• Laajennuksen seinä on puhkaistu – talon laajennus jatkuu

  Talon laajennus jatkuu. Nyt on seinä vanhan rakennuksen ja uuden rakennuksen välistä puhkaistu. Asumme akvaariossa. Onneksi yleisönä vain rakennuksilla hääräävä Pekka. Pojat ovat onnellisia, kun näkevät isän remonttihommissa keittiöstä. Äidillekin kelpaa.

  Lue: Seinät kaatuvat päälle, talon laajennus alkaa nyt

  Talon laajennus aloitettiin kutakuinkin vuosi sitten. Pekka on rakentanut aikalailla yksin koko asunnon, onneksi hän on saanut kuitenkin satunnaisesti ystäviään ja sukulaisiaan apuun. Mitään kiirettä ei ole ollut, koska olemme voineet asua tällä vanhalla puolella koko tämän ajan ja Pekka on tehnyt normaalisti töitä samalla. Tosin minun hermoni alkavat mennä siihen, että sänkymme sijaitsee olohuoneessa ja mitään omaa rauhaa ei asunnosta löydy.

  Tältä näyttää talon laajennus nyt

  talon laajennus
  Näkymä keittiöstä
  talon laajennus
  Tuleva uusi olohuone, mikä aukeaa keittiön viereen.
  talon laajennus
  Kevättä kohti. Ossian ihailee uutta taloa.

  Eipä olisi uskottu, että saadaan vielä kunnon yöpakkaset maaliskuun lopussa. On ollut aika kylmät yöt asunnossa, josta puuttuu periaatteessa yksi ulkoseinä. (Laajennusosa kun ei ole lämmitetty). Täällä nukutaan villasukat jalassa ja tuplapeittojen alla.

  Lue myös: Yrittäjä ja kotiäiti, ei se ole helppoa

  No kun saadaan tuo laajennus valmiiksi, niin talossa olevaa takkaa voi hyödyntää huomattavasti kätevämmin kuin ennen. Ennen se lämmitti vain yhden huoneen, nyt takan lämpö leviää myös uuteen olohuoneeseen. Ihanaa.

  Kevättä kohti!

  Voisitko tulla jo kevät? 

  Jaksaa jaksaa…kyllä siitä vielä valmista joskus tulee. Sitten nautitaan näidenkin aikojen edestä. Talon laajennus on urakka, mikä vie kyllä perheen äärirajoille.

  EDIT.

  Jos eksyt kirjoitukseeni hakukoneilla, niin haluan sanoa, että luojan kiitos tämä hullu urakka on nyt ohitse. Se todellakin vaati veronsa, molemmilta vanhemmilta. Kannattaa käydä lukemassa blogistani Remontti ja sisustus-osiosta valmiin laajennuksen fiiliksiä. Olemme nyt asuneet jo vuoden valmiissa talossa, pihakin on jo valmis. Aivan ihanaa! Elämä on isommissa neliöissä niin käsittämättömän paljon helpompaa.

  Me teimme laajennuksen todella edullisella budjetilla. Sillekin löytyy oma postauksensa. Laajennuksen tekeminen itse ei välttämättä ole mitään helppoa, mutta jos budjetti ei veny ulkopuoliseen apuun, niin vaihtoehtoja ei silloin ole. Niillä mennään, mihin oma kukkaro venyy. Meillä se riitti nyt tähän, mutta lopputulos on mitä mahtavin!

  Talon laajennukseen liittyviä kirjoituksia

  Vastaa