• You are currently viewing Äiti hei, säästä ruokakuluissa!

  Äiti hei, säästä ruokakuluissa!

  Sisältää yhteistyön Matsmartin kanssa.

  Äiti hei, säästä ruokakuluissa!

  Miltä kuulostaisi selvitä arjen ruokaostoksista ilman kaupassakäyntiä, saada tuotteet älyttömästi halvemmalla ja siihen päälle päästä vaikuttamaan luontoon? Meidän perhe tuumasi että kuulostaa ihan pirun hyvältä, ja lähdettiin mukaan Matsmartin remmiin. Meillä on mennyt ruokaan rahaa oikeasti aivan  mielettömiä määriä, joten säästäminen oli ihan tervetullutta vaihtelua. Meidän perhe haluaa olla mukana estämässä hävikkiruoan päätymistä roskiin, ja tässä kiittää vielä omakin kukkaro. Matsmart myy jopa 90% alennuksella tuotteita jotka ovat vaarassa päätyä hävikkiin, esimerkiksi pakkauksen painovirheen, ylituotannon tai ylittyneen parasta ennen-päiväyksen vuoksi. Käytännössä voit siis säästää ruokakuluissa ostamalla halpaa hävikkiruokaa. Itse en juuri lotkauta korvaani myöskään päiväyksille – parasta ennen-päiväys on toki hyvä huomioida, mutta kyseessä on kuitenkin ”vain” valmistajan antama suositus. Monet tuotteet pysyvät kuitenkin käyttökelpoisina jopa vuosia päiväyksen jälkeen. Vuoden 2018 aikana Matsmart asiakkaineen pelasti Suomessa 500 tonnia halpaa hävikkiruokaa. Siis 500 tonnia, ihan älytön luku roskiin päätymässä olevaa ruokaa!

  Apua arkeen

  Uskoisin monien äitien painivan sen saman teeman parissa päivästä toiseen – mitä tänään syötäisiin? Toisinaan palkkapäivä häämöttää vasta kaukana horisontissa, mutta ruokakomero alkaa jo ammottaa tyhjyyttään. Matsmartin kautta ostokset saa tilattua halvalla haluamaansa toimipisteeseen – pääkaupunkiseudulla asuvat saavat tuotteet halutessaan jo kotiovelle. Nopeus on ainakin meidän jengin kohdalla tosi tärkeä juttu, eli tilaushetkestä menee max pari päivää, ja paketti on noudettavissa. Matsmartilla myytävät tuotteet ovat siis huoneenlämmössä säilyviä elintarvikkeita, ja lisäksi joukkoon mahtuu erilaisia päivittäistavaroita.  Meillä yhdeksi suosikkituotteeksi on sukeutunut spagetti ja kermainen linssikastike – aivan järkyttävän hyvää, ja valmistuu kymmenessä minuutissa. Gluteeniton luomupasta ja erittäin kuitupitoinen sekä runsasproteiininen annos ei myöskään ole ravitsemukseltaan huonoimmasta päästä. Meidän pojilla on joku valitettava (=todella raivostuttava) nirsoilukausi, mutta tästä ei kuulu moitteen sanaa. On ihanaa tulla poikien kanssa kotiin työ-päiväkoti- ja koulupäivän jälkeen, kun tiedän että ruoka valmistuu vauhdilla ja ehditään olemaan yhdessä.

  Tämä oli siis meidän suosikki, mutta Matsmartin valikoima on sen verran laaja, että löytyy moneen makuun. Poikien Äidit-facebookissa on käynnissä nyt arvonta jossa voit voittaa 30 euron arvoisen lahjakortin Matsmartille – käy pikapikaa osallistumassa 🙂 

  Kommentit

  1. Mari Pokela

   Reilu parisataa vähän riippuu mitä ostaa. Neljä henkeä plus kissa.

  Vastaa