• Terveenä koko loma, näin se onnistuu

  Kaupallinen yhteistyö: Vitabalans

  Kuinka moni aikoo viettää lomaa kesällä siten, että lomaan ei liity millään muotoa kännykkä tai sometus? Veikkaan, että aika harva. No me aiomme. Suuntaamme huomenna mökille ja mukaan ei lähde poikien puhelimet ollenkaan. Puhelimet on korvattu lautapeleillä, kasalla kirjoja ja uimashortseilla. Me aikuisetkin otamme puhelimet mukaan ihan vain turvallisuuden vuoksi, mutta minä en todellakaan aio koskea siihen mökillä. Ihan jo siksi, että olen lomalla ja koska työnikin on hyvin paljon somessa, niin eihän se lomalta tuntuisi jos olisin somessa taas.

  Meidän mökin maisemia
  Minun ja poikien kirjakasa mökille

  Mökillä elämä rauhoittuu

  Vaikka pidänkin todella paljon ulkomaanmatkailusta, niin olen aika tyytyväinen ettemme varanneet tälle kesälle ulkomaanreissua. Säät ovat olleet täällä Suomessa niin mahtavat, että olisi ollut ihan turha lähteä aurinkoa muualta etsimään. Viime kesänä kävin muutamallakin reissulla ulkomailla, mutta emme päässeet kiireen ja huonon sään vuoksi mökille ollenkaan, joten nyt on ihanaa päästä sinne pidemmäksi aikaa. Aivan täydellistä!

  Lue myös: 6 ihmistä- 2 viikkoa- 2 matkalaukkua. Lomalla Espanjassa

  Mahtavinta on, että Kookos-koira pääsee mukaan lomanviettoon. Nyt ei tarvitse jättää tätä pientä reppanaa hoitoon, vaan voimme viettää lomaa Kookoksen kanssa. Jännä nähdä hyppääkö Kookos laiturilta uimaan. Pojat ovat ainakin päättäneet uida aamusta iltaan ja moottoriveneilyä Kookoksen kanssa on myös suunniteltu kovasti. Minä aion lukea ainakin kirjan ja saunoa puusaunassa. Meillä on sellainen perinteinen mökki jossa on ulkohuussi, eikä sähköä.

  maitohapot lapsille

  Lomalla ei kipeäksi, kiitos

  Vaikka emme menekään nyt ulkomaille, niin silti söimme ennen lomaa ja vielä lomallakin maitohappobakteereja. Tämä siksi, että en todellakaan halua missään keskellä metsää mökillä pojille turhia mahakipuja tai muita sairauksia. Oscar on usein kova hörppimään järvivettä uidessaan ja illalla sitten maha on aina super kipeä. Maitohappobakteereja napsimalla saadaan pidettyä turhat mahakivut kurissa koko lomamme ajan. Terve suolisto estää myös muilta sairauksilta, joten maitohapot auttavat yleensäkin terveenä pysymisessä. Vaikka meidän pojat sairastavat kaikenkaikkiaan todella vähän. Koululaisilla ei ollut taas koko lukuvuonna yhtäkään sairaspoissaoloa koulusta. Mutta huonolla tuurilla ne kaikki taudit iskevät sitten yhteisellä lomalla.

  Ja JEEE! Me saamme Pekankin mukamme mökille. Ainakin muutamaksi päiväksi. Niin ihanaa!!!

  Lue myös: Saataisko jo meidän iskä takaisin rakennuksilta!

  Lue lisää Lacto Seven Kids maitohappobaktereista Poikien Testiryhmästä. 

  Vastaa