• Inkivääri naisen tiellä pitää ja herättää samalla myös seksihalut

  Mainos: Ginger People Suomi

  Olenko ainut, joka ei ole perehtynyt aikaisemmin inkiväärin terveysvaikutuksiin? Olen ihan ällikällä lyöty siitä, mitä kaikkea inkivääri saa aikaan. Kroonisen väsymyksen ja flunssan hoidon lisäksi inkiväärin väitetään piristävän petipuuhia. Ainakin sikäli mikäli itämaiseen lääketieteeseen on uskominen. Ja tämähän yhdistelmä sopii väsähtäneelle äidille paremmin kuin hyvin.

  Oliko päivittäisellä inkiväärin käytöllä mitään vaikutusta minuun!? Kerron sen lopuksi. 😉 Ensin kuitenkin vähän tietoa inkivääristä.

  Inkiväärin terveysvaikutukset

  Inkivääri on alunperin kotoisin Indokiinasta ja siitä käytetään sen juurakko-osa. Inkiväärin uskotaan edistävän ruuansulatusjärjestelmän toimintaa ja ehkäisevän pahoinvointia. (Inkivääriä voi käyttää raskauspahoinvointiin ensimmäisten raskauskuukausien ajan, mutta pidempiaikaisesti ei inkivääriä tulisi raskaana olevien käyttää.)

  Inkivääri hoitaa mahahaavoja ja ehkäisee niiden syntymistä ja helpottaa ripulia ja ummetusta. Inkiväärin uskotaan ehkäisevän myös sydäntauteja. Inkivääri on loistava apu flunssaa vastaan. Inkivääri alentaa kuumotusta, poistaa nenän tukkoisuuden ja helpottaa flunssaa sairastavan nivelten kipuilua. Inkivääri hoitaa jopa kroonista väsymystä ja hammassärkyä. Inkivääriä on käytetty jo aikakausia myöskin pahanhajuisen hengityksen karkottamiseen.

  Ja mikä parasta, inkiväärin pitäisi piristää petipuuhia, niin miehillä kuin naisillakin. Erektio-ongelmista kärsivät miehet voivat huoletta kokeilla inkivääriä. Inkivääriä voi nauttia monessa eri muodossa, joten kokeileminen ei varmasti ole suuri rasite kenellekään.

  Gin Gins inkiväärikarkit

  Inkivääriä olen aikaisemmin syönyt vain sushin mukana, en koskaan missään muussa muodossa. Nyt sain mahdollisuuden syödä inkivääristä valmistettuja Gin Gins karkkeja useita viikkoja päivittäin. Karkeissa on 10% tuoretta inkivääriä, ruokosokeria ja tapiokatärkkelystä. Niissä ei ole säilöntäaineita, väriaineita eikä gluteenia.

  Nautiskelin karkkeja päivittäin noin 2 viikon ajan. Sain maistettavaksi kaikki neljä makua. Oma ehdoton suosikkini on sitkeä omena karkki. Imeskeltävä pastilli ”double strenght” hyvänä kakkosena. Muita makuja olivat sitkeät kahvi ja original. Pojat eivät karkeista välittäneet, sillä niissä on ihan aitoa inkivääriä ja sen tuomaa potkua. Hyvä niin, jäipähän minulle enemmän.

  Karkin makuun piti hetken tottua, ensimmäinen puraisu vähän yllätti kirpeydellään. Mutta kun pääsin vauhtiin, opin nauttimaan inkiväärin mausta. Söin karkkeja päivässä noin kourallisen, ei niitä oikein enempää pysty syömäänkään. Tämä oli myös hyvä kokeilu minulle siksi, että sain järkyttävän makean himoni täytettyä näistä karkeista, eikä tarvinnut lähteä päivittäisille suklaa ja pulla ostoksille.

  Inkiväärikarkkeja pystyy nauttimaan myös kuumana juomana. Karkki tiputetaan kuumaan veteen ja sekoitetaan. Aika kiva ajatus viedä tuliaiseksi jollekin, joka makailee flunssan kourissa kotona.

  Miten kävi seksihaluille?

  No mitään suurta ja merkittävää muutosta en omissa seksihaluissani huomannut, mutta villit unet sain joka öiseksi ilokseni. Sattumaa vai inkiväärin ansiota, tiedä sitä? Minulla oli pitkä ja sitkeä flunssa päällä, kun aloitin karkkien käytön. Flunssa ei meinannut lähteä pois sitten millään, mutta kun aloin syömään inkiväärikarkkeja, flunssa hävisi nopeasti eikä tullut takaisin. Ruuansulatus on myös toiminut moitteettomasti.

  Vähän koukkuun jäin näihin karkkeihin (ja uniin), joten pitää varmasti jatkossakin ostaa niitä aamukahvin ja joogan kaveriksi. Gin Gin inkiväärikarkkeja löytyy hyvin varustetuista K-kaupoista ja joitain makuja myös Prismoista ja S-marketeista.

  Aamujooga, kahvi ja inkivääri

  Ps. Jos inkiväärikarkit eivät uppoa, inkiväärin hyödyt voi haalia itselleen onneksi myös inkiväärimehulla. Sitä voi sekoittaa kätevästi ruokaan ja smootheihin. Lapsillekin upposi tällä tyylillä.

  Kommentit

  1. Nea

   Olen kiinnostunut todella paljon seksistä joten ajattelin ostaa

  2. Esa

   Ajattelin heti muistuttaa: makeanhimoon inkivääriolut. Saa myös alkoholittomana. Jos ei tykkää oluen mausta muuten, kannattaa kokeilla tätä. Maistuu ennemmänkin siideriltä. Joka on enemmän naisten makuun. Nealle tiedoksi, että en osaa sanoa seksihalujen suhteen, kun itse tykkään enemmän tavallisesta oluesta ja seksi kiinnostaa silti ja on useimmiten mielessä.

  Vastaa