• Pompulakampaukset pojille

  Pojilla on nykyään lyhyiden hiusmallien lisäksi paljon pitkiä hiuksia ja pompulakampaukset pojille ovat nykyään varsin normaaleja. Meilläkin pitkät hiukset löytävät tällä hetkellä Oliverilta ja Oscarilta. Pitkät hiukset on pojilla hienot, erityisesti kun meidän poikiamme on siunattu paksuilla ja kiharilla hiuksilla. Mutta ne ovat myös kovin kuumat kesäisin.

  Helteiden tultua on pitkähiuksisten poikieni niskat hikoilleet oikein urakalla, vaikka hiuksia välillä pidetäänkin kiinni. Pääasiassa ne ovat yleensä kuitenkin auki (ja takussa). Oliver pelaa futista ja siellä hiukset eivät voi tulla silmille kesken pelin. hänelle on siis pitänyt miettiä jos jonkinlaista pompulakampausta.

  Oliver suostui toimimaan meille ”hiusmallina” ja sain väkättyä hänelle muutaman pompulakampauksen malliksi. Nyt mainittakoot, että vaikka olen kampaajaksi nuoruudessani opiskellutkin, niin letit eivät ole sujuneet minulta koskaan. Asiaa ei helpota yhtään Oliverin paksu ja kihara tukka! Tein nyt jokatapuksessa muutaman lettikampauksenkin tähän. Tehkää te sitten siistimpiä 🙂 Ja laittakaa kuvia perään myös.

  Pompula päähän ja menoksi

  pojan kampaus

  Pompulakampaukset pojille lista on hyvä aloittaa yksinkertaisimmalla kampauksella. Parhaiten kesäkelillä niskan saa pidettyä viileänä nopealla ”poikanutturalla”. Oman haasteensa tähän kampaukseen tekee meillä se, että paksut hiukset painavat aika paljon ja ponnari alkaa valumaan herkästi alaspäin kun liikkuu paljon. Saman poikanutturan voi tehdä perinteisenä poninhäntänä tai sijoittaa nutturan/poninhännän niskaan, jolloin lookki on taas hieman eri ja ei tule tätä pompulan valumistakaan mistä kirjoitin.

  pojalla ponnari

  Puoliponnari on meillä se eniten käytetty tukkamalli. Se on nopea tehdä ja pysyy hyvin vaudissakin mukana. Myös puoliponnariin voi laittaa nutturalle loput hiukset tai jättää näin auki, kuten kuvassa Oliverilla on. Tämä on tehty nopeasti ilman harjaa apuna käyttäen, koska näin se meillä normaalistikin nopeasti huitastaan.

  pojalla letti

  Ei ehkä se tyylikkäin ranskanletti, mutta tukka pysyy hyvin kiinni ja niska viileänä. Ranskanlettejä voi tehdä myös toisinpäin, jolloin letti jää pinnalle näkyviin. Mallia täältä: Poikien hiustrendit

  letit pojalle

  Lettejä tai nyörejä voi tehdä myös eteen, niin, että saadaan etuhiukset pois silmiltä. Nyörit ovat huomattavasti helpompia tehdä (ainakin minusta). Lettien kanssa sain taas tapella. Nyörit tehdään samanlailla kuin ranskanletit, mutta letittämisen sijaan, pyöritetään hiuksia edestä taakse, lisäten sinne koko ajan lisää hiuksia.

  pompula pojalla

  Tämä pompulakampaus on hauska esimerkiksi silloin kuin lähtee edustamaan seuraa urheilukisoihin. Pompulat voi valita seuran värein ja samalla tulee laitettua edustusta myös hiuksiinsa. Helppo tehdä!

  Tässä oli nyt jotain kuuman kelin hiusmalleja pojille! Lähetelkää lisää vaikka Poikien Äitien facebookin kommentteihin! 

   

  Vastaa