• Kevät tuli ja pojat villiintyi ”huhheijaa”

  Eipä nuo meidän pojat ole muutenkaan kovin rauhallista sorttia olleet, mutta herranpieksut mikä meininki on nyt, kun kevät alkoi. Virtaa on jokaisessa kuin pienessä vichypullossa. Aivan päätöntä kouhkaamista, ainakin sisällä ollessa. Onko se tuo aurinko, mikä pistää pojat entistä pahemmin sekaisin?

  Kevät tuli

  Ei sillä, kyllähän sitä itsekin herää keväällä ikään kuin ”eloon” uudestaan. Sama juttu pojilla ja ilmeisemmin myös tytöillä. Ainakin meidän ovikello on soinut tiuhaan tahtiin sen jälkeen kun aurinko alkoi paistamaan. Naapurintytöt siellä hakevat poikia ulos leikkimään. Lapsilla onkin joka päivä hyviä leikkejä tuossa pihapiirissä, talvella ei puolestaan ketään näkynyt missään. Tänään sotivat jo vesipyssyillä.

  Pojissa villiintyminen on näkynyt nimenomaan siinä, että vauhti ei lopu lainkaan. Vaikka hyppivät trampalla tunti tolkulla, niin illalla kotona meno vain kiihtyy. Pompitaan sohvilla, painitaan, juostaan ja melutaan. Onko muilla näkynyt samaa?

  Ihanaa silti kun kevät tuli. Poikien vauhti ei haittaa minua yhtään. Ulkona on tilaa temmeltää ja sisällä meno varmasti rauhoittuu jo kohta. Eihän tämä kevät nyt niin kauaa kestä. Otetaan kaikkien positiivisesta mielenvireestä kaikki irti.

  paini
  Nämä villiintymiset ovat viime kesältä, mutta samalta se meno näyttää nyttenkin…

  Kesälomasuunnitelmia

  Meidän kesälomasuunnitelmat ovat vielä auki. Pojat toivoisivat reissua ulkomaille, mutta meillä taitaa Pekan kanssa rahat mennä alusta loppuun tuohon talomme laajennukseen. Mökille haluaisimme kuitenkin lähteä pidemmäksi aikaa rauhoittumaan. Puhelimet ja muutkin ylimääriset tekniset välineet jäähylle ja keskitytään vain toisiimme. Sitä kaipaamme koko perhe todella paljon.

  Kesään mahtuu toki paljon myös töitä. Uutena yrittäjänä ei mitään super pitkiä kesälomia voi pitää. Jos nyt edes jonkinlaisen, niin olen tyytyväinen. Onneksi läppärin voi kantaa mukaan rannalle tai puistoon ja pojat voivat touhuta kesäisiä juttuja minun töistäni huolimatta. Elämä maistuu itseasiassa nyt aika hyvälle. Kyllä se kevät tekee äidinkin onnelliseksi. 🙂

  Aurinkoisia päiviä kaikille!!!

  Lue myös:

  Äidin ja Pojan -tehdään yhdessä lista. 40 kohtaa

  Lapsiperheen ällöttävät löydöt. Katso kuvat jos uskallat

  Vastaa