• Laiska vai ovela äiti? Superpark synttärit

  Kaupallinen yhteistyö: SuperPark

  Meillä on neljä poikaa ja se tekee siis neljät kavereille pidetyt syntymäpäivät vuodessa. Sen lisäksi sukulaisille järkätään omat syntymäpäivät. Tykkään järjestää juhlia, mitä isommat juhlat, sen kivempi niitä on järjestää. Lasten syntymäpäivien järjestäminen kavereille ei kuitenkaan ole mitään huippukivaa. Monestakin syystä.

  Yksi syy on se, että meillä on ollut tähän asti aika vähän tilaa täällä asunnossa. Leikkien järjestäminen on kohtalaisen haastavaa. En pidä erityisesti paikkojen puunaamisesta ja kaverisynttäreiden vuoksi se pitäisi tehdä asunnolle kaksi kertaa peräkkäin. Ensin ennen synttäreitä ja toinen kerta heti synttäreiden jälkeen.

  Toinen syy on leivonnaiset. En ole mikään leipoja ja joudun tilaamaan kakut aina ulkopuolelta. Niiden tilaaminen, hakeminen ja itsensä niistä kipeäksi maksaminen ei ole kivaa. Usein kaikki jää vielä syömättä. Puhumattakaan kaikesta muusta vaivasta, minkä kotona pidettävät synttärit pitää sisällään. Tekemistä on usealle päivälle ja vielä juhlien jälkeenkin.

  Ulkoistetut synttärit eivät ole kilpavarustelua

  Näistä syistä johtuen, me olemme järjestäneet poikien synttärit kotimme ulkopuolella ja usein ostaneet niitä varten jonkun valmiin synttäripaketin. Meillä tämä ei liity mitenkään siihen, että kokisimme ulkoistetut synttärit jotenkin hienommaksi kuin kotona pidetyt. Vaan siihen, että pääsen paljon helpommalla ja voin myös osallistua hauskanpitoon lasten kanssa, kun en itse pyöri keittiössä.

  Synttäreiden järjestämistä muualla arvostellaan aika rankallakin kädellä välillä mediassa, vaikka loppujen lopuksi ainakin omalla kohdallani rahapussi tyhjenee ihan samanlailla molemmissa vaihtoehdoissa. Ei se ole ilmaista kotonakaan synttäreitä järjestää ja jos päälle laskisi vielä työtunnit, mitä menee järjestämiseen ja juhlien jälkeiseen siivoamiseen, niin varmasti kotisynttärit tulee arvokkaammaksi. Yrittäjänä, kun kaikki muu hääräily on pois työajasta.

  Kumpi sinun mielestäsi? Laiska vai ovela? Minusta ehkä vähän molempia. Laiskuus kuulostaa negatiiviselta, mutta sitäkin tässä varmasti voi olla. Koska minä ainakin haluan päästä helpolla, mutta se ei ole mielestäni vain laiskuutta, että haluaa ottaa enemmän osaa lapsensa synttäreihin. Vastaukseni on siis -ovela, sillä lapsilla on kivaa, äidillä on kivaa ja homma on paketissa, kun synttärit päättyvät.

  Oscar 8 vuotta

  SuperPark synttäreitä pidimme pojillemme jo toista kertaa. Edellisellä kerralla Oliver piti ne SuperPark Vantaalla ja nyt Oscar SuperPark Espoossa. Oscar täytti 8-vuotta. Minun pieni poikani jo kahdeksan! Kun Oscar syntyi, oli kaunis aurinkoinen sää, kuten nytkin hänen 8 vuotis syntymäpäivänään. Kaverisynttäripäivänä sää ei ollut kovin kiva ja oli hyvä tuuri, että pidimme synttärit sisätiloissa.

  Oscar toivoi nimenomaan SuperPark synttäreitä, koska hän oli mukana isoveljen vastaavilla synttäreillä ja tykkäsi juhlista kovasti. Menuksi Oscar valitsi hodarimenun ja huoneeksi emoji huoneen. Iso plussa SuperParkille siitä, että veget vieraat saivat hodarit soijanakilla. Pöytä notkui erilaisia herkkuja ja juhlat olivat loistavat.

  Vahingosta viisastuneena, tällä kertaa menimme synttärijuhliin jo aikaisemmin, niin, että lapset pääsivät leikkimään SuperParkin puolella ennen kun synttärihuone avautui. Se oli hyvä taktiikka, koska siten suurimmat mehut oli saatu puristettua pojista ulos jo ennen kun istuttiin pöytään.

  Kiitos SuperPark synttäreistä, synttärisankari sai mukaansa yhden vapaalipun SuperParkiin ja vieraat masun täyteen herkkuja. Jokainen poika sai liikuntaa tunti tolkulla. SuperPark ei petä koskaan!

  Vastaa