• You are currently viewing Äitien unelmien vapaapäivä -Hotel Sveitsi

  Äitien unelmien vapaapäivä -Hotel Sveitsi

  Unelmien vapaapäivä. Kaupallinen yhteistyö: Hotel Sveitsi 

  Korkkarit kattoon tää ilta on meille!

  Jokaisen äidin pitäisi saada joskus viettää näin täydellinen päivä (ja yö) ystävien kanssa, jonka me saimme Hotel Sveitsissä viettää. Jokaisen äidin pitäisi saada tuntea se tunne, kun kukaan ei vaadi, pyydä tai odota sinulta mitään. Se tunne, kun voi syödä rauhassa, laittaa korkkarit jalkaan ja nukkua aamulla pitkään. 

  Tää on kaikille meille! Supernaisille! 

  Korkkarit kattoon.

  Bloggaajana ja somevaikuttajana pääsee tekemään paljon kivoja yhteistöitä eri yritysten ja brändien kanssa, mutta tämä yhteistyö meni heittämällä oman suosikki-listamme kärkisijalle. Taisi olla ensimmäinen juttu, jossa saimme olla ihan aikuisten kesken. Ja se tuli kyllä tarpeeseen.

  Neljä äitiä jättivät yhteensä 17 lasta kotiin ja lähtivät nauttimaan Sveitsin viihdekeskuksen tarjonnasta.

  Sveitsi keskellä luontoa

  ”Miksi sä menet? Koska tuut takas?” Kysyivät pojat, kun luulivat minun lähtevän ihan ulkomaille asti Sveitsiin. 

  Lue myös: Yksin kotona ekaa kertaa 12 vuoteen, outoja puuhailin

  Tämä Sveitsi löytyy kuitenkin paljon lähempää, nimittäin Hyvinkäältä. Olen siellä muutamia kertoja käynyt SuperParkissa, mutta en ihan tajunnut, mitä kaikkea ihanaa siellä on meille aikuisillekin. Viihdekeskus on keskellä kaunista luontoa. Tykkää sitten hiihtämisestä, uimisesta, laskettelusta tai ratsastamisesta, niin Sveitsi on sopiva paikka. Illalla voi käydä elokuvissa, syömässä tai vaikkapa avannossa. 

  Sveitsin viihdekeskus
  Hotelli keskellä luontoa
  Hotel Sveitsi
  Vastaanotto oli lämmin
  Näkymä hotellin ikkunasta. Hiihtolatu on ihan vieressä. 
  Hotelli Sveitsi
  Kyllä kelpasi

  Aktiviteetteja aikuiseen makuun

  Jo pelkästään se, että pääsi lepäämään ja nauttimaan hyvästä ruuasta ja seurasta olisi riittänyt meille. Saimme kuitenkin mahtavan tilaisuuden tutustua Sveitsin viihdekeskuksen erilaisiin palveluihin. 

  Way Out Pakohuone

  Jos et ole koskaan kokeillut pakohuonepelejä, suosittelen todella. Siinä hujahtaa tunti niin nopeasti, että ei missään. Aivosolut raksuttaa ja yhteispelillä saa paljon aikaan. Kävimme kokeilemassa Prison Break-peliä Way Out pakohuoneessa ja se oli todella jännää. Emme saaneet huonetta tunnissa selvitettyä, mutta lähellä oli. 6 minuutin lisäajalla pääsimme kokonaan ulos ja vältyimme teloitukselta. JES! Tänne on pakko viedä isommat pojatkin vielä. 

  Palattuamme hotellihuoneeseemme, huomasimme tutkivamme ”johtolankoja” ympäri huonettamme. Peliin jäi vähän ajatus kiinni.  

  Pakohuone Hyvinkää
  Brison preak Sveitsi

  Beauty & Wellness Sveitsi

  Kukapa äiti ei haluaisi hemmotella itseään. Ei sellaista taida ollakaan. Me saimme nauttia Sveitsissä rentouttavan hieronnan ja kasvohoidon Beauty & Wellness hoitolassa. 

  Lue myös: Onnellisuuden tavoittelu teki minut onnettomaksi

  Oli hyvin erilaista käydä rentouttavassa hieronnassa, kuin sellaisessa , missä runnotaan lihakset aivan kipeiksi. Tälläisen hieronnan voisi ottaa vaikka joka ilta ennen nukkumaan menoa. Meinasin ihan nukahtaa siihen hoitopöydälle. Sanna sai puolestaan ihanan kasvohoidon. 

  Beauty & Wellness Sveitsi
  Hieronta Hotel Sveitsi
  Rentouttava hieronta minulle
  Beauty & Wellness Sveitsi
  Sanna sai kasvohoidon

  Ravintola Tila

  Lämmiteltyämme uimalan saunassa, suuntasimme illanviettoon. Kun ikää on tullut lisää, omassa ajassa arvostaa erityisesti hyvää ruokaa ja rauhassa syömistä. Toisen tekemä ruokakin maistuu aina niin taivaalliselle. Ihanaa, kun kukaan ei kaiva nenää samassa pöydässä, tai kaada vesilasia ympäri lattioita. 

  Kuten kunnon ”tyttöjen”iltaan kuuluu, kuohuvaakin maisteltiin. Nauroin niin paljon, että en ole varmaan vuoteen nauranut. Poikien Äitien vuoden työntekijäksi valittiin Sanna. Minä luovutin palkinnon. 🙂 (leikkiä, leikkiä)

  Hotel Sveitsi
  Uimala Sveitsi

  Söimme oikein pitkän kaavan kautta. Todella laadukas palvelu ja tunnelmallinen Tila ravintola olisi mennyt hyvin myös romanttisesta ravintolasta oman rakkaan kanssa. TILA on rento ja mukava ravintola – helppo ja välitön tapaamispaikka koko perheelle. Ravintola tarjoilee herkullista seurusteluruokaa hyvistä raaka-aineista valmistettuna.

  Hotel Sveitsi


  Ravintola Tila
  Alkupalat
  Pääruoka
  Ravintola Tila
  Jälkkäri

  Ja nukkumaan……ahhhhhhh

  Hotel Sveitsi

  Terveyttä ja liikuntaa

  Hyvin nukutun yön jälkeen suuntasimme maukkaalle aamupalalle ja pienen ruokalevon jälkeen kuntoilemaan Sveitsin Fit Park Sveitsiin.  Sinne pääsi kätevästi hotellihuoneen avaimilla treenaamaan. 

  hotelli aamupala

  Kuntoklubilta löytyi kaikki tarvittava ja enemmänkin edistyneemmällekin kuntosaliharjoittelijalle. Omat kuntosalitreenini on jäänyt sen verran vähiin viime aikoina, että oli pakko ottaa vähän kevyemmin tällä kertaa. Ihanaa kuitenkin kuntoilla vailla kiirettä kotiin ja kunnon laitteilla. 

  Fit Park
  Kuntosali Sveitsi

  Sveitsin uimala ja avanto

  Kesällä Sveitsistä löytyy aivan mielettömän ihana maauimala. Kävimme siellä viime kesänä ja tykkäsimme todella paljon. Mietin, että ensi kesänä voisi yhdistää uimareissun ja hotelliyön poikien kanssa. 

  Nytkin pääsimme ulkoaltaaseen. Hyytävän kylmä ”avanto” oli auki ja kävimme kuntoilun jälkeen kokeilemassa, josko olisimme sinne uskaltautuneet. No, kastoin minä varpaat….siinä se sitten olikin. Onneksi pääsin suoraan saunaan lämmittelemään! Ja uimaan menin mielummin uimalan sisätilan mukavan lämpöisiin altaisiin. 

  Uimala Sveitsi
  Ui….liian kylmää minulle!

  Kaikki kiva loppuu aikanaan

  Olisimme ihan heittämällä olleet Sveitsissä pidempäänkin. Olisi ollut hauska käydä hiihtämässä tai laskettelemassa ja vaikkapa leffassa. Sveitsistä löytyy mitä parhaimmat ulkoilumahdollisuudet.

  Aika meni nopeasti, mutta arki ja velvollisuudet kutsuivat meitä kaikkia. Tämä äitien unelmien vapaapäivä kuitenkin muistetaan pitkään! 

  Mikä on ihan parasta, pääsemme Facebookissa arpomaan yhdelle äidille, kahden hengen ihanan hemmotteluviikonlopun Sveitsissä. Jee!!!! Muistathan käydä osallistumassa. 

  Hotel sveitsi
  Viihdekeskus sveitsi
  Sveitsistä löytyy SuperPark, leffateatteri, Kulma Deli ja paljon muuta

  Kiitos Hotel Sveitsi! Kiitos, kun saimme mahdollisuuden tulla tutustumaan palveluihinne ja nukkua lakanoissanne. Viihdyimme todella hyvin. 

  Kommentit

  1. Meira Toivola

   Olisipa ihanaa voittaa tämmöinen palkinto.. Täytyy sanoa, että en edes muista aikaa, kun nukuin hyvin ilman lapsia sängyssä. Toki en henno heitä häätääkään, sillä kohta he ovat niin isoja, ettei äidin sänkyyn enää kapua kukaan. Mutta nyt.. Tai miten valmis ruokapöytä huutaa nimeäni… Voih! Varmaan samaa toivoo monet monet monet muutkin äidit ja vanhemmat.

   1. Tarvetta olisi meille kahdelle♥️, siitä on ihanliian kauan kun viimeksi ollaan oltu😕. Arki ja sen pyörittäminen vie kaiken voiman. Niin tervetullut olisi.

  2. Sanna Bannouri

   Mukana arvonnassa, vaikuttaa luksukselta!

  3. Katja Kemppainen

   Hemmottelu Wellness puolella kelpais vallan hyvin

  4. Heli

   mukana arvonnassa

  5. Arja Pudas

   Hemmottelua kaipaisin . Hierontaa ja kasvohoitoa tai muutakin .

  6. Mari Pokela

   Näyttipäs ihanalta. Kyllä arjen keskellä ja työtä tekevänä kaipaa todella irtiottoa. Puolison ottaisin mukaan. Oltais niin ansaittu tää. Kolme lasta, vanhin jo muuttanut pois kotoa mutta murheet ei siihen lopu. Ja teinit kotona, noh te tiiätte. Mukana mukana kisassa.

  7. Heli Back

   Haluaisin viettää samanlaisen lomasen kuin ”poikien äidit kollegat”

  8. Kati Mustonen

   Näyttää ihanalle. ♥️ Hemmotteluloma tulisi todellakin tarpeeseen miehen kanssa. Ollaan menty alle vuosi sitten naimisiin ja meillä on uusperhe, jossa on neljä erityislasta. Meillä on miehenikin kanssa ollut terveysongelmia.

  9. Tarja

   En edes muista, milloin rakkaani kanssa ollaan oltu yhdessä.. Ilman mukuloista.. Vanhin mukulakin täyttää jo 15 vuotta.. Joten ilman muuta mukana.

  10. Heli Kamila

   Mukana arvonnassa. Pieni hemmottelu tulisi tarpeeseen arjen keskellä.

  11. Sanna

   Oih, tämä loma tulisi tarpeeseen parhaan kaverin, myös pojan äidin kanssa! <3

  12. Leila Naamanka

   Kotona 24 tuntia aherrusta ei vapaita päiviä. Lepopäivä tekisi mannaa Sveitsissä ja muistellen jaksaisi taas reippaasti.

  13. Hanna

   Oih, ihanan kuuloinen hemmotteluloma. Hieronta tuli tulisi jumihartioille tarpeeseen ja yhteinen aika pikkulapsiperheen parisuhteelle.. 💟

   1. Satu Kaipio

    Tulisi tarpeeseen kyllä itselleni ja ihanalle ystävälleni Leenalle😍. Olemme haaveilleet hemmottelulomasta jo pitkään

  14. Sanna

   Kelpaisi itselle, ja vielä enemmän ystävälle joka todella on super nainen. Aktiivinen kotiäiti joka toimii yrittäjänä ja hoitaa kotona lapset ja kaikki kotityöt. Hänelle hetki omaa aikaa olisi kyllä todella tarpeen.

  15. Hanna Kärkkäinen

   Mukana arvonnassa! Olkapääleikkausta odotellessa ja työpaikan juuri menettäneenä. Tällä hetkellä tulisi enemmän kuin tarpeeseen Kaksos-arjen pyörityksen keskelle..❤️

  16. Riitta

   Tuliis niin tarpeeseen!Kolmen alakoululaisen äitinä teen kaiket kotityöt ja oman vuorotyöni.Kotona ei jaksa vaativia, tappelevia ja huutavia lapsia=( Mies paljon reissuhommissa.Nuorin reagoi siihen voimakkaasti kiukuttelemalla juuri minulle…

  17. Taija

   Olisi ihana voittaa tämmönen palkinto. Ystäväni ottaisin mukaan 💝

  18. Johanna

   Mä olisin niin hemmottelun tarpeessa 😍

  19. Miina

   Olisi niin ihana päästä hemmotteluun. En vain tiedä lähtiskö mies mukaan vai joku ihana kaveri 🥰

  20. Tiina Jokela

   Tämä olisi niiiin ihana 🤗 en edes muista koska olisi voinut rentoutua näin 💕

  21. Satu Kaipio

   Tulisi tarpeeseen kyllä itselleni ja ihanalle ystävälleni Leenalle😍. Olemme haaveilleet hemmottelulomasta jo pitkään

  22. Vipe

   Mukana! Kyllä tekisi terää tälle väsyneelle ruuhkavuosimammalle❤️👍

  23. Eve

   Mukana 🤩

  24. tanja

   Minäkin haluaisin…olen kahden pojan yh-äiti ja sairastan ms-tautia..viimenen vuosi ollut erittäin raskas ja sairauteni oireet pahenee stressistä..viime kesänä viimeksi ollu muutaman päivän vapaalla kun pojat oli leirillä…en jaksa *itkee* eloni vaikeuksia enempää vaan totean että ”Olisin todellakin ansainnut tämän luxuksen, tarviin edes pikkusen lepoa, hemmottelusta puhumattakaan
   Kiitos mulle Nam 😉

  25. Wilma

   Kelpaisi pieni hengähdyshetki arkeen. Avokin nappaisin kainaloon, kun ei olla keretty paljon töiden takia näkemään viime viikkoina.

  Vastaa