• You are currently viewing Äidin ja pojan samistelua

  Äidin ja pojan samistelua

  Äidin ja pojan samistelua näkee harvemmin.

  Olen kuitenkin jo pitkään halunnut samistella poikieni kanssa. Välillä ”puen” heitä keskenään samanlailla (eli ostan heille keskenään samanlaisia vaatteita). Pojat meillä kuitenkin päättävät loppupelissä mitä päälleen pukevat, en halua pomottaa jossain niin henkilökohtaisessa asiassa. Tämä äidin ja pojan yhteinen samistelu on jäänyt aika vähäiseksi, ehkä juuri siksi. Lisäksi koen, että äidille ja pojalle on todella vaikea löytää yhteneviä vaatteita.

  Mutta sitten kun löytyy…. ihan huippua! Nyt löydettiin vaikka ja mitä.

  Lue myös: Poikien hiustrendit 2017

  Meidän perhe on varsinainen tehotiimi. Näiden kuvien nappaamiseen (vaatteiden vaihdot mukaan laskettuna) meni VAIN puolituntia. Pojat ovat tottuneet kameraan omissa työhommissaan ja minä taas en ole nirso siitä millainen kuva minusta napataan. Mieheni kuvasi. Hän onnistuukin usein nappaamaan parhaat kuvat.

  Raitaa ja vauhtia Oscarin kanssa

  Poikien isällä on hieno moottoripyörä, mitä pojat tykkäävät hiplata. Nyt oli kerrankin mahdollisuus päästä ihan pyytämättä pyörän päälle istumaan ja poseeraamaan raitapaita päällä. Oscar tykkäsi. Kuvien jälkeen hän pääsi kyytiin ajamaan myös kierroksen. Minä en kyllä ajanut!

  samistelua

   

  Sporttia ja vauhtia Ossianin kanssa

  Meidän esikoinen Ossian on tosi lahjakas urheilija. Hän on kovin taitava lähes missä vaan, mitä tekee. Jalkapallo on nyt se juttu. Ossian on kokeillut varmasti lähes kaikki maailman lajit kohta läpi, sillä mielenkiinto ei meinaa pysyä yhdessä lajissa kovin pitkään. Futista käymme porukalla potkimassa välillä koulun kentällä.

  äidin ja pojan samistelua

   

  Katuja ja pinkkiä Ollien kanssa

  Minun pieni kuopus Ollie on ihana. Hän välillä oikein pyytä, että saisi samanlaisen paidan kuin minulla päälleen. Jos laitan keltaista päälle, niin hänkin haluaa. Jos puen villasukat, niin hänkin haluaa. Niin suloista.

   

  samistelua

   

  Nostalgiaa ja naurua Oliverin kanssa

  Muistatteko kun ysärillä kaikilla piti olla Leviksen paita? No se aika on taas täällä. Myös nappiverkkarit on tulleet takaisin. Niin se muoti pyörii ympyrää loputtomiin. Oliverin kanssa laitettiin Leviksen paidat päälle ja farkut jalkaan, kyllä tuli nostalginen olo.

   

  Lue myös: Näin olet hyvä äiti pojalle

  Kommentit

  1. Anne

   Olet tosi kaunis!

   1. Jonna-Emilia

    Voi kiitos. Parhaimmat vuoteni olen tainnut jo nähdä 🙂

  2. Viiden pojan äiti

   Ehdottomasti kannatan myös äidin ja poikien samistelua???? Samistelua on mielestäni myös pelkästään väreillä samistelu. Se tuo minusta muutenkin rauhaa ja tasapainoa etenkin liikuttaessa isommalla perheellä. Saatan laittaa vaikkapa itselleni vaaleansinisen mekon ja pojille samanväriset paidat. Reissuun lähtiessäkään ei tarvitse tehdä kuin yksi pakkauslista, kun pakkaa koko pesueelle samat/samanväriset/-tyyliset vaatekerrat. Käänteisesti helpottaa myös pyykkäystä kotiinpalatessa, koska samisvaatteet voi pestä kerralla samoissa koneellisissa.

   1. Jonna-Emilia

    Mahtava idea. Vähän harmittaa kuinka vähän kiinnitän muutenkaan huomiota meidän vaatetukseen. Liikutaan tarhapöllön näköisenä ympäri kyliä koko porukka. Pienellä panostuksella sitä voisi näyttää vaikka kuinka kivalta.

    1. Viiden pojan äiti

     Jep. Ei tarvitse olla mitään kallista panostusta. Klassikkovärit ja -kuosit samalla siirtyvät veljeltä toiselle eikä tarvi koko pesueen vaatetusta alkaa haalia alusta asti ????

  Vastaa