• Melkein valmis! Laajennus pienellä budjetilla

  Kaupallinen yhteistyö: Netrauta.fi Laajennus pienellä budjetilla.

  vinyylikorkkilattia

  Uskomatonta, mutta totta. Tässä kuvassa Pekka kiinnittelee jo meidän uusia lattioita uuteen olohuoneeseen. En ehkä kestä kuinka hienoa! Onhan tekemistä vielä, mutta nämä on niitä viimeisiä hommia ja pääsemme pian siirtelemään kalusteita uudelle puolelle. Olen niin järjettömän onnellinen.

  Halvalla tuli hyvä

  Nyt kyllä tehtiin tämä laajennus niin pienellä budjetilla, että ihan uskomattomalta tuntuu. Totta se on silti. 88 000€ meni kokonaisuudessaan 100 neliön rakentamiseen. Se sisältää aivan kaiken, myös suunnittelut ja luvat. Tähän budjettiin kuuluu myös uuden katon tekeminen vanhallekin puolelle, sekä autotallin ja varaston päälle. Ja ihan mielettömän hieno tulee!!!

  laajennus

  Sain kuin sainkin ne isot ikkunat olohuoneeseen, mistä olin aina haaveillut! Meidän olohuone on niin valoisa, että illallakaan ei tarvitse lamppuja sytyttää. Luin juuri toissapäivänä kirjaa uudessa olohuoneessa klo 21 ja ilman valoja. Päätimme jättää olohuoneen seinät valkoisiksi, koska tuomme tarvittavan värin sinne sitten tekstiileillä.

  laajennus pienellä budjetilla

  Tyylikäs vinyylikorkkilattia

  Ja mitäs mieltä olette meidän upeasta uudesta lattiasta? Minusta se on hienoin lattia mitä olen koskaan nähnyt. Se on Netraudasta ja se sopii täydellisesti valkoisten seiniemme kanssa, emmekä lattiaa valitessa säästelleet laadussa. Vinyylikorkki oli helppo asentaa ja se tuntuu todella ihanalta ja pehmeältä jalkojen alla. Koska meidän uudessa osassa taloa on lattialämmitys, oli vinyylikorkki sitäkin ajatellen fiksu valinta. Vinyylikorkkilattiassa on myös kestävä pinta ja se eristää ääntä hyvin.

  Tällaisessa neljän pojan taloudessa hyvä äänieristys on pelkkää plussaa!

  Läpileikkaus lattiasta. Se on tässä uuden sohvamme päällä.

   

  makuuhuoneen lattia
  Meidän aikuisten uusi makuuhuone on saanut jo lattian.
  Helppohoitoinen ja kestävä vinyylikorkkilattia TÄÄLTÄ
  vinylikorkkilattia
  Lattia näyttää aina eri valossa hieman erilaiselta.
  Voi vitsi miten jännää. Pian pääsen esittelemään teille meidän uuden olohuoneen. En malta odottaa. Yläkerran ruokailutila ja meidän aikuisten makuuhuone valmistuvat järjestyksessä luultavasti seuraavana olohuoneen jälkeen. Alakerran kimppuun päästään vasta sen jälkeen. Mieletöntä, että Pekan pitkä urakka on loppumassa…ei ihan vielä, mutta häämöttää jo.

  Kommentit

  1. Irkku

   Hienoo! Tuo vinyylikorkki kiinnostaa myös uuteen kotiimme. Eikö ollut kestävä pinta, kävikö eteiseenkin ja kodinhoitotilaan? Koiran kynnet??
   Uusi on niin ihanaa❤️

   1. Jonna

    Meillä se tuli vain tänne laajennukseen, eteinen ja kodinhoitotila jäivät vanhalle puolelle taloa. Mutta luulisi tämän toimivan sielläkin? Tarkista vielä täältä faktat. https://www.netrauta.fi/sisustaminen/lattiat/korkkilattiat
    Koira on tepastellut innokkaasti uudella lattialla ja mitään jälkiä ei näytä jäävän! Jee 🙂
    Uusi on! <3

  Vastaa