• You are currently viewing Tervetuloa meille!

  Tervetuloa meille!

  At my happy place – home.

  ”Koti” sanana pieni ja yksinkertainen, mutta tunteena voimakas ja merkityksellinen. Koti on minulle paikka, jossa jaetaan perheen kanssa ilot ja surut, se on paikka, johon mielellään kutsun ystäviä kylään, se on paikka, jota rakastan sisustaa, se on paikka, jota päivästä toiseen muokkaan meidän perheemme tarpeisiin sopivaksi, paikaksi, jossa meidän perheellä on hyvä olla.

  Kuka ja mitä meidän perhe sitten on? Osa teistä varmaan onkin jo tutustunut sisustuskuviini instagram tililläni @at.my.happy.place ja tässä vaiheessa kerronkin teille pienen salaisuuden. Kotimme ei todellakaan ole 24/7 tip top, vaikka ig-kuvien perusteella niin voisi päätelläkin ja arvaatteko miksi.?
  No minäpä kerron. Minun lisäkseni meidän kotona asustaa mies, joka ei ehkä ole ihan yhtä kiinnostunut kuin minä siitä, onko meidän sohvatyynyt nyt sohvalla oikeassa järjestyksessä vai ei. Mieheni lisäksi meillä puhaltaa kolme kappaletta pyörremyrskyjä. Toisinaan pyörremyrskyt ovat rajuja ja aikaansaavia, toisinaan taas ihanan lempeitä, lämpöisiä tuulahduksia.
  Olen siis kolmen pojan äiti ja yhden miehen vaimo ja arkemme on ihan sitä samaa kurahousu- ja pyykkivuorirumbaa, mitä monella muullakin. Minulle sisustaminen on hyvää vastapainoa arjen kiireille, se on rauhan tyyssija, jossa mieli lepää ja saan toteuttaa luovuuttani. Se miksi aikoinaan aloitin sisustuskuvien julkaisun instagramiin, oli juurikin jakaakseni ideoita ja inspiraatiota.

  Nyt olen enemmän kuin iloinen saadessani hypätä Vaikuttajamedian blogiyhteisöön ja tulevissa teksteissä tulenkin avaamaan teille lähemmin meidän perheen arkea; sisustuksen ja kotoilun lisäksi myös enemmän niitä lapsiperheen touhuja sekä niitä pieniä, suuria elämäniloja, joita minulle tuo esimerkiksi ystävän kanssa nautittu kahvikupillinen tai jonkin uuden kauneustuotteen testaus. Tervetuloa mukaan!

  -Sarianna

  Vastaa