• You are currently viewing Uusi raikas kevät-tukka

  Uusi raikas kevät-tukka

  Kevät-tukka. Kaupallinen yhteistyö: Vitabalans

  Mulla on aina ollut ehkä maailmankaikkeuden tylsin tukka. Tai siltä se ainakin minusta on tuntunut. Se on ollut usein vain pitkä ja ruskea. Kuinka tylsää? Välillä olen leikannut sen lyhyeksi, mutta melkein aina kasvattanut suoraan siitä taas pitkäksi. Ja värinä… yllätys, yllätys…ruskea. No olen minä sentään kokeillut vaaleampaa ja punaistakin, mutta kumpikaan ei sopinut minulle yhtään. Tukka on ollut ihan lyhyt ja tosi pitkä, mutta niin vaan se keskipitkä tukka on tuntunut omalta.

  Lue myös: 10 asiaa, jotka on paremmin 40 vuotiaana, kuin 20 vuotiaana 

  Tukka on myös, mielensä mukaan, välillä enemmän kihara ja välillä vain sekaisen kihara. Sekin on tietysti hankaloittanut erilaisten mallien siihen leikkaamista.

  Nyt kuitenkin tämä -keskipitkä ruskea tukkani- on ollut jonkin aikaa todella huonossa kunnossa ja se aiheuttanut minussa muutenkin suurta tylsistymistä. Tukka on ohentunut kauheasti ja jotta sen on saanut kivan näköiseksi, on se  vaatinut kauheasti vaivaa. NYT RIITTI! Pakko tehdä kevään kunniaksi kunnon remontti tälle tukalle.

  Kyselin Poikien Äitien instagramissa vinkkejä, mitä tehdä tukalleni ja nyt sen sitten teen, mitä TE ehdotitte. Eli kiitos vaan uudesta tukastani kuuluu teille.

  Jonnalle uusi tukka

  Tukalle tuuheutta sisältäpäin

  Aloitin tämän projektini itseasiassa jo kuukausi takaperin, kun sain yhteistyön muodossa Vitabalansin Biotiini Strong -lisäravinteen testiin. Tuotteen tarkoitus on tuoda tuuheutta hiuksille ja vahvuutta kynsille. Koska hiusteni pituus oli kuitenkin jo sen verran kärsinyt, ajattelin nyt eilen, että annan uudelle kasvavalle tukalleni mahdollisuuden kasvaa nättinä ja päätin siksi leikata hiukset lyhyemmäksi.

  Lue myös: Lapsimessut 2019. Tärpit pojille ja äideille

  Biotiini Strong on suun kautta otettava tabletti. Tabletti pitää ottaa kerran päivässä, joten se on helppo muistaa. Kotimainen Biotiini Strong vahvistaa omaa hiusta ja kynttä sen sisältämän biotiinin, sinkin ja rikkiä sisältävän metioniini-aminohapon ansiosta. Minä huomasin kynsissä vaikutuksen jo muutaman viikon käytön jälkeen. Kynteni eivät katkeilleet enää niin helposti. Ennen ne lastottuivat hassusti ja menivät katki helposti.

  Hiuksissa vaikutuksen huomaaminen on tietysti hitaampaa, koska uusi kasvava tukka ei näy niin nopeasti ulospäin. Kuukaudessa on uutta tyveä kuitenkin kasvanut normaalia enemmän ja se ainakin näin silmämääräisesti vaikuttaa vahvalta. Erityisesti huomasin uutta haituvaa tulleen otsalle lisää, ehkä tukkani oheneminen päättyy nyt tämän myötä tähän.

  Keväinen Long Bob

  No, jotta uusi kasvava vahva tukkani saa hyvän alustan kasvaa, lähti tänään sitten pitkä haaroittunut tukka pois. Tuskin minä osaan pitkään tämän pituista tukkaa pitää, mutta tästä on hyvä lähteä taas kasvattamaan uutta parempikuntoista tukkaa. Malliksi valittiin Long Bob, mikä oli instagramin puolella se ehdotetuin malli minulle. Väriä tummennettiin jonkin verran entisestään.

  Long Bob on omasta mielestäni vähän hassu hiusmalli. Se on ikään kuin ylikasvanut polkka. Mutta toisaalta lyhyempi malli tuskin minulle kävisi, sillä halusin saada hiukset edelleen kiinni.

  Jonnan uusi tukka
  Tässä Jonnan uusi hiusmalli “long bob”.

   

  Mitäs mieltä olet? Sopiiko vaiko ei?

  Vastaa