• You are currently viewing Miltä kuulostaisi stressitön kesälomareissu?

  Miltä kuulostaisi stressitön kesälomareissu?

  *Sisältää yhteistyön

  Miltä kuulostaisi stressitön kesälomareissu?

   

  Niin, stressitön kesälomareissu. Kelpaisi. Kesälomasta voisin yleisesti ottaenkin keskustella pitkät pätkät, sillä ainakin mulle kesäloma aiheuttaa välillä vähän muutakin kuin rentoutunutta oloa. No mutta, mä oon valmistautunut kesään varaamalla meille kesälomamatkan, ja koska uskon että tää vois sopia yhdelle jos toisellekin poikien äidille, haluan vinkata tästä myös teille.

  Vaikka haluaisin sanoa muuta, myönnän että aina ainakaan omien lasten kanssa reissaaminen ei ole välttämättä aina pelkästään rentouttavaa. Yksi haluaa huvipuistoon, toinen eläintarhaan ja kolmas on niin kovin arka, että hänestä on mukavaa vain katsella – ja reissussakin joskus harmittaa. Tällaisia ne meidän pojat ovat. Mietin aina kesälomareissuja ajoissa, ja näin oli tänäkin vuonna. Omatoimimatkat on varmasti tosi jees jos ei ole montaa pientä lasta, tai löytyy hurjasti kokemusta reissaamisesta. Meillä nämä ei nyt ihan mene yks yhteen, ja lähdettiin tsekkailemaan että mitä valmiita reissuja olisi tarjolla.

  Kolmårdenin pikkukissat.

  Valmis paketti – tänne kiitos!

  Päädyttiin nopeasti Matkapoikien saitille, josta löytyi sitten perheille suunnattuja reissuja esimerkiksi Legolandiin, Kolmårdeniin sekä Harry Potter-studiolle. Lisäksi heillä oli matkoja mm erilaisiin kaukolomakohteisiin. Meille kuitenkin paras vaihtoehto oli tällä kertaa lähelle suuntautuva, lyhyempi reissu. Emme ole reissanneet kovinkaan paljoa, eikä matkabudjettikaan ole tällä kertaa järin suuri. Näihin Matkapoikien paketteihin sisältyvät siis majoitukset sekä kuljetukset kohteisiin, ja ainakin mun mielestäni se kuulostaa ihanan helpolta. Joku muu huolehtii aikatauluista ja roudaa paikasta toiseen, itse saa vaan viettää aikaa perheen kanssa ja nauttia. Kyllä kiitos! 

  Skeptisenä luonteena oli pakko selvitellä hieman myös yrityksen taustoja. Vaikka ei Ruotsia kauemmas lähdetäkään, on ihan mukavaa saada varmuus siitä että reissu sujuu odotetusti. Taustaselvityskään ei saanut meitä suuntaamaan toisaalle, sillä näyttää siltä että jengin kokemukset Matkapojista ovat yksinomaan positiviisia. 24 tuntia vuorokaudessa oleva päivystäjä on varmaan ainakin pidemmillä reissuilla tosi jees – eli tapahtuipa mitä tahansa, apu on puhelinsoiton päässä. Siinä saittia ja kokemuksia tutkiessa bongasin myös sen, että Matkapoikien kautta pääsis aika kivalle parisuhdereissullekin esimerkiksi Roomaan, Lontooseen tai Prahaan! Tiedänpä mihin osoitteeseen surffaan kun suunnitellaan seuraavaa hääpäiväreissua.

  Kesäkuussa nenät kohti Kolmårdenia

  No, siihen perhematkaan palatakseni. Helppous ja luotettavuus olivat siis meille avaintekijöitä, mieluisan kohteen lisäksi tietenkin. Arki itsessään on aivan tarpeeksi stressaavaa, joten tuntuu tosi mukavalta odotella lomaa, jolla tietää kaiken sujuvan saumattomasti ilman, että meidän vanhempien tarvitsee huolehtia.

  Poikien mielestä näistä vaihtoehdoista Kolmården kuulosti mukavimmalta, ja itsekin uskon että se on aika nappi valinta meidän jengille juuri nyt. Ensi vuonna mennään ehdottomasti Legolandiin, kun Timikin on vähän isompi. Päätös reissuun lähtemisestä syntyi noin kuukausi sitten, ja sen jälkeen kuvia Kålmordenista on katsottu joka päivä. Siis. Joka-ikinen-päivä. Kohde vaikuttaa kyllä tosi ihanalta – eläimiä oikeasti hyvissä olosuhteissa, hurjia laitteita, Bamse-puisto… Meidän ei tarvitse kuin hypätä laivaan Turun satamasta ja Matkapoikien tyypit hoitaa loput. Tässäkin oli useampi variaatioita, meidän reissussamme Kolmårdenissa vietetään yksi päivä, mutta toisessa vaihtoehdossa elämyspuistossa vieraillaan kahtena päivänä.

  Vaihtoehtoja siis piisaa, ja jokaiseen makuun varmasti löytyy jotain. Olisi tosi mukavaa kuulla teidän hittilomakohteita – sekä tietenkin niitä haaveita? Onko tulevalle kesälle niitä pakko päästä-paikkoja, vai tykkäättekö loikoilla mökillä tai rannalla?

  Vastaa