• You are currently viewing Joululahjoja hankkimatta? Ota koppi!

  Joululahjoja hankkimatta? Ota koppi!

  Joululahjoja hankkimatta? Ota koppi näistä! Halusin antaa teille vielä viimehetken joululahjavinkit, jotka olen itse jo testannut hyviksi, tai olen omille lapsille juuri kääräissyt pakettiin. Tämän joulun ihanin ja rakkain lahja on kylläkin varmasti meidän rakas Harmi, joka kotiutuu tammikuussa.

  1. Blokus

  Tämä meiltä jo löytyy, on varmaan ollut vuoden pelatuin peli. Olen suositellut tätä kaikille, tätä tulee pelattua myös aikuisten kesken. Yksinkertaisuudessaan superkiva, ainoa miinus että pelaajia mahtuu vain neljä.

  Pelaajat asettavat vuorotellen valitsemansa värisiä laattoja pelilaudalle. Uuden laatan on aina kosketettava kulmastaan vähintään yhtä samanväristä laattaa. Kun pelilauta on täynnä, jokainen pelaaja laskee käyttämättä jääneet laattansa. Pelin voittaa pelaaja, jolla on vähiten laattoja jäljellä.

  2. Muuttuva labyrintti

  Niin nostalginen peli. Tämä odottaa lapsia joululahjapaketissa, ja uskon että tästä tulee meillä suuri hitti. Jännitystä ja seikkailuja hakeville pojille tämä sopii kuin nenä päähän. Pelaajia mahtuu kerrallaan neljä, ja peliaika on noin puolisen tuntia.

  Labyrintti muuttuu ja sinun on päästävä aarteiden luo. Koet matkalla erilaisia haasteita ja esteitä. Nokkeluutesi avulla voit voittaa labyrintin sokkelot, ennakoidan kilpailijoiden siirrot ja voittaa aarteet itsellesi.

  3. Kipsivalusetti

  Kultaisella 90-luvulla lapsuuttaan viettäneet äidit varmasti muistavat nämä? Kipsivalu pälkähti päähäni aivan puskista, enkä päässyt irti ajatuksesta. Löysin pojille sopivan setin, sellaisen jossa tietenkin valetaan ja maalaillaan ällöjä ötököitä. Uskon että tämä on ihan huippuhyvä vähän rauhallisempaan ja keskittymistä vaativaan hetkeen. Tarkempi tutkiskelu osoitti, että näitä on edelleen myynnissä monin paikoin, ja aiheitakin löytyi yksisarvisista monstereihin.

  Tämän setin kanssa pikkutaitelijat pääsevät siis valamaan ja maalailemaan hauskoja ötököitä. Pakkaus sisältää muotin, maaleja, siveltimen, selkeät ohjeet sekä kipsin.

  4. Lasten keittokirja

  Tämä odottaa lapsia paketissa. Ainakin omilla kuusi- ja kahdeksanvuotiaillani on nyt hirveä kiinnostus kaikkia kodin askareita kohtaan, ja vaikka kieltämättä sotku onkin toisinaan lasten kokkausvuorojen jälkeen melkoinen, haluaisin käyttää tämän herkkyysvaiheen hyväkseni. Ajattelin liittää tähän lahjaan lupauksen, että saavat heti joulun välipäivinä kokata kaksi valitsemaansa juttua kirjasta.

  5. Jännityskirja

  Lasten sekä nuorten Goosebumps-jännitykirjat ovat meillä nyt todella kuumaa kamaa. Osa näistä on vielä hieman liiankin jännittäviä omille lapsilleni, mutta monet ovat jo aivan sopivia. Pidän lukemista hurjan tärkeänä, ja olen tosi innoissani näistä kirjoista, sillä tiedän että pojat tykkäävät niistä.

  6. Yöpuvut

  Tämä on meillä traditio, ja lapsille hirveän tärkeä asia. Vietämme aina aattoillan vanhempieni luona, jossa he syövät iltapuuron ja sitten pukevat yökkärit valmiiksi päälle, jotta kotona on kiva kömpiä sänkyyn. Aattoa seuraava päivä on meillä koko perheen yökkäripäivä – ja viimevuonna me saatiin naapuritkin yöpuvuissa kylään, sekös vasta hauskaa olikin. Tänä vuonna paketteihin eksyi Paavo Pesusieni-pyjamat.

  Mitkä jutut on teillä nyt in? Mikä on tämän joulun hittilahja?

  xoxo,

  Linda

  Vastaa