• You are currently viewing Lopulliset hyvästit kasvojen epäpuhtauksille!

  Lopulliset hyvästit kasvojen epäpuhtauksille!

  On tullut aika sanoa lopulliset hyvästit kasvojen epäpuhtauksille! Viime syksynä löysin Maybeautyn tuotteet, jotka ovat kaikki kehitetty ratkaisemaan tietty ongelma.
  Tällä kertaa pääsette mukaan seuraamaan, kun testaan Face Geliä, joka poistaa kuollutta ihosolukkoa ja elävöittää kasvojen ihoa.

  Rakastan testailla erilaisia kasvonaamioita ja Maybeautyn Face gel aiheutti jopa hivenen järkyttyneen olon testaustoimenpiteen jälkeen! Tuote lupaa poistaa kasvoilta kuollutta ihosolukkoa ja sitä se todella teki!

  The Incredible Face Gel siis toimi jo heti ensimmäisellä käyttökerralla ja mikä parasta, pitkää vaikutusaikaa ei ollut, mitä monissa muissa tuotteissa monesti on.
  Levitin geelin kasvoille ja aloin hieroa ihoa pyörivin liikkein ja jo alle minuutissa oli silminnähtäviä tuloksia! Vau ja ehkä jopa vähän YÖK!

  Kuvasin kyseisen toimenpiteen vaihe vaiheelta, joten jos sä haluat nähdä miten tuote toimi mun kasvoilla, pääset katsomaan videot instagram profiilistani kun klikkaat kohtaa Maybeauty.

  Löysin tosiaan Maybeautyn tuotteet viime syksynä ja jokaisella käyttökerralla olen yllättynyt posiiivisesti tuotteiden vaikutuksista. Maybeauty myös uskoo onnellisiin asiakkaisiin ♥ ilmaisten postikulujen lisäksi he tarjoavat myös 100% tyytyväisyystakuun. Eli jos et jostain syystä olekaan tyytyväinen saamiisi tuloksiin, saat rahasi takaisin.

  Ja koska me yhdessä Maybeautyn kanssa haluamme, että sinäkin pääset heittämään hyvästit kasvojen epäpuhtauksille ja nauttimaan puhtaasta ihosta kevätauringon lämmittäessä poskipäitäsi, saan antaa teille alekoodin, joka on voimassa 3. toukokuuta 2019 asti.
  KOODILLA ”happygel” saat siis tilattua tuotteet 30 % alennuksella, joka tarkoittaa, että esimerkiksi 8kpl  Face Gel paketille jää alennuksen jälkeen hintaa vain 18,20 €

  Töstä ostoksille

  Vastaa