• You are currently viewing Lapset ruokaostoksilla

  Lapset ruokaostoksilla

  Sisältää yhteistyön Fiksuruoan kanssa.

  Lapset ruokaostoksilla – miten se sujui?

  Päästiin poikien kanssa testaamaan Fiksuruoan palvelukonseptia – he myyvät päiväysvanhoja tuotteita reilusti alennettuun hintaan. Kaikki palvelussa myytävät tuotteet ovat kuitenkin sellaisia, jotka eivät juuri lotkauta korvaansa päiväyksen ylittymiselle. Päätin antaa lapsille vapaat kädet ostosten suhteen – tai olisin ehkä hieman saattanut toppuutella, jos koriin olisi päätynyt ainoastaan makeisia tai sipsejä. Ilokseni näin ei kuitenkaan käynyt, vaan isommat pojat tekivät ihan fiksujakin valintoja (lähes) ilman riitelyä. Fiksuruoalta löytyy siis oikeastaan kaikkea muuta paitsi tuoretuotteita – eli eineksiä, terveystuotteita, urheiluvalmisteita, makeisia. Sivustoa oli poikienkin helppo käyttää ja tuotteet oli lajiteltu näppärästi.

  Jokaiselle jotain

  Pojat saivat aika kivan keskustelun aikaiseksi siitä, mitä syötäviä kannattaisi ostaa eri aterioille. Eineksiä meillä käytetään arjen helpottajina toisinaan, ja pojat päättivätkin ostaa useamman pussin Muumi-keittoja. Lisäksi ostoskoriin päätyi muun muassa thaikeittoa – isille, muffinsivuokia – koska pikkuveljen synttärit ovat tuloillaan, riisikakkuja – välipaloiksi, keksejä ja karkkeja – ystävänpäiväbileisiin. Eivätkä he unohtaneet meidän karvakavereitakaan,  Fiksuruoalta löytyi hyvä valikoima tuotteita myös lemmikeille. Kuten kuvista näkyy, vaikka joukkoon mahtuu ruokaisaakin puolta, kyllä meidän herrojen ostolistalta löytyi aika paljon hyvällistä. Mun mielestä tää oli kuitenkin ihan hyvä alku, ja oli mukavaa huomata miten pojat osasivat yhdessä pohtia ostoksia ( yhteinen tekeminen kun ei meidän veljeksillä aina ole ihan sanottua… )

  Lopputulos veljesten shoppailutuokiosta!

  Nämä keitot säilyvät ihan huoneenlämmössä, aika käteviä reissullekin.

  Polkkakarkin tuoksuista siivoussuihketta! 😀 Pojat halusivat viedä Mummille pullon.

  Lillille paketista löytyi luu sekä kanafileitä.

  Varmasti kokeillaan siis toistekin, oli melko iloinen yllätys kun paketti oli noudettavissa R-kioskilta jo toisena arkipäivänä tilauksen tekemisestä.

  Fiksuruoalla alkaa tämän viikon perjantaina kampanja, jossa he myyvät joka päivä tuotteita yhdellä sentillä! Uutiskirjeen tilaajille he tarjoaa ilmaisen toimituksen ja ensikäden tietoa uusista tarjouksista – käyttöön menee ainakin meillä 🙂 

  Vastaa