• You are currently viewing Poikien ja isien kevätkuteet tulevat – nappaa alekoodi talteen!

  Poikien ja isien kevätkuteet tulevat – nappaa alekoodi talteen!

  Sisältää yhteistyön Junkyardin kanssa.

  Poikien ja isien kevätkuteet Junkyardilta – näiden vaatteiden on kestettävä käyttöä

  …kuten varmaan tyttöjenkin, mutta omat poikaseni ovat melko raisuja kamuja, joten vaatteiden tulee katseen lisäksi kestää myös käyttöä. Koska pojat tykkäävät liikkua ja olla paljon ulkona, kevättä kohden mennessä ostoslistalla ykkösinä olivat uudet verkkarit sekä lenkkarit. Kierrätän paljon vaatteita ja ostan käytettyinä, mutta nämä tuotteet ovat sellaisia joita ei käytettynä oikein hyvinä saa. Verkkareista kesän jälkeen ovat polvet usein vähintäänkin hipuneet, jos eivät suorastaan rikki. Niistä ei siis ole enää puettavaksi seuraavalle käyttäjälle, kuten ei myöskään lenkkareista, sillä ne kulutetaan lähes puhki.

  Väriä, väriä, väriä !

  Meidän miesporukka lähtikin isää myöden varustautumaan kevääseen Junkyardin vermein, ja mun mielestä he tekivät aika makeita valintoja. Olen jo aiemmin kirjoittanut siitä miten itse toivon lastenvaatteissa olevan väriä, joten nämä Junkyardilta valitut vermeet olivat mun mielestäni todellakin nappiostoksia.

  Junkyardilta löytyy vaatteita moneen makuun, ja etenkin laadukkaat ulkoiluvaatemerkit kuten Adidas ja Reebok ovat heidän verkkokaupassaan hyvin edustettuina – mutta hinnat ovat melko maltilliset. Etenkin Adidas on kunnostanut ahkerasti eettistä puoltaan, joten kannustin poikia tsekkailemaan itselleen tuotteita sieltä.

  Nuorimmainen valikoi itselleen pirteän punaisen Adidaksen verkkaripuvun ja samaa sarjaa tossut. Näissä vermeissä hän todellakin näkyy ulkona, ja mun mielestä pelkästään tätä pukua katsomalla tulee hyvä fiilis. Tossut on tosi jees tällaiselle nelivuotiaalle, joka ei vielä osaa nauhoja solmia. Isot pojat päätyivät valkkaamaan pikkuveljen pukuun mätsäävät pöksyt. Oli aika hauskaa huomata, että kun he bongasivat nämä Adidaksen punaiset verkkarit, heidän valintansa oli sillä selvä. Punainen pitää selkeästi pintansa hittivärinä.

  Esikoisen kaappi kaipasi täydennystä myös kenkien osalta. Hän ihastui näihin Adidaksen lenkkareihin, mä kauhistuin lähinnä sitä että miten kahdeksanvuotiaan jalka on jo kokoa 35?! No, nämä Adidaksen tossut palvelevat mallikkaasti koko kesän, ovat siistit kaupungillekin ja runsaan tuen ansiosta näilllä voi myös parkourata pitkin metsää.

  Olemme pitkään etsineet miehelle laadukasta, siistiä, istuvaa, pelkistettyä t-paitaa. Nyt sellainen bongattiin, ja se istui päälle kuin hanska. Vastaavat löytyvät niin mun kuin poikienkin kaapeista, mun mielestä tällainen t-paita on tosi monikäyttöinen. Kengiksi valikoituivat Reebokin tossut, joiden istuvuus on miehen mielestä ihan täys kymppi. Hän liikkuu paljon ja kenkien täytyy kestää ahkeraa käyttöä, silti muotonsa säilyttäen.

  Pitkiin toimitusaikoihin aika kyllästyneenä oli iloinen yllätys, kun Junkyardin paketti olikin haettavissa jo parin päivän kuluttua. Kaikki sivuilla olleet mitoitukset vastasivat tuotteita millilleen, joten kaikki tilatut tuotteet jäivät nyt meidän kaappeihin odottamaan hieman leudompia kelejä.

  Ainoa ongelma siis tosiaan on, että kun pojat saivat nämä vermeet vetää niskaansa hetkeksi, niitä haluttaisiin käyttää jo koko ajan.

  Viimeisenä huippujuttuna! Saatte koodilla LINDA15 Junkyardilta 15 prosentin alennuksen, jos tekin haluatte mennä shoppaamaan kevätvaatteita iseille ja pojille – tai vaikka ihan itsellenne! Alennus koskee yli 50 euron tilauksia, ja on voimassa 27.3 saakka. Ei koske aletuotteita.

  Miten teillä valmistaudutaan kevääseen, löytyykö must tuotteita tai merkkejä?

  Vastaa