• Kestävä lattia lapsiperheelle

  Kestävä lattia. Kaupallinen yhteistyö: Netrauta.fi 

  Jos jossain talossa on lattiat joutuneet koetukselle, niin meillä. Kulutus on ollut ihan omaa luokkaansa ja sitä on oppinut arvostamaan kestäviä lattioita. Sellaisia jotka kestävät neljä villiä poikaa. Me valitsimme uuteen laajennukseemme alakertaan betonilattian ja yläkertaan vinyylikorkin, juuri siksi kun tiedämme mikä kestää. Tai korjataan, tiedämme mikä ei kestä.

  Alakerta tulee kokonaan poikien käyttöön, siellä on poikien oleskelutila ja esikoisen Ossianin huone. Vielä emme ole saaneet alakertaa valmiiksi ja siitä kuvat paljastan myöhemmin. Yläkerrassa, uusi lattia peittää vanhempien makkarin, olohuoneen ja ruokailutilan. Ruokailutila on valmis, mutta sieltä puuttuu vielä 8 hengen ruokapöytä. Mitä ei ole muuten helppo hankkia, vinkkejä otetaan vastaan. Mistä löytyisi iso ruokailuryhmä ja vielä kohtuu hinnalla?

  Lue myös: Esittelyssä uuden laajennuksen olohuone

  Koska moni muukin perhe varmasti jossain vaiheessa elämäänsä tuskailee lattiavalintojen kanssa, niin päätin vielä omalta osaltani auttaa ja kerätä tähän alle niitä vaihtoehtoja lattioista, jota kestävän lapsiperheen kulutuksen parhaiten.

  kestävä lattia
  Meille tuli autojonot takaisin. Myytiin kaikki pikkuautot, kun ei niillä kukaan enää leikkinyt. Ollie innostuikin sitten taas leikkimään ja jouduttiin hankkimaan uusia. Onneksi vinyyli kestää.

  Lattiat lapsiperheille

  Vinyyli

  Meillä yläkertaan valittiin nyt tämä materiaali. Meidän lattiassa on mukana korkkipohja joka lisää pehmeyttä ja lämpöä lattiaan. Vinyyli on hiljainen ja pehmeä materiaali, joten lapsiperheisiin oikein hyvä vaihtoehto. Se kestää hyvin kosteutta, joten kaatuneet vesilasit eivät ole heti suuri ongelma. Vinyyli kestää hyvin kulutusta ja pitkäikäinen. Vinyylilattiat Netraudasta

  Korkki

  Korkki on ekologinen vaihtoehto. Korkki kestää hyvin kosteutta, mutta se ei kestä niin kovin hyvin naarmuja. Korkki on joustava jalan alla ja eristää hyvin lämpöä sekä ääntä. Korkin tuntuma jalan alla on todella miellyttävä. Korkkilattiat Netraudasta

  Parketti 

  Parketti on aitoa puuta, joten lattia ei menetä arvoaan vuosienkaan kuluessa. Parketti kestää hyvin käyttöä ja on lämpöinen jalan alla. Puulattia sopii kaikkiin kuiviin tiloihin, mutta pinta naarmuttuu herkästi. Parketti ei ehkä siksi ole paras vaihtoehto esim lastenhuoneeseen. Pintaa saa/joutuu hiomaan ja käsittelemään. Parkettilattiat Netraudasta

  Laminaatti

  Laminaatti on edullinen vaihtoehto ja siksi monen lapsiperheen suosima. Laminaatti on nopea kiinnittää, mutta miinuksena kylmä ja kova tuntuma jalan alla. Laminaatti kestää kohtuullisen kulutusta ja iskuja, mutta sen pinta on liukas. Laminaatti kestää huonosti kosteutta, mutta sen saa helposti vaihdettua jos se vaurioituu. (koettu on). Laminaattilattiat Netraudasta

  Laatta

  Laatta kestää hyvin kosteutta ja siksi sitä suositaan erityisesti keittössä ja eteisessä. Laattalattiat ovat kestäviä ja helppohoitoisia, mutta asentaminen on työlästä. Laatan pinta tuntuu kylmältä ja kovalta, joten se ei ehkä ole se kivoin vaihtoehto pikkuauto leikeille. Laattalattiat Netraudasta

  Betoni

  Todella kestävän lattian saa valettua betonista. Me teimme alakerran lattian tästä vaihtoehdosta, juuri sillä ajatuksella, että se kestää mitä vain. Betoni kestää todella hyvin kulutusta ja kosteutta. Betoni on kuitenkin kylmä ja vähän kolkko, joten se vaatii alleen lattialämmityksen.

  Lue myös: Laajennus melkein valmis. Kuinka onnellinen voi ihminen olla?

  kestävä lattia

  Lattiavaihtoehtoja edullisesta Netraudasta

  Ja tässä vielä olisi kuva siitä ruokailutilasta, jonne tarvittaisiin se pöytä! Tuossa sivussa näkyy takka.

  Lue myös (tuskaa matkan varrelta): Laajennus olisit jo valmis!

  Vastaa