertaistukiryhmäläiseni ovat saaneet tästä helpotusta oloonsa 🙂

  109. Nöpö

   Minulla on juuri tuo sama pömppö ja vaikka kuinka treenaisin, pömppöhän on ja pysyy. Ja kyllä! Kahden poikani vikahan tämä todellakin on ????
   Laskettua aikaa on kyselty tässä viimeiset 5 vuotta… mielensäpahoittaja tarttuu epätoivoisesti tähän arpakorteen!

  110. Jonnsku

   Erkauman takia vatsani pömpöttää muutenkin mutta ruokavaliolla esim. On tähän vaikutusta. Olis myös kiva kokeilla tätä ????????

  111. Elina Haapaniemi

   Todellaki maha o, ko pallo iltasel. Tulis kyl käyttöön.

  112. Salla Kivelä

   Saako imetyksen aikana käyttää tuotetta? Jos saa niin osallistun arvontaan! Sama ongelma täällä, vatsa on ihan ok aamulla mutta illalla kuin rantapallo. Viisi lasta löytyy ja viimeisimmästä raskaudesta vatsalihakset erkaantuivat. Kävelen viikon aikana yli 20km tuplarattaita työntäen. Paino on ihan normaali ja vanhat vaatteet mahtuu päälle, mutta se vatsan pömpötys:( ja jos tuote auttaisi vielä makeanhimoon niin se olisi enemmän kuin loistava. Vaikka arpaonni ei suosi mukavaa kesän odotusta kaikille saman asiansa kanssa painiville!

  113. Satu

   Kolmen pojan yhäitinä ei jatkuvasti jaksa tehä vatsalihaksia. Vaik paljon liikutaan niin silti maha on pallo????
   Oisi mahtava kokeilla puhdistuskuuria????????

  114. Tinde

   Viimeks eilen illalla kauhistelin turvonnutta mahaa! Tää olis niin mun juttu! Kolme lasta on, mutta maha näyttää välillä siltä kuin neljäs olisi tuloillaan. 40-v ohitettu, kroppa rupsahtaa. 🙁

  115. Sanna

   Muuten kroppa on jumppaamalla saatu ihan ok kuntoon mutta tuo pallomaha :-/

  116. Krista

   Olen yrittänyt elintapojani juuri parantaa, lopettanut tupakoinnin, tällä hetkellä noudatan gluteenitonta ja laktoositonta ruokavaliota ja myös monia ruoka-aineita on pannassa juurikin turvotuksen takia. Ja se vaan silti jatkuu ???? Olisi siis mahtavaa kokeilla josko tuo kuuri auttaisi!!

  117. Tanja

   Olispa kiva saada kokeilla jotain toimivaa. ????

  118. jasminella82

   Kolme raskautta ja suolistosairaus… Eilen esikoinen kysyi syntyyköhän meidän vauva ennen hänen heinäkuussa pidettäviä rippijuhlia 😀

  119. Katja M

   Lomamatka tulossa, eikä bikinikuntoon ole vielä päästy. 🙂

  120. Sanna

   Kahden pienen poikalapsen äitinä ja viimeisten vuosien aikana joka yönä heränneenä olisi mahtava saada vähän lisäenergiaa ja apua ruuansulatukseen.

  121. KaijaSalla

   Ai tälläistäkin salusilla on?! Tuotteen kokeilu voisi toimia osana tavoitteena olevaa ryhtiliikettä. Tulisi edes jotakin yritettyä vaikka erkaumakurssi ei toteutuisikaan. Joka tapauksessa pitääpä pistää tämä korvan taakse ja koettaa muistaa katsella josko tuotetta löytyisi lähikapungin kaupoista.

  122. Ninni S

   Peilistä katsoo raskaana oleva nainen, rv.ehkä noin 20. Tiedän että se olen minä enkä ole raskaana. Maha vaan on erimieltä. T. Kolmen pojan äiti (7 ja 3v.ja 10kk)

  123. Anne Hyttinen

   Olen nyt laihduttanut 16 kg toisen lapsen syntymän jälkeen ja minulla on samoja oireita kuin sinullakin. Pidän leivästä ja pastasta, siinä syy turvonneeseen vatsaani iltaisin. Tätä olisi ihana kokeilla.

  124. Katri

   Tää ois kiva kokeilla,todella mielenkiintoinrn tuote,kolmen lapsen jälkeen tuota löysää pömppöä on jääny.Hidas suoli siihen lisättyä tekee sen että joskus tuntuu että ois ilmapallon hotkassa

  125. Marianne

   Poikani 5 v hihkui riemuissaan saavansa uuden pikkuveljen ja halasi pallovatsaani. Ja siellä ei todellakaan ole vauvaa tulossa. Nuorin on puolivuotias. Otti kyllä koville tuo kommentti.

  126. Mia

   Neljän pojan jälkeen vatta pömpöttänyt ja turvottanut aina. Tullu joku kysymäänkin milloin minulla ois laskettu aika :/ ja kuvista katsellessani kauhistun kun oikeesti näyttäs että ootan 🙁 paljon varmasti ruokavaliosta kiinnikkin ja ärtyneestän suolesta.. :/ oiwpavaa ihana saaha tuo ”vauvamaha” poies 😀

  127. Mervi

   Mulla on mahtava pömppis tiukasta ruokavaliosta huolimatta. Tää tuote on vielä testaamatta suoliston kunnon parantamiseksi ja aineenvaihdunnan käyntiin saamiseksi. Tän merkin rautamehu on kyllä tuttua, vatsaystävällistä ja tehokasta. Ja namia.

  128. Katja

   Pömppömahasta oon kärsiny jo kauan ja ois kiva kokeilla auttaisko tuo 🙂

  129. Suvi S.

   aina olen ollut pömppiksen omaava nainen, nyt kahden lapsen jälkeen se on kaksinkertaistunut… x-/
   Olisipa kiva päästä kokeilemaan toimisiko myös minulle!

  130. Mintsi

   Apua, turvottaa täälläkin välillä niin että pelottaa. Oisko mullekin apua tästä?

  131. Niina

   No nyt iski kiinnostus! Samaa vaivaa kuin sinulla, illalla maha pöpöt tää, vaikka aamulla siitä ei olisi tietoakaan. Olispa kiva jos arpaonni suosisi! 🙂

  132. Ritva

   Mielenkiintoisia myös nuo suojaavat vaikutukset, joten voisinpa kokeilla!

  133. Paula

   Kahden pienen lapsen äitinä sitä jää itsestä huolehtiminen välillä taka-alalle. Puhdistuskuuri tulis kyllä taka-alalle. Imetystä tässä lopetellaan, joten olishan tuo kiva palkinto!

  134. Eeva

   Minulla on täysin sama ongelma, vaikka lapsia minulla ei vielä ole. Syön ja liikun terveellisesti.

  135. Nanna

   Kahden pojan äitinä tahtoisin tätä detoxia testata ja katsoa saanko apua vaivaani. Viimeisen raskauteni jälkeen sain kovat nivelkivut ja neste kertyy niveliin ja vatsaa pömpöttää. Olen kokeillut jo todella monet vinkit, mutta en löydä helpotusta vaivaani. Jouduin myös jättämään imetyksen, sillä sitä luultiin syyksi siihen että nivelet särkee ja kerää nestettä. Lääkärissä on tehty myös useat testit, mutta syytä ja apua ei ole löytynyt.
   Olisi mahtavaa jos apu löytyisi tästä:) tätä en nimittäin olekkaan vielä testannut ???? Mukavaa kevättä ????

  136. Jessi

   Minulla 5 kk vanha vauva, joten raskauskiloja ja mahan turvotusta löytyy vielä???? Olisi huippua saada kokeilla tuota!

  137. Päivi

   Vatsan turvotus riesana, eikä kilpirauhasen vajaatoiminta sitä ainakaan lievennä. Ruokavaliosta pois hiiva, sokeri sekä vehnä ja ruis, silti turvotus vaivaa. Olisin enemmän kuin onnellinen jos saisin helpotusta vaivaan. Monisairairaana ihmisenä kun ei jaksaisi enää miettiä muitakaan ruoka-aineita mitä jättää pois. Kahvi enää ainoana ”paheena”

  138. Maarit

   Tämähän olis kuin luojan lahja.. Toisen pojan jälkeen maha ei vaan enää kadonnutkaan ja siihen kun lisätään iltaisin turvotus, näytän siltä kuin olisin 20.viikolla raskaana???? Detoxilla vois koittaa, auttaako yhtään..

  139. Sari

   Itselläni esiintyy myös todella vahvasti tuo vatsan turvotu. Nyt on vielä huonommassa kunnossa runsaiden kipulääkkeiden ansiosta, niin olisi todella mielenkiintoista päästä testaamaan, auttaisiko tuote mitenkään. Lisäksi saisi jotai positiivista tähän arkeen, kun on liikuntakiellossa ja elämä lähes täysin tällä hetkellä neljän seinän sisällä olemista

  140. Sari

   Minulla esiintyy samanlaista turvotusta, aamulla vatsa pieni ja illallq aivan jäätävän kokoinen. Toki nykyään tilanteeseen ja turvotukseen vaikuttavat käyttämäni kovat kipulääkkeet, joten olisi todella mielenkiintoista päästä testaamaan, toimisiko tuote minulle. Lisäksi siitä olisi minulle edes hieman iloa, koska elämäni tällä hetkellä kivun ympärillä ja liikunnan puute näkyy ja tuntuu vartalossani. Liikuntakielto vaikuttaa siihen, että nelkän seinän sisällä oleskelu kaipaa välillä edes pieniä piristyksiä, että jaksaa.

  141. Nimetön

   Viisi lasta. Hirmuiset ongelmat turvotuksen kanssa. Ruokavalio auttoi osittain,mutta silti edelleen turvotus on häiritsevää! Olisi kyllä jännä kokeilla, kynnys ostaa tuotteita on aika korkea :/

  142. Saija

   Voi joo, kylläpä olisi mukava kokeilla tätä! Vaikka pienten poikieni mielestä äitin mukavan pyöreä maha on kiva, itse toivoisin todellakin vähän vähemmän pömpötystä ????

  143. Paula

   On turvottanut enemmän tai vähemmän koko elämän 🙂 mielelläni siis testasin saisiko tästä tuotteesta avun!

  144. Pallomaha

   Tämä kyllä on testattava, jatkuva iltapömppö on ikävä riesa, johon en helpotusta ole löytänyt vielä ruokavaliomuutoksellakaan.

  145. Mari

   Maha pömpöttää ja tuota olisi kiva kokeilla.

  146. Riitta

   Kun kahdeksan synnyttäneenä fyssarin mukaan kaikki ratkaisevat lihakset ovat jo nyt 3kk synnytyksestä huippukunnossa mutta vatsa on iso ja herkut on mielialalääke niin olisinpa utelias kokeilemaan????

  147. Riina

   Tunnistan itseni kirjoituksessasi. Tätä olisi mielenkiintoista kokeilla, joten mukana ????

  148. Kirsi

   Mulla on ihan mahdoton iltapäivä- iltaturvotus vaikka todella mietin mitä syön ja olen pitänyt säännölliset ruoka-ajat. Sun muutos on niin hurja että on varmaan itsekin kokeiltava! ????

  149. Krista

   Ehdottomasti mukana arvonnassa. Pallomaha vaivaa täälläkin, tosin enää en pääse edes aamusin siitä eroon.

  150. Johanna

   Opettelen pois raskaus-ja imetysvaiheesta jääneestä jatkuvasta napostelusta ja herkuttelusta. Kovasti kaipaisin tukea makeanhimoon! Olo on etenkin iltaisin ikävän turvonnut ja mieli ja keho tuntuvat raskailta vaikka ylipainoa ei paljon ole. Tätä valmistetta mielelläni kokeilisin! Nimim. 3 pienen pojan äiti

  151. Elina

   Tulisipa hyvään saumaan tämä! Olen pidemmän aikaa kärsinyt turvotuksesta löytämättä siihen selkeää syytä ja olen valmis kokeilemaan uusiakin juttuja.

  152. Tiina

   Samaa ongelmaa täällä! Eli vaikka olenkin hoikka ollut aina niin nyt iän myötä nimenomaan iltaisin turvottaa herkästi vatsaa ja vatsan seutu korostuu huolella. Olen kokeillut joitakin detox-kuureja, joiden jälkeen olen aina saanut elämäni hirveimmät flunssat, en tiedä alentuuko vastustuskyky vai onko ollut puhdasta sattumaa, mutta mielelläni taas kokeilisin mikä olisi tällä kertaa tulos! Keväällä on aina semmoinen olo, että haluaa puhdistaa kehoa ja mieltä. ☺

  153. Ullis

   Pojan (tammikuussa -17) syntymän jälkeen on vielä muutama niin itsepintaisen tiukassa oleva kilo jäljellä että haluaisin kokeilla tätä painonhallinnan apuna. Lisäksi minuakin on pitkään jo vaivannut iltaa kohti lisääntyvä vatsan turvotus.

  154. Heidi

   Oi, tuota olisi kiva saada kokeilla! Itsekin olen luonnostaan hoikka, raskauskilot karisivat ennätysvauhtia ja ikinä en ole laihduttanut tai ollut dieetillä. Nyt kuitenkin olen itsekin huomannut iltaturvotusta ja olisi kiva saada se pömpötys katoamaan. Myös makean nälkää olisi kiva saada hillittyä, sillä olen hirmu perso makealle.

  155. sikkuralla

   Maha on aika usein turvoksissa. Olisi kiinnostavaa kokeilla, jos sille voisi tehdä jotain.

  156. Ninnu

   Vatsa näyttää iltaisin valtavalta turvotuksen vuoksi. Välillä ei näy varpaitakaan… Ateriakokojen pienentäminen ja herkkujen vähentäminen eivät ole vähentäneet turvotusta lainkaan.

  157. Nimetön

   Epätoivoinen ja luopunut toivosta. Työkaverit kyselee, joko viides tulossa. Kaikki keinot olisi kokeiltava.

  158. Outi

   Tänne tulis tarpeeseen kun maha pömpöttää ja makeanhimo on valtava. Tällä sais kuntokuurin aloitettua. Olo kohenisi ym.

  159. Taikku

   Ehdottomasti mukana! Olin hoikka ennen esikoisen saantia. Nyt pallo maha tilalla 🙁 olemme lähdössä miun elämän ensimmäiselle ulkomaan aurinkomatkalle. Olisi ihan huippua saada tämä pois.

  160. Sonja

   Ehdottomasti mukana arvonnassa. Pallomaha vaivaa iltaisin, makean nälkä kova päivittäin. Pitkään jo olen miettinyt mitä asialle voisi tehdä ja tätä haluaisin testata ???? kiireisenä 3v pojan äitinä ei aina jää aikaa hoitaa itseään niinkuin haluaisi ja tämä kuulostaa hyvältä startilta.

  161. Anniliini

   Turvotuksen poisto kosmeettisessa mielessä olis ihan mukava lisä, mutta erityisen kiinostunut olisin kokeilemaan terveydellisistä syistä. Pitäisi saada suolisto rauhoittumaan, jotta olo kohenisi ja sitä kautta mieli virkistyisi. Raskausdiabeteksesta kolmesti viiden vuoden sisällä kärsineenä olisi mahtavaa päästä edes hetkeksi eroon jatkuvasta makeanhimosta. Jospa nyt uskaltaisin tästä rohkaistuneena testaamaan, kun aina nämä ja muut vastaavat on jääneet kaupanhyllyyn ajatuksella ”jos ei autakaan ja menee vaan rahat hukkaan”…

  162. Anna

   Hmm…no jos tähän pötsiin toimis niin sitten pitää olla hyvä aine!
   Jotenkin vaan kiireessä ei tajua tarpeeksi pitää huolta itsestään ja itseäni tuossa eniten houkuttaa makean nälän väheneminen…

  163. Elina

   Tuo iltaturvotus on tuttua täälläkin…johtunee osittain jostain ihme hiilarihimosta iltaisin. Olisi upeaa päästä kokeilemaan toimisiko tämä tuote minullakin yhtäläinen, koska oon niin huono luopumaan mistään ”herkuista”

  164. Sanna Nordlund

   Todella haluaisin testata kun 6kk pihan äitinä itsetunto aika nolla kun kiloja jäänyt ja illalla vieläkin turvonneenpi ettei edes kehtaa ulos lähteä 🙁 kaikki konstit kokeiltu ja dieettejä mutta ei vaan toimi. Jospa tästä löytyisi apu 🙂

  165. Laura

   Mä oon nelkeen yhtä hoikka kun sä, mutta jäätävä turvotus mahassa aina ku oon syöny mitä tahansa! Varsinkin hamppari aterian, leivän tms syömisen jälkeen. Kuuri tulisi todella tarpeeseen etten näyttäisi syönnin jälkeen raskaana olevalta 😀

  166. Marika

   Heh, minulla se pallomaha onkin. Jopa hautajaisissa pappi kysyi laskettua aikaa. ???? lapsia on ..eh 21v18vja 16v tytöt ja 5v poika. Ja arvata saa jäikö jenkkakahvat pojan raskaudesta????? kuntoilu aloitettu ja tulostakin kyllä odotan itseltäni. ????

  167. Marika

   Kun kaikki muut konstit on jo käytetty. Muu kroppa kunnossa, mutta maha ei vaan katoa. Jospa tällä lähtis.

  168. Laura

   Nuorin pojista jo neljä ja vieläkin on sellainen maha et näytän ties monellakin kuulla raskaana olevalta kesää kohti kiinnostais ja kuulostais hyvälle. Pulloa jo eilen kaupassa katselin

  169. Jenni Rauhala

   Minulla on aina ollut ns.pömppövatsa vaikka muuten on pitkä ja suht hoikka. En liho helposti, mutta juurikin herkuttelun ja muutenkin syömisen jälkeen oloni on pöhöttynyt ja vatsani kuin olisin puolivälissä raskautta. Mulla on 1v. lapsi, raskauden aikana painoa tuli lisää n.22kg, olen hyvin niitä saanut karisemaan, mutta silti vanha tuttu etureppu on jäänyt jäädäkseen ???? Olisi todella mielenkiintoista päästä kokeilemaan millälailla tälläinen kuuri tehoaisi omaan pömppään ????

  170. Hiisukas

   Mukana arvonnassa

  171. Hanna Salmi

   Kaksi lasta, seitsemän vuotta äitinä = seitsemän vuotta turvotusta ja aika ajoin todella tukalaa oloa. Kaipaan kevyttä oloa!

  172. Tarja

   Vuorotyö, ikää 43, laiska liikkumaan….paino on normi mutta pallomaha on iltaisin tuttu juttu, varsinkin jos olen ollut iltavuorossa ja liikkeellä lähes koko ajan, outo yhdistelmä.Ja annas olla kun on menkat tulossa. Lapset taputtaa mahaa kun äitillä on pallo paidan alla ???? eihän siellä vaaaan ole enää vauvaa..Ehei pierut vaan on eksyksissä ja nesteet etsii tietään ulos. Uteliasuuttani voisin tuotahi evästä kokeilla.

  173. Manna

   Juttu olisi voinut olla itse kirjoittamani.. Iltaisin maha niin turvonnut, eli tätä kuuria olisi kiva päästä koittamaan.

  174. HeidiVee

   Detox-kuurista olen kuullut ja mietiskellyt sen kokeilemista; ihan terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Tuskailen tämän oman turvotuksen kanssa päivittäin ja elämä hyvinkin kiireistä tällä hetkellä (opiskelu, työssäoppiminen leipomossa, 3- ja 1-vuotiaat pojat jne) niin meinaa se oma aika rajoittua sinne iltaan milloin kovasti tuo sohva ja herkut vievät voiton. 🙁

  175. Rinttu

   Todellakin kelpais! Todella rankat 1,5 vuotta elämässä takana niin olishan tuo mukava saada vähän itsetunnon kohotusta 🙂

  176. Kirsi

   Ensimmäisen lapsen jälkeen (pian 9v) olen kärsinyt turvotuksesta päivittäin. Ruokavalioni on gluteeniton ja maidoton ja lihaskunto on hyvä. Työskentelen kuntosalilla – alalla, jossa työni takia minulla pitää olla päivittäin suht ihonmyötäiset vaatteet ja olen aikamoisesti asiakkaiden silmätikkuna. Monesti on raskausuteluita tullut ja kun tuo vatsa on se pahin paikka kropassani, osuvat kyselyt aina arkaan paikkaan 🙁
   Vaatekaapissa on paljon paitoja, joita käytän sitten kun ei turvota. No siellä ne edelleen ovat 🙁
   Joten kyllä, tulisi tarpeeseen!

  177. Riikka

   Mulla ei ole yksikään raskauskilo karossut pois, vaan kaikki pitää taistella pois. 3 lapsen jälkeen olen tarkkaillut syömisiä ja liikkunut jatkuvasti kunnes olen taas tullut raskaaksi ja kiloja on jäänyt joka kerta. Nyt on enää ekat raskauskilot jäljellä eli ennen lapsia -painoon muutama kilo matkaa. Kolmen pojan puoli vuotta kestäneen flunssa, korvatulehdus, mahatauti, oksennustauti, silmätulehdus, korvatulehdus, angiina -setin jälkee alkaa olla voimat vähissä ja paino junnaa paikoillaan. Väsymys on siis sillä tasolla että silmät ei pysy auki ilman kahvia. Tällä saisin painon taas lähtemään laskusuuntaan ja samalla oman kropan vastustuskyvyn takaisin.

  178. Ellulellu

   Paljon olen kuulkut detox kuureista mutta en ole koskaan kokeillut. Sama turvotus itsellänikin on iltaisin ja sen myötä paha olla ihan vain siksi kun turvottaa, voisi luulla että olisin raskaana(aina illasta). Aina ei kerkee vikkelän pojan kanssa syömäänkään terveellisesti vaan pitää olla pää kolmantena jalkana olla menossa kun poika keksii taas jotain mitä ei olisi pitänyt. Pitää jossain vaiheessa kokeilla miten auttaa omalla kohdalla 🙂

  179. Sana

   Kiireellisen elämäntilanne ruuhkavuosien keskellä todellakin näkyy kropassa, illalla nukkumaan mennessä kun pötkältää mahan viereen köllöttämään niin todellakin tuntuu että olisi viimesillään raskaana vaikka olo johtuu vain turvonneessa pöhövatsasta.

  180. Anu

   Kun lapset ovat 4 ja 2 vee…niin olisi kiva ettei turhaan herätä työpaikalla uusia vauvajuoruja 😉 Mukana siis arvonnassa!

  181. Airi

   Olen hoikka mutta vatsa pullottaa, jospa tästä Saluksesta olisi apua minullekin.

  182. Milla

   Epäs ole kuullutkaan tämmöisestä tuotteesta. Mielenkiintoni herätetty. Iltaisin mahani on todella turvonnut ja ilmavaivat aiheuttaa kovaa kipua. Olisi mahtavaa saada kokeilla.

  183. A. Vettenranta

   Vatsan turvotus on ollut vuosikausia ongelma tarkasta ruokavaliosta huolimatta. Olisi mahtava löytää apu.

  184. Mari

   Ihan vaan siksi että iltapömppis vois olla muutaku että näyttää olevan viimesillään raskaana????

  185. Konna

   No höpöhöpö. Miksi jotkut luulee, et tällä lähtee liikakilot?! No ei lähde, vain pömpötys, mikä on lähinnä hoikkien iltaongelma. Selvästi kaikki ei nyt tajunnut mikä tässä on kyseessä.

  186. Pia

   Ihanaa, että pääsit vatsan turvotuksesta eroon! Minulla sama ongelma kuin sinullakin oli: aamuvatsa on litteä, mutta iltavatsa on varsinainen pömppö, eikä mikään ole tuntunut auttavan asiaa. Olenkin jo ajatellut, etten mahda turvotukselle mitään. Voi, kun olisi ihana koettaa tätä detoxia ja toivottavasti päästä viimein turhasta turvotuksesta eroon!

  187. Tanja

   Kärsin kovasti vatsan turvotuksesta, nipistelystä ja kipuilusta. Vatsa on välillä niinkuin olisin koripallon nielaissut!Nyt ohjelmassa vähän tutkailla ruokavaliota ja liikunnan lisääminen että tämä loppuisi, ehdottomasti aion tätä myös kokeilla mahdollisimman pian!Jätkätki kotona kuittailee ja taapero silittelee äitin massua onnessaan xD

  188. Emilia

   Mulla on koko vartalossa, varsikin mahassa ylimääräräistä turvotusta, ruokavalio on tarkka ja terveellinen, niin uskon että tämä auttaisi poistamaan ylimääräisen turvotuksen 🙂

  189. Possuliini

   Koska näyttää ihan rehellisesti sanoen siltä, kuin olisin nielaissut kokonaisen rantapallon :/ Työni on stressaavaa ja kiireen takia, en ehdi syödä ”hyvin”. Tulee syötyä aivan liikaa hiilareita ja kaikkea massatuotettua mössöä.

  190. Hanne H

   Väsymys potenssiin 10 ja siitä johtuva makeanhimo. Olo on kun rantautuneella valaalla. Pienempi poitsu tekee hampaita ja esikoinen näkee painajaisia tutista vieroittamisen lisäksi. Apu olis tarpeen..

  191. Sofia

   Mukana!

  192. Mervi

   Ai miksi? Juuri samasta syystä kuin sinä 😉

  193. MARJA-LIISA

   Talveen on liittynyt surua ja menetyksiä, en ole jaksanut juurikaan huolehtia itsestäni. Sallimalla herkut ja leivän puputuksen olen hoitanut uupunutta mieltäni, mutta toki tiedän, että näin ei voi jatkaa… Tämäkin voisi tsempata parempaan.

  194. Anna

   iltaturvotusmaha on myös täällä tuttua, olisi kiva päästä testaamaan olisiko tästä tuotteesta hyötyä!

  195. Pauliina

   Täällä samanlainen ruumiinrakenne kuin kirjoittajalla & rakkaus ruokaan. Kuvat kuin omasta elämästä. Ruokien lisäksi elimistö reagoi pahasti ulkoilman pöhinöille. Viime kesän jouduin olemaan paljolti karanteenissa sisällä.
   Koko talven koittanut saada suolistoa & detox-pathwaysseja kuntoon. Kun vatsa ollut normaali (ei turbomalli), olen kestänyt kaikkea muutakin paremmin.
   Toivon, että tänä kesänä olisin vähemmän sisävankina!

  196. Erika

   Koska vatsa on kuin maapallo: täynnä ilmaa kokoajan. Vaatteet näyttää rumilta päällä. Monenlaista kokeillut, mutta mikään ei auta.

  197. Armi

   Toivottavasti onni suosii arvonnassa…Ikuinen pömppämaha

  198. Armi

   Toivottavasti onni suosii arvonnassa…Olen ennenkin kuullut positiivista kehua tästä tuotteesta.

  199. Rantapallon niellyt.

   Olen iltaisin kuin minkäkin rantapallon niellyt. Ärsyttää kun olisi kiva käyttää jotain vartalonmyötäistäkin päällä, mutta maha näyttää siltä että odottaisin nelosia 🙁 Ja kun olen pahoin kiusattu koulussa sekä työpaikalla, itsevarmuun on enemmän kuin pohjalla 🙁
   Jos tämä auttaisi siihen että kehtaisin jälleen pukeutua niin kuin haluan…

  200. Veronica

   Kilpirauhasen vajaatoiminta aiheuttaa kaikkea ei niin kivaa. Olen turvoksissa iltaisin ja yöllä joutuukin sitten juoksemaan vessassa. Tästä saattaisi olla apua

  201. Tuula

   Kolmen lapsena äitinä ja vielä istumatyötä tekevänä kyllä iltapäivällä huomaa olevansa kuin jälleen raskaana, vatsa on ihan turvonnut, housut täytyy välillä avata. Liikun kyllä töiden jälkeen lähinnä koiran kanssa ja teen joogaa. Todella kokeilemisen arvoinen tuote, olen innolla mukana 🙂

  202. Anne

   Juu kyllö !!! TARVITSEN PALLOMAHAN POISTAJAA !!!En ole äiti, muuten vain herkkusuu ja illalla kärsin turvonneesta vatsasta vaikka olisin liikknnut!

  203. nippe

   Taistelen tuon vaivan kanssa 23/7 eli melkein koko ajan. Herätessä hyvä, mutta pian aamupalan jälkeen huono. Sairastan gastropareesia eli eräänlainen ruuan imeytymishäiriö. Tämän tapainen troppi voisi laittaa vauhtia jollain tasolla vaikka ei koko sairautta poista. Juuri pahin on tuo pallomaha efekti. Olen hoikka mutta mahan kohdalla housut pitää olla 4 numeroa isommat tai housun kaulus pitää olla navanalla ja se on kauhee näky.

  204. Sini

   Univaje sotkee kehon toimintoja. Ennen luonnostaan hoikkana en tunnista peilikuvaani, enkä minusta otettuja valokuvia.

  205. ulppis

   turvotusta talven jäljiltä. lisäksi käytössä kipulääkkeitä, jotka kerää nestettä kehoon. kaikki luonnollinen apu kiinnostaa.

  206. Katja

   Olisi kyllä mahtava kokeilla tähän iltapallomahaan????

  207. Mire

   Täältä löytyisi yksi pömppis kuka tarvisi apua

  208. Henriikka

   Iltaturvotus muutoin hoikassa vartalossa on nyt imetyksen loppumisen jälkeen varsinkin yleistä.

  209. Anna

   Oi Onni kiltti, ole minulle suosiollinen tämän kerran. Tietysti haluaisin tuotetta kokeilla. Onnetar nosta nimeni muiden joukosta.

  210. Tiia

   Alipainoiselle pömppövatsalle tästä apua =)

  211. Sari

   Heips!
   Itselläni on ärtynyt paksusuolivaivaa, 2- tyypin diabetes.. turvotusta koko ajan. Olisi mukava saada helpotusta vaivoihini!

  212. Sannamarianna

   Maha on kuin pallo! 🙁

  213. Pirjo

   Ehdottomasti haluan kokeilla, jospa tuosta löytyy apu omaankin vatsaongelmaan.

  214. Mari

   Muutaman kerran raskautta epäilleenä, kun vatsa on kuin pallo niin tulisi tarpeeseen tälläinen kuuri

  215. SuzieQ

   Minulla myös sama ongelma ja vaikka mitä muutosta ruokavalioon tekeekän, ei mikään tunnu auttavan ???? Olisi hienoa päästä testaamaan tämän teho.

  216. Soe

   Itsekin olen aikamoinen herkuttelija ja suklaata tulee syötyä lähes päivittäin. Parin viime vuoden aikana ennen niin litteä vatsani on jatkuvasti kaikkea muuta kuin litteä. Enää maha ei ole litteä edes aamuisin.

  217. Feikki

   Näyttää todella tehokkaalta kuurilta. Hieman hämmentaa, että tuossa kuurin jälkeisessä kuvassa näyttää olevan myös osa aiemmista luomista lähtenyt pois. Olisko ihan noin tehokas?

   1. Jonna-Emilia

    No ei kyllä tasan ole feikki. Ihan on minun maha molemmissa. Samat luomethan siinä näkyy (piti käydä ihan katsomassa). Toinen kuva on vain lähempää joten ylin luomi ei mahdu kuvaan. Mielenkiinnosta kysyisin, että miksi ihmeessä joku feikkaisi mahansa palloksi? Meinaateko, että on niin kuin kiva olla pallomaha? 🙂

  218. Mira

   Mielelläni testaisin toimisiko minullekkin olen perso makean perään ja lisäksi turvotusta löytyy sen verran iltaisin että mieskin on parikertaa epäillyt että raskaana olisin ja mikäs sen ahistavampaa kuin ruveta selittelemään että on vain turvotusta mies kun ei yleensä ole edes kipeänä nii ei voi ymmärtää jos toiset on vähän väliä kipeänä tai muuta ”epänormaalia” esim tämä turvotus :/

  219. susan

   on sen verran turvotusta ja en ole koskaan kokeillut tämmöisiä,olisi kiva nähdä itse tehoaako

  220. Marja

   Heissan, täällä pallomahansa ja oikkuilevan ruuansulatuksensa kanssa kamppaileva äityliini kokeilisi mieluusti tuota Detox-kuuria. Keliakia on suljettu pois, mutta gluteeniherkkyyttä on epäilyssä. Ruokavalio on tällä hetkellä gluteeniton ja maidoton ja tulee hieman kalliimmaksi kuin tavallinen (mikä on haitta kun olen työtön tällä hetkellä). Mikään ”laihdutus” ei tunnu tepsivän pallukkaani ja mietin jo hädissäni, onko siellä niin paljon sisäelinrasvaa kudoksissa, että johtuisko siitä. Vaan ei sekään ole syy. Voin sitten kommentoida detoxifikaationi onnistumista, jos onni osuu kohadalleni arvonnassa.

   1. Jonna-Emilia

    Minulla muuten on todettu lapsena viljalle yliherkkyyttä. Olen niin perso pastalle, että en ole pystynyt viljoja jättämään ruokavaliostani pois. Tietysti voisi ostaa gluteenitonta, mutta kun kasvisruokavalio ja luomun suosiminen tekee jo kauppareissuista aika kallista, niin en viitsisi vielä lähteä huvikseni tuolle gluteenittomalle ruokavaliolle.

  221. Aino

   Tällaista oliski kiva testata 🙂 turvotus kun on diettiaikaa lukuunottamatta aina läsnä. Leipä varsinkin pahentaa :/

  222. äitee

   Josko helpottaisi vatsavaivoja? Juon kyllä todella paljon vettä ja muita nesteijä päivässä.
   T. Seitsemän lapsen äiti

  223. Minka

   Samasta syystä kuin sinä ja moni muu: haluan pallomahan pois! Vinkki: kromi auttaa makeanhimoon. Itsellä on auttanut myös ”hiilarihimoon” pastat ym.

  224. Unelma onnesta

   Tulisi tarpeeseen. Oma hyvinvointi on lapsen sairauden vuoksi hieman vähemmällä huomiolla. Joka päivä ei jaksa lähteä ulos lenkille. Joka aamu on niin väsynyt että tekisi mieli vain nukkua. Juoda ei muista. Peilistä tuijottaa haamu. Jos kerrankin voisi olla tyytyväinen omaan ulkonäköön, näyttää hyvältä. Jos tällä saisi turvotuksen katoamaan olisi se kuin potku pyllylle ruveta laihduttamaan loput pois. Varaa omasta kukkarosta ei ole repiä rahaa muuten kyseiseen tuotteeseen kun hädin tuskin laskut maksettua saa.

  225. Margit

   Hei!Kolmen lapsen äiti,hoikka ollut koko elämäni,nyt olen 40v.Mä en tykkää mun pallomahasta.Kokeilemisen arvoinen tuote,mukana.????

  226. Hannnnna

   Olisi varmasti mahtava tuote laihduttamisen / terveellisten elämän tapojen tueksi. Pienten lasten äitinä ei kuntoiluun ja itsestä huolehtimiseen ole oikein aikaisemmin ollut aikaa.

  227. Anja

   Täällä myös turvottaa .Samus detoxia haluaisin koittaa ja myös pienen kevätsiivouksen sisuskaluille suorittaa .

  228. Saija

   Mä olen kärsinyt vatsan turvottelusta useita vuosia ja todellakin näytän siltä, kuin olisin 7. kuulla raskaana ???? Lähes päivittäin saa miettiä, että mitkähän housut tänään olisi hyvät eivätkä kiristäisi turvonnutta vatsanseutua. Jos tähän oikeasti joku helpotus löytyy niin mielelläni sitä kokeilen! ????

  229. Iina

   Minäkin neljän pojan äiti, pitkä ja hoikka mutta pallomaha ja pinkeys vaivanneet jo pari vuotta. Olisi kiva voittaa tämä paketti, ja testata auttaisiko todella minuakin. Jos en voita taidan kuitenkin ostaa ja kokeilla. Kun ei enää tiedä mitä uskaltaa syödä…

  230. Miia

   Vatsa turpoaa myös minulla iltaa kohden. Melko skeptisenä kokeilisin mielelläni. ????

  231. Pirkko

   Olen vuosia tuskaillut pallomahani kanssa. En ymmärrä miten normaalipainoisella voi olla sellainen tai mistä johtuu. Paljon isompi kuin kuvassa oleva 🙁
   Olisi ihana päästä siitä eroon, huoh.

  232. Niina

   Stressivatsa, migreeni, raskaat reenit, päiväkotityö, ruokavalio ja sen noudattamattomuus..
   Tällä hetkellä ku on menkat ja migreeni päällä. Olo on ku vesi-ilmapallolla. Iltapalaa söin liikaa ja aamulla kello soi viien aikaan.
   Oon ihan puhki ja mieli maassa.
   Silti koitan kaivaa iloa ja aurinkoisuutta huomiseen päiväkodin vappubileisiin.
   Ropan puhdistaminen varmaan toisi myös mieli rauhaa.

  233. Satu

   Olen yhden lapsen äiti,olen kärsinyt jo pitkään turvonneesta mahasta iltaisin,tulisi todella tarpeen tämä tuote 🙂

  234. Minttu

   Vatsalihasten erkaantuma, turvotus ja makeanhimo saavat minut näyttämään muumimammalta etenkin iltaisin, vaikka olen oikeasti enemmän pikkumyy! Pienten lasten äitinä en ehdi huolehtia itsestäni. Olisi kiva kokeilla kuuria ja saada helpotusta ongelmaan.

  235. mummo

   mukana

  236. Mari

   Voi että, tätä täytyy päästä kokeilemaan!!! Kesähäät ihan pian ovella ja olo kiireinen, stressaantunut ja ihan hirveä pallomaha! Tuntuu, että ihan mitä vain syön, se turvottaa. APUA! En halua, että häävieraat luulevat, että vauva tulossa..Auttaisikohan tää myös kamaliin silmäpusseihin?!

  237. Hjenni

   Myös oma vatsani turpoaa päivän mittaan ja olisikin kiva päästä kokemaan koko päivän ns. Normi vatsalla olemista ????

  238. Hanttuli

   Ajattelin ensin että joku on kirjoittanut minun mahastani 😀 ihan on samat oireet. Tosin tällä hetkellä maha ei ole aamuisinkaan litteä, mutta siihen suuntaan ollaan menossa. Kolme isoa vauvaa (ei onneksi yhtä aikaa…) ja erkauma, napatyräleikkaus takana. Kyllä tekisi hyvää pieni kuuri tähän saumaan!

  239. Maria

   Olisi niin kiva päästä tuosta turvotusriivauksesta. Olen vihdoin saanut itseni (vatsani) sen kokoiseksi kuin sen aina haaveilin, mutta turvotus ja vatsan toiminta pääsevät kuitenkin usein pilaamaan hyvän mielen treenauksesta ja tuloksista. Eli täällä edelleen podetaan huonoa itsetuntoa turvotusmasun takia. Keliakia on suljettu pois, jäljelle jäänyt epäilys yliherkkyydestä viljalle.

  240. Jneu

   Sama ongelma. Ihan sama miten katsoo syömisiä, niin illalla turvottaa ja on vaikea olla. Joskus kokeilin detox-ruokavaliota, mutta sekään ei parantanut turvotusta :/

  241. Sara

   Heti aamiaisen jälkeen vatsani turpoaa ja näyttää koko päivän siltä, kuin olisin raskaana. Ruokavaliomuutoksilla ei ole tullut toivottua vaikutusta, joten ehdottomasti tahtoisin kokeilla detox-kuuria!

  242. Netta

   Mukana!!!????

  243. Merja

   Kilpparin vajaatoimintaa ja iltapöhötystä niin mahassa kuin nilkoissakin 😀

  244. Nimetön

   Kilpirauhasen vajaatoiminnan takia kärsin jatkuvasta turvotuksesta. Liikunta ei ole auttanut pitämään turvotusta kokonaan pois, illalla vatsa turpoaa palloksi ja useat aamut herään jo valmiiksi turvonneen vatsan kanssa. Myös opiskelijabudjetin takia kaikki maksulliset apupaketit turvotukseen ovat kaukana käsistäni.

  245. Niina Sunila

   Turvotus, pönötystä, pömppövatsa, olisipa kiva kokeilla toimiiko tuo oikeasti?

  246. Sari

   Useinmiten tuntuu että kaikki mitä syö, niin turvottaa. Vaikka kuinka yrittää tarkistella syömisiä ja tiputtaa turvotusta aiheuttavat ruoka-aineet pois niin silti päivän päättyessä maha on kuin rantapallo. Toki olen lihonut kun muutama vuosi sitten lopetin tupakoinnin, mutta lihomiseen voi vaikuttaa kovalla työllä. Tähän jatkuvaan turpoiluun ei!

  247. Jenna

   Tulisi tarpeeseen!

  248. Nimetön

   järkyttävä turvotus vatsassa pitkin päivää vaikka mitä tekisin, löysät t-paidatkaan ei enään peitä vatsaani ja näytän kuin olisin raskaana.. kaikki vinkit ja neuvot hyödynnetään ja haluaisin kokeilla myös detox-kuuria ongelmaani!

  249. Ride

   Vatsa kuin vappupallo, olisi kiva päästä kokeilemaan tätä tuotetta.

  250. Eija

   Ajan joka päivä 100 km:n työmatkaa. Autossa istuminen näkyy ja tuntuu myös vatsassa. Olen kokeillut muutamia detox-tuotteita, mutta Salus Detox Bio on minulle vielä outo tuote. Minua kiinnostaisi kokeilla, päihittääkö se muut aikaisemmin kokeilemani valmisteet!
   -Eija-

  251. Marketta

   Turvottaa täälläkin! ????

  252. Turvottaja

   Mielelläni kokeilisin tuotetta. Olen pallomahasta kärsivä, usein ruoan jälkeen vastastani turpoava.

  253. Hanna

   Olen ollut reilu kaksi kuukautta totaali liikunta kiellossa ja kipujen vuoksi liikunta on vähentynyt jo aiemmin huomattavasti. Nykyinen mahani suorastaan ilettää minua. Kaiholla haaveilen ja muistelen entistä kiinteää ja litteää mahaani. Vielä joskus!! Liikkumattomuus ja lääkkeet aiheuttavat ummetusta ja mahani onkin kuin raskaana ollessa. Olen saanutkin paljon kysyviä katseita kuin myös ihan suoria kysymyksiä mahastani asiakkailta, näytän kuulemma ihan siltä kuin olisin raskaana..
   Kuuri tulisi siis todella tarpeeseen ja hyvään saumaan, olen saanut luvan alkaa pikku hiljaa liikkumaan, mitään lihaskuntoa en pysty tekemään vielä. Silti haaveilen littanasta masusta.. Kaksi lätkä hullua poikaani odottaa milloin lähtään salille treenaan, oishan se hienoo jos äitinkin krippa vähän kiinteytyis.
   Olisin niin onnellinen jos tämän voittaisin!! 🙂 🙂 🙂

  254. Mi

   Arjen stressi on sotkenut kroppaa ja luulen, että puhdistuskuurista voisi olla tähän apua.

  255. Arja

   On monet juhlat tiedossa. Niin keski- ikäinen haluaisi näyttää nätiltä menossa. Näin voisi nauttia muutaman herkun,eikä mekko kiristä mistään.

  256. Katariina

   Usein turvottaa kun tulee syötyä viljoja ..

  257. tiina

   Kaikki keinot käytetty!!!
   Josko tämä auttaisi ja toisi kesäfiilikset 😀

  258. Hanna

   Juuri samanlaista turvotusta täälläkin. lisäksi uskoisin tuotteen vaikuttavan vireystasoon joka kaipaisi nostetta. kesä tulossa ja kaikki tuo tulisi tarpeeseen. selvää syytä turvotukseen en vielä ole löytänyt.

  259. Riina

   Kolmen lapsen äiti, ja ikää 40+…. Inha pömppis vaikka liikun ja koitan syödä suht terveellisesti. 🙁 Muuten ei ole ylipainoa tms mutta tosiaan iltaa kohti turvottaa ihan hulluna! Oikein housunnappia kiristää!
   Olispa ihana päästä kokeilemaan, ja jos se tepsis omalla kohdallakin yhtä hyvin kuin sinulla, niin kylläpä olis mahtavaa aloittaa kesä ja bikinikausi!

  260. sally

   Möhömaha harmittaa. Ei auta jumppa, eikä liikunta. Saisiko tästä avun, olisi kiva kokeilla.

  261. Paulamummi

   Olen kärsinyt vuosikausia ”sekaisesta”ruuansulatuksesta.Vatsani on aamulla normaalin litteä,mutta jo aamupalan jälkeen se alkaa pullistua.Illalla ei löydy kunnon vaatteitä,kun maha on kuin pallo ja kiristävän tuntuinen.Joudun kumartelemaan ja kyykistelemään usein päivän mittaan.Voitte uskoa,ettei tunnu mukavalta,kun piukka mahani on tiellä!Juon ainakin 2 litraa vettä,olen jättänyt tärkkelyksen,sokerin jne minkä vain uskon vaikeuttavan ruuan sulamista.Ei auta!
   Saan myös jatkuvasti kyselyjä mahd.raskaudesta!!Ikäni on 60+!
   En mene uimahalliin tai rannalle,kun uimapuku kiristää ja korostaa vatsan pulleutta!
   Ehdottomasti mukana kisassa!

  262. Taijukka

   Minulla on ikää 55 v. ja tuntuu että vatsani vain turpoaa, vaikka kuinka vahtisi syömisiään ja liikkuisi. Olisi kiva jos löytyisi tuote, joka poistaa tämän vaivan.

  263. K

   Väsyneella lapsi-/koiraperheen äidille tulisi tarpeeseen. Muuten ei varmasti tule lähdettyä ostamaan.

  264. Eveliina

   Kylläpäs tulisi tarpeeseen! Kamala turvotus päällä vaikka vettä lipittää vähän väliä..raskauskilojakin vielä olisi. Jospa turvotuksen laskiessa saisi motivaatiota niiden kilojen karistamiseen!????

  265. taya

   Tämäkin pallomaha haluaa osallistua arvontaan!

  266. Lilli

   Kärsin iltaisin vatsanturvotuksesta, kuuri tulisi todella tarpeeseen.

  267. Lilli

   Kärsin iltaisin vatsanturvotuksesta, kuuri tulisi todella tarpeeseen.

  268. Lilli

   Kärsin vatsanturvotuksesta varsinkin iltaisin, kuuri tulisi todella tarpeeseen.

  269. Kassuli

   Kylläpä mielelläni kokeilisin tuotetta! Luonnonlääkinnälliset keinot kiinnostavat aina, ja mieluummin turvautuu niihin. Terveisin iltapallomaha.

  270. Jennifer

   Tulis kyllä tarpeeseen. Mulla turpoaa myös maha päivän mittaan syömisistä. Illalla on ku oottais 5:llä kuulla.

  271. Hannele

   aion testata, vaikken voittaisi. jos makeanhimo hellittää, hyvä on. ja saisi taas ryhtiä ja puhtia liikkumiseen ja muutenkin hieman parempaan elämään, jota olen elänyt liki 8 kk saaden 15 kg painoa pois, selluliittia sulamaan ja kehoani kiinteytymään. Tsempparia vailla!

  272. Nashmil

   Olisi ihanaa saada mahan turvotus pois ja jatkettua painon pudotusta, riski saada aikuisiän diabetes. 12 kg saatu pois ja vielä pitäisi saada ainakin 15 kg pois. Luulen että kokeilu toimisi motivoivana ja saisin lisää puhtia.

  273. Anceliga

   Ois kiva kokeilla toimiiko oikeesti. olen juuri aloittanut otta itseäni niskasta kiinni että sais pudotettua painoa 10kg

  274. nipa

   ”Miljoonia keinoja ja kuureja” olen kokeillut, mutta mahan paisumus ei ota lähteäkseen… Olen kova syömään kasvisruokia ja lieneekö ”pömppögeenitkin” syynä ainaiseen turvotukseen? Samus Detox-kuuri olisi tietty vielä kiva testata – josko sillä ”irtoais” noin hieno masu?! 😉

  275. Terhi J.

   Edellisestä puhdistuskuurista on jo aikaa niin olis kyllä paikallaan tehdä.

  276. Hanna

   Tämä kuuloistaa niin mahtavalle kokeilulle!
   Mulla aineenvaihdunta teki stopin heti ensimmäisen
   lapsen synnyttyä. Toisen lapsen saaminen vain
   pahensi tilannetta. Monenlaista olen kokeillut
   valitettavasti tuloksetta 🙁
   Olisin kyllä erittäin onnellinen tästä mahdollisuudesta.
   Toisi aurinkoa risukasaan 🙂

  277. Maria

   Tuo tulisi kyllä todella tarpeeseen. Olen muuten hoikka, mutta vatsani turpoaa aina päivän mittaan, syönnin jälkeen on kuin pallo. Vaikuttaa itsetuntoonkin, kun muuten olisi sopusuhtainen vartalo, mutta vatsa näyttää kauhealta. Kiva, jos saisi apua myös makeannälän taltuttamiseen, kun tuntuu että aina pitäisi jotakin herkkuja saada.

  278. tuire

   juuri sama ongelma on mullakin.iltaisin ihan kaamea maha!

  279. Sanna

   Pallomaha myös täällä iltaisin, aamut ihan ok. Kokeilisin todella mielelläni tätä 🙂

  280. Maarit

   Pallomaha on täälläkin. Kahden jo aikoja sitten tehtyjen keisarileikkausten jälkeen litteä maha ei niin helpolla toteudu. Olisi kiva kokeilla tuotteen tehoa näin kesän kynnyksellä ????

  281. kiipeli

   samojen ongelmien kanssa painittu myös täällä.. olisi kiva päästä kokeilemaan jotain apua.. hermot alkaa mennä ja kesäkin tulollaan 😉
   Aurinkoista kesää 😉

  282. Hanna

   Mukana!

  283. Huolestunut

   Toisin kuin suurin osa täällä, minä antaisin tuotteen tyttärelleni. Hän joutui tutkimuksiin sairaalaan jo lapsena noiden vatsajuttujen takia. Syytä ei löydetty. Nyt aikuisena on turvotusta ja kovaa kipua, johon toivoisin apua mistä tahansa. Olisi mahtava saada kokeilla tätäkin tuotetta miten se vaikuttaisi, jos vaikuttaisi.Ei siis ole pelkkä ulkonäköseikka.

  284. Lefa

   Mukana ehdottomasti! Pitkällä antibioottikuurilla…. Vatsa sekaisin siitä. Olisi todella mukava kokeilla onko apua…

  285. Äiti

   Joka aamu ja ilta peilistä tuijottaa norsu ainakin omasta mielestä. Mies jaksaa kehua hyvännäköiseksi mutta se ei paranna oloa koska en tunne itseäni sellaiseksi. Kaikki kyselee joko on tulossa uusi vauva mikä painostaa koska jonain päivänä sellaisen haluan. Sitä ennen kuitenkin tehtävä omalle mielelle ja keholle jotain. Detox kuuri kuulostaisi juuri omalle jutulle ja kokeilunarvoiselta. Toivottavasti voitan. Rahat on tiukilla kokoajan, niin varmasti myös muilla mutta niin myös meidän taloudessa jossa hädin tuskin itse saan vuokraa maksettua. Jos saisi kauan sitten kadonneen itsetunnon takaisin ja hymyn tämän äidin huulille kun olisi peilissä jotain muuta kun norsu.

  286. Minna

   Tulisi tarpeeseen – kauhea turvotus aamuin illoin 🙁 Lisäksi iän myötä on aineenvaihdunta hidastunut tooooosi paljon. Makeisia tulee puputettua myös ihan liikaa.

   1. Tuire

    Mukana ollaan,tarpeeseen tulisi ????

  287. Päivi

   Mulla myös järkyttävä maha, vaikka olen muuten hoikka. Tätä olisi tosi mielenkiintoista kokeilla.

  288. Minna

   Hei!Olin taannoin etelänreissussa ja sitä ennen yritin ekakertaa laihduttaa.Söin reilun kuukauden kevyesti ruokapäiväkirjaa pitäen ja vettä juoden.Ihan turhaan,paino ei hievahtanutkaan.Joten reissuun kaikkine pömppömahoineni,jos ikä ei suojelisi niin olisin näyttänyt olevani viimeisilläni;)

  289. Annika

   Hih. Oon päiväkodissa töissä ja lapset kysy onko mulla vauva mahassa. Muuten oon ihan normi mutta maha pömpöttää. Olis kiva saada tää ”vauva” syntymään tolla aineella 🙂

  290. Tonnikeiju

   Pömppiksestä pysyvästi eroon ja takaisin normikokoon…

  291. Kiia

   Kroppa tuntuu olevan jotakin tämänkaltaista vailla, tuntuu että aineenvaihduntaa ei olisi laisinkaan! Opiskelijabudjetti meinaa rajata mitä kaikkea voi ostaa joten olisi upeaa voittaa paketti 🙂

  292. Sara

   Detox -setti olisi tarpeen juuri turvotuksen hoitoon 🙂 toivon, että auttaisi. Itsekin olen kahden lapsen äiti, masu on aamuisin litteä, mutta illalla näyttää jo ihan raskausmahalta.

  Vastaa