• You are currently viewing Näin nopeasti pojat sotkevat eteisen! (kuvat tunti tunnilta)

  Näin nopeasti pojat sotkevat eteisen! (kuvat tunti tunnilta)

  Muistatteko sitä suosittua postausta, missä pojat sotkevat meidän vanhan olohuoneen? Se on yksi luetuimmista postauksistani ikinä. Nykyinen olohuoneemme pysyy onneksi paremmin siistinä, siellä on tilaa enemmän ja sinne ei saa tuoda ollenkaan leluja. Joka tapauksessa tuo testi oli aikanaan kiva tehdä.

  Lue se tästä: Näin nopeasti neljä poikaa sotkee olohuoneen. (Katso kuvat jos pystyt)

  Osa arvosteli postausta, miten pojat saavat sotkea noin paljon. Heiltä oli mennyt ilmeisesti ohitse koko postauksen idea. Ideahan nimenomaan oli se, että miten paljon sotkua syntyy, JOS äiti on ihan hiljaa. Ei käske viemään mitään pois, eikä edes katso kysyvästi, jos jotain jää paikoilleen laittamatta.

  Osa lukijoista taas oli sitä mieltä, että sotku meillä oli kovin kevyttä, verrattuna heidän kotinsa sotkuun. Idea meni ehkä ohitse siinäkin. Idea ei ollut sekään, että kehotan poikia sotkemaan. Tai edes kerron, mitä koetta tässä tehdään. Normaalisti pojat joutuvat kuitenkin siivoamaan jälkensä. Ideana oli, mitä tapahtuisi, jos en sanoisi yhtään mitään.

  Entäs sitten meidän eteinen

  Poikien Äidit -Facebookissa julkaistiin viime viikolla hauskoja kuvia poikaperheiden eteisistä ja niissä näytti olevan hurjasti eroja perheestä riippuen. Totesin, että meillä kamaa on yleensä melko paljon pitkin eteistä. Illalla sitten viimeistään passitetaan pojat siivoamaan kamansa eteisestä paikalleen. Harvoin käyn nostelemassa niitä keskellä päivää. Tai passitan edes poikia sitä välttämättä tekemään.

  Miltä näytti eteinen kun annoin poikien elää omalla tavallaan koko päivän? Katsotaan…jälleen tunti tunnilta. Aloitetaan klo 12.00 ja päätetään testaus klo 18.00

  Pojat sotkevat

   

  Tästä eteenpäin ei enää ulkoiltu, joten muutosta ei juurikaan tapahtunut. Klo 20.00 pojat siivosivat eteisen.

  Lue myös: Missä olen, siellä sekin. Koira lapsiperheessä

  Olisi tosi hauska nähdä muiden samanlaisia kuvia eteisestä, tai vaikka sieltä olohuoneesta. Tähän niitä ei pysty alle liittämään, mutta laittakaa Facebookiin. Vaikka kuva aamulla ja illalla. Siitäkin saa jo aika hauskan kuvan kokonaisuudesta.

  Ps. Tuo meidän Kookos-koira tunkee aina sinne, missä olen eli sen takia näkyy yhdessä sun toisessa kuvassa.

  Pps. Ihanaa hiihtolomaa kaikille.

  Kommentit

  1. Mami

   Toi koira on niin ihana!

   1. Jonna

    Eikö? Mamman poika!

  2. Ville

   Se oli Kookos kuka sotkee, ihan salettiin, en se minä ollut…

  Vastaa