• Tapahtumien järjestäminen on parasta

  Yrittäjyyttä on nyt takana 8kk ja olen totisesti päässyt tekemään unelmatyötäni. Kuten kaikissa muissakin työpaikoissa, myös tässä työssä on hyvät ja huonot puolensa. Virheitä on tehty enemmän kuin jaksan edes laskea (niistä ihan oma postaus myöhemmin, jos joku muu vaikka välttyisi samoilta virheiltä), mutta myös hurjia onnistumisen elämyksiä enemmän, kuin olisin ikinä voinut edes kuvitella.

  Olen aikaisemminkin kirjoittanut siitä, että en ole todellakaan koskaan unelmoinut yrittäjyydestä, enkä bloggaamisesta. Olen aina hieman säälinyt yrittäjiä, sillä heillä ei tunnu olevan lainkaan vapaa-aikaa. Bloggaajia olen pitänyt vähän outoina. Yrittäjyys tuli hieman varkain mukaan elämääni, piti takoa silloin kun rauta oli kuuma. Ja hyvä, että taoin. Tämän 8kk perusteella en ainakaan ole vielä heittämässä pyyhettä kehään.

  Bloggaaminen on alkanut maistumaan enemmän nyt, kun sitä saa tehdä omaehtoisesti ja omaan tahtiin. Lukijatkin ovat jo pikkuhiljaa alkaneet löytää uudestaan blogiini. Ensimmäinen kuukausi oli aika surkea, mutta se on selvää, kun en blogiini silloin juuri ollenkaan kirjoittanut. Tekniset ongelmat ovat hieman raastaneet meitä ja vaikuttaneet varmasti myös lukuihin, mutta niidenkin kanssa ollaan menty eteenpäin. Toivottavasti pysytte kärsivällisenä, sillä vielä koittaa se päivä, että kaikki toimii moitteettomasti! Ehkä nopeammin kuin uskottekaan 😉

  Tapahtumat ovat työni suola

  Ehdottomasti parasta antia työssäni ovat tapahtumat. Saan niistä NIIN paljon. Tapahtumatuotanto onkin yksi sellainen ala, joka minua on aina vetänyt puoleensa ja sitä olen myös aikaisemmin aina mahdollisuuksieni mukaan tehnyt. Mikään ei ole hienompaa, kuin pieni poika joka tulee kiittämään tapahtuman jälkeen parhaasta ajastaan äidin kanssa. Tai äiti joka hymyillen toteaa meille, että ”mieletön juttu”. Niiden hetkien vuoksi tätä tekee, vaikka ikuisesti.

  tapahtumien järjestäminen on parastaKaikkien aikojen ensimmäinen Poikien Äitien tapahtuma pidettiin SuperPark Espoossa. Sinne saimmekin myytyä lippuja yli 70kpl. Se meni niin kivasti, että saimme tapahtumalle jatkoa ympäri Suomen SuperParkien. Valitettavasti myynti ei kuitenkaan sujunut SuperPark Särkännimen kohdalla odotetun kaltaisesti ja päätimme Sannan kanssa tällä kertaa vetää tämän kiertueen vain pääkaupunkiseudulla.

  Pipot ja lahjakortit antoi Tampereen tapahtumaan Milla Ruotsalaisen Cosmopharma ja Pehmoinen.

  SuperPark kiertueen viimeinen etappi oli Vantaan SuperParkissa, jossa lippuja saatiin taas oikein mallikaasti myytyä. Tapahtuman erikoisuutena oli Ninja-rata, mikä olikin äitien ja poikien mielestä aivan huippu juttu. Jokaisessa tapahtumassa mukana oli myös iso kasa yhteistyökumppaneita, jotka mahdollistivat tapahtumien palkinnot, sekä muut tarjottavat. Lämmin kiitos myös naisten harrastejääkiekkojoukkueelle Hyvinkään Team Flamesille, joka joukkuueenjohtaja Kaisa Karttusen johdolla halusi muistaa lipuilla muutamia äitejä poikineen ja tarjota näille ikimuistoisen yhteisen päivän Vantaan tapahtumassa.

  Lautapelit.fi antoi palkinnoiksi Vantaan tapahtumaan hienot pelit (Halli Galli ja Toc Toc Woodman)  ja maistiaisiksi saimme jakaa kaikille osallistuneille BitMixin uusia Muumi kauralastuja.

  Tulevat tapahtumat

  Tapahtumia on tulossa koko ajan lisää. Kesäkuussa saamme jatkoa Äidin ja Pojan yhteiselle risteilylle. Tällä kertaa ohjelmaa laivalla on kaiken ikäisille pojille ja heidän äideilleen. Mukaan voi lähteä vaikka koko perhe.

  Äitien ja Poikien kesäristeily

  Loppu kesästä pääsemme viettämään kahden yön leiriä Kisakallioon äitien ja poikien kesken. Tätä leiriä odotan henkilökohtaisesti suurella innolla, sillä siellä on varmasti aikaa enemmän tutustua muihin poikien äiteihin. Ties vaikka mukaan tarttuisi uusia ystäviä.

  Kisakallion Äiti ja poika-leiri

  Kiitos kaikille teille kun olette! Ihanaa tehdä töitä nimenomaan teille <3 Kiitos. 

  Kuuntele myös Poikien Äitien Podcast Suplassa

  Vastaa