• Paskin palvelu ikinä

  Kaupallinen yhteistyö: Elämyslahjat

  Minut on silloin tällöin yllätetty, mutta koin taannoin ihan super-yllätyksen, kun yhtiökumppanini Sanna saapui ennalta-arvaamatta kotiini ja kaappasi minut mukaansa silmät sidottuina. Minulla ei ollut harmainta aavistustakaan mihin olimme menossa.

  Omaamme molemmat samanlaisen, jokseenkin kieroutuneen huumorintajun, joten tämä yllätys saattoi olla mitä vaan. Enpä olisi arvannut, että pääsisin kokemaan jotain niinkin erilaista. Sannan kanssa saa varautua kaikenlaiseen, usein työkeikatkin sujuvat nauru herkässä. Huumorintajumme osuvat vaan niin yksiin, että tilanne kuin tilanne päättyy naurunremakkaan.

  Toki osaamme ottaa asiat myös vakavasti, mutta meillä molemmilla on tapana elää pieni pilke silmäkulmassa. Mitään näin paskaa en ole kylläkään eläessäni kokenut, kiitos vaan Sanna!
  Paska palvelu
  Silmät sidottuina minut istutettiin mitä ilmeisimmin auton kyytiin. Useista uteluistani huolimatta, Sanna ei paljastanut mihin olimme matkalla, ei edes paikkakuntaa. Siinä radiota ja Sannan hihitystä kuunnellessa, alkoi jo hieman jännittää.

  Paras yllätys ikinä

  Matka kesti ikuisuuden tai ainakin tuntui siltä, että olemme varmaan jo Jyväskylässä. Vihdoin auto pyähtyi ja pääsin vapauteen. Sanna päätti tässä vaiheessa poistaa huivin silmieni edestä. Jaahas, mehän olimme keskellä kaupunkia.

  Hetken siinä katsellessa ympärilleni, alkoi näyttää tutulle. Helsinki, olemme keskellä Helsinkiä! No mitäs ihmeellistä tässä nyt on. Viime aikoina olemme pyörineet Helsingissä töiden merkeissä harva se viikko, joten olin ehkä hieman pettynyt. Sanna lähti kävelemään edellä ja minä perässä. Olimme Helsinginkadulla ja lähestyimme ravintola Ruplaa.

  Olimme siis menossa syömään, no mukavaahan tämäkin on. Pitkästä aikaa saa syödä rauhassa, ilman sitä armotonta härdelliä ympärillä, kun kaikilla on nälkä, jano, pissahätä ja puolet nakeista ja ranskalaisista lisukkeineen sylissä. Tosin sekin on Sannan kanssa mahdollista.. Mutta noin niinkuin teoriassa.

  Paska palvelu, mutta hauska

  Jouduimme hiukan odottelemaan ulkona (vesisateessa) ja ympärille alkoi kerääntymään porukkaa. Aloin siinä jo hieman ärtymään ja kivahdin, että miksi ei vaan mennä sisälle. Sanna rauhoitteli ja sanoi, että ravintola aukeaa vasta kuudelta, että olimme hieman etuajassa paikalla.

  Eipä ole ennen tarvinnut odotella vesisateessa ravintolaan pääsyä, ruoan olisi parasta olla priimaa. Vihdoin ravintolan ovi aukesi ja pääsimme sisätiloihin. Jouduimme jonottamaan kassalle ja se oli jo outoa sinänsä. Yhtäkkiä kassan takana ollut mies alkoi huutamaan, että jollain asiakkaalla ei ole rahaa maksaa. Voisiko joku maksaa hänen puolestaan?! Mitä ihmettä..?! Katsoin Sannaa epäuskoisena.. Mitä täällä tapahtuu..

  Kun tuli meidän vuoromme maksaa, tämä mukava herrasmies kassan takana ojensi minulle hammastikun. Siinä hetken tikkua sormissani pyöritellessä mutisin Sannalle taakse, että silmätkö tällä pitää puhkoa. Sannan naama alkoi myös jo hieman ärsyttää. Sanna lupasi kuitenkin hoitaa maksupuolen, joten aloin etsimään salista vapaata pöytää kun tarjoilijaakaan ei näkynyt.

  Istahdin ikkunapöytään ja Sanna tuli perässä. Samassa tarjoilija saapui paikalle ja kivahti, että istuitte sitten omatoimisesti pöytään ja tyrkkäsi pöytäliinan rytyssä syliini. Olin ihan sanaton. Sannaakaan (sitä pirulaista) ei naurattanut vaan kiltisti hiljaa tyydyimme suoristamaan liinan ja asettamaan sen pöydälle.

  Yhtäkkiä kassan takaa alkoi taas entistä kovempi meteli. Meinasin jo sanoa Sannalle, että nyt kyllä häivytään täältä. Sannalla ei enää pitänyt pokka vaan hän repesi nauramaan ja sanoi, että tämä on nyt se varsinainen yllätys. Bon appetit vaan 🙂 Minulle valkeni, että olimme keskellä stand up -showta.

  Pöydälle ilmestyneessä menussakin luki, että Paskan palvelun illallinen. Mikä elämys, ihan mieletön idea! Muuten menu vaikutti oikein hyvälle ja saimme kasvisversion illallisesta. Ruoka oli hyvää, palvelu kirjaimellisesti paskaa. Mutta kyllä nauratti ja tarjoilijat/näyttelijät olivat loistavia. Me ravintolan asiakkaat saimme kuulla kunniamme.

  Tällä illallisella asiakas ei todellakaan ole oikeassa. Vinkiksi kaikille, ei kannata mennä vessaan 😉 Tosin harvat ja valitut saivat viiniä sen verran kursailemattomasti, että se oli mahdotonta. Suosittelen! Tai siis en, jos olet sitä mieltä, että asiakas on aina oikeassa.
  Elämyslahjat

  Elämyslahjat

  Sanna suunnitteli tämän hauskan yllätyksen minulle Elämyslahjojen kanssa yhteistyössä. Elämyslahjoilta löytyy paljon hauskoja ja jännittäviä elämyksiä lahjaksi, jotka eivät ennen olisi tulleet mieleenkään. Hyvänä lisänä myös mahdollisuus antaa avoin lahjakortti, jolloin lahjan saaja voi itse valita mihin lahjakortin käyttää.  Vaihteoehtoja löytyy yli 1000.

  ps.

  Terkkuja tähän loppuun vielä mahtavalle pöytäseurueellemme, joiden kanssa saimme käydä hyviä keskusteluja vanhemmuudesta ja saimme poikiemme tulevaa teini-ikää silmällä pitäen myös hyvän vinkin takataskuun. Jos teini paiskoo ovia, niin irroitetaan huoneen ovi. Terkkuja myös pariskunnan jo aikuiselle tyttärelle (jonka ovi on ehkä joskus irroitettu), joka on kuulemma myös poikien äiti ja mukana Poikien Äidit yhteisössä.

  Vastaa