• Olen pahoillani, että sinulla on huono mies

  Olen pahoillani, että sinulla on huono mies

  Sinulla on huono mies, mutta tiedätkö, sinä itse olet hänet valinnut, ja sinä itse pysyt hänen kanssaan parisuhteessa. 

  Olen kyllästynyt tuhansia tykkäyksiä kerääviin miesten mollausmeemeihin. Yksi niistä sanoo, että miehet vaativat kiitosta ja aplodeja pienistäkin kotitöistä. Äidit ovat samaa mieltä meemin kanssa ja haukkuvat miehiään kilpaa sen alle. Toinen sanoo, että mies riutuu pikkuflunssassa sängyssä, mutta äiti painaa kipeänäkin kotona hommia. Jälleen kerran äidit ovat yhtä mieltä (tai ainakin ne, jotka ottavat osaa keskusteluun), miehet ovat pelkkiä pieniä poikia. Yksi artikkeli kirjoittaa, että isät ovat onnellisempia kuin äidit. Sekin saadaan käännettyä äitiryhmässä niin, että äidit tekevät kaiken kotona ja siksi isät ovat onnellisempia.

  YKSI KYSMYS… Miksi tehdä kaikki yksin ja sitten valittaa? Miksi olla parisuhteessa, jossa kokee, että miehessä ei ole mitään hyvää? Miksi jatkaa parisuhteessa, jossa tarvitsee arvostella miestään ympäri nettiä? Miksi? 

  Valitse paremmin

  Tiedätkö, että sinä voit ihan vapaasti valita, kenen kanssa olet yhdessä, kenen kanssa perustat perheen ja kenen kanssa vanhenet. Kukaan ei pakota sinua olemaan huonossa suhteessa. Sinä olet vapaa valitsemaan ja voit valita paremmin. On turhaa asettua marttyyriksi ja narista siitä, miten huono mies sinulla on, sillä hän ei ole elämän sinulle valitsema. Olet valinnut hänet itse. 

  Lue myös: Tässä kotihommat, mitkä eivät ole minun hommani

  Mutta ennen kaikkea, älä syytä kaikkia miehiä huonoiksi tai oleta, että meillä kaikilla naisilla olisi huono mies kotona. Meillä ei ole. Minulla ei ole. Valitsin paremmin. 

  Monella meistä on oikeasti hyvä mies ja se ei todellakaan tarkoita sitä, että mies tekee kotona kaiken, mitä vaimo käskee tai enemmän. Se tarkoittaa sitä, että mies tekee, mitä itse haluaa, mutta HALUAA tehdä siinä missä vaimokin. 

  Hyviä miehiä riittää kyllä

  Tiedätkö, aivan kuin meitä naisiakin, myös miehiä on erilaisia. Voit halutessasi jakaa elämäsi sinulle sopivamman miehen kanssa. Tai sitten voit olla myös yksin, ei sekään huono vaihtoehto ole.

  Mutta, jos päätät olla miehesi kanssa, pitäisikö sinun ehkä hyväksyä hänet sellaisena kuin hän on? Tai voit aina tehdä muutoksen. Se on sinusta kiinni. Mutta jos valitset, että et halua muutosta, elä sen päätöksen kanssa.

  Toista on turha lähteä muuttamaan, voit muuttaa vain itseäsi. 

  Lue myös: Äitien unelmien vapaapäivä. Yhteensä 17 lasta jäi kotiin.

  Mutta kaikista tärkeintä on, että ymmärrät, etteivät kaikki miehet ole samanlaisia. Kaikilla vaimoilla EI ole miestä, joka ei osallistu. Kaikki vaimot eivät voi, eivätkä halua, ottaa osaa siihen keskusteluun, missä kisataan kenellä on huonoin aviomies. Onneksi.

  Vastaa

  Sulje
  ×

  Cart

  Ostoskori