• Seinä laajennukseen on nyt puhkaistu!

  No niin, nyt on seinä vanhan rakennuksen ja uuden rakennuksen välistä puhkaistu. Asumme akvaariossa. Onneksi yleisönä vain rakennuksilla hääräävä Pekka.

  Lue: Seinät kaatuvat päälle, talon laajennus alkaa nyt

  Aloitimme laajennuksen rakentamisen kutakuinkin vuosi sitten. Pekka on rakentanut aikalailla yksin koko asunnon, onneksi hän on saanut kuitenkin satunnaisesti ystäviään ja sukulaisiaan apuun. Mitään  laakiirettä ei ole ollut, koska olemme voineet asua tällä vanhalla puolella koko tämän ajan ja Pekka on tehnyt normaalisti töitä samalla. Tosin minun hermoni alkavat mennä siihen, että sänkymme sijaitsee olohuoneessa ja mitään omaa rauhaa ei asunnosta löydy.

  Tältä näyttää laajennus

  Näkymä keittiöstä
  Tuleva uusi olohuone, mikä aukeaa keittiön viereen.
  Kevättä kohti. Ossian ihailee uutta taloa. Ossianin iloiset vaatteet kaupallinen yhteistyö Skidi.fi

  Eipä olisi uskottu, että saadaan vielä kunnon yöpakkaset maaliskuun lopussa. On ollut aika kylmät yöt asunnossa, josta puuttuu periaatteessa yksi ulkoseinä. (Laajennusosa kun ei ole lämmitetty). Täällä nukutaan villasukat jalassa ja tuplapeittojen alla.

   

  Kevättä kohti! Poikien kevätpuvut yhteistyössä:  Skidi.fi

  Voisitko tulla jo kevät? 

  Lue myös:

  Yrittäjä ja kotiäiti, ei se ole helppoa

  Hyvä kauppias, haluamme värikkäitä vaatteita pojille, kiitos! 

  Vastaa

  Sulje
  ×

  Cart