• Kaipaatko 90 -lukua? Näin tarjoat siitä palan lapsillesikin

  Kaupallinen yhteistyö: Jokeri Pokeri Box
  Me 90 -luvulla lapsuuttamme eläneet olemme osittain jääneet kaiholla muistelemaan moniakin leluja ja juttuja mitä meillä aikanaan itsellämme oli. Muistatko jojot, tamagotchit ja gameboyt? Entä Trollit, Polly Pocketit ja Kaalimaan kakarat? Suosikkini oli actionpenaali, josta pystyi painelemaan erilaisia nappuloita ja luukut avautuivat ja kynät sinkoilivat. Varmasti joka opettajan unelma 🙂

  Ja muistatteko ne moniväriset kuulakynät? Ne oli kivoja, vaikkakaan ne ei eivät ikinä toimineet kovin hyvin. Nykyään hiuksissa käytetettävien kierreponnareiden materiaali oli meidän lapsuudessamme avainnauhoissa. Niitä löytyi kaikissa neonväreissä. Niin ja ne hauskat talvipipot  jotka olivat tosi pitkiä ja ne kiedottiin kaulan ympäri. TV:stä tuli Pelle Hermanni ja Simo taikurin Jokeri Pokeri Box.

  Kun sain tämän suuren kunnian ryhtyä yhteistyöhön Jokeri Pokeri Boxin kanssa, alkoi päässäni heti vilisemään kaikki 90 -luvun mahtavat jutut, joita olisi ilo tarjota myös omille lapsilleni. Ohjelmista Ihmemies MacGyver ja Turtlesit etunenässä. Minusta ysärillä lelut olivat paljon hauskempia kuin nykyään. Nykyiset tietokonepelit voitaisiin minun puolestani korvata kaikella ysäri tavaralla, lapsetkin olisivat onnellisempia. Vanhemmista puhumattakaan. Olisi ihan mahtavaa antaa lapsilleen nyt joitain näistä jutuista käyttöön.

  Lue myös: Äiti, on olemassa lauseita jotka sanot ennemmin tai myöhemmin

  Minä olenkin halunnut näyttää ja opettaa pojilleni jotain oman lapsuuteni juttuja ja olen heidät saanut niistä innostumaankin. Yhtenä esimerkkinä twistnaru, jolla olen opettanut pojilleni twisthyppelyä. Toisena sormilla tehtäviä narukuvio-leikkejä. Tarkoituksena olisi opettaa pojille vielä myös ysärin paperin taittelu. Se oli se paperi, mikä taiteltiin ja sormet työnnettiin sisälle ja liikuteltiin. Sitten valittiin joku luukku ja siellä luki jotain. Muistatko tätä? Mikä sen nimi oli?

  Jokeri Pokeri Box, nyt jo 40 vuotta

  Mikä onni, että saamme poikien kanssa kokeilla 90 -luulta tv:stäkin tuttua Jokeri Pokeri Boxin taikurilaatikkoa. Kun laatikko saapui meille postitse, eivät pojat eivät ole vinkuneet sen jälkeen ollenkaan peliaikaa, koska heidän aikansa on kulunut taikatemppuja opetellessa. Temppuja on harjoiteltu yhdessä ja erikseen ja esiinnytty on koko perheelle. Hauskaa kun laatikosta löytyy eritasoisia temppuja, joten pienemmät ja isommat taikurit löytävät molemmat boxista itselleen harjoiteltavaa.

  Lue myös: Hiljainen kiusaaminen

  Näitä lasten taikasettejä on saatavilla kaikista Prismoista sekä Martinexin nettikaupasta! Tämmöisestä boxista se alkoi taikuri Simonkin ura aikanaan, sen Simon, jota me 90 -luvun lapset olemme tv:stä katselleet. Voimme lämpimästi suositella poikien kanssa tätä pakettia lapsille joulupakettiin. Oscar vielä vähän harjoittelee taikaboxin temppuja ja aikoo sitten tehdä teille (@poikienaidit) pienen taikatemppu esityksen Instagramiin. Sen voi sieltä loppuviikosta katsoa. Ja kuten taikurin sääntöihin kuuluu, hän ei missään nimessä paljasta temppujensa salaisuuksia 🙂 . Ohjeet löytyvät sitten taikalaatikosta.

  Muistatko taikuri Simoa?
  Kurkkaa video TÄÄLTÄ 
  tai lue Simosta TÄÄLTÄ

  Kommentit

  1. Heidi Rautapalo

   Me kutsuttiin sitä paperijuttua Ellun Kanaksi. Nissä oli värejä tai numeroita ja luukun alla totuus tai tehtävä

   1. Jonna-Emilia

    En oo tuota kuullutkaan. Joku facebookissa sanoi jollain muullakin nimellä mitä en ollut koskaan kuullutkaan. ????

  Vastaa