• You are currently viewing Mikä vaatehuone! Ja se on minun

  Mikä vaatehuone! Ja se on minun

  Pidin tässä välissä pienen hiihtoloman ja samalla käsistään kätevä mieheni kokosi minulle vaatehuoneen. Vaatehuone on monelle naiselle tärkeä juttu, minä en lukeudu niihin naisiin. Mutta pakko myöntää, että nyt kun tuo vaatehuone tuossa valmiina on, niin onhan se aika hieno.

  Onko teillä muilla vaatehuone käytössänne? 

  Vaatehuone mun omille mekoille

  Aikaisemmin vaatteeni oli tungettu Oliverin huoneessa sijaitsevaan ahtaaseen kaappiin. Ehkä oli jo aikakin saada kunnon tilaa omille vaatteilleni. Silti vähän vastustelin tämän vaatehuoneen kokoamista juuri nyt. Ajattelin, että vähille rahoille olisi aika paljon parempaakin käyttöä. Minulla ei ole kovasti vaatteitakaan, joten ei sitä ole osannut mitään hienoa vaatehuonetta kaivata. 

  Hiihtolomalla Pekka kuitenkin totesi, että NYT hän sen vaatehuoneen kokoaa. Ehkä tuo mies on jäänyt vähän koukkuun rakentamiseen? Nyt kun asunto on valmis, niin jatkuvasti jotain pitää olla tekemässä. Mitähän seuraavaksi? 

  Lue myös: Laajennus valmis, se vaati juhlat

  Ja niin hän meni ja osti tarvikkeet ja kokosi vaatehuoneen. Mukana apuna kokoamisessa oli vanhin poikamme Ossian. Ossian on selvästi myös kiinnostunut rakentamisesta ja kokoamisesta isänsä tapaan. Aikaisemmin poika koitti itse kasata pelipöytänsä. Siinä periaatteessa onnistuikin, Pekka joutui muutaman asian perästä korjaamaan. 

  Tykkääkö teidän muiden pojat rakentelusta? 

  Tässä vaatehuone, ennen projektia.

  Ossian hommissa
  Valmis
  Iso peili olla pitää! Mitähän noihin kaappeihin työntäisi?

  Taso ja molemmat peilit ovat kierrätys tavaraa. (Iltavalaistuksessa.)

  Vaateostoksille?

  Ei voi muuta todeta kun, että vaateostoksille tässä pitäisi suunnata. Juhlamekkoja minulla on iso kasa ja bikinejä. Mitään muuta ei sitten olekaan. Korkokenkiä vain neljä paria! Siis NELJÄ! Perus vaatteitakin jotenkin vähänlaisesti ja moni niistä jo vanhempia kuin vanhin poikani. Miksi, siis MIKSI olen säästänyt jotain farkkujani jo 20 vuotta?

  Lue myös: Äidille rakennettiin oma vessa

  Olen jotenkin nyt jämähtänyt tänne kotiin. Nyt kun teen töitä kotona, niin kuljen samoissa legginseissä ja tukka nutturalla päivästä toiseen. Onneksi välillä on sentään asiakastapaamisia, jolloin joutuu vähän meikkaamaan ja miettimään mitä päälleen laittaa. Pitäisi varmaan ottaa joku sääntö, että kerran viikossa vähintään pitää vähän katsoa peiliin ja koittaa edes näyttää ihmiseltä.

  Jokatapauksessa, kiitos taas Pekka! Saisko vielä rahaa vaatteisiin?

  Kommentit

  1. Äippä

   Upea on vaatehuone. Kelpaisi minullekin.

   1. Jonna

    Kiitos kovasti.

  2. Vierailija

   Kaunis vaatehuone.

   1. Jonna

    Kiitos

  Vastaa