• Äidin ja pojan samistelua

  Olen jo pitkään halunnut samistella poikieni kanssa. Välillä ”puen” heitä keskenään samanlailla (eli ostan heille keskenään samanlaisia vaatteita. Pojat meillä kuitenkin päättävät loppupelissä mitä päälleen pukevat), mutta tämä äidin ja pojan yhteinen samistelu on jäänyt aika vähäiseksi. Johtuen jo ihan siitäkin, että äidille ja pojalle on todella vaikea löytää yhteneviä vaatteita. Mutta sitten kun löytyy…. ihan huippua!
  Meidän perhe on varsinainen tehotiimi. Näiden kuvien nappaamiseen (vaatteiden vaihdot mukaan laskettuna) meni VAIN puolituntia. Pojat ovat tottuneet kameraan omissa työhommissaan ja minä taas en ole nirso siitä millainen kuva minusta napataan.
  Osa vaatteista ja asusteista on saatu House of Brandonilta

  Raitaa ja tyyliä Oscarin kanssa

  Äiti ja poika
  äiti ja poika

  Sporttia ja vauhtia Ossianin kanssa

  äiti ja poika

  Katuja ja pinkkiä Ollien kanssa

  äiti ja poika
  äiti ja poika

  Nostalgiaa ja naurua Oliverin kanssa

  äiti ja poika
   
  Lue myös:
  Poikien hiustrendit 2017

  Näin olet hyvä äiti pojalle

   

  Kommentit

  1. Avatar

   Olet tosi kaunis!

   1. Avatar

    Voi kiitos. Parhaimmat vuoteni olen tainnut jo nähdä 🙂

  2. Avatar

   Ehdottomasti kannatan myös äidin ja poikien samistelua???? Samistelua on mielestäni myös pelkästään väreillä samistelu. Se tuo minusta muutenkin rauhaa ja tasapainoa etenkin liikuttaessa isommalla perheellä. Saatan laittaa vaikkapa itselleni vaaleansinisen mekon ja pojille samanväriset paidat. Reissuun lähtiessäkään ei tarvitse tehdä kuin yksi pakkauslista, kun pakkaa koko pesueelle samat/samanväriset/-tyyliset vaatekerrat. Käänteisesti helpottaa myös pyykkäystä kotiinpalatessa, koska samisvaatteet voi pestä kerralla samoissa koneellisissa.

   1. Avatar

    Mahtava idea. Vähän harmittaa kuinka vähän kiinnitän muutenkaan huomiota meidän vaatetukseen. Liikutaan tarhapöllön näköisenä ympäri kyliä koko porukka. Pienellä panostuksella sitä voisi näyttää vaikka kuinka kivalta.

    1. Avatar

     Jep. Ei tarvitse olla mitään kallista panostusta. Klassikkovärit ja -kuosit samalla siirtyvät veljeltä toiselle eikä tarvi koko pesueen vaatetusta alkaa haalia alusta asti ????

  Vastaa

  Sulje
  ×

  Cart