• Lahjapaniikki on turhaa, tässä ratkaisu

  Kaupallinen yhteistyö: Elämyslahjat

  Tiedättehän tunteen….kun joku teille tärkeä ihminen on täyttämässä vuosia tai jäämässä eläkkeelle. Sukulaislapsi pääsee ylioppilaaksi tai sinulla ja rakkaallasi on 10-vuotis hääpäivä. JA SINULLA EI OLE HAJUAKAAN, MITÄ ANTAA LAHJAKSI. 
  Minä törmäsin tähän ongelmaan ensimmäisen kerran oman mieheni syntymäpäivälahjaa miettiessäni. Hänellä on kaikkea (mitä hän tarvitsee) ja hän on myös tehnyt lähes kaikkea. Ei mikään helppo tyyppi jolle ostella lahjoja. Löysin kuitenkin internetin ihmeellisestä maailmasta sivut Elämyslahjat.fi mikä auttoi minua suuresti pulmani kanssa. Sainkin järjestettyä Pekalle ja hänen kavereilleen ikimuistoiset juhlat.

  Lahjaksi jotakin erilaista

  Nyt, kun yritystoimintamme on alussa, päätimme uuden yhtiökumppanini Sannan kanssa juhlistaa yhteistyömme alkamista lanseerausjuhliemme lisäksi myös ihan kaksin. Elämyslahjat nousivat taas suureen merkitykseen. Meillä on yhteensä 9 lasta, joten sellainen äitien oma aika tuntui parhaalta vaihtoehdolta. Aikaa ei kuitenkaan ole kamalan paljon etsiä ja selvitellä, mistä ja miten löytäisimme jotain vähän erikoisempaa tekemistä yhdessä. Emme halunneet mitään perinteisiä hoitoloita tai hierontoja, vaan halusimme jotain sellaista, missä pääsisimme testaamaan yhteistyökykyämme ja kokeilemaan yhdessä  jotain uutta.

  Katso kuvat: Poikien Äidit Oy:n lanseerausjuhlat

  Onneksemme saimme sovittua Elämyslahjojen kanssa yhteistyön ja pääsimme valitsemaan meitä kiinnostavan elämyksen laajasta 1000 elämyksen valikoimasta. Elämyksiä löytyy todella laidasta laitaan ja eri hintaluokista. Valittu lahjakortti toimitettiin meille eLahjana, mutta sen voi tilata kotiin myös tyylikkäässä lahjapaketissa. Lahjakortin voimassaoloaika on 12 kuukautta ja sen voi halutessaan vaihtaa toiseen elämykseen. Me tietysti päätimme käyttää lahjakorttimme heti, koska nyt oli juhlan paikka.

  Room Escape

  Valitsimme valikoimasta Helsingissä sijaitsevan Room Escapen. Meistä kumpikaan ei ollut koskaan aikasemmin käynyt sellaisessa, joten olimme aika jännittyneitä. Room Escapessa on valittavana kolme eritasoista huonetta ja tehtävänä on selvittää tiensä ulos huoneesta. Valitsimme huoneeksemme The Mayan Treasuren. Kun meidät vietiin sisään huoneeseen, niin jännitys oli käsin kosketeltavaa. Kumpikaan ei tiennyt mitä siellä huoneessa pitäisi tehdä tai miten tämä peli etenee. Koska olimme molemmat katsoneet lapsena Indiana Jonesia, niin pääsimme kuitenkin nopeasti vauhtiin.

  Huoneesta emme voi tietenkään mitään paljastaa, jotta seuraavat pelaajat saavat nauttia täydestä elämyksestä kuten mekin. Yllätykseksemme ratkaisimme kuitenkin tiemme ulos huoneesta. Se yllätti meidät, sillä meitä oli vain kaksi, olimme ensikertalaisia ja huoneesta pääsee vain noin puolet ryhmistä ulos. Yhteistyömme Sannan kanssa sujui mutkitta, se mitä toinen ei keksinyt, niin toinen keksi. Sovimme siis selvästi yhtiökumppaneiksi.
  Molemmille jäi tästä kokemuksesta sellainen olo, että pitää päästä uudestaankin. Ja aivan varmasti mennäänkin! Mieletön idea esimerkiksi polttariryhmille tai yritysten pikkujouluihin. Mietimme myös sitä, että huoneen suorittaminen saattaisi onnistua jo isommilta pojiltammekin, jos sinne menisi aikuinen mukaan vähän neuvomaan. Eli aika hauska synttärilahjaidea isommalle lapselle!

  Sanna kuuntelee ohjeita pakohuoneeseen

  Mayan Treasure

  Room Escape
  Me selvittiin

   

  Elämykset helposti valittavissa

  Elämyslahjat.fi sivustolta löytyy erilaisia elämyslahjoja monesta eri hintaluokasta. Uskallan väittää, että lahjaksi saatu elämys on aika monen saajan mieleen. Tässä on myös aika kiva ratkaisu miehille, jotka tuskailevat vaimojen lahjojen kanssa. Valikoimaa on niin paljon, että luulisi ihan jokaisen löytävän jotain ja jos menee metsään, niin elämyksen sisällön voi aina muuttaa.

  Muutenkin pitäisi suosia tällaisia aineettomia lahjoja enemmän. Sitä krääsää, tavaraa ja vaatetta on kaikilla pilvin pimein. Mihin me tarvitsemme 20 paria kenkiä tai 5 ulkotakkia? Elämys puolestaan on sellainen asia mitä voimme kantaa päässä mukanamme vaikka kuinka pitkään. Positiivisen jännityksen tunne on jotain sellaista, mitä emme pääse enää juuri missään elämäntilanteessa kohtaamaan. Minusta erityisesti sen tunteen kokeminen on sellaista, mitä jokaisen kannattaisi välillä itselleen tai läheiselleen antaa lahjaksi.

  Jos et ole vielä selaillut elämyslahjoja, niin tee se nyt TÄSTÄ 

  (Jyväskyläläiset HOI, jonkun on pakko käydä testaamassa tuo RAGE CUBE, mikä löytyy Elämyslahjoilta, kuulostaa mielenkiintoiselta, erityisesti äideille 🙂 )

  Lue myös:

  Jokaisen leikki-ikäisen pojan äidin käsilaukusta löytyy…

  Syyt miksi äiti poika -suhde on niin tärkeä

  Kommentit

  1. Nimetön

   Voi, minä jo luulin, että olit ratkaissut kaverisynttäreiden ikuisuusongelman!

   1. Jonna-Emilia

    Kerro huolesi, niin yritän ratkaista sen tähän alle 🙂

  Vastaa