• You are currently viewing Kohta 30 – taistelu ikää vastaan on alkanut!

  Kohta 30 – taistelu ikää vastaan on alkanut!

  Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Vitabalansin kanssa.

  Kohta 30 – taistelu ikää vastaan on alkanut!

  No okei, kuulostipa dramaattiselta. Sain alkuvuodesta mahdollisuuden lähteä tutustumaan Vitabalansin Biotiini Collagen Skin Beauty-valmisteeseen. Ihan rehellisesti, ensimmäinen ajatukseni oli hämmennys. Siis että minä, viittä vaille kolmekymppinen kokeilisin valmistetta, jonka suurin juju on edistää ihon kollageenin muodostumista? Onnekseni kuitenkin perehdyin asiaan – ja vilkaisin peiliin varsin pitkään. Ensinnäkin, jo yllättävän nuorten ihmisten ihoissa alkavat näkymään eletyt kilometrit  – ja vaikka nautinkin omista naururypyistäni, ajatus siitä että iho pysyisi heleänä  ja kimmoisana, ei ollut yhtään hullumpi. Seuraavaksi kävi ilmi, että Biotiini Collagen Skin Beautyn valmistaja, Vitabalans, on täysin suomalainen yritys, jolla on myös avainlipputunnus. Vitabalansin konttori ja koko tuotanto toimii Hämeenlinnasta käsin. Nämä ovat itselleni ja uskoakseni monelle muullekin todella tärkeitä ja arvostettavia seikkoja, joten oma mielenkiintoni Biotiini Collagen Skin Beautyn kokeilemiseen heräsi.

  Parempi iho, pidemmät ripset – mahdotonta?

  Biotiini Collagen Skin Beauty on kollageeni-hyaluronihappo-biotiini-sinkki-C-vitamiinivalmiste, nimensä mukaisesti todellinen vitamiinipommi. Päivittäin nieltävät kolme tablettia sisältävät mukava lyhyen tuotelistan *, eikä tuote sisällä  myöskään gluteenia tai laktoosia. Biotiini Collagen Skin Beautyn suurin juju on siis siinä, että sen sisältämät kollageenipeptidit kiinteyttävät ihoa ja reilu määrä hyaluronihappoa lisää ihon kosteutta. Lisäksi C-vitamiini edistää ihon kollageenin muodostumista, ja biotiini sekä sinkki edistävät ihon pysymistä normaalina – ja oman kokemukseni perusteella vauhdittavat muuten kynsien, ripsien ja hiusten kasvua huimasti. Koska sekä Biotiini Collagen Skin Beauty että Vitabalans sen valmistajana vaikuttivat hyviltä, päätin hypätä mukaan. Kokeilin Biotiini Collagen Skin Beautya kolmenkymmenen päivän, eli yhden kuukauden ajan. Popsin vitamiinini melko tunnollisesti muutenkin, joten tämä meni siinä sivussa.

  Kuukauden testaus – mikä oli tulos?

  Tulokset yllättivät. Lähtökohtaisestikin suhtauduin kyllä optimistisesti, en haluaisi lähteä testaamaan tai kirjoittamaan tuotteesta tai yrityksestä joka  ei vakuuta. Hyvistä aloitusfiiliksistä huolimatta en kuitenkaan odottanut kovin näkyviä tuloksia, tai en ainakaan niin isoja mitä kuukauden käytöllä sain. Kasvoissani on tosiaan hienoisia juonteita, pääasiassa jonkinmoisia naururyppyjä, mutta isompi ongelma on ollut ihon ”elottomuus”. Kun käytin Biotiini Collagen Skin Beauty-valmistetta kolmatta viikkoa, huomasin että ihosta oli tosiaan tullut pehmeämpi, jollain tapaa kimmoisampi. Aika suuren muutoksen lyhyelläkin käytöllä kokivat myös ripset!

  Ripsiväri on pysynyt samana, mutta kuukaudessa sain aika suuresti näyttävämmät räpsyttimet. Ne ovat olleet ehkä mun ongelmani numero 1, sillä ne ovat olleet oikeasti aivan olemattomat! Turhamainen kun olen, tämä on mulle yhtä suuri juttu kuin tuon hehkuva ja terveen näköinen iho. Tämä siis jää mun hyllyyn vakkarituotteeksi!

   

  Mitä vitamiineja teillä on päivittäisessä käytössä? Olisi kiva kuulla teidän suosikkituotteita, sillä omasta arsenaalista vielä uupuu muutama luottotuote.

   

  *Ainesosat:
  Verisol® P -kollageenipeptidit, täyteaineet (dikalsiumfosfaatti, hydroksipropyyliselluloosa), natriumhyaluronaatti, L-askorbiinihappo, emulgointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), sinkkisitraatti, d-biotiini.

   

   

   

  Kommentit

  1. Tiia

   Itse viidenlapsen äiti. Naama alkaa olla ku 40, mega silmäpusseineen. Ehkä alkaisi olla aiko jo vitamiinien popsiminen…
   Itse syksyllä täytän 30.

  Vastaa