• You are currently viewing Turun pomppulinnamaailma – vielä ehdit!

  Turun pomppulinnamaailma – vielä ehdit!

  Turun pomppulinnamaailma on vielä auki kävijöille !

  Turun messukeskukseen on pystytetty 26.12-6.1 väliseksi ajaksi sisäleikkipuisto, jonka pääteemana ovat erilaiset pomppulinnat. Tapahtuma on auki joka päivä klo 10-18, paitsi perjantaina 4.1 saa hurvitella klo 20.00 saakka!

  Ylipäätään idea popup-puistosta joululomalle on huikea, ja uskon pomppulinnamaailman tarjonneen hyvää kinkunsulattelua sekä pienille että isoille. Kaikkein pienimmät oli huomioitu ihanasti, heidän oli mahdollista viettää rajatulla, hieman rauhallisemmalla alueella. Taaperoalueelta löytyivät pikkupomppulinnat, pallomeri, softplayeläimet, aktiviteettialue sekä vaunuparkki ja vaipanvaihtopiste.

  Vauhtia myös isompaan makuun!

  Pomppulinnamaailma tarjosi mukavaa puuhaa hieman isommillekin lapsille, sillä se kätki sisäänsä erilaisia pelikoneita sekä sumopukuja – eivätkä ne kaikki pomppulinnatkaan olleet sieltä iiseimmästä päästä. Alueelta löytyi pomppulinnojen lisäksi seikkailualue, koripallopeli, benji-rata, rodeohärkä, ilmakiekkoa, pöytäfutis sekä lukemattomia muita vauhdikkaita pelejä ja aktiviteetteja.

  Pienempien leikkialueella meno oli rauhallisempaa.

  Runsaasta henkilökunnasta täydet pojot

  Kovasta ihmismäärästä huolimatta koko alue oli todella siisti, mistä on varmaan kiittäminen runsaslukuista henkilökuntaa. En usko että olen aiemmin vastaavissa tapahtumissa nähnyt näin paljoa valvojia, jotka kiersivät, ohjeistivat ja auttoivat asiakkaita. Täydet pojot tästä!

  Miinusta ainoastaan ruoasta

  Myös ruokailu luonnistuu saman katon alla, mutta siitä en anna ihan täysiä pojoja. Kasvisruokaa ei nimittäin ollut tarjolla ainakaan meidän vierailupäivänä, ja se jäi harmittamaan. Lounasbuffa oli muilta osin maistuva ja hyvin kohtuullisen hintainen. Krediitit myös älyttömän hyvästä ja ilmaisesta parkkitilasta!

  Kokonaisuudessaan tapahtuma oli hyvin onnistunut, ja ainakin me poikien kanssa nautimme siitä hurjasti. Kulku messukeskukselle on helppoa sekä julkisilla että omalla kulkuneuvolla, ja maksutonta parkkitilaa löytyi yllin kyllin.

  Tarkempaa infoa tapahtumasta löydät täältä. Suosittelen lämpimästi kaikkia kynnelle kykeneviä suuntaamaan vielä nenän kohti Pomppulinnamaailmaa, saatte varmasti hauskan ja vauhdikkaan puuhapäivän lasten kanssa.

  Vastaa