• Ideoita lahjoiksi poikien joulukalenteriluukkuihin

  Meidän pojilla on joka vuosi ollut Espanjasta ostetut luukkukalenterit (äitini asuu Espanjassa), joihin tonttu sitten tuo 24 pientä lahjaa joulukuussa. Tonttu tuo sattuneesta syystä lahjan seuraavan päivän luukkuun aina edellisenä yönä. Vahingosta viisastuneena tontut eivät enää tuo meidän pojille kaikkia 24:ää lahjaa kerralla kalenteriin 😉
  Meillä on seinäkalenteri ollut seinällä jo yhteensä 11 vuotta ja niitä on ollut parhaimmillaan neljä. Jotta voisin helpottaa tonttujen työtä tässä joulukuun alla, niin annan tähän alle vinkkejä poikien joulukalenteriin laitettavaksi. Jospa tontut saavat tästä jotain uusiakin ideoita takataskuunsa. 😉 Kertokaa ihmeessä lisää ideoita ja helpotetaan yhdessä tonttujen työtä!

  Joulukalenteriin

  Piparimuotteja
  Pikkuautoja
  Pokemon hahmoja (nämä olivat paras juttu viime vuonna!)
  Jalkapallo-/Jääkiekko- /pokemon kortteja
  Legoukkeleita (näitä saa pikkupusseissa valmiina, tai sitten hankkii isomman legopaketin ja laittaa siitä useampaan luukkuun tavaraa)
  Huulirasvoja
  Avaimenperiä
  Tarroja
  Leikkitatuointeja
  Herkkuja (pipareita, suklaata, tikkareita ym.)
  Tekemistä (pelataan yhdessä lautapeliä, lähdetään keilaamaan, leffailta, leivotaan…)
  Magneetteja
  Koruja (esim käsikoruja)
  Pikkupehmoja
  Nerf panoksia
  Junia (esim Brio veturi)
  Leikkieläimiä
  Leikkisotilaita
  Joulukuusenkoristeita
  Kolikoita
  Raha-arpoja
  Heijastimia
  Leimasimia
  Lippuja…leffaan, teatteriin, konserttiin
  Superpalloja
  Marmorikuulia
  Hyrriä
  Otsalamppuja
  Minecraft hahmoja
  Spinnereitä
  Lumihiutalepallo (sellainen mitä ravistetaan ja sisällä leijailee lumihiutaleita tai kimallehilettä)


   

   

  Lisää ideoita kalenteriin kirjoitteli Sofia / Frutti Di Mutsi

  Lue myös: 
  Mitä lahjoja pojat toivoisivat äideilleen jouluna?

  Tänä vuonna poikani sydänpiparissa ei lukenutkaan enää ÄITI
   

  This Post Has 2 Comments

  1. Aika kalliiksi tulisi meidän kolmelle lapselle toteuttaa tuollaiset joulukalenterit. Saavat meiltä vanhemmilta yhdet joululahjat per lapsi ja lisäksi ne, mitä tulee muualta. Ei ole varaa tavarajoulukalentereihin.

   1. Se on totta, että noihin menee huomaamatta ihan hävyttömän paljon rahaa. Meilläkin kun poikia on neljä. Joka vuosi mietin, että tämä on viimeinen vuosi kun meillä on tällainen kalenteri ja aina seuraavana vuonna unohdan mitä olin miettinyt. Mutta kyllä ihan kamalan kallis, ehkä me laitamme sinne tänä vuonna enemmän kaikkea yhteistä tekemistä, kuten leipomista tai leffailtaa.

  Vastaa

  Sulje
  ×

  Cart