• Pikkujouluissa 70 poikaa ja kertaakaan ei joutunut yhtäkään ojentamaan!

  Kaupallinen yhteistyö: Poikien Äidit Oy
  Olen super ylpeä meidän Poikien Äitien pojista. Järjestimme eilen torstaina Rush trampoliinipuistossa Vantaalla Poikien Pomppivat Pikkujoulut ja paikalle tuli lähemmäksi 70 poikaa juhlimaan. Aika lauma! Pojat olivat iältään noin 6-14 vuotiaita. Mikä mahtavinta, kertaakaan emme joutuneet ojentamaan yhtäkään poikaa koko kolmen tunnin tapahtuman aikana.

  Voisi luulla, että tuon ikäisillä pojilla, isossa laumassa, lähtee herkästi homma hanskasta, mutta ei. Sehän siinä parasta olikin kun sai pomppia ja “riehua” sydämensä kyllyydestä, jolloin mitään muuta typerää ei tullut tehtyä. Yhteishenki oli myös upeaa seurattavaa, toisilleen entuudestaan tuntemattomat pojat kehittivät yhdessä kivoja leikkejä ja pelejä. Meidän järjestäjien ohjaamissa peleissä kaikkia kannustettiin ja häiviötkin kestettiin kunnialla. Mielettömän ylpeitä voidaan äidit olla näistä pojista <3 Kyllä näistä kasvaa vielä mahtavia miehiä.

  Aloitimme pikkujoulut klo 18:00 ja pojat sujauttivat päähänsä Breden Kidsin tarjoamat tonttupipot. Näytti aika hauskalta kun pienet ja vähän isommatkin tontut loikkivat trampoliineilla pipot heiluen. Isommat pojat virittivät pipoista kaulahuiveja ja käsihuiveja.  Trampoliini polttopallo alkamassa

  Pukkitaistelun harjoitukset
  Laaserhuoneeseen jonotusta, tämä oli poikien suuri suosikki


  Pomppimisen ja kisailuiden jälkeen menimme vielä herkuttelemaan yläkerran synttärihuoneisiin. Pojille joulupitkoja ja aleksanterinleivoksia lähetti Trube leipomo. Aleksanterinleivokset hupenivat sekunneissa, pullaa pääsimme me äiditkin maistamaan ja olipa ihanan jouluisan makuista, Nam. Juomina pojat nauttivat Hartwallin limuja ja suut makeaksi saatiin Halvan makeisilla. Vaahtokarkit ja lakut menivät kuumille kiville.


  Lopuksi vielä yllätimme pojat pienillä joulupaketeilla.  Jouluiset Aku Ankan taskukirjat saimme Aku Ankalta ja e-ville.com nettikauppa lähetti maastokuvioiset spinnerit. Lahjat olivat mieluisia ja vaikka poikia oli aika eri ikäisiä, niin tämä lahjapaketti näytti sopivan ihan jokaisen ikäiselle pojalle. Hyvä vinkki myös joulupaketteihin kavereille 😉

  Kiitos kaikille pojille osallistumisesta ja mahtavan upeasta käytöksestä! Äideille iso tunnustus hyvin kasvatetuista pojista. 
  Lisää kuvia tapahtumista Poikien Äidit nettisivuilta GALLERIASTA

  Yhteistyössä  Vastaa