• You are currently viewing Time of my life -Rakkautta ensi silmäyksellä

  Time of my life -Rakkautta ensi silmäyksellä

  Kaupallinen yhteistyö: Mecco 

  Rakkautta ensi silmäyksellä. Onko teille muille käynyt niin, että kun näitte miehenne ensimmäisen kerran, niin jotenkin vain tunsitte sen…” tuo ihminen tulee olemaan merkittävässä osassa elämääni.” Se on jännä tunne, ei ehkä rakkautta heti, mutta sellainen vahva tunne,  että toinen tuli jäädäkseen. 

  Lue myös: Näillä konsteilla parisuhde kestää yli pikkulapsiajan

  Olemme olleet nyt Pekan kanssa 18 vuotta yhdessä ja tänään vietämme 10 vuotis hääpäiväämme. Aika huikeaa!

  rakkautta ensi silmäyksellä
  10v hääpäivä
  Photo: Meeri Nikkilä

  Koulussa rakkautta ensi silmäyksellä

  Minä koin sen, rakkautta…(tai jotain vastaavaa) ensi silmäyksellä. 18 vuotta sitten nousin koulussa bussista ja uuden luokan oppilaat nousivat toisesta bussista. Näin hänet. Pekan. Hän kiinnitti heti huomioni. Seurustelin silloin, joten en katsonut häntä sillä silmällä, tunsin vain jotain selittämätöntä. Tiesin heti, että hänestä tulee merkittävä osa elämääni. Hassua. 

  Myöhemmin sitten tutustuimme ja ihastuimme palavasti. Se alkuhuuma kesti TODELLA pitkään. Valehtelematta 5 vuotta olimme siinä alkuhuumassa, missä parit ovat usein vain kuukausia. Ryppyjäkin tuli rakkauteen, molemmat niistä oppimme ja kasvoimme lähemmäksi toisiamme. Yhdessä pysyimme ja yhdessä olemme edelleen. Ei enää alkuhuumassa, mutta yhä rakastuneina. 

  Tässä me ollaan nuorina ja kauniina 18 vuotta sitten

  Toivoisin pojilleni samaa

  Jos jotain toivoisin pojilleni, niin sitä, että hekin saisivat joskus rakastua yhtä palavasti ja löytäisivät sen ihmisen joka tuntuu juuri eikä melkein siltä oikealta. Liian useat tyytyvät suhteeseen, mikä ei tunnu vatsanpohjassa asti ja kumppani valitaan järjellä, eikä tunteella. Liian useat eivät koe koskaan sitä mielettömän ihanaa tunnetta, kun sukat pyörivät jalassa ja maailmassa ei ole muita kuin me kaksi vain. 

  Lue myös: Kirje tulevalle miniälleni

  Tottakai pitkässä suhteessa perhoset jäävät pois ja suhde muuttuu erilaiseksi, mutta pakkopullaa sen ei tulisi olla koskaan. Minusta yhdessä ei tule olla lasten takia, tai asuntolainojen takia tai muiden ihmisten tai omienkaan odotusten takia. Yhdessä tulee olla, koska toista rakastaa ja toisen kanssa on mielummin kuin muiden (tai yksin). 
  hääkuva
  10 vuotta sitten juhlittiin häitä

  Time of my life

  Dirty Dancing on yksi lempi elokuvistani. Meillä oli Pekan kanssa nuorena tapana tehdä kotona Dirty Dancing elokuvasta tuttua nostoa huviksemme olohuoneessa. Ihan tuosta noin vain, ilman mitään  harjoitusta se sujui. Ajattelimme alunperin tehdä saman noston hääpäivänämme hääkuviimme 10 vuotta sitten, mutta pukuni oli niin valtava, ettei se onnistunut. 

  Päätimme ottaa sen puuttuvan kuvan nyt 10 vuotis hääpäivänä, ei ollut yhtä helppoa kuin nuorena, mutta onnistui. Ja hei, me ollaan jo kohta 40 ja olen pyöräyttänyt 4 lasta. Joten ihmekös tuo.

  Pekka kysyi ”Paljonko sä oikein painat nykyään?

  Minä kysyin ”Koska sä oot viimeksi käynyt puntilla?

  Oma Dirty Dancing mekkoni on tehty minulle mittatilaustyönä Mecco juhlapukuliikkeessä. Se on kopio elokuvan lopputanssin mekosta. Sain olla yhden päivän ajan, oman elämäni Baby. 

  time of my life

  Photo: Meeri Nikkilä

  Kiitos rakas

  Kiitos rakas aviomieheni näistä tapahtumarikkaista vuosista yhdessä. Kiitos, että olet jaksanut hankalaa luonnettani ja tehnyt kanssani nämä neljä maailman ihaninta poikaa. Kiitos, että olet jaksanut suruni, iloni ja kulkenut rinnallani kaikkien niiden ajan. Kiitos rakas, että vaikka olemme molemmat valtavasti muuttuneet siitä kun tapasimme, niin olemme nähneet sen vaivan, että olemme rakastuneet toisiimme yhä uudelleen ja uudelleen. 

  Vastaa